Bezplatný pronájem s možností pozdější koupě.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2012 10:37
shadow1

XXX.XXX.136.185

Neměl by někdo zájem o bezplatný pronájem dvou menších poniček jako společníků ke koni, případně na povození dětí? Obě jsou hodné, nekonfliktní a zvyklé na malé děti. Momentálně jsou ustájené cca 10 km jižně od Prahy. Vše je na domluvě. Případný pozdější odkup možný.
Za případné nabídky díky.

29.9.2012 11:40
mundy

XXX.XXX.52.216

Hezký den, je to mimo mísu, ale nejste náhodou majitelka ryzky Shadow Moon? :-)

29.9.2012 12:19
shadow1

XXX.XXX.136.185

mundy napsal(a):
Hezký den, je to mimo mísu, ale nejste náhodou majitelka ryzky Shadow Moon? :-)

Ne, to opravdu nejsem :)

Giota

29.9.2012 13:34
Giota

XXX.XXX.65.76

Máme rozlehlé pastviny, chováme skot i poníky, nevadilo by nám, kdybychom měli o 1-2 klisny více. Moc se mi zamlouvá ta menší, mohu poprosit o více informací?

29.9.2012 20:05
shadow1

XXX.XXX.3.158

Giota napsal(a):
Máme rozlehlé pastviny, chováme skot i poníky, nevadilo by nám, kdybychom měli o 1-2 klisny více. Moc se mi zamlouvá ta menší, mohu poprosit o více informací?

Podmínka je, že by musely jít spolu. Obě jsou bez původu - malá je kříženka shetlanda, větší je hucul/welsh. Letos jsou 15-tileté a jsou na sebe zvyklé od dvou let. K dětem jsou 100%, nekoušou, nekopou - prostě na poníky jsou zlaté. Momentálně jsou využívané 3x týdně na ježdění pro malé děti. Menší kobylka trpí letní vyrážkou, ale nijak zásadně jí to nevadí "jen" je přes léto vydrbaná. Větší kobča díky "péči" předchozí majitelky občas pokašlává a toho se už nejspíš ani nikdy nezbaví. Jinak ani jedna nikdy nemarodila a mají letos udělané zuby. Nevím co vše by Vás zajímalo a mohu případně zaslat i více foto. Upřednostním pronájem spíše někde kolem lokality kde jsou teď kobylky ustájené. Bohužel kvůli momentální situaci hledám zatím vhodnější řešení než prodej a tak zkouším formu pronájmu kobylek. Nejsou z nejlepších podmínek a chci aby se i nadále měly dobře.
Děkuji za zájem.

29.9.2012 20:28
nemide

XXX.XXX.8.222

Giota napsal(a):

Tytyty, už jich máš dost :-)), taky se mi líbí :-)

30.9.2012 11:27
giota

XXX.XXX.65.76

Jsme od Prahy cca 100 km a tedy jednu z podmínek nesplňujeme. Navíc musím přiznat, že je ani "nepotřebujeme", zatímco jiný zájemce může být šťastný jak blecha, že by mohl získat kobyly pro děcka. Takže si mne ponechte v záloze, kdyby jiné řešení nebylo, ju?

1.10.2012 20:21
sašakoňák

XXX.XXX.25.162

shadow1 napsal(a):
Neměl by někdo zájem o bezplatný pronájem dvou menších poniček jako společníků ke koni, případně na povození dětí? Obě jsou hodné, nekonfliktní a zvyklé na malé děti. Momentálně jsou ustájené cca 10 km jižně od Prahy. Vše je na domluvě. Případný pozdější odkup možný.

Jenom pro Vaši představu,jak u nás žijí koníci

1.10.2012 20:26
sašakoňák

XXX.XXX.25.162

sašakoňák napsal(a):
Jenom pro Vaši představu,jak u nás žijí koníci

A ještě jeden

1.10.2012 20:28
sašakoňák

XXX.XXX.25.162

sašakoňák napsal(a):
A ještě jeden

A poslední

1.10.2012 20:40
mvdr svehlova

XXX.XXX.102.18

shadow1 napsal(a):

Docela mě vaše nabídka zaujala, uvedené zdravotní problémy by se snad daly řešit a pokud jsou ponice hodné a na ježdění spolehlivé, mám na obě jezdkyně :-) Bohužel jsme ale od Moravské Třebové...

3.10.2012 15:49
shadow1

XXX.XXX.136.185

Děkuji všem za nabídky. Pár dní jsem tu nebyla a pokud se vše podaří, tak to vypadá, že bych kobylky ani nikam stěhovat nemusela, tak snad to vyjde :)

3.10.2012 20:45
iveth

XXX.XXX.161.66

shadow1 napsal(a):

Ty jsou tak úžasný:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík