A já se sháním s postrojem....... video

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2012 17:46
nadja

XXX.XXX.213.74

Co je to za poníka, má zvláštní srst ? Tady jsme našla velmi podobného http://www.youtube.com/watch?v=ujVmC7PWGAk&feature=related

18.8.2012 18:15
spajzik

XXX.XXX.29.55

Asi se dědek nudí, nápad dobrej, ale tak leda na dřevěnou kozu. Jinak si myslim že ho vzal nůžkama na ovce...já se radši na některý videa nedívám, zvětšuje se mi pak tlak :)

18.8.2012 19:44
nikus

XXX.XXX.1.187

poník co má cushingův syndrom.. s nějvětší pravděpodobností

20.8.2012 09:45
saborka

XXX.XXX.187.180

no, lidičky, nezlobte se na mne, ale koho zaujme především kudrnatost ponyho, asi zapřahá podobným stylem............smajlík

20.8.2012 09:52
nadja

XXX.XXX.213.74

saborka napsal(a):
no, lidičky, nezlobte se na mne, ale koho zaujme především kudrnatost ponyho, asi zapřahá podobným stylem............smajlík

Rozhodně se na vás nezlobím a neplačte, protože pokud narážíte na můj dotaz, můžu vás uklidnit - žádného koně nezapřahám neb žádného nemám.

20.8.2012 10:31
saborka

XXX.XXX.187.180

nepláču, k smíchu to není, ale na pláč je času dost :) . Nebylo to mířeno na konkrétně Vás, ale celkem všeobecně. Ale moje chyba, bych si měla celkem už uvědomit, že tady v diskuzi , se vždy dá vše krásně překroutit, obzvlášť když se do toho vrtá někdo, kdo o dané věci ví ........ no pranic.smajlík

20.8.2012 10:36
darrayer

XXX.XXX.109.11

To zapražení je strašné :( .. A k té srsti, není třeba kříženec shetlanda a curlyho?

20.8.2012 10:58
nadja

XXX.XXX.213.74

saborka napsal(a):
nepláču, k smíchu to není, ale na pláč je času dost :) . Nebylo to mířeno na konkrétně Vás, ale celkem všeobecně. Ale moje chyba, bych si měla celkem už uvědomit, že tady v diskuzi , se vždy dá vše krásně překroutit, obzvlášť když se do toho vrtá někdo, kdo o dané věci ví ........ no pranic.smajlík

No, tak jediný kdo se pozastavil nad srstí poníka jsem byla já, takže není co překrucovat.
Nevěděla jsem, že je zde dovoleno přispívat pouze lidem koně vlastnící smajlík nebo zas překrucuju a nejsem ten "kdo se vrtá do toho o čem ví .... no pranic" smajlík

20.8.2012 11:19
saborka

XXX.XXX.187.180

milá slečno, paní, zapoměla jsem tam ještě dodat a děkuji za upozornění, že hádaví lidé, se také najdou všude, i zde na dizkuzi, jen pro upřesnění, ale vy si jistě zas najdete něco na "přebití" mojí odpovědi jistě najdete a já to tímto vzdávám, jste vtipnější, inteligentnější a výřeřnější. dokonalejší , ano vyhrála jste vivat! a s bohemsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík