Ahojda. Do jaké barvy máte sladěné koníky? Pochlubte se a hoďte sem nějaké fotečky. Já jsem nakonec šla do oranžový tak doufám, že Skippymu bude slušet
skippka
napsal(a):
Ahojda. Do jaké barvy máte sladěné koníky? Pochlubte se a hoďte sem nějaké fotečky. Já jsem nakonec šla do oranžový tak doufám, že Skippymu bude slušet
tohle je Matcho na závody ladíme do bíla
Uživatel s deaktivovaným účtem

jackie
napsal(a):
Taky mám hnědáka s oranžovou ohlávkou :-)
Kobylu do modra...

napsal(a):
Kobylu do modra...
Valacha do žluta

napsal(a):
Valacha do žluta
A prcka do modrožluta(oranžova)
skippka
napsal(a):
SAhibka do červena,nakonec jsem podlehla,byla to barvu kterou jsem striktne odmitala,přece jen je to hřebec,ale když jsem si pro něj přijela a oni mi ho přivedli na nové jasně červené ohlavce,zijstila jsem jak mu to sluší!
skippka
napsal(a):
Tak Zoru máme do černa a Jesicu do modra
skippka
napsal(a):
Bílá je moje... I když vodítko s ohlávkou často peru, je to úžasná barvička a moc kobče sluší. Je to strakoška ale hlavou jako kdyby byla ryzka s odznaky.
kunicek
napsal(a):
Bílá je moje... I když vodítko s ohlávkou často peru, je to úžasná barvička a moc kobče sluší. Je to strakoška ale hlavou jako kdyby byla ryzka s odznaky.
My máme vše v červené
santah
napsal(a):
My máme vše v červené
Tak drezurku ladíme do levandulova..
gudur
napsal(a):
Tak drezurku ladíme do levandulova..
..a parkur a všechno ostatní do fialova
gudur
napsal(a):
..a parkur a všechno ostatní do fialova
já mám valacha do černa se stříbrným lemem.
kolca
napsal(a):
já mám valacha do černa se stříbrným lemem.
ale původně jsme byly do černožluta
kolca
napsal(a):
ale původně jsme byly do černožluta
a ještě hlavička a vše na doma máme fialové
lucie buresova
napsal(a):
Mám hnědáka s hvězdičkou, vše na doma máme sladěno do modra a na závody do bíla (i gumičky samozdřejmě)
Jessinka je do červena a taky někdy do modra
eliska84
napsal(a):
Jessinka je do červena a taky někdy do modra
a světle modrá,která se hrozně rychle špiní
eliska84
napsal(a):
a světle modrá,která se hrozně rychle špiní
a v červené provazovce
eliska84
napsal(a):
a v červené provazovce
myslím,že černému hnědákovi sluší nejlíp
kunicek
napsal(a):
Jo bílá je fajn, ale prát se musí fakt často!!!!!!!
microfon
napsal(a):
Jo bílá je fajn, ale prát se musí fakt často!!!!!!!
A na ježdění jdeme tak trochu na strakato
microfon
napsal(a):
A na ježdění jdeme tak trochu na strakato
a Ája taky uplně nasrakato
skippka
napsal(a):
Oranzove barvy, tim se pozna muj kun mezi ostatnimi na zavodisti v Chuchli
http://www.stajhb.wz.cz
habecko
napsal(a):
Oranzove barvy, tim se pozna muj kun mezi ostatnimi na zavodisti v Chuchli
http://www.stajhb.wz.cz
černo-bleděmodrá

napsal(a):
A prcka do modrožluta(oranžova)
No a už jsme z modré vyrostli a už máme červenou!
skippka
napsal(a):
My jsme do modra
buggyna

konarka007
napsal(a):
mému koni služí žlutá!
Prosim vás,do jaké barvičky by jste ladili takhle barevnou kobylku???Přemýšlela jsem o tm.zelené (třeba se zlatým lemem).Hlavně bych rána nějakou univerzální barvičku :)
buggyna

