Westernové plemena a jezdci kochači 231

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.9.2012 12:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíksmajlíkNo Šárí,to byste na tom byli ještě líp,co,300 metrů od baráku to už jde,smajlíkto je 100 x lepší než těch 900,ale s tou slámou měj radši něco náhradního v záloze,kdyby si náhodou v zimě strejda vzpomněl,že nemá,že nedá,smajlíkznáš to,když na něco spoléháš,tak to pak skoro vždycky nevyjde.smajlík
:-)):-)Moruš musí vždycky vyzkoumat,jestli není někde něco k snědku,i prasatům by to zbaštila.:-)):-))

5.9.2012 12:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-)Nakonec vždycky zjistí,že ve stodole je nejlíp.:-)):-))

5.9.2012 12:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Mončo,Wilda je náádherná,a ta bílá ponička se mi taky hrozně líbí.:-):-)Hele,a která tam šéfuje?Tipuju tu malou.:-)):-)

5.9.2012 12:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady v zahradách na nás vybafli 2 ohaři,ale jen poštěkávali z dálky a radši za plotem,i když nejdřív jsme je potkaly a za plotem nebyli,ale pro jistotu tam radši rychle zajeli.:-)):-)

5.9.2012 12:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)Ten jeden nás doprovázel štěkotem asi 200 metrů.smajlík

5.9.2012 12:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďáskovi se bahýnko na tělíčku mooooc líbí.:-)):-))

5.9.2012 12:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moruš tušila,že pojedeme ven,tak se umazala jen tak decentně.:-):-))

5.9.2012 12:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Na prdízně,:-))to se čistí dobře.:-):-)

5.9.2012 12:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďáskovi občas vyhrožuju,že půjde do chlívka k pašíkům.smajlík

5.9.2012 12:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

5.9.2012 12:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkHelčoo,moc gratuluju,je vidět,že sis vybrala správně,feňule je dokonalá,ono je to moc důležitý,když to toho psa v tom kruhu baví a umí se předvést,jinak by tam člověk mohl tajtrdlíkovat jako blázen a když ten pes k tomu vlohy nemá,aby se předvedl,tak z toho nic není.smajlíksmajlík

5.9.2012 19:49
bospor

XXX.XXX.192.10

já takovou dobu přemejšlím, kde jste vzali bahno:-| ono vlastně v pátek pršelo. a v sobotu ještě trochu ráno. já jela závodit a než jsem vylezla na honzu, tak jsem měla nohavice mokrý až pomalu pod kolena:-( pak už naštěstí přestalo úplněsmajlík
http://www.bospor.estranky.cz/clanky/co-je-noveho/hobby-brozany.html
kavalety = kalamita:-)

6.9.2012 20:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Ivčo,krásně píšeš,:-)fakt se vždycky pobavím.:-))smajlík
smajlíkNo jo,to se ale na Honzíčka nezlob,:-)že přeběhl 2 kavalety najednou,přece jen ti klusáci mají ten klusovej krok delší a prostornější,tak hold dal obě naráz,Moruši by se tohle nestalo,ta cupitá drobnejma krůčkama,že si fakt člověk připadá jak na skoro šicím stroji...smajlík
:-):-)Ale holky,tůdle jsem byla vozit jedné známé holčinu,ale ta si tam přivedla ještě 2 kamarádky,jedný bylo tak 6 a ta druhá byla maličká,tý mohly bejt tak 3-4 roky,neodhadnu to přesně,a jejich maminka seděla na lavičce,holčinu nehlídala a šup,ta mrňavá přiběhla ze zadu k Moruši a pohladila jí po tý zadní noze,smajlíkholky,to si nedovedete představit,jak já jsem byla ráda,že je Moruš takhle hodná,:-)ta to vůůbec neřešila,:-)ale ve mně by se bejval krve nedořezal,když jsem jí viděla,jak si to vesele štráduje holčina vedle kobyly a hladí jí po zadní noze,smajlíksmajlíkto jsem byla docela v šoku,smajlíkže si ta mamnika neuvědomuje,co se může stát,smajlíkoni si hold lidi myslej,že když jde člověk s koněm povozit děti,tak ten kůň musí bejt asi abnormální kliďas nebo co,že nekopne za žádnejch okolností..smajlíksmajlíkJen teda budu opravdu hodně doufat,že nepotkají někde koně,kterej by to opravdu nemusel snášet.smajlík
:-)Ale jsem moc ráda,že Moruš jí nic neudělala,:-)měla bych pak obrovský výčitky do smrti,že ublížila malý holčičce,brrrr...smajlíksmajlíksmajlík

7.9.2012 12:44
bospor

XXX.XXX.192.10

máš moruši vychovanou a hodnou:-) ale leknout se může každej kůňsmajlík já občas jen žasnu co si ty lidi myslej:-|:-( mě třeba včera volal nějakej chlapík že asi 7 lidí by chtělo jet na vyjížďku a jen některý uměj jezditsmajlík tak jak asi, když se chtějí zúčastnit takový blbosti:-| hádala bych že se jednou svezli někde u moře na těch chudácích, co choděj celej den a neudělají krok navíc:-(
jsem řekla že nepřichází v úvahu. nebo volají lidi, že nikdy neseděli na koni a chtěli by jet na vyjížďku, ale sami!!! a nedají si vysvětlit, že to nejde!! prostě lidi jsou magořismajlík

11.9.2012 11:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Díky,Ivčo,:-)no jo,na lidi je moc hodná,já jsem ráda,že nekope po nikom,to je pak na prd,kdyby kopala po lidech,lidi se uhlídat nedají,aby k tomu koni nešli,kor děti,:-):-)úplně si vybavuju sebe,když jsem snila o koních...:-):-|
:-):-)Tady si na Dožínkách Moruš hladí jedna maličká skoro víla.:-):-)

