Ahoj,znáte,máte Tinker.Založila sem toto téma abych zjistila kolik tu je příznivců Tinkerů a taky přidávám foto sví kobči
doga

barush
napsal(a):
Ahoj,znáte,máte Tinker.Založila sem toto téma abych zjistila kolik tu je příznivců Tinkerů a taky přidávám foto sví kobči
Poznáváš?
sadzi saj

barush
napsal(a):
A není tady někdo, kdo prodává irského tinkera? Popřípadě odkud jste, stáří koníka a pohlaví a cena jak se pohybuje? Dík. Kámoška by si chtěla koupit irskýho tinkera, tak scháním pro ní info.
barush
napsal(a):
Tak konečně mam i já nějaký nový fotky Polední odpočinek :))
verfa
napsal(a):
A zíváme :))
verfa
napsal(a):
A tady je druhá kobylka
verfa
napsal(a):
A detail
verfa
napsal(a):
A ještě první kluk :)) Tak to je Falkon Je to uplnej bratr Aranky.. Ale moc podobní si nejsou
verfa
napsal(a):
A poslední Barush az budes mit nejaky novy fotky, tak sem s nima :))
sanulka
napsal(a):
Jééé, ta je nádherná! Kolik má v kohoutku?
Ahoj :) Myslim, ze v dospelosti maji neco mezi 140 - 150..
sanulka
napsal(a):
Ahoj! A na co ji používáte? jen tak rekreačně ježdění nebo i tah anebo budou i nějaké soutěže?
Zatim jezdíme s kobylkou rekreačně. Je super. A všichni milujou vodu, vlezou do každý louže . Kobylka byla i na nějakých výstavách. Hřebec je přes léto v Německu. Vystupuje s rytířskýma skupinama. Přes zimu je doma
. Ježdění na něm je bezkonkurenční. Má super chody a je hrozně pohodlnej. Hlavně hrozně hodnej..ani bych neřekla, že je to hřebec
barush
napsal(a):
ten je krásnej takovej malej,mohutnej a fousatej!
jo je hrozně chlupatej . Ale je skvělej. Hroznej mazlík.. Tady se mu zrovna schovala maminka
verfa
napsal(a):
Zatim jezdíme s kobylkou rekreačně. Je super. A všichni milujou vodu, vlezou do každý louže . Kobylka byla i na nějakých výstavách. Hřebec je přes léto v Německu. Vystupuje s rytířskýma skupinama. Přes zimu je doma
. Ježdění na něm je bezkonkurenční. Má super chody a je hrozně pohodlnej. Hlavně hrozně hodnej..ani bych neřekla, že je to hřebec
A kolik je zástupců tohoto plemene v Čechách? Ten můj zrzounek (fotky nevěsty na koni) teda vodu nemusí. Užívá si jí, když ho tam dostanu, ale to je někdy bitka. Když jsme skákali, přes vodní příkop by nešel, kdyby měl umřít. Tak zkus nějaké fotky z plavení, jestli máš možnost, to by byla paráda.
sanulka
napsal(a):
A kolik je zástupců tohoto plemene v Čechách? Ten můj zrzounek (fotky nevěsty na koni) teda vodu nemusí. Užívá si jí, když ho tam dostanu, ale to je někdy bitka. Když jsme skákali, přes vodní příkop by nešel, kdyby měl umřít. Tak zkus nějaké fotky z plavení, jestli máš možnost, to by byla paráda.
tak to nevi kolik je tinkáču v Čechách ale nedavno se mi ozvala paní co máa taky Tinkera a bude se zakládat nějaký "klub" pro přátel a příznivce tinkerů!tak super už se těším!
verfa
napsal(a):
A co Tinka?? Jak se máte?
jo zatim se máme docela dobře,budeme se stěhovat do krásný rodiný stáje zatím tam teda je jen jeden koník ale časem přibydou boxíky a koníci!ale hlavně se musí dostavit nejdřív box pro Tinku proto že ta by to asi 1metrové hrazení přešla-a to doslova!.
barush
napsal(a):
tak to nevi kolik je tinkáču v Čechách ale nedavno se mi ozvala paní co máa taky Tinkera a bude se zakládat nějaký "klub" pro přátel a příznivce tinkerů!tak super už se těším!
jj to je Doubrafkaona mala importovanu kobylku z NL, tu predala a teraz ma po nej maleho zrebceka
http://dw2th.sweb.cz/
sanulka
napsal(a):
Ahokjy, dlouho jsem tu nebyla.. Fotky z plavení buhužel nemám..fotak sebou neberu..mohlo by se mu neco stát :)) Jinak se nám vrátil hřebec z německa, tak sem hodim nějaký fotky :)
verfa
napsal(a):
Ahokjy, dlouho jsem tu nebyla.. Fotky z plavení buhužel nemám..fotak sebou neberu..mohlo by se mu neco stát :)) Jinak se nám vrátil hřebec z německa, tak sem hodim nějaký fotky :)
A páreček :)
barush
napsal(a):
jo zatim se máme docela dobře,budeme se stěhovat do krásný rodiný stáje zatím tam teda je jen jeden koník ale časem přibydou boxíky a koníci!ale hlavně se musí dostavit nejdřív box pro Tinku proto že ta by to asi 1metrové hrazení přešla-a to doslova!.
Tak už jste přestěhovaný? To s tim hrazením chápu..hřebec taky projde všechno..ne že by to chtěl zničit..jen si prostě nevšinl, že tam něco stojí :
verfa
napsal(a):
A tady schání svoje stádečko dohromady..moc jsem to nestihla..:)
verfa
napsal(a):
A ještě poslední :)
verfa
napsal(a):
A ještě poslední :)
Jo,jsou moc a moc krásní,ale u nás v naší oblasti bych zešílela z čumbrků,jsou jich tady spousty a takovýhle koníci se musejí udržovat,nedovedu si pak představit to vybírání všeho,co kde nachytali.Ale moc se mi líběj a Vám všem,kteří je máte,přeju moc a moc hezkých chvil strávených s nimi.
barush
napsal(a):
Ahojky, jsem ráda, že se našel někdo kdo má tinkerky a je do nich stejný blázen jako já. Mám hřebečka Merlina posílám jeho fotku. Od kud jsi?? Pokud by sis ho chtěla prohlídnout tak klidně přijeď nebo taky na www.tinker.estranky.cz jinak v květnu bude svod pokud ještě nemáš přihlášku ráda ti ji pošlu a s ní veškeré info. Tak ahoj Marta
zoffa
napsal(a):
Ahojky, jsem ráda, že se našel někdo kdo má tinkerky a je do nich stejný blázen jako já. Mám hřebečka Merlina posílám jeho fotku. Od kud jsi?? Pokud by sis ho chtěla prohlídnout tak klidně přijeď nebo taky na www.tinker.estranky.cz jinak v květnu bude svod pokud ještě nemáš přihlášku ráda ti ji pošlu a s ní veškeré info. Tak ahoj Marta
SEVER ČECH