buggyna
napsal(a):
Prosim vás,do jaké barvičky by jste ladili takhle barevnou kobylku???Přemýšlela jsem o tm.zelené (třeba se zlatým lemem).Hlavně bych rána nějakou univerzální barvičku :)
radši eště jedna fotka...
skippka
napsal(a):
Doma a ve výběhu má modrou
kybosek
napsal(a):
Doma a ve výběhu má modrou
...a na závodech bílou...
salitka
napsal(a):
modrou
pořád modrou, zatim nic jinýho než ohlávku neoblíkáme
jeffík

buggyna
napsal(a):
Ahojky Buggynce by se hodila la la la la Modrá nebo tmavě zelená!Ale jak chceš!Ale ta ohlávka ta indiáská se k ní hodí!Tak takovou barvu by jsi mohla tak pa!
jeffík

jaruska
napsal(a):
Salitko,nechci Ti do toho něják moc kecat,koníka máš pěknýho,ale tu provazovku máš špatně zavázanou.
my máme bílou do výběhu a na práci modrou
jeffík

jeffík
napsal(a):
my máme bílou do výběhu a na práci modrou
s modrou ohlávkou na práci
buggyna

jeffík
napsal(a):
s modrou ohlávkou na práci
to mi zas máme na závody takový menší komplet (ohlávka + vodítko) růžovo-šedé...
jeffík

buggyna
napsal(a):
to mi zas máme na závody takový menší komplet (ohlávka + vodítko) růžovo-šedé...
Ahojky adino to jsem viděla to máš ve skřínce ukazovala jsi nám to!je to moc pěkné!
jaruska
napsal(a):
Salitko,nechci Ti do toho něják moc kecat,koníka máš pěknýho,ale tu provazovku máš špatně zavázanou.
to klidně kecej to je v poho já vim že to je uvázaný blbě, pořád rozvazuju zavazuju (tuhle nepřetahávám přes uši) ale měl to jenom na převod za stáje na výběh, na výběhu ohlávky sundavám a myslim že na tu chviličku je uplně jedno jakej je na tom uzel, při procházkách nebo výcviku vážu správný uzel (ale samozřejmě na jiný ohlváce tahle mu je ještě moc velká) ale jseš dobře všímavá
salitka
napsal(a):
to klidně kecej to je v poho já vim že to je uvázaný blbě, pořád rozvazuju zavazuju (tuhle nepřetahávám přes uši) ale měl to jenom na převod za stáje na výběh, na výběhu ohlávky sundavám a myslim že na tu chviličku je uplně jedno jakej je na tom uzel, při procházkách nebo výcviku vážu správný uzel (ale samozřejmě na jiný ohlváce tahle mu je ještě moc velká) ale jseš dobře všímavá
No jo,to já si všimnu hned.Taky jsem to zavazovala všelijak,než jsem se to naučila.Tak paček a pozdravuj konidlo.
jaruska
napsal(a):
No jo,to já si všimnu hned.Taky jsem to zavazovala všelijak,než jsem se to naučila.Tak paček a pozdravuj konidlo.
učitě budu pozdravovat, taky jsem byla proškolená na vázání správného uzle ale na převod pokavaď koníka nepíchá konec do očíčka jsem stejně přešla zpátky k obyčejném jakejmkoliv uzlům,měj se hezky a taky pozdravuj ty tvoje jsou krásní
skippka
napsal(a):
Mého koníka Nica mám lazeného do béžova... Koupila jsem si i béžové rukavice a jsem takový blázen, že na veřejňáky, kde nemusí být bílé rajtky bych si asi koupila také béžové rajtky. Jen zvony máme černé:-(
skippka
napsal(a):
No a Kenču sestřenčinu Frískou kobylku jsme naladili do světle modré. Na fotce ale chybí sv. modré rukavice, rajtky a čabraka...
Ale jí to fakt sluší.... teda oběma. Opravdu se to knim pedle mě hodí. Více fotek je na www.klaske.estranky.cz nebo www.lutske.estranky.cz.
skippka
napsal(a):
Já si na jedny závody také modrou půjčila a vypadali jsme docela podivně:-)
buggyna

hvezdicka
napsal(a):
Adi, co je to za koně?
Myslíš toho v převozáku???To je "moje" Buggynka,ňuňinka největší
buggyna

hvezdicka
napsal(a):
Adi, co je to za koně?
jinak sem koukala na tvé stránky,a ráda bych si časem u tebe objednala nějakou anatomickou čabraku,mohla by si mi dyžtak nějak poradit??Já přěmejšlela o tý zeleno-zlatý...
nightdevil
napsal(a):
Já si na jedny závody také modrou půjčila a vypadali jsme docela podivně:-)
ahoj, mám čtyři koníky a kažého ladíme do jiné barvy,takže vám posílám fotečky,jak nám to sluší na závodech.máme i zapletené hřívy,které jsou ozdobené páskou stejné barvy koníka
enriko
napsal(a):
ahoj, mám čtyři koníky a kažého ladíme do jiné barvy,takže vám posílám fotečky,jak nám to sluší na závodech.máme i zapletené hřívy,které jsou ozdobené páskou stejné barvy koníka
a poslední foto mého miláčka.tak jak se vám líbí?
enriko
napsal(a):
a poslední foto mého miláčka.tak jak se vám líbí?
ještě další fotky
buggyna
napsal(a):
jinak sem koukala na tvé stránky,a ráda bych si časem u tebe objednala nějakou anatomickou čabraku,mohla by si mi dyžtak nějak poradit??Já přěmejšlela o tý zeleno-zlatý...
Ahojky Buggynko:)
No jasně, jak budeš potřebovat, dej vědět. Poradím ti ráda, pokud to bude v mých silách
Ta tvoje kobuška mi hrozně připomíná moje bývalé zlatíčko, Bekšíka. Tak proto jsem se ptala, já ty tmavé odznakové koníky prostě můžu.
buggyna

hvezdicka
napsal(a):
Ahojky Buggynko:)
No jasně, jak budeš potřebovat, dej vědět. Poradím ti ráda, pokud to bude v mých silách
Ta tvoje kobuška mi hrozně připomíná moje bývalé zlatíčko, Bekšíka. Tak proto jsem se ptala, já ty tmavé odznakové koníky prostě můžu.
jj,já si na nich taky ulítám a tuhle přímo zbožňuju a nedám na ní dopustit
A na čabračku se 100% ozvu,ale bohužel asi až po Vánocích.....
skippka
napsal(a):
My taky org. Bohužel fotku kde máme vše oražové nemám.
denny trikolka
napsal(a):
Modrá
racina
napsal(a):
.............
no já mám Majdu do modra, dokonce mám i modrý pracovní rajtky a šlachovky, všechno....
katusa
napsal(a):
no já mám Majdu do modra, dokonce mám i modrý pracovní rajtky a šlachovky, všechno....
máme i modrý gumičky do hřívy
katusa
napsal(a):
máme i modrý gumičky do hřívy
a ještě poslední, slibuju
zvířátková

zvířátková

denny trikolka
napsal(a):
A tady pořádná fotečka naše, ještě chybí oranžové bandáže
denny trikolka
napsal(a):
A tady pořádná fotečka naše, ještě chybí oranžové bandáže
a ja mam konika do hneda a trochu i se mnou
pilgrisek
napsal(a):
a ja mam konika do hneda a trochu i se mnou
A já.. no já mám šimlíka.. tak samozdřejmě že do modra!!!
Tady ve výběhu.. modrá Tatinka, ale je to hrůza pořád ji musím mejt hrozně se spiní, kdyý se ten můj ňouma válí taky pořád!!
misaslitrova
napsal(a):
A já.. no já mám šimlíka.. tak samozdřejmě že do modra!!!
Tady ve výběhu.. modrá Tatinka, ale je to hrůza pořád ji musím mejt hrozně se spiní, kdyý se ten můj ňouma válí taky pořád!!
A tady i se sedlem!!!:-) Dečka taky do modrozelena!!! A i třmeny máme do zelena!!!
misaslitrova
napsal(a):
A tady i se sedlem!!!:-) Dečka taky do modrozelena!!! A i třmeny máme do zelena!!!
A na hraní a ježdění na ohlávce máme provazovku a jakou barvičku myslíte??... no samozdřejmě že modrou!!
misaslitrova
napsal(a):
A na hraní a ježdění na ohlávce máme provazovku a jakou barvičku myslíte??... no samozdřejmě že modrou!!
Já jsem na oranžovou.....