Jaké barvy máte na koníkách?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2006 11:56

Ahojda. Do jaké barvy máte sladěné koníky? Pochlubte se a hoďte sem nějaké fotečky. Já jsem nakonec šla do oranžový tak doufám, že Skippymu bude slušet

26.7.2006 12:44

skippka napsal(a):
Ahojda. Do jaké barvy máte sladěné koníky? Pochlubte se a hoďte sem nějaké fotečky. Já jsem nakonec šla do oranžový tak doufám, že Skippymu bude slušet

tohle je Matcho na závody ladíme do bíla

26.7.2006 12:49

skippka napsal(a):

Taky mám hnědáka s oranžovou ohlávkou :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.7.2006 12:57

jackie napsal(a):
Taky mám hnědáka s oranžovou ohlávkou :-)

Kobylu do modra...

26.7.2006 12:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kobylu do modra...

Valacha do žluta

26.7.2006 12:59

Valacha do žluta

A prcka do modrožluta(oranžova)

26.7.2006 14:16

skippka napsal(a):

SAhibka do červena,nakonec jsem podlehla,byla to barvu kterou jsem striktne odmitala,přece jen je to hřebec,ale když jsem si pro něj přijela a oni mi ho přivedli na nové jasně červené ohlavce,zijstila jsem jak mu to sluší!

26.7.2006 14:46

skippka napsal(a):

Tak Zoru máme do černa a Jesicu do modra

26.7.2006 19:21

klarinka napsal(a):
tohle je Matcho na závody ladíme do bíla

A ladíte se tak i doma? U nás by asi bílá nebyla dlouho bílá

26.7.2006 21:27

skippka napsal(a):

Bílá je moje... I když vodítko s ohlávkou často peru, je to úžasná barvička a moc kobče sluší. Je to strakoška ale hlavou jako kdyby byla ryzka s odznaky.

26.7.2006 21:33

kunicek napsal(a):
Bílá je moje... I když vodítko s ohlávkou často peru, je to úžasná barvička a moc kobče sluší. Je to strakoška ale hlavou jako kdyby byla ryzka s odznaky.

My máme vše v červené

26.7.2006 22:58

santah napsal(a):
My máme vše v červené

Tak drezurku ladíme do levandulova..

26.7.2006 23:07

gudur napsal(a):
Tak drezurku ladíme do levandulova..

..a parkur a všechno ostatní do fialova

27.7.2006 10:02

gudur napsal(a):
..a parkur a všechno ostatní do fialova

já mám valacha do černa se stříbrným lemem.

27.7.2006 10:09

kolca napsal(a):
já mám valacha do černa se stříbrným lemem.

ale původně jsme byly do černožluta

27.7.2006 10:12

kolca napsal(a):
ale původně jsme byly do černožluta

a ještě hlavička a vše na doma máme fialové

27.7.2006 12:08

kolca napsal(a):
a ještě hlavička a vše na doma máme fialové

Mám hnědáka s hvězdičkou, vše na doma máme sladěno do modra a na závody do bíla (i gumičky samozdřejmě)

27.7.2006 12:19

lucie buresova napsal(a):
Mám hnědáka s hvězdičkou, vše na doma máme sladěno do modra a na závody do bíla (i gumičky samozdřejmě)

Jessinka je do červena a taky někdy do modra

27.7.2006 12:22

eliska84 napsal(a):
Jessinka je do červena a taky někdy do modra

a světle modrá,která se hrozně rychle špiní

27.7.2006 12:24

eliska84 napsal(a):
a světle modrá,která se hrozně rychle špiní

a v červené provazovce

27.7.2006 12:26

eliska84 napsal(a):
a v červené provazovce

myslím,že černému hnědákovi sluší nejlíp

27.7.2006 12:27

eliska84 napsal(a):
a v červené provazovce

Obě jsou velmi slušivé. Naši koně musí chodit i do výběhu na celý den v ohlávkách, a aby to lidi nekradli, nosí ty nejodrbanější ohlávky, který máme :-)))

27.7.2006 21:07

Kobylu do modra...

takovou ohlávku jsme měly dřív

28.7.2006 12:05

kunicek napsal(a):

Jo bílá je fajn, ale prát se musí fakt často!!!!!!!

28.7.2006 12:14

microfon napsal(a):
Jo bílá je fajn, ale prát se musí fakt často!!!!!!!

