jelikož se tu vytahují už jen staré témata, zakladám nový aktuální bazárek, tak tedy :
Termoboty Inuit vel 40. koupené 17.1.2012, nošené půl sezony, záruční list přidám k botám.cena 700,-
Jezdecká helma, černá, nepadaná, uchycení pod bradou + kolečko na regulování velikosti. vel. 55-60cm (obvod hlavy), cena 700,-
Jezdeckou košili vel 40, délka 60cm, rukáv 30cm, od podpaží dolů je 35cm.cena 200,-
Bílé rajtky s kůží na kolenou, nošené párkrát( jsou mi větší)značky Royal Highness.vel.40(délka 110cm. v pase
34cm.)cena 500,-
Síť bílé barvy na deku proti mouchám, velmi jemná, neškrábe. 100% polyester. rozměr sítě 200x300cm. Cena 300,-/síť.
jezdecké rukavice,vel S, černé, používané,odřené na dlaních, ale určitě ještě poslouží, ZDARMA při koupi 2 a více věcí z mé nabídky. fotky posílám na e-mail, pište konikadela@seznam.cz
konikadela
napsal(a):
jelikož se tu vytahují už jen staré témata, zakladám nový aktuální bazárek, tak tedy :
Termoboty Inuit vel 40. koupené 17.1.2012, nošené půl sezony, záruční list přidám k botám.cena 700,-
Jezdecká helma, černá, nepadaná, uchycení pod bradou + kolečko na regulování velikosti. vel. 55-60cm (obvod hlavy), cena 700,-
Jezdeckou košili vel 40, délka 60cm, rukáv 30cm, od podpaží dolů je 35cm.cena 200,-
Bílé rajtky s kůží na kolenou, nošené párkrát( jsou mi větší)značky Royal Highness.vel.40(délka 110cm. v pase
34cm.)cena 500,-
Síť bílé barvy na deku proti mouchám, velmi jemná, neškrábe. 100% polyester. rozměr sítě 200x300cm. Cena 300,-/síť.
jezdecké rukavice,vel S, černé, používané,odřené na dlaních, ale určitě ještě poslouží, ZDARMA při koupi 2 a více věcí z mé nabídky. fotky posílám na e-mail, pište konikadela@seznam.cz
A sháním 2 kusy plastových sudů, nejlépe 200l. možno i méně. S víkem. Cena do 300,- za jeden výměnou za věci co nabízím
Prodám kvalitní poprsní postroj, silná kůže, podložený filcem za 5000,- kč
simonachromcova@seznam.cz
Tel.: 736671214
Prodám černé anglické sedlo Wintec 2000,velmi dobrý stav, komora zelená nebo černá, posedlí 16,5. (6500Kč)
K sedlu můžu přidat třmenové řemeny Wintec (500Kč), neoprenový podbřišník 115cm (300Kč), třmeny (250Kč). Dohromady prodám za 7450Kč.Podrobnější informace a foto na emailu: halmovatereza@seznam.cz
Zdravím,
Sháním tyto věci:
1) žluto-černou nebo vínovou parelku
2) Provazová lonž
3) Provazové otěže
4) Provazová uzdečka kombinovaná, která může i nemusí mít udidlo.
5) tušírka
Hledám tyto věci v dobrém stavu a za dobrou cenu tak pokud někdo nabízí ta se ozvěte na 2jesterka@seznam.cz
Děkuju
Prodám kvalitní poprsák, silná kůže, podložený filcem. Cena 1200,-kč.
simonachromcova@seznam.cz
Tel.: 736671214
prodám:
NOVÝ westernový černý,kožený poprsák.Na koni nikdy nebyl,ražený,bíle prošitý,velikost full,cena 700kč
NOVÉ otěže,jedinákové,černé,kožené 500kč
NOVÁ podložka pod chomout velikosti 21 palců,pouze vyzkoušená,kvalitní,šita u českého sedlýře,pc 1500kč nová cena 1000kč
Více informací,fotky aj. ráda poskytnu na e-mailu d.cecilka@seznam.cz
d.cecilka
napsal(a):
prodám:
NOVÝ westernový černý,kožený poprsák.Na koni nikdy nebyl,ražený,bíle prošitý,velikost full,cena 700kč
NOVÉ otěže,jedinákové,černé,kožené 500kč
NOVÁ podložka pod chomout velikosti 21 palců,pouze vyzkoušená,kvalitní,šita u českého sedlýře,pc 1500kč nová cena 1000kč
Více informací,fotky aj. ráda poskytnu na e-mailu d.cecilka@seznam.cz
Mám westernové sedlo na prodej. Pěkné, málo ježděné, bez vad. Mému koni je široké :-( Není to značka, ale na rekreačku super, posedlí je příjemné měkké velikost 15náct. Na širšího koně bez, nebo s mírným kohoutkem. Cena 7000Kč včetně poštovného.
konikadela
napsal(a):
34cm.)cena 500,-
termoboty jsou prodané
časopisy-Svět koní,koně a hříbata,já mám koně PRODÁM -
Prodám celkem 23časopisů v perfektním stavu.
Různá čísla od roku 2005 do roku 2012.Některé i s plakátem.
Při rychlém jednání přidám další zdarma.
200kč pevná cena.
Možný osobní odběr Uničov,nebo pošlu na dobírku.
m.p.loucka@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/20529519/casopisy-Svet-konikone-a-hribataja-mam-kone-PRODAM.php
knihy-Duch koní,Můj život s koňmi - Monty Roberts
prodám
Můj život s koňmi
Roberts Monty původní cena 350,- prodám za 150kč.
Duch koní Bob Langrish a Nicola Jane Swinneyová
obrovská kniha plná překrásných fotek a povídání o plemenech.Skvělý dárek.Je v perfektním stavu.Původní cena 700,prodám za 300kč nebo dohodou....
Pošlu na dobírku,nebo osobní odběr Uničov.
m.p.loucka@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/20529777/knihy-Duch-koniMuj-zivot-s-konmi-Monty-Roberts.php
Prodám knihy:
Monty Roberts - O koních a lidech (Muž, který naslouchá koníma mluví s lidmi) PC 158,- NC 120,-
Monty Roberts - Průvodce nenásilným výcvikem koní PC 329,- NC 300,-
Carolyn Hendersonová - Plemena koní, Jízda na koni PC 99,- + 59,- NC dohromady 90,-
Prodám také knihy z PonyClubu:
Shadow (Kůň, který se vynořil ze stínu)
Můj první poník
Američtí koně snů
Tábor plný trampot
Hříbě je na světě
Ztracena v divočině
Ceny dohodou
Také DVD, každé za 100,-
Můj kůň
Začínáme s jízdou na koni
Učíme se skákat
Monocerus (Záhadný jednorožec)
Mám také obrovský štos knih - románů z PonyClubu, které bych prodala nejlépe dohromady za 500,- (cca 35knih)
V případě zájmu pošlu tituli
Mám také spoustu věcí ze sedlovny, které už nevyužívám:
Páteřní chránič
Udidla (gumový nelomený pelhem, 1xlomený pelhem, sněhulák 3kroužkový,2xlomenné stihlo)
Hackmore - světle hnědé
černé celokožené otěže (delší drezurní)
Uzdečka s mexickým nánosníkem (včetně otěží)
černá zdobená čelenka - anglická
elastické bandáže - bílé treningové
foto zašlu mailem v případě zájmu ceny dle dohody, nabídněte
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.4
Prodám komplet:western halter ohlávku, světlá kůže, kování, velikost full, vodítko s řetízkem, kožené, uzdečku s kováním, čelenka do V, vel full, otěže na šroubek a udidlo western oliva železné s měděnými proužky 13,5 cm. Celý komplet za 2500,- vše nové
Také komplet anglická uzdečka s nánosníkem, prošívaná čelenka i nánosník, hnědá, velikost full, dá se změnšit na cob, otěže plátěné se zarážkami, hnědé, ohlávku stejnou jako uzdečka, prošívané lícnice a nánosník, hnědá, vel full, dá se nastavit i nátylník i nánosník, udidlo sihlo 12,5 cm. Cena za komplet 1500,- vše nové
zašlu na dobírku za 130,- kontakt: kayecek@seznam.cz
petas
napsal(a):
Prodám knihy:
Monty Roberts - O koních a lidech (Muž, který naslouchá koníma mluví s lidmi) PC 158,- NC 120,-
Monty Roberts - Průvodce nenásilným výcvikem koní PC 329,- NC 300,-
Carolyn Hendersonová - Plemena koní, Jízda na koni PC 99,- + 59,- NC dohromady 90,-
Prodám také knihy z PonyClubu:
Shadow (Kůň, který se vynořil ze stínu)
Můj první poník
Američtí koně snů
Tábor plný trampot
Hříbě je na světě
Ztracena v divočině
Ceny dohodou
Také DVD, každé za 100,-
Můj kůň
Začínáme s jízdou na koni
Učíme se skákat
Monocerus (Záhadný jednorožec)
Mám také obrovský štos knih - románů z PonyClubu, které bych prodala nejlépe dohromady za 500,- (cca 35knih)
V případě zájmu pošlu tituli
Dobrý den, sháním knihu od Montyho Robertse - Průvodce nenásilným výcvikem koní. Máte ji ještě? Děkuji, Veronika (veronika.jedlicka@gmail.com)
kovarira
napsal(a):
Mám westernové sedlo na prodej. Pěkné, málo ježděné, bez vad. Mému koni je široké :-( Není to značka, ale na rekreačku super, posedlí je příjemné měkké velikost 15náct. Na širšího koně bez, nebo s mírným kohoutkem. Cena 7000Kč včetně poštovného.
Máte ještě sedlo na prodej?
kovarira
napsal(a):
Dobrý den , měla bych zájem o sedlo . Ještě ho máte ?