11.9.2012 11:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTý jo,Ivčo,to by byla masakr těch 7 lidí,i když taky jsme jednou zažila vyjížďku,kdy jeli totální nejezdci,tak se jelo jen krokem,celej den,od 9 od rána do 4 večer,smajlíkprdele nás bolely ještě tejden potom,smajlíkale nikdo nespadl,a kochali jsme se Berounským údolím,to bylo moc hoezký,ale krokem je to hrozně dlouhý a únavný.smajlík
:-)Na Dožínkách bylo i trojspřeží.smajlík

11.9.2012 11:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Monďásek už krásně ztmavnul.:-):-)

11.9.2012 11:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Na fotkách vypadá jako vraník.:-)):-))

11.9.2012 11:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Naopak Pierot je na zimu světlejší.:-):-)

11.9.2012 11:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkHolky,já jsem takový jelito,protože jsem kdysi prodala mačkač a teď by se hodil.smajlík

11.9.2012 11:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jedeme se podívat na naše pole vojtěšky.smajlík

11.9.2012 11:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak tohle už letos na sekání fakt nebude,bylo moc sucho a vůbec to nenarostlo.smajlíkTak je tam vždycky aspoň necháváme pást.:-):-)

13.9.2012 12:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Kdybyste někdo chtěl přijeti si pojezdit,není to klasický Hubert s překážkama,ale jen pěkná vyjížďka taková delší,jede se všemi chody,ale žádná divočina,smajlíkjste vítáni.:-):-):-)

13.9.2012 12:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Večer je pak zábava v Královické hospůdce.:-)

13.9.2012 12:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

13.9.2012 19:58
bospor

XXX.XXX.192.10

už se chystáte na zimu? já určitě na huberta nepřijedu:-| uděláme si svýho a šmytec. ani nikam nepůjdem. leda koukat.
tak pardubickou výstavu máme za sebou. co do lysý. kdopak jede? já nějak nevím kdy je:-)

13.9.2012 20:02
bospor

XXX.XXX.192.10

http://bospor.rajce.idnes.cz/vystava_Pardubice_8.9.2012/
v neděli jsem si vyrazila na dostihy. do slušovic
http://bospor.rajce.idnes.cz/Klusacke_Derby_2012_Slusovice/
jednou za rok můžu pozdravit přátelé. všichni tam byli. běhalo se derby:-) naštěstí jsme se stavili pro báru a ta fotila. jinak bych neměla skoro nic:-):-)

14.9.2012 10:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No zimu ještě nechci,smajlíkdoufám,že tam ještě chvilku pobude,ale u nás ty překážky nemají využití,protože buď je sucho a tím pádem i tvrdo,a nebo je zase mokro,tak si je vezume kámoška:-),ta má jízdárnu pískovou a ta je tam užije.:-):-)
:-):-)VFčera se tu stavoval na kus řeči Tomáš,jak měli dříve Monďáska,tak uviděl jen tohle a říkal-no hezkýýýýýýýý....smajlíksmajlík

14.9.2012 10:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJá jsem původně chtěla do Lysý jet,ale už zase přemejšlím,že se na to taky vyprdnu,:-))já jsem hrozná.:-)

14.9.2012 10:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Lysá je myslím příští víkend,ale to už něco máme,tak se musíme rozhodnout na poslední chvíli,bude se hlasovat a já myslím,že vyhraje něco jinýho.Sice jsem se tam taky mohla sejít s kámoškou:-),ale ona přijede někdy k nám,tož to si užijem víc,než na tý výstavě v tý tlačenici.:-):-)A tak něják se mi nechce obětovat celej den pro to samý,vždyť už je to skoro pořád to samý,i v těch Pardubkách,i v tý Lysý,pořád stejní koně,smajlíkuž tam člověk nic novýho neobjeví,smajlíka minule jsem byla zklamaná v těch Pardubkách i těma prodejcema,:-(my tam jezdili většinou hlavně po nákupech a minule to byla bída i s nouzí dohromady,tak pak už člověk přemejšlí,proč by jezdil takovou dálavu,když si to můžu koupit tady kousek od nás v Rudný,že jo..smajlík
:-)):-))Moruš si namazala i ucho.smajlík

14.9.2012 14:36
bospor

XXX.XXX.192.10

jo tak nějak to bude. taky nemám peníze a proto do lysý ani nejspíš nepojedusmajlík do pardubek jezdím za známýma a mám to za rohem:-| letos jsem si koupila jen večeři, když jsem odcházela:-)

14.9.2012 22:37
bospor

XXX.XXX.192.10

holky ta Bára co u mě jezdila, když tu byla v lázních, nemůže doma sehnat ježdění. nenapadá někoho kam by se mohla obrátit? mezi zlínem a uherským hradištěm, nebo někde poblíž. ráda by ve westernu. jen tak couračky a práci kolem koní. je šikovná, citlivá ale slabá. potřebuje podobnýho koníka. u mě jezdila na gábině a naprosto v pohodě:-) i na jiných, ale s cval jsme moc nepokoušely. na to moje koně moc nejsou:-|

15.9.2012 08:29
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No,to je jasný,Ivčo,to já bych taky jela na výstavu,kdybych jí měla za rohem,ale máme to dost daleko a hlavně je celej den v háji,to já radši pojedu v klídku a mírku ven,žádný hoňky,už je člověk línej a pohodlnej.:-|
smajlíksmajlíkTo je mi líto tý Barči,že nemá kde jezdit,smajlíkať zkusí dát inzerát,třeba někdo shání spolehlivou holčinu.:-):-)Škoda,že není tady od nás,smajlíkjednoho adepta hodnýho bych pro ní měla.:-):-)

17.9.2012 09:27
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojte, stále vás tady sleduji, ale nepřispívám, nemám co přispívat. Doma se kopu do zadnice nudou, i když jsem teď byla 14 dní v práci u koní na záskok, tak jsem měla radost. Od teď už to jsou zase jen víkendy. Někdy vám sem hodím i nějakou fotku z práce:-) Majitelka Puntíka mi poslala nějaké fotky, tak mě to moc potěšilo. Potřebuji novou náhradu za Puntíka, nebo mi z toho už švihne. Neustále mám slzu v oku při pomyšlení na něj. Jenže mám hrozně vysoký nároky na nového oře a to už stojí balík peněz, který nemám... Musím vydržet:-))

18.9.2012 11:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Míšo,to je správný,že máš vysoký nároky,tak snad Ti to vyjde tak,jak si představuješ,a hlavně ať nemusíš čekat moc dlouho,:-):-)já jsem tu nedávno psala,že jsem na naše koně čekala rok,to byl fakt asi nejdelší rok v mým životě,:-(připadalo mi to celou věčnost,ale je fakt,že jsme teprve budovali,tak jsme museli nejdřív vybudovat to zázemí pro koně a teprve pak tam mohli přijít koně,kdežto Ty to máš teď že zázemí máš,viď,jen čekáš na toho pravýho,:-):-)snad už to bude brzy.:-):-):-)

18.9.2012 11:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))No a když jsme stáli před rozhodnutím,jakého že koně,smajlíkprotože už tenkrát jsme věděli,že si vezmem jako jednoho z koní žlutýho,kterýmu bylo v době příjezdu k nám 15 měsíců,tak se jednalo o toho druhýho,to už měl bejt starší koník přiježděnej,no a hlavně jsme si říkali-jen né plnokrevníka a nebudeme kupovat prvního koně,kterýho uvidíme.:-))No,dopadlo to přesně podle našich obrácených představ,:-)samozřejmě to byl plňas jak vyšitej a první,protože byl jednu vesnici od nás a bylo to přes známou,tak jsme se na něj dojeli podívat...A bylo to jasnýýý...:-):-)
:-):-)Mondík na závodech sice shodil,ale nevyštycoval jeden jedinej skok,přestože žolík byl evidentně hnusnej.:-))Ale tady vidět není.:-|

18.9.2012 11:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkPierot zkoušel Jarčinu nervovou soupravu na závodech,:-))páč žolíka objel,:-))a to pěkně zvesela,smajlíkpřitom když jsme ho pak na to zkusili po skončení závodů,tak to dal jakoby tam nic nebylo,:-)pacholče jedno.:-):-)

18.9.2012 12:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Na Pierota se lépe leze z klece.:-))

18.9.2012 12:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Využíváme hezkýho počasí, :-)zejtra už má bejt hnusně.:-(:-(

18.9.2012 12:18
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Mondík už je chlupatej,ale ještě né tak úplně.:-):-)

18.9.2012 12:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Moruš taky ještě nemá úplně kožíšek,ale letní srst už taky nemá,je to tak napůl zimní chlup.:-)):-)

18.9.2012 12:20
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To byla docela nádhera včera,jak bylo v podvečer nádherně a do toho tam vplul balon.:-):-)

23.9.2012 16:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tak jsme včera přežili Huberta,:-))smajlíknebyl to klasickej skokovej ani dostihovej Hubert,ale to nám právě vyhovovalo,my už nejsme na nějáký bezhlavý lítání někde,tady se šlo krásně pohodově,i se poměrně dost cválalo,a bylo kráásně,ráno to sice vypadalo ošklivě,do rána pršelo,takže to dost klouzalo,ale pak se vyčasilo a bylo úplně ukázkově.:-)smajlík

23.9.2012 16:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady naše ekipa,já se tady směju hlášce pořadatelky,kterážto pravila:ti,co pili džus,tak dovedou bezpečně do cíle ty slepý.smajlík

23.9.2012 16:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlík:-)Bylo 19 koní a vše proběhlo v naprostý pohodě.:-):-)smajlík

23.9.2012 16:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ta holčina s tím ryzákem,jak vybočuje,tak sebou sice práskli na asfaltě,ale nikomu se nic nestalo a pokračovali v pohodě dál.:-)smajlíksmajlík

23.9.2012 16:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už jsem svlíkala svetr,to už bylo teplo až moc.smajlík:-)Ale já mám radši teplo.:-):-)

23.9.2012 16:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)No a jelikož se dostih i pro děti,i pro dospělý,běžel po svejch,:-))tak to u dětí dopadlo takhle.:-))smajlíksmajlík

23.9.2012 16:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)Tohle je takovej zvláštní Hubert,neplatíte žádnou startku,žádnej oběd,přitom startujete,obědváte zdarma,a ještě jsme večer vyhráli fůru cen.smajlíksmajlík:-)
:-):-)Ale hlavně bylo celej den krásně,koníci byli moooc hodný,smajlíkto jsem se až divila,že Moruš sice po jednom koni mohla kopnout,měla ho v dosahu,ale jen hodila úděsnýho šklebasmajlík a koníkovi to asi stačilo a pak už se držel dál,smajlíka celou cestu byli opravdu moc hodný.:-):-):-)

24.9.2012 10:46
bospor

XXX.XXX.192.10

to je hezkýsmajlík pěknej hubert:-) my si asi zase uděláme svýho a nikam nepojedem. všude se najde nějakej debil, co dělá rotyku a plaší ostatní a na to už nějak nejsem zvědavá:-(
o víkendu přijela bára na návštěvusmajlík prej přímým vlakem tu je za 2 hodiny, tak zas přijedesmajlík tak až tu bude tak prostě sednem na koně a pojedem:-) a pojmenujem vyjížďku:-)

24.9.2012 10:51
bospor

XXX.XXX.192.10

bára mi nadělala spoustu krásných foteksmajlík už se nahrávají

24.9.2012 11:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíkTo je Bára opravdová milovnice,která pro ty koně opravdu něco udělá,smajlíktady nabízím ježdění třeba někomu z Prahy a oni píšou,že je to k nám daleko.smajlíkBarča je fakt dobrá.:-)smajlíksmajlík
:-):-)Tady taky byla ta s tím ryzákem,co když nejel první,tak hrozně zlobil,tak ho chudák liška musela nechat jet prvního,smajlíktak to taky už není ono,smajlíknavíc pak sebou opravdu fláknul na tý silnici,jak furt caploval,a to se mu stalo,i když šel první,smajlíkto si neumím představit,kdyby jel třeba pátej,kolikrát by tam sebou lupli.smajlíksmajlík
smajlíkTa červená slepice mi pořád kvoká,chvilku nesla,ale pořád u toho kvoká a už zase sedí.smajlíksmajlíkAle kuřata už nechci.smajlík

24.9.2012 11:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Ochočenej Eda,to jsem fakt ještě nevifděla takovýho králíka,on je tak chytrej a tak šikovnej,akorát jsem ho chudáka jednou málem zašlápla.:-))

24.9.2012 11:07
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Mazli mně,báboo,pořřřááádněěě...:-)):-)

24.9.2012 11:41
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ahojte, jéé, to jste si museli užít Huberta, závidím. Já letos nějak nevím, jestli se dostanu na Huberta. Chtěla bych tam, jak jsem byla loni, ale není na čem. Něco budu muset splašit, abych si letos ještě něco užila...
Ivčo, to je parádní, že máš někoho, kdo aspoň občas přijede. I přes takovou dáálku smajlík
Barča je krásná, pomalu ale jistě roste:-)
Já tento týden začínám výcvikové hodiny pod kvalitním trenérem a perfektní kobylkou, tak si docela dělám iluze i o jarní ZZVJ:-)
Na koni jsem seděla naposled na vyjížďce na tom žluťákovi, co jsem sem dávala fotku...
Máte taky takovou zimu u vás? Já doma ještě odolávám topení, ale brzo už budu muset zapnout kotel, jinak doma zmrnem :-)) I když tu máme 18 °C, tak je to takové vlezlé. Se snažím aspoň vařit co nejvíc v troubě, aby se tu udělalo teplo:-))

24.9.2012 11:43
bospor

XXX.XXX.192.10

pěknej eda:-) taky jsem měla kdysi takovýho králíka:-) chcípnul na mixusmajlík všechno nám to tenkrát vychcípalo. on a 3 samice a tím jsme skončili s chovem králíků. pořídili jsme si ovce a pak koně:-):-)

24.9.2012 11:49
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jinak králík je úžasný, ten už k obědu asi nebude, co? My máme doma taky králíka, ale zakrslýho. Je to taky takový mazel, když jdem ven, tak chodí s náma na vodítku a postroji, doma může mít otevřenou klec a může běhat po bytě(ťuk ťuk zatím nic nerozkousala) a vždy, když potřebuje udělat bobek nebo čůrat, tak si zaběhne do klece:-)
U koní si hraje s koťaty, do nedávna přišla na zavolání, ale co jí prohnala naše malá fena, tak chodit nechce.:-|

24.9.2012 11:51
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Ivčo, ten je, vždycky nad tím šimlíkem slintám:-)

24.9.2012 11:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Kdepáák,Míšo,ten na pekáči neskončí Edíksmajlík,to je opravdu mazel,:-)na jídlo jich tu máme asi 20 ostatních,Eda je docela plodnej,tak se letos zadařilo.smajlíkIvčo,taky doufám,že teď,když už jsou to tříčtvrťáci,že mi nevychcípají,jeden rok jsme takhle přišli o dost právě těch skoropekáčovejch,smajlíkale zase teď kolik let nic neccíplo,tak pořád doufám,že je stihnu vykrmit,:-)teda Jarča,králíci,husy a kachny jsou Jarči starost.:-):-)

24.9.2012 12:02
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Míšo,držím palce s tou ZZVJ,:-):-):-)to dáš,Jarča se taky začala na zkoušky připravovat touhle dobou,no ale řeknu Ti,ona jak spěchala u těch testů,tak o 2 body neprošla,smajlíkjak byla nepozorná,přitom všechno uměla,opravdu,šprtala se poctivě,ale nervy a to,že nejdřív měli testy a pak teprve jízdy,udělalo svoje,jí by víc vyhovovalo,kdyby nejdřív odjezdila a pak teprve šla na testy,teď už prej je tam asi 100 otázek,smajlíktak to nevím,kolikrát by šla na opravky.:-):-)

24.9.2012 12:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-(Jo,Míšo,tady je taky zima,to je zajímavý,jak ty baráky rychle prochladnou,to člověk musí hned ze sprchy do pelechu,jinak by tu zmrznul.:-(

24.9.2012 13:19
bospor

XXX.XXX.192.10

míšo držím palce, ať ti to s kobylkou vyjde:-) a čí to je? v nějakým spolku nebo na ní majitel nemá čas? a kde máme fotku?
jo karel je pěknej kůň:-) už si zvyknul, že po něm nikdo nic nechce a nemusí nic dělat:-) si bude zas těžce zvykat až se majitelka vrátí ze služební cesty:-|:-) ale dlouho chodil za každým a strkal hlavu do ohlávky:-)

24.9.2012 14:09
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Je to trenérčina kobylka. Kobylku jezdí párkrát týdně malá holčina, co se na ní učí a já budu zase jezdit zbylé volné dny. Sem ráda, že kobylka je klidná, parkur přeskáče i když se špatně ke skoku přivede a to já potřebuju. Do teďka jsem jezdila samé mladé koně, nezkušené, kde jsem je musela učit já a nyní se konečně budu moci soustředit sama na sebe a někam to dotáhnout. Hlavně po dřívějším pádu jsem trochu zrazená, když kůň udělá nějaký(i maličký) nepřirozený pohyb, už tuhnu v sedle a čekám, kdy semnou spadne:-|
Jinak fotka bude tento týden:-)

24.9.2012 21:11
janahol

XXX.XXX.110.5

Ahojky kochačky,
poctivě vás tady sleduju, ale mám za sebou tak hektický měsíc, že jsem se nedostala k tomu vám sem něco písnout :-)
Gratuluju všem ke všem úspěchům, kdybych to všechno chtěla vyjmenovat, tak budu opisovat celou diskuzi a to by vás asi pěkně nudilo smajlík

Mám tu jednu obrovskou změnu a jdu se s vámi o to podělit :-) Vlastně to souvisí s celým tím hektickým měsícem :-| Tak začnu po pořádku. Mám za sebou dva parádní vozembouchy z Matěje :-( což mě donutilo se pořádně zamyslet nad naším vztahem smajlík ze země máme všechno vyřešené, on ví co smí a nesmí a je to pohoda, ale jak mu vylezu na záda, tak prostě ví, že nejsem žádnej extra jezdec, že si nejsem jistá a jako každej tvrdohlavec toho umí pěkně využít smajlík a tak to tedy ve mě všechno dozrálo a výsledek je ten, že Matýsek v pátek odjíždí k nové majitelce smajlík která ho bez potíží ujezdí a hlavně na něj bude mít daleko víc času než já a Matěj nebude mít čas se nudit a vymýšlet ptákoviny smajlík Na jednu stranu mi to je líto, ale zase jsem ráda, že se nám pro něj podařilo najít prima lidičky smajlík

A já si v sobotu jedu pro kobylku, která se mnou nebude nikam prchat, ptotože je od nátury lenoch :-)) možná ještě větší než já, tak doufám, že se konečně začnu kochat a už nebudu stále někam prchat smajlík

Tak vám sem dávám fotku. Proti Matějovi je kobylka jak mastodont (je to norička), ale pohodářka :-) Tak se jen budu do sedla škrábat o kus výš smajlík

24.9.2012 23:06
bospor

XXX.XXX.192.10

wow to je velká změna! gratulujusmajlík snad bude k lepšímu:-) co to hlezno? nebude to zlobit?

25.9.2012 09:43
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Tak to moc moc gratuluji k tomuto rozhodnutí. Důležité je, že budeš mít hnedka novou náhradu, že nebudeš tolik smutnit:-)
Kobylka je hezká, není to ta, co byla na bazoši? Myslím, že jí tam udávali jako 4-letou?
Ještě jednou, opravdu jsi dobře udělala:-) Konečně polezeš na koně s pocitem klidu, že si jízdu užiješsmajlík

25.9.2012 10:36
janahol

XXX.XXX.110.5

Díky za pochvalu :-)
Na bazoši byla, ale jako sedmiletá. Je to čistá norička s potvrzením původu.
To hlezno už má takhle asi dva roky. Nekulhá na to, není to citlivé ani nehřeje, vet. to kontroloval a prohlásil to za kosmetickou vadu, tak snad to bude bez problémů :-|

Kochačky, jak je to s přepsáním majitele u čistokrevného koně? Já našla, že bych papíry měla poslat místo na úek ve Slatiňanech, do Písku, kde vedou pk norika a oni by to měli dát vědět na úek. Máte s tím někdo zkušenosti? Matěj byl bez původu a dokonce i bez čipu a modrého průkazu, to jsem mu všechno dodělávala až tady u nás, ale čistokrevnýho uň budu mít prvně, tak přesně nevím co a jak :-)

25.9.2012 10:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)smajlíkJaníí,ta je nááádhernáá,:-):-):-)Tvoje rozhodnutí rozhodně schvaluju,život není o boji,smajlíkale o pohodě,:-)a moc se těším,až nám sem budeš dávat kochací fotičky.smajlíksmajlík
smajlíkA hrozně mně rozesmálo to slovo vozembouch.smajlíksmajlík

25.9.2012 10:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJaní,s noričkou Ti neporadím,já dávala na sebe přepsat akorát ČT a to jsem posílala do Slatiňan a přišel mi průkaz přepsanej.smajlík

25.9.2012 10:50
janahol

XXX.XXX.110.5

Jaruško, ty moje pády se ani jiným slovem snad popsat nedají :-)) Jeden jsem si zavinila sama, protože mi manžel podal do sedla petflašku, abych se mohla napít a Matěj před tou flaškou začal prchat a já místo abych petku zahodila, tak jsem se snažila Matěje zastavit, takže to dopadlo, tak jak muselo smajlík letěla jsem vzduchem a tu vodu z petky jsem si nalila do bot smajlík naštěstí jsem skončila jen s modřinama a pár odřeninama :-|
Ale ten druhý pád, to mě Matěj regulérně sundal :-( vzala jsem si ho na jízdárnu a on ten prostor moc nemá rád, tak se tam různě kroutil a vymejšlel, já jsem v sedle tuhla a když začal kozlovat, tak jsem se poroučela k zemi smajlík Takové jelito na zadku jsem v životě neměla, hrálo všema barvama, na ruce modřinu, že manžel začal na potkání vyprávět, že jsem mu odmítla udělat teplou večeři smajlík a ještě jsem měla další modřinu na boku od hrušky :-( domlácená jsem byla docela slušně, ale hlavně že to skončilo jenom modřinama ...

25.9.2012 14:12
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Jani, pošli papíry s vyplněnou hlášenkou do Písku. Mě zpět přišli papíry do týdne, záleží na období... A zpět ti přijde společně s přepsaným majitelem i složenka. Jestli se tedy něco nezměnilo. Platila jsem asi 50 Kč za přepis...

25.9.2012 16:06
amazonka78

XXX.XXX.40.192

šmankote, tak na příslušná místa zavolejte a zeptejte se, co s tím. No ne? :-)

25.9.2012 19:51
bospor

XXX.XXX.192.10

jani to je v pohodě. jestli plemenou knihu vedou v písku tak to pošli tam a hotovo:-) já mám ve slatiňanech vedenou jen barču:-| klusákům to zas vede klusácká asociace a šmytec. jak se domlouvají mezi sebou je mi dost fuk:-)

25.9.2012 21:41
janahol

XXX.XXX.110.5

Pro amazonka: víš mi si tady běžně pomáháme a předáváme zkušenosti, tak proč bych se nezeptala smajlík jo a telefonovat umím :-)

25.9.2012 21:49
janahol

XXX.XXX.110.5

Kochačky, díky za rady, už to mám pozjišťované :-)

Dneska jsme byli ve stáji připravit rozdělení pastviny na seznamování, aby jsme ji nevypustili hned do cizího stáda, tak bude mít pár dní separé :-) A hned v pondělí nám přijede kovář, tak jí rovnou zkoukne kopyta, tak bude mít holka rušnej začátek :-)) aspoň se ukáže, jak nám to spolu půjde smajlík

Takhle jezdila naše Gábinka (4,5roku) v neděli na poníkovi smajlík

25.9.2012 22:47
amazonka78

XXX.XXX.40.192

janahol: já vím, chodím sem nespíš déle než vy/ty ;-) jen se nevypisuju, nemám moc čas a nemám moc o čem - nehodilo by se do tématu :-) ode mně to taky byla upřímně míněná rada (jak to nejrychleji zjistit a zařídit) :-|

26.9.2012 09:17
janahol

XXX.XXX.110.5

amazonka78 napsal(a):
janahol: já vím, chodím sem nespíš déle než vy/ty ;-) jen se nevypisuju, nemám moc čas a nemám moc o čem - nehodilo by se do tématu :-) ode mně to taky byla upřímně míněná rada (jak to nejrychleji zjistit a zařídit) :-|

Je jedno kdo sem jak dlouho chodí, důležité je, že se tady dá v pohodě probrat co se zrovna komu událo a já osobně se sem chodím odreagovat :-)
I já sem občas píšu věci od tématu, ale protože to tady beru jako přátelské klábosení, nevidím důvod, proč by to vadilo :-)
Jinak i když sem jdu pro radu, stejně když se to týká úřadu, raději vše ještě zjišťuji tam, protože jak známo neznalost zákona neomlouvá :-| Jen mě trochu popudilo to "šmankote", jinak beru každou radu, takže v pohodě :-)

26.9.2012 11:05
amazonka78

XXX.XXX.40.192

no, jsem trochu ve stresu z práce (dlouhodobě) a navíc - v neděli mi kůň lehce rozkopnul hlavu... o kousek vedle a bylo po mně nebo do smrti mrzák, takže mi pak spoustu věcí kolem přijde malicherných a prskám kolem i když to tak vlastně nemyslím.. Ale už se polepšim, slibuju :-)

26.9.2012 11:21
bospor

XXX.XXX.192.10

co že se ti stalo???smajlík auauau

26.9.2012 11:29
janahol

XXX.XXX.110.5

:-) ve stresu jsme všichni, taková už je doba smajlík

Doufám, že jsi v pořádku a dobře se to hojí :-) když budeš mít náladu, napiš podrobnosti.

a proti stresu je nejlepší obranou úsměv, kdysi jsem někde četla takové psychologické tlachání a tam radili se zhluboka nadechnout a usmát se, nejlíp do zrcadla a nebo na toho zrovna prudícího člověka a už mi tahle rada párkrát pomohla. smajlík

Jinak chápu, člověka občas žere celý svět a já se v takových okamžicích snažím uklidit ke zvířatům, když to zrovna jde, tam trochu vydechnu a jdu zase do boje :-)

26.9.2012 15:11
bonita

XXX.XXX.41.127

ahojte:-)neda mi, ale musim janahol pogratulovat ku krasnej kobylke, potom nech hoodi nejake fotos aj k nam chladaskom, a ten klb zvaca byva z nejakeho urazu, staci, aj ked kon lehava na betone a vznikne to, obvykle to spi a pokial konik nejak extremne nerobi, tak to je naozaj len kozmeticka vada...

26.9.2012 16:00
janahol

XXX.XXX.110.5

bonita: díky :-)
to hlezno nám tak nějak popisoval vet, že je to něco jako voda v koleni, ale kobylka s tím letos na jaře dokonce přešla dokola celý parkur do 80cm a před tím na to trénovala a nekulhala, tak věřím, že na to moje courání krajinou to bude v pohodě :-)

Vidíš to, to mě nenapadlo, že teď se můžu přidat i k chlaďáskůmsmajlík, ale vám tady, kochačky, zůstanu věrná :-)smajlík

26.9.2012 16:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

janahol napsal(a):
Je jedno kdo sem jak dlouho chodí, důležité je, že se tady dá v pohodě probrat co se zrovna komu událo a já osobně se sem chodím odreagovat :-)
I já sem občas píšu věci od tématu, ale protože to tady beru jako přátelské klábosení, nevidím důvod, proč by to vadilo :-)
Jinak i když sem jdu pro radu, stejně když se to týká úřadu, raději vše ještě zjišťuji tam, protože jak známo neznalost zákona neomlouvá :-| Jen mě trochu popudilo to "šmankote", jinak beru každou radu, takže v pohodě :-)

:-):-)Přesně tak,Janí,je důležitá pohoda:-) a klidně se ptej třeba tisíckrát,:-)kdykoliv budeme moct pomoci,určitě to uděláme.:-):-):-)
:-):-)Jani,pak dej vědět,jak jste s kobylkou dojely a jak se jmenuje,a jak se zabydlela a jak se jí u Vás líbí,já myslím,že i když bude sama,ale uvidí na koně,že nebudou problémy.:-):-)

26.9.2012 16:49
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Janí,holky jsou moc šikovné,smajlíkta větší z toho menšího poníčka nemá takovej strach jako z Matěje,viď,on byl přece jenom trochu větší,nebo se mi to zdá?smajlík

26.9.2012 16:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJá nedávno vozila známé holčinu,ale má ještě druhou,tak ta menší by bejvala jezdila klidně až do noci,ale ta větší si na Moruš ani nešáhla,hrozně se koní bojí,natož si na ní sednout...smajlíksmajlík

26.9.2012 16:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-|No jo,Janí,víš,jak se to říká mezi koňákama - kdo nepadá,tak nejezdí,:-)a to je pravda,občas se to prostě stane,že se přivede taková situace,že člověk schrastne,:-|tak aspoň vidíme,že jezdíš.:-)smajlíksmajlík

26.9.2012 16:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

29.9.2012 19:48
janahol

XXX.XXX.110.5

Tak máme stěhování za sebou smajlík všechno proběhla v pohodě, Matěj nastoupil do přepravníku v klidu, i když ho dva roky neviděl smajlík a cestou se choval vzorně :-)
Tak posílám fotku z jeho nového domova, ze seznamování s valáškem, který šéfuje tamnímu stádu :-) Trochu si kluci zaběhali, ale nic hrozného se nedělo :-) Jinak tam i s Matýskem jsou teď dva valaši, jeden mladý hřebeček a tři kobylky :-)smajlík
Jen mi to večer bylo trochu líto, že jsem to s ním z toho sedla nezvládla smajlík rozum to chápe, ale přece jen emoce pracujou smajlík:-|

29.9.2012 19:55
janahol

XXX.XXX.110.5

A protože se nám to všechno trochu zkomplikovalo, jeli jsme hned včera ještě pro Santanu smajlík takže jsme včera udělali asi 600km s přepravníkem smajlík přivezli jsme ji večer, tak šla rovnou do boxu a její sousedka se mohla ušklebit smajlík co že to tam místo Matýska je za příšeru :-)

Ráno jsme Santanu vypustili a já najednou koukám, že ty pečlivě připravené pásky jsou přetrhanésmajlík, takže šla kobylka rovnou mezi koně smajlík ale celkem to dopadlo dobře, je tam hodně prostoru, tak sice bylo nějaké kopání, ale nic děsivého smajlík

a tady fotka ze seznamování s dvěma valášky, oba dělali obrovské hřebce smajlík

30.9.2012 16:40
sccary

XXX.XXX.28.108

Ahoj holky tak se sem vkrádám po dlouhé době. Přináším pár foteček našeho vypaseného prasátka (jak byla titulována na druhé diskuzi):-).
Je jen na trávě a takhle je z ní napapkaná.
Jinak Lůca ma za sebou prvního Huberta. Liška je doma :-)
Chovala se v novém prostředí mezi cizími koňmi vzorně,měla jsem z ní radost.
Teď jsme si vzali pár hodin od trenérky co se vrátila z USA.Prý jsme na tom dobře :-) tak mě to potěšilo.

30.9.2012 19:20
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Kobylka je moc pěkná, ač prasátko, ale pěkná:-) A ona určitě s nastávající zimou něco shodí:-)
V týdnu mi to nevycházelo a nakonec až dnes jsem měla první hodinu pod trenérem a jsem plná emocí. Vždycky jsem jen četla, jak lidi, co dlouho nejezdili s trenérem mají co dělat, když najednou trenér je a musím to po dnešku jen potvrdit. Mám plno zlozvyků, na kobylce je znát každá špatná pobídka...Začátek bude těžký, ale věřím, že se do toho zase dostanu. Jakmile se posadím do korektního sedu, nemám takový ten svůj balanc:-)) Ale na závěr už to bylo lepší:-) Jinak fotečku nemám:-( V týdnu jedu zase jezdit, tak si někoho vezmu sebou, kdo mě vyfotí:-|

1.10.2012 11:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Janí,nelituj,že jsi to ze sedla nezvládla,protože to určitě zvládneš později,:-)potřebuješ jen více jezdit na hodných koních a získat sebejistotu a pevný sed,a pak teprve ujezdíš i problémovějšího koníka,jako je třeba Matěj,ale chce to prostě svůj čas.:-):-)
:-):-)My se v pátek byli s koníkama podívat na Smečně na Rodeo.:-)

1.10.2012 11:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTo je dobře,že jste stěhování zvládli,sice teda 600 kiláků byl asi dost záhul,smajlíkale co by člověk pro ty koně neudělal,že jo,:-)hlavně,že už je Santana doma a je to všechno v pohodě.smajlíkMá krásný jméno,Janí,to se mi líbí.:-):-)
:-):-)Monďásek tyhle věci si vždycky hrozně prohlíží,jestli mu to náhodou neukousne nožičky.:-)):-))

1.10.2012 11:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Moruš,koukej,houba.:-)
:-)):-))DyŤ já jí vidím,bábo,neboooj.:-)):-))

1.10.2012 11:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Zuzko,na zimu klidně může trochu vykrmenější bejt,přčesně,jak píše Míša,ona ta zima jim vždycky něco sebere,takže můžou bejt trochu napapanější,aby měla zima brát z čeho.:-):-)

1.10.2012 11:43
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-):-)gratuluju k lišce,:-)smajlíkmy máme taky další,:-|ale to až za chvilku.:-|

1.10.2012 11:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

1.10.2012 11:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkRodeo bylo moc pěkný,smajlíkale my musely dom,tak jsme nedokoukaly do konce,jen 2 disciplíny jsme viděly.:-):-)

1.10.2012 11:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)smajlíksmajlíkA tady už je sobota,jeli jsme do Ředhoště na Huberta jen Jarča a já.:-):-)
:-):-)Strašně mě potěšila Moruš při nakládání,smajlíkholky,ona vůůbec neměla žádný poznámky u toho,ani se nezeptala,jestli jako fakt,jo,:-))prostě tam nastoupila jako profík a neřešila vůbec nic,smajlíksmajlíksmajlíka to byla dřív opravdu nenaložitelná,vlezla jen do Avie,ale ta je široká,do přívěsu nikdy nechtěla.smajlíksmajlík

1.10.2012 11:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Monďásek vždycky,když dojedeme,tak stojí takhle,roztažený nohy.:-)):-)

1.10.2012 11:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Nasedláno a vyrážíme k místu srazu.:-):-)

1.10.2012 11:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

1.10.2012 11:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))Takhle míírumilovně se Moruš tváří na Sašu,kterej se přišel seznámit.:-)):-))

1.10.2012 11:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAni nevím,kolik bylo koní,smajlíkale tak kolem třicíti to bejt mohlo.smajlík

1.10.2012 11:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)My jsme s Járou jezdily poslední,za náma jela jen holčina na takovým malým ponclíkovi bez sedla.:-)

1.10.2012 12:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady se lot točí podél lesa.:-)Nutno podotknout,že to byla sice jen vyjížďka bez skoků,ale jelo se opravdu svižně,skoro 2 hodiny se jel jen klus a cval,krokem se šlo jen z takovýho delšího táhlýho kopce,ale naše koně proti tomu nic neměli,naopak,jim to vyhovuje,když se jede.:-):-)Akorát pak byli dost zpocení,protože už mají zimní srst a bylo poměrně dost teplo.:-):-)

1.10.2012 12:03
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkNa žádný fotce nemám celej lot,protože to se nedalo,oni furt někam zahybali a nebo se šlo pak většina trasy v lese v klusu a ve cvalu,a to se mi žádná fotka nepovedla.smajlíksmajlík

1.10.2012 12:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Taky jsme šli s koníkama i za kočárem,to se šlo v kroku,pak,když se klusalo,oni jeli kousek bokem.:-):-)

1.10.2012 12:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)To jsme si pojezdily s Járou,a kochaly jsme se:-),to byla nádhera,jaký oni tam mají krásný lesy,louky....:-)smajlík:-)

1.10.2012 12:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady jak se slezlo kousek dál z těch strání,tak tam byla náádherná asi kilometrová cvalovka,smajlíktak jsme si to s Járou tak krásně užily,nikam jsme neletěly,jen tak houpity hou,:-)prostě nádhera.smajlíksmajlík

1.10.2012 12:11
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Tady už je konec,už se vracíme zase k Ředhošti.:-):-)
:-)):-))Jarča říkala,že jí asi 3 lidi chtěli Monďáska sebrat,že se jim hrozně líbil.:-):-)

1.10.2012 12:14
bospor

XXX.XXX.192.10

to jste si pěkně užily:-) mě by to asi zabilosmajlík honza by se nejspíš zvencnul:-( víc koní mu pořád ještě dělá potíže:-(

1.10.2012 12:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-)):-))A pak,když už jsme byli úplně v cíli,když jsme jedly a Olda držel koně,tak k nám přišla nějáká taková asi mladá paní a říkala,že by je chtěla oba,že jsou moc krásný,a já jsem říkala-paní,přeci se Vám nemůžou líbit,podívejte se,jak jsou chlupatý,zpocený...smajlíkAle paní říkala,že jo,že se jí líběj oba i tak.:-)):-)
:-):-)Jdeme dom.:-):-)

1.10.2012 12:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

:-):-)Jo,bylo to hezký,Ivčo,:-)smajlíkno Moruš by taky zlobila bejvala,kdyby se šlo krokem,ale jak se jelo,tak něják jí to vyhovovalo a opravdu byla moc hodná.:-):-)
:-):-)Dostih běžel Monďásek a Jarča za děti a vyhráli ho,ale liška tam nevisela,takže ocásek pak dostala Jarča večer,že vyhrála ten dostih,ale představte si,že liška,co ocas vezla,ho někde utrhla v lese,takže ocásku zbyla jen půlka,smajlíktak jarča má jen půlku ocásku.smajlíksmajlík
:-):-)Zasloužené dobrůtky po Hubertu.:-):-)

1.10.2012 12:51
cinkalu

XXX.XXX.11.162

jaruska napsal(a):
:-):-)Janí,nelituj,že jsi to ze sedla nezvládla,protože to určitě zvládneš později,:-)potřebuješ jen více jezdit na hodných koních a získat sebejistotu a pevný sed,a pak teprve ujezdíš i problémovějšího koníka,jako je třeba Matěj,ale chce to prostě svůj čas.:-):-)
:-):-)My se v pátek byli s koníkama podívat na Smečně na Rodeo.:-)

dotaz mimo téma, na Smečně měla ustájeného koně paní Ratajová, byl to ryzák, Radeček mu říkali, neznáte ji náhodou ? Ztratila jsem kontak. děkuji

1.10.2012 19:08
remonek

XXX.XXX.183.140

Tak vám sem kochačky taky něco přihodím :-). Koukám, že jsem psala pomalu někdy před měsícem, hrůza jak to letí smajlík. Jaru koukám, že u vás už jsou Huberty v plném proudu a koní taky docela hafec.
Míšo já taky začínám trénovat konečně pod pořádným vedením smajlík sice se Sobešem to není to pravý ořechový, ale mi to spolu zmákneme. Si pak můžeme psát pokroky :-). Kdyby jste mě holky viděli druhý den, to jsem normálně byla ráda, že chodím. Nám Zuzka dala pěkně zabrat, ale hold ty moje chyby se opravit musí. Jsme si s kamarádkou říkali, že jsme jak kroužek začátečníků :-) no a samozdřejmě pánové od koní se taky bavili :-D, no škoda, že nemám z tý hodiny fotky, to by jste se asi taky nasmály :-)).
Jani taky myslím, že co se týče Matěje si nemusíš nic vyčítat, lepší než aby jste se spolu pořád nějak prali a něco se vám stalo. Kobucha je moc pěkná, tak ať vám to spolu klape smajlík.
Jinak já se příští víkend chystám se Sobistou na výlet až k Domažlicům, jedeme na prodloužený víkend s kamarády, oni si vezou svojí kobylu, tak nás přiloží, tak už se stráááááášně těšíííím. Škoda, že nemáme vyzkoušený jak Miucha je vleku, bejvali by jsme jí vzali taky.
Jeden podzimní poňďa :-)

2.10.2012 08:24
janahol

XXX.XXX.110.5

Jé Šárko (?remonek?) k Domažlicím? To asi pojedete okolo nás :-) Hezky si to tady na západě užijte a ať máte pěkný počasí :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík