Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2012 12:34
natalinkaa

XXX.XXX.30.135

Zdravím
Chetěla bych se zeptat co dáváte muchařům a jak s nimi přes období vyrážky pracujete.děkuji

17.10.2012 19:52
irene

XXX.XXX.44.9

Mě hrozně pomáhá olivový olej, ale musí to být opravdu ten kvalitní panenský. I když jsem letos vůbec nerepelntovala, tak jsme boláky udržely na uzdě. Sice o hřívu jsme přišly, ale neměla ji úplně vydřenou (jak to bylo v minulých letech), měla prostě jen ježka, to samé ocas. Krk měla jak u hřívy tak zespodu krásně zarostlý, na vnitřní straně nohou jen pár boláčků ale měla to zarostlé srstí a na břiše a na vemínku taky pár boláčků uprostřed, jen takový pruh. Jde o to že jsem jí ty boláky začala mazat tím olejem, vtírala jsem to i do hřívy a ocasu. Sice ze začátku to vypadalo děsivě, protože se jí ta hnusná zhrublá kůže začala loupat doslova v kusech, ale pod ní byla krásně jemná nová kůže, na které šlo vidět i nové pidi chloupky :-) a navíc rozedřené boláky se jí i lepe a rychleji hojily (ty strupy,čerstvé ranky jsem ji dezinfikovala a pak dala olej), navíc jak se ta kůže promastila tak jí to i méně svědilo :-) Navíc je to levné, a myslím že funkčně stejné jako produkty přímo k tomu určené. Ale musí se mazat poctivě každý den, nám stačí jednou denně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík