parkuracek
napsal(a):
tak semka davejte apíky!!zacnu treba nasim hrebcem Abdulem
Tak já se přidám Šejtula
adulka
napsal(a):
Ahojik holky :-) ja se pokusim vyfotit Ejmi nejak sikovne a dam vam tu fotky ju?
Ahojky adel!! pamatujes si me jeste ? sandra + abdul! no ten .. ten hrebec po kterym je valinka! dej sem jak ejmi tak vali! at se lidi podivaj na poradny appalosy (konecne) poradny appaloosy jako je Valinka,Ejminka,Šejtanek,Abdul reward a dalsi!!!!!!!!
sejtanek
napsal(a):
Tak já se přidám Šejtula
Šejtanku šejtanku vidis to !?chladase z tebe udelaly blbci! ten kdo rekl o sejtovi ze ja chladas tak se bud v konich vubec nevyzna a nebo jen blbe zavidi! typicke znacky pro appaloosy jsou! pruhovana kopyta,tecky kolem huby a kolem očí a nápadite flekate zbarveni! a to vse šejta splnuje! a kdyby neco appalosy se s quartery krizit mohou tak jako painti! ja mam doma hrebce appa .. tak asi vim boze lidi to snad neni mozny!ta na....(nevim co dal )31 asi fakt nepozna appa
parkuracek
napsal(a):
tak semka davejte apíky!!zacnu treba nasim hrebcem Abdulem
a jeho mladší bráška po stejném otci
avalanche
napsal(a):
a jeho mladší bráška po stejném otci
2-letý valach appy
parkuracek
napsal(a):
Šejtanku šejtanku vidis to !?chladase z tebe udelaly blbci! ten kdo rekl o sejtovi ze ja chladas tak se bud v konich vubec nevyzna a nebo jen blbe zavidi! typicke znacky pro appaloosy jsou! pruhovana kopyta,tecky kolem huby a kolem očí a nápadite flekate zbarveni! a to vse šejta splnuje! a kdyby neco appalosy se s quartery krizit mohou tak jako painti! ja mam doma hrebce appa .. tak asi vim boze lidi to snad neni mozny!ta na....(nevim co dal )31 asi fakt nepozna appa
Hej holky,říkala jsem někdy že má Šejtan papíry?? Já bych řekla že ne.Nastenka asi nepozná chladase od Appaloosy
sejtanek
napsal(a):
Hani,toho máte doma??Ten je pěkneej
Díky !Ale hlavně je zatím super ! Doufám ,že i zůstane ! Avinka mu dává jasně najevo kdo velí ,ale jinak jsou celkem kamarádi .
Vemte boxerku a přijeďte se mrknout !Pozdravuj mamku ! Čao
sejtanek
napsal(a):
Jj!!Já ji řeknu ať ti zavolá a někdy přijedem
A tohle je jeden z nejbroučkatějších koňských puntíkáčů na světě..Náš Leonek s hnědým licem jak po facce..:)