Appaloosa-konici pro vsechny!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2006 11:25

tak semka davejte apíky!!zacnu treba nasim hrebcem Abdulem

25.7.2006 12:15

parkuracek napsal(a):

Ten se mi moc líbí, viděla jsem ho na WRC inzerci. Fakt krásnej. Jenže já mám kobču APH...

25.7.2006 15:09

jackie napsal(a):
Ten se mi moc líbí, viděla jsem ho na WRC inzerci. Fakt krásnej. Jenže já mám kobču APH...

jj tak to si ji muzes u nas nechat pripustit! tak sem dej jeji foto at se nani muze kuknout kazdy

25.7.2006 15:17

parkuracek napsal(a):

Tak já se přidám Šejtula

25.7.2006 19:13

parkuracek napsal(a):
jj tak to si ji muzes u nas nechat pripustit! tak sem dej jeji foto at se nani muze kuknout kazdy

To přece nejde připouštět painta appaloosou, to by v Americe nezaregistrovali. Můžeme jen quarterem nebo paintem...

25.7.2006 19:19

jackie napsal(a):
To přece nejde připouštět painta appaloosou, to by v Americe nezaregistrovali. Můžeme jen quarterem nebo paintem...

kromě quatera nebo painta můžeš "použít" taky A1/1-zaregistrují ti to taky...

25.7.2006 21:40

sejtanek napsal(a):
Tak já se přidám Šejtula

Ahojik holky :-) ja se pokusim vyfotit Ejmi nejak sikovne a dam vam tu fotky ju?

25.7.2006 23:30

xyloza napsal(a):
kromě quatera nebo painta můžeš "použít" taky A1/1-zaregistrují ti to taky...

jj vlastne jj ! ale to neva dej ji semka

25.7.2006 23:32

adulka napsal(a):
Ahojik holky :-) ja se pokusim vyfotit Ejmi nejak sikovne a dam vam tu fotky ju?

Ahojky adel!! pamatujes si me jeste ? sandra + abdul! no ten .. ten hrebec po kterym je valinka! dej sem jak ejmi tak vali! at se lidi podivaj na poradny appalosy (konecne) poradny appaloosy jako je Valinka,Ejminka,Šejtanek,Abdul reward a dalsi!!!!!!!!

25.7.2006 23:37

sejtanek napsal(a):
Tak já se přidám Šejtula

Šejtanku šejtanku vidis to !?chladase z tebe udelaly blbci! ten kdo rekl o sejtovi ze ja chladas tak se bud v konich vubec nevyzna a nebo jen blbe zavidi! typicke znacky pro appaloosy jsou! pruhovana kopyta,tecky kolem huby a kolem očí a nápadite flekate zbarveni! a to vse šejta splnuje! a kdyby neco appalosy se s quartery krizit mohou tak jako painti! ja mam doma hrebce appa .. tak asi vim boze lidi to snad neni mozny!ta na....(nevim co dal )31 asi fakt nepozna appa

26.7.2006 09:04

parkuracek napsal(a):

a jeho mladší bráška po stejném otci

26.7.2006 09:05

avalanche napsal(a):
a jeho mladší bráška po stejném otci

2-letý valach appy

26.7.2006 10:19

avalanche napsal(a):
2-letý valach appy

Hani,toho máte doma??Ten je pěkneej

26.7.2006 14:44

parkuracek napsal(a):
Šejtanku šejtanku vidis to !?chladase z tebe udelaly blbci! ten kdo rekl o sejtovi ze ja chladas tak se bud v konich vubec nevyzna a nebo jen blbe zavidi! typicke znacky pro appaloosy jsou! pruhovana kopyta,tecky kolem huby a kolem očí a nápadite flekate zbarveni! a to vse šejta splnuje! a kdyby neco appalosy se s quartery krizit mohou tak jako painti! ja mam doma hrebce appa .. tak asi vim boze lidi to snad neni mozny!ta na....(nevim co dal )31 asi fakt nepozna appa

Hej holky,říkala jsem někdy že má Šejtan papíry?? Já bych řekla že ne.Nastenka asi nepozná chladase od Appaloosy

26.7.2006 14:44

sejtanek napsal(a):
Hani,toho máte doma??Ten je pěkneej

Díky !Ale hlavně je zatím super ! Doufám ,že i zůstane ! Avinka mu dává jasně najevo kdo velí ,ale jinak jsou celkem kamarádi .
Vemte boxerku a přijeďte se mrknout !Pozdravuj mamku ! Čao

26.7.2006 14:48

avalanche napsal(a):
Díky !Ale hlavně je zatím super ! Doufám ,že i zůstane ! Avinka mu dává jasně najevo kdo velí ,ale jinak jsou celkem kamarádi .
Vemte boxerku a přijeďte se mrknout !Pozdravuj mamku ! Čao

Jj!!Já ji řeknu ať ti zavolá a někdy přijedem

27.7.2006 08:52

sejtanek napsal(a):
Tak já se přidám Šejtula

Jj. Chlaďas jak vyšitej, co??

Obávám se, že ta slečna nastěnka bo jak má ten nick, si spletla pořadí čísel. Nemá 31, ale 13.

28.7.2006 12:28

sejtanek napsal(a):
Jj!!Já ji řeknu ať ti zavolá a někdy přijedem

A tohle je jeden z nejbroučkatějších koňských puntíkáčů na světě..Náš Leonek s hnědým licem jak po facce..:)

28.7.2006 16:48

kukinatost napsal(a):
A tohle je jeden z nejbroučkatějších koňských puntíkáčů na světě..Náš Leonek s hnědým licem jak po facce..:)

kunicku prosím ozvy se mi na konicekponicek@seznam.cz zkrs připouštění :))

28.7.2006 16:55

valpurgiis napsal(a):
kunicku prosím ozvy se mi na konicekponicek@seznam.cz zkrs připouštění :))

JEstli si jeste tady tak mas email

Přidejte reakci

Přidat smajlík