A na ježdění jdeme tak trochu na strakato

28.7.2006 12:15

microfon napsal(a):
A na ježdění jdeme tak trochu na strakato

a Ája taky uplně nasrakato

28.7.2006 19:07

microfon napsal(a):

A my jsme do žluta

28.7.2006 19:09

saja napsal(a):
A my jsme do žluta

A do červeno-zelena

11.10.2006 12:32

skippka napsal(a):

Oranzove barvy, tim se pozna muj kun mezi ostatnimi na zavodisti v Chuchli
http://www.stajhb.wz.cz

11.10.2006 12:48

habecko napsal(a):
Oranzove barvy, tim se pozna muj kun mezi ostatnimi na zavodisti v Chuchli
http://www.stajhb.wz.cz

černo-bleděmodrá

11.10.2006 12:56

A prcka do modrožluta(oranžova)

No a už jsme z modré vyrostli a už máme červenou!

11.10.2006 16:49

skippka napsal(a):

My jsme do modra

11.10.2006 16:53

janamalik napsal(a):
My jsme do modra

ještě jedna v ohlávce

11.10.2006 20:39

janamalik napsal(a):
ještě jedna v ohlávce

mému koni služí žlutá!

buggyna

11.10.2006 21:36
buggyna

konarka007 napsal(a):
mému koni služí žlutá!

Prosim vás,do jaké barvičky by jste ladili takhle barevnou kobylku???Přemýšlela jsem o tm.zelené (třeba se zlatým lemem).Hlavně bych rána nějakou univerzální barvičku :)

buggyna

11.10.2006 21:37
buggyna

buggyna napsal(a):
Prosim vás,do jaké barvičky by jste ladili takhle barevnou kobylku???Přemýšlela jsem o tm.zelené (třeba se zlatým lemem).Hlavně bych rána nějakou univerzální barvičku :)

radši eště jedna fotka...

12.10.2006 14:22

skippka napsal(a):

Doma a ve výběhu má modrou

12.10.2006 14:30

kybosek napsal(a):
Doma a ve výběhu má modrou

...a na závodech bílou...

12.10.2006 19:29

kybosek napsal(a):
...a na závodech bílou...

Žlutá

30.10.2006 22:28

skippka napsal(a):

Posouvám

31.10.2006 11:50

microfon napsal(a):

Dostala mě Microfon-NASRAKATO-smála jsem se jako blázen.

31.10.2006 12:13

salitka napsal(a):
modrou

pořád modrou, zatim nic jinýho než ohlávku neoblíkáme

31.10.2006 13:11

salitka napsal(a):
pořád modrou, zatim nic jinýho než ohlávku neoblíkáme

Salitko,nechci Ti do toho něják moc kecat,koníka máš pěknýho,ale tu provazovku máš špatně zavázanou.

jeffík

31.10.2006 16:42
jeffík

buggyna napsal(a):

Ahojky Buggynce by se hodila la la la la Modrá nebo tmavě zelená!Ale jak chceš!Ale ta ohlávka ta indiáská se k ní hodí!Tak takovou barvu by jsi mohla tak pa!

jeffík

31.10.2006 16:48
jeffík

jaruska napsal(a):
Salitko,nechci Ti do toho něják moc kecat,koníka máš pěknýho,ale tu provazovku máš špatně zavázanou.

my máme bílou do výběhu a na práci modrou

jeffík

31.10.2006 16:51
jeffík

jeffík napsal(a):
my máme bílou do výběhu a na práci modrou

s modrou ohlávkou na práci

buggyna

31.10.2006 18:50
buggyna

jeffík napsal(a):
s modrou ohlávkou na práci

to mi zas máme na závody takový menší komplet (ohlávka + vodítko) růžovo-šedé...

jeffík

31.10.2006 19:25
jeffík

buggyna napsal(a):
to mi zas máme na závody takový menší komplet (ohlávka + vodítko) růžovo-šedé...

Ahojky adino to jsem viděla to máš ve skřínce ukazovala jsi nám to!je to moc pěkné!

1.11.2006 11:50

jaruska napsal(a):

to klidně kecej to je v poho já vim že to je uvázaný blbě, pořád rozvazuju zavazuju (tuhle nepřetahávám přes uši) ale měl to jenom na převod za stáje na výběh, na výběhu ohlávky sundavám a myslim že na tu chviličku je uplně jedno jakej je na tom uzel, při procházkách nebo výcviku vážu správný uzel (ale samozřejmě na jiný ohlváce tahle mu je ještě moc velká) ale jseš dobře všímavá

1.11.2006 12:31

buggyna napsal(a):

Adi, co je to za koně?

1.11.2006 12:51

salitka napsal(a):
to klidně kecej to je v poho já vim že to je uvázaný blbě, pořád rozvazuju zavazuju (tuhle nepřetahávám přes uši) ale měl to jenom na převod za stáje na výběh, na výběhu ohlávky sundavám a myslim že na tu chviličku je uplně jedno jakej je na tom uzel, při procházkách nebo výcviku vážu správný uzel (ale samozřejmě na jiný ohlváce tahle mu je ještě moc velká) ale jseš dobře všímavá

No jo,to já si všimnu hned.Taky jsem to zavazovala všelijak,než jsem se to naučila.Tak paček a pozdravuj konidlo.

1.11.2006 13:03

jaruska napsal(a):
No jo,to já si všimnu hned.Taky jsem to zavazovala všelijak,než jsem se to naučila.Tak paček a pozdravuj konidlo.

učitě budu pozdravovat, taky jsem byla proškolená na vázání správného uzle ale na převod pokavaď koníka nepíchá konec do očíčka jsem stejně přešla zpátky k obyčejném jakejmkoliv uzlům,měj se hezky a taky pozdravuj ty tvoje jsou krásní

1.11.2006 13:10

salitka napsal(a):
učitě budu pozdravovat, taky jsem byla proškolená na vázání správného uzle ale na převod pokavaď koníka nepíchá konec do očíčka jsem stejně přešla zpátky k obyčejném jakejmkoliv uzlům,měj se hezky a taky pozdravuj ty tvoje jsou krásní

Jo jo,moc děkuju.Jarča.

1.11.2006 13:39

skippka napsal(a):

Mého koníka Nica mám lazeného do béžova... Koupila jsem si i béžové rukavice a jsem takový blázen, že na veřejňáky, kde nemusí být bílé rajtky bych si asi koupila také béžové rajtky. Jen zvony máme černé:-(

1.11.2006 13:41

skippka napsal(a):

No a Kenču sestřenčinu Frískou kobylku jsme naladili do světle modré. Na fotce ale chybí sv. modré rukavice, rajtky a čabraka...
Ale jí to fakt sluší.... teda oběma. Opravdu se to knim pedle mě hodí. Více fotek je na www.klaske.estranky.cz nebo www.lutske.estranky.cz.

1.11.2006 13:45

skippka napsal(a):

Já si na jedny závody také modrou půjčila a vypadali jsme docela podivně:-)

buggyna

2.11.2006 19:21
buggyna

hvezdicka napsal(a):
Adi, co je to za koně?

Myslíš toho v převozáku???To je "moje" Buggynka,ňuňinka největší

buggyna

2.11.2006 19:28
buggyna

hvezdicka napsal(a):
Adi, co je to za koně?

jinak sem koukala na tvé stránky,a ráda bych si časem u tebe objednala nějakou anatomickou čabraku,mohla by si mi dyžtak nějak poradit??Já přěmejšlela o tý zeleno-zlatý...

8.11.2006 21:09

nightdevil napsal(a):
Já si na jedny závody také modrou půjčila a vypadali jsme docela podivně:-)

ahoj, mám čtyři koníky a kažého ladíme do jiné barvy,takže vám posílám fotečky,jak nám to sluší na závodech.máme i zapletené hřívy,které jsou ozdobené páskou stejné barvy koníka

8.11.2006 21:12

enriko napsal(a):
ahoj, mám čtyři koníky a kažého ladíme do jiné barvy,takže vám posílám fotečky,jak nám to sluší na závodech.máme i zapletené hřívy,které jsou ozdobené páskou stejné barvy koníka

a poslední foto mého miláčka.tak jak se vám líbí?

8.11.2006 21:13

enriko napsal(a):
a poslední foto mého miláčka.tak jak se vám líbí?

ještě další fotky

8.11.2006 21:14

enriko napsal(a):
ještě další fotky

poslední foto mého koníka

10.11.2006 10:27

buggyna napsal(a):
jinak sem koukala na tvé stránky,a ráda bych si časem u tebe objednala nějakou anatomickou čabraku,mohla by si mi dyžtak nějak poradit??Já přěmejšlela o tý zeleno-zlatý...

Ahojky Buggynko:)
No jasně, jak budeš potřebovat, dej vědět. Poradím ti ráda, pokud to bude v mých silách
Ta tvoje kobuška mi hrozně připomíná moje bývalé zlatíčko, Bekšíka. Tak proto jsem se ptala, já ty tmavé odznakové koníky prostě můžu.

10.11.2006 14:21

enriko napsal(a):
poslední foto mého koníka

a co takhle?

10.11.2006 14:22

gabim napsal(a):
a co takhle?

a dalsi

10.11.2006 14:23

gabim napsal(a):
a dalsi

Ja jsem proste na tu zelenou

10.11.2006 14:32

gabim napsal(a):
Ja jsem proste na tu zelenou

Ty ses vopice jedna, ty se neumíš ozvat, jak se máš?

10.11.2006 18:29

hvezdicka napsal(a):
Ty ses vopice jedna, ty se neumíš ozvat, jak se máš?

Helco ses to Ty? Pokud jo tak ja Ti napisu zitra vecer mailika,jou? Jak se jinak mas?

11.11.2006 12:04

trajekt napsal(a):
černo-bleděmodrá

Ahojky,jaké je to plemeno?Hucul,že?Je moc krááásneeejjj taky bych chtěla takového !!!
Jenže na inzerátu pořád žádného který by mi vyhovoval nemůžu najít :-(
Škoda,no...

buggyna

12.11.2006 18:11
buggyna

hvezdicka napsal(a):
Ahojky Buggynko:)
No jasně, jak budeš potřebovat, dej vědět. Poradím ti ráda, pokud to bude v mých silách
Ta tvoje kobuška mi hrozně připomíná moje bývalé zlatíčko, Bekšíka. Tak proto jsem se ptala, já ty tmavé odznakové koníky prostě můžu.

jj,já si na nich taky ulítám a tuhle přímo zbožňuju a nedám na ní dopustit
A na čabračku se 100% ozvu,ale bohužel asi až po Vánocích.....

13.11.2006 08:32

buggyna napsal(a):

mooc klásnej koník já bych to viděla na červenou

13.11.2006 09:22

gabim napsal(a):
Helco ses to Ty? Pokud jo tak ja Ti napisu zitra vecer mailika,jou? Jak se jinak mas?

Jasně, jsem to já. Tak mi napísej toho mejlose, adresa je pořád stejná. Mám se mám, báječně, jen mi chybí nějaký čtvernožec, ale snad se to časem zlepší.

13.11.2006 11:01

hvezdicka napsal(a):
Jasně, jsem to já. Tak mi napísej toho mejlose, adresa je pořád stejná. Mám se mám, báječně, jen mi chybí nějaký čtvernožec, ale snad se to časem zlepší.

Tak Ty opico jedna, mas mailika s par fotkama, tesim se na Tvuj.

5.4.2007 13:21

skippka napsal(a):

My taky org. Bohužel fotku kde máme vše oražové nemám.

5.4.2007 13:48

denny trikolka napsal(a):

Modrá

5.4.2007 16:56

racina napsal(a):
a my modrou :-)

.............

5.4.2007 20:15

racina napsal(a):
.............

no já mám Majdu do modra, dokonce mám i modrý pracovní rajtky a šlachovky, všechno....

5.4.2007 20:16

katusa napsal(a):
no já mám Majdu do modra, dokonce mám i modrý pracovní rajtky a šlachovky, všechno....

máme i modrý gumičky do hřívy

5.4.2007 20:25

katusa napsal(a):
máme i modrý gumičky do hřívy

a ještě poslední, slibuju

zvířátková

5.4.2007 20:49
zvířátková

katusa napsal(a):
a ještě poslední, slibuju

My jsme nově zelení

zvířátková

5.4.2007 20:50
zvířátková

zvířátková napsal(a):
My jsme nově zelení

ještě jednou

8.4.2007 09:52

A tady pořádná fotečka naše, ještě chybí oranžové bandáže

8.4.2007 19:03

A tady pořádná fotečka naše, ještě chybí oranžové bandáže

a ja mam konika do hneda a trochu i se mnou

9.4.2007 11:58

pilgrisek napsal(a):
a ja mam konika do hneda a trochu i se mnou

A já.. no já mám šimlíka.. tak samozdřejmě že do modra!!!

Tady ve výběhu.. modrá Tatinka, ale je to hrůza pořád ji musím mejt hrozně se spiní, kdyý se ten můj ňouma válí taky pořád!!

9.4.2007 12:00

misaslitrova napsal(a):
A já.. no já mám šimlíka.. tak samozdřejmě že do modra!!!

Tady ve výběhu.. modrá Tatinka, ale je to hrůza pořád ji musím mejt hrozně se spiní, kdyý se ten můj ňouma válí taky pořád!!

A tady i se sedlem!!!:-) Dečka taky do modrozelena!!! A i třmeny máme do zelena!!!

9.4.2007 12:02

misaslitrova napsal(a):
A tady i se sedlem!!!:-) Dečka taky do modrozelena!!! A i třmeny máme do zelena!!!

A na hraní a ježdění na ohlávce máme provazovku a jakou barvičku myslíte??... no samozdřejmě že modrou!!

9.4.2007 13:04

misaslitrova napsal(a):
A na hraní a ježdění na ohlávce máme provazovku a jakou barvičku myslíte??... no samozdřejmě že modrou!!

Já jsem na oranžovou.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík