Co je to za poníka, má zvláštní srst ? Tady jsme našla velmi podobného http://www.youtube.com/watch?v=ujVmC7PWGAk&feature=related
nepláču, k smíchu to není, ale na pláč je času dost :) . Nebylo to mířeno na konkrétně Vás, ale celkem všeobecně. Ale moje chyba, bych si měla celkem už uvědomit, že tady v diskuzi , se vždy dá vše krásně překroutit, obzvlášť když se do toho vrtá někdo, kdo o dané věci ví ........ no pranic.
saborka
napsal(a):
nepláču, k smíchu to není, ale na pláč je času dost :) . Nebylo to mířeno na konkrétně Vás, ale celkem všeobecně. Ale moje chyba, bych si měla celkem už uvědomit, že tady v diskuzi , se vždy dá vše krásně překroutit, obzvlášť když se do toho vrtá někdo, kdo o dané věci ví ........ no pranic.
No, tak jediný kdo se pozastavil nad srstí poníka jsem byla já, takže není co překrucovat.
Nevěděla jsem, že je zde dovoleno přispívat pouze lidem koně vlastnící nebo zas překrucuju a nejsem ten "kdo se vrtá do toho o čem ví .... no pranic"
milá slečno, paní, zapoměla jsem tam ještě dodat a děkuji za upozornění, že hádaví lidé, se také najdou všude, i zde na dizkuzi, jen pro upřesnění, ale vy si jistě zas najdete něco na "přebití" mojí odpovědi jistě najdete a já to tímto vzdávám, jste vtipnější, inteligentnější a výřeřnější. dokonalejší , ano vyhrála jste vivat! a s bohem