Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2006 14:35

Ahoj všem,

prosím Vás, máte někdo zkušenosti se sedlem bez kostry, nedávnko jsem viděla u známé, která jezdí endurance závody(velmi úspěšně) moc zajímavá sedla, byla ze semiše i kůže, vypadala velmi bytelně ale něměla kostru, měla výraznou zadní i přední rozsochu, dala se různě poštelovat a docpat, dle potřeby,a moc mě zaujalo, ráda bych si jej koupila, ale český trh tento výrobek zatím nezná.Na německém internetu je nabízen běžně.

Prosím všechny kdo s mají s těmito sedly zkušenosti. Napište!!!

Díkys Míša

24.7.2006 14:47

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

prosím Vás, máte někdo zkušenosti se sedlem bez kostry, nedávnko jsem viděla u známé, která jezdí endurance závody(velmi úspěšně) moc zajímavá sedla, byla ze semiše i kůže, vypadala velmi bytelně ale něměla kostru, měla výraznou zadní i přední rozsochu, dala se různě poštelovat a docpat, dle potřeby,a moc mě zaujalo, ráda bych si jej koupila, ale český trh tento výrobek zatím nezná.Na německém internetu je nabízen běžně.

Díkys Míša

Hoď sem prosím nějaký odkaz, kde taková sedla mají. Ráda bych se koukla. Díky Jitka

24.7.2006 15:01

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

Díkys Míša

http://www.barefoot-saddle.de

24.7.2006 15:02

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

Díkys Míša

S těmi to sedly zkušenosti nemám ale přiložila sem vám odkaz

24.7.2006 15:22

barush napsal(a):
S těmi to sedly zkušenosti nemám ale přiložila sem vám odkaz

Myslíš tohle sedlo:
?
Jestli jo, tak kamarádka ho má, jednou jsem jí poprosil ať mi ho dá na koníka a jeli jsme ven - já byl se sedlem spokojený, je fakt dost pohodlný, hlavně na dlouhý tratě. Ona sama říkala, že se jí lépe jezdí v klasickym anglickym sedle.

24.7.2006 18:20

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

Díkys Míša

vseprokone.wz.cz /ukal/sedla/sedla486.jpg (tu mezeru za "z" si musite umazat) - i u nas se da tohle sedlo sehnat

25.7.2006 07:33

strelish napsal(a):
vseprokone.wz.cz /ukal/sedla/sedla486.jpg (tu mezeru za "z" si musite umazat) - i u nas se da tohle sedlo sehnat

Ahojky,

díky za odkaz, je v angličtině, dá se tedy přes al-kham-su to sedlo objednat? Nevíš?

Nevíš kolik by tak mohlo stát?

Díky Míša

25.7.2006 07:41

rolf napsal(a):
Myslíš tohle sedlo:
?
Jestli jo, tak kamarádka ho má, jednou jsem jí poprosil ať mi ho dá na koníka a jeli jsme ven - já byl se sedlem spokojený, je fakt dost pohodlný, hlavně na dlouhý tratě. Ona sama říkala, že se jí lépe jezdí v klasickym anglickym sedle.

Ahoj Rolfe

díky za fotku, ano , to je přesně to co sháním, nemohl by ses prosím zeptat kamarádky, kde, jak a za kolik sedlo sehnala?

MOc po něm prahnu já i můj valášek

posílám fotku.

Díky moc

Míša

25.7.2006 07:52

miskamiska napsal(a):
Ahojky,

díky za odkaz, je v angličtině, dá se tedy přes al-kham-su to sedlo objednat? Nevíš?

Díky Míša

Nevím kolik stojí přes zmíněného prodejce, ale sedlo Barefoot (výrobců je však asi víc) stojí v německu 399 Euro za sedlo černé a hnědé a za barevná 429Euro. To máš za to levnější asi 11600,-Kč

25.7.2006 07:53

stieberova napsal(a):
Nevím kolik stojí přes zmíněného prodejce, ale sedlo Barefoot (výrobců je však asi víc) stojí v německu 399 Euro za sedlo černé a hnědé a za barevná 429Euro. To máš za to levnější asi 11600,-Kč

a ještě barvná

25.7.2006 07:53

stieberova napsal(a):
a ještě barvná

a modré

25.7.2006 08:18

stieberova napsal(a):
a modré

Podívej se na stránky sedlářství Patrik Sládek tam je fotka sedýlka ,ale nevím jestli to je ono.Ale to sedlo se mi moc líbí

25.7.2006 08:24

stieberova napsal(a):
a modré

Moc děkuju Renčo,

nemáš náhodou zkušenosti s obědnáním sedla z Německa?

Míša.

25.7.2006 08:28

jurasek napsal(a):
Podívej se na stránky sedlářství Patrik Sládek tam je fotka sedýlka ,ale nevím jestli to je ono.Ale to sedlo se mi moc líbí

Tam jsem se už dívala a posílala emailík, dnes tam budu volat, tak uvidím. nejradši bych ale aby bylo přírodní. Mě ty barevný moc nelákají.Ale díky za postřeh....

Míša

25.7.2006 10:46

miskamiska napsal(a):
Moc děkuju Renčo,

nemáš náhodou zkušenosti s obědnáním sedla z Německa?

Míša.

Podle informací na těch německých stránkách, tak zásilka do ČR stojí 22Euro. Chtějí nejprve zaslat peníze a až po naběhnutí částky na jejich účet pošlou zboží, které je možno do 14 dnů bez problémů vrátit. Myslím, že by se asi vyplatilo nechat si ho od někoho, kdo tam jezdí koupit. Poštovné po Německu je kolem 9,50Euro.

25.7.2006 18:05

stieberova napsal(a):
Podle informací na těch německých stránkách, tak zásilka do ČR stojí 22Euro. Chtějí nejprve zaslat peníze a až po naběhnutí částky na jejich účet pošlou zboží, které je možno do 14 dnů bez problémů vrátit. Myslím, že by se asi vyplatilo nechat si ho od někoho, kdo tam jezdí koupit. Poštovné po Německu je kolem 9,50Euro.

Fíííha! Asi rozbiju prasátko, něco takového by se mi šiklo na toho mého asimetrického (asi metr krát asi metr) koně. Nemá někdo na prodej?
Miloš

25.7.2006 22:05

miskamiska napsal(a):
Ahojky,

Díky Míša

Ahoj, nemam momentalne cas mj. ten katalog prekladat, takze tak :-). Jinak cena toho sedla by mela byt 10210 Kc a je bud hneda nebo cerna barva. Jinak myslim, ze sedlo by se melo dat objednat, proc jinak by tam ten katalog byl :-) (akorat ze opravdu nestiham, tak tam na tech strankach neni vsechno z toho katalogu jeste nahrane do oficialni podoby)

26.7.2006 00:00

miskamiska napsal(a):
Ahoj Rolfe

díky za fotku, ano , to je přesně to co sháním, nemohl by ses prosím zeptat kamarádky, kde, jak a za kolik sedlo sehnala?

posílám fotku.

Díky moc

Míša

Určitě hned zítra zjistím. Moc hezký koník!

26.7.2006 08:31

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

Díkys Míša

Ahoj tak to sedlo jsem sehnala:-) a to z druhé ruky, přes Německou inzerci e-bay, je skoro nové černé minimálně ježděné, paní ho prodává z důvodu prodeje koně. Takže super. Hlavně cena!!!! 229,-Eur. To je na naše asi 6900,- což je super cena a hlavně je i s west. třmeny a s neoprenovým podbřišníkem. Mám kliku že mám kamarádku v Německu, ta se s paní domluvila, dnes jí posílá peníze na účet a do týdne jí sedlo dojde, pak mi ho přiveze do Čech. Takže jsem šťasná, pošlu fotky. Je super.

Míša

26.7.2006 08:34

miskamiska napsal(a):
Ahoj Rolfe

posílám fotku.

Díky moc

Míša

Tady je sice katalogová fotka, ale je to to co jsem si objednala já...Určitě poreferuji až mi příjde...

26.7.2006 08:35

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

Díkys Míša

Tak to je ono, určitě poreferuji až mi příjde.Seženu další fotky.

26.7.2006 11:48

miskamiska napsal(a):
Tak to je ono, určitě poreferuji až mi příjde.Seženu další fotky.

pasuje to sedlo na vsechny kone?

26.7.2006 13:54

dundeeska napsal(a):
pasuje to sedlo na vsechny kone?

Ano všude kde jsem se zajímala o toto sedlo píší že se bez problému spřispůsobí každému koni, spojuje konfort dobrého sedla s přímým kontaktem s koněm, jako při jízdě bez sedla. Protože užívání tohoto sedla je novinkou, je řada odpůrců i příznivců. Odpůrci tvrdí že sedlo nemůže jezdcovu váhu rozprostřít na co největší plochu, ale myslím si že pokud se toto sedlo dostane k vyježděnému jezdci, který chce docílit lepšího kontaktu s koněm a zároveň nechce přijít o bezpečí sedla, je to ideální řešení, navíc, toto sedlo koně neotlačí, je lehké a příjemné. Takže já jsem jedním z příznivců a už se na něj moc těším.V srpnu napíšu jak se v něm jezdí...Zdraví Míša

26.7.2006 14:16

miskamiska napsal(a):
Ano všude kde jsem se zajímala o toto sedlo píší že se bez problému spřispůsobí každému koni, spojuje konfort dobrého sedla s přímým kontaktem s koněm, jako při jízdě bez sedla. Protože užívání tohoto sedla je novinkou, je řada odpůrců i příznivců. Odpůrci tvrdí že sedlo nemůže jezdcovu váhu rozprostřít na co největší plochu, ale myslím si že pokud se toto sedlo dostane k vyježděnému jezdci, který chce docílit lepšího kontaktu s koněm a zároveň nechce přijít o bezpečí sedla, je to ideální řešení, navíc, toto sedlo koně neotlačí, je lehké a příjemné. Takže já jsem jedním z příznivců a už se na něj moc těším.V srpnu napíšu jak se v něm jezdí...Zdraví Míša

a kolik takový sedlo stojí??

26.7.2006 14:30

sejtanek napsal(a):
a kolik takový sedlo stojí??

Najdeš to tady, nové bez třenů i podbřišníku 399,- Euro to je asi 12.000,- Kč. Já ho díky umornému dřepění u německých inzertních stránek koupila skoro nové i s podbřišníkem a třmeny za 7.000,- Kč Takže paráda.

Míša

26.7.2006 14:36

miskamiska napsal(a):
Najdeš to tady, nové bez třenů i podbřišníku 399,- Euro to je asi 12.000,- Kč. Já ho díky umornému dřepění u německých inzertních stránek koupila skoro nové i s podbřišníkem a třmeny za 7.000,- Kč Takže paráda.

Míša

toto je to mé sedlo

26.7.2006 14:38

miskamiska napsal(a):
toto je to mé sedlo

Aha..No i tak to je hodně... Ale děkuju.Konečně jsem se dočkala normální odpovědi.Dík mooc

26.7.2006 16:17

sejtanek napsal(a):
Aha..No i tak to je hodně... Ale děkuju.Konečně jsem se dočkala normální odpovědi.Dík mooc

a mohla bys prosím ty stránky kde si hledala a čekala napsat?

6.8.2006 22:44

miskamiska napsal(a):
Ahoj všem,

Díkys Míša

Vážení přátelé,
podívejte se na internetové stránky www.barefoot.cz - snad Vám to pomůže. Já sama mám sedlo barefoot anglické, základní i westernové a nemohu si je vynachválit.

6.8.2006 23:23

beckova napsal(a):
Vážení přátelé,
podívejte se na internetové stránky www.barefoot.cz - snad Vám to pomůže. Já sama mám sedlo barefoot anglické, základní i westernové a nemohu si je vynachválit.

pro rolfa:

Nazdárek...
Hele Plaváček je tvůj?Nějak si ho z Žernovky nepamatujuV jakym je výběhu - popř. s kym?
Nevíš náhodou kdy končí ten 2 turnus s táborem?
A co Hawk?Už má tu nožku lepší?Já sem tam teď dloooouho nebyla takže vím jen od Míši že si při plavení něco udělala...Nemáš to vyfocený?

Jo a ještě dotaz...Nevíš do kolika khv se považuje na Žernovce poník?(cena za ustájko)

Díky

7.8.2006 09:29

beckova napsal(a):
Vážení přátelé,

Ahoj, a da se v nem i dobre skakat?

7.8.2006 14:16

alisa napsal(a):
pro rolfa:

Nazdárek...
Hele Plaváček je tvůj?Nějak si ho z Žernovky nepamatujuV jakym je výběhu - popř. s kym?
Nevíš náhodou kdy končí ten 2 turnus s táborem?
A co Hawk?Už má tu nožku lepší?Já sem tam teď dloooouho nebyla takže vím jen od Míši že si při plavení něco udělala...Nemáš to vyfocený?

Jo a ještě dotaz...Nevíš do kolika khv se považuje na Žernovce poník?(cena za ustájko)

Díky

Ahoj, no já o tom zas tak moc nevím, na Žernovce se sice občas stavuju, ale jinak to jde dost mimo mně. Ani ty ceny přesně nevím, ale mělo by to být na www.zernovka.cz
Jinak Plaváček není na Žernovce. A to sedlo není focené na Plavákovi, ale na jinym koni, to jen tak vypadá, tohle je kůň kamarádky :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík