a hlídač našich koníků.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bednařík petr

27.7.2006 14:57
bednařík petr

bednařík petr napsal(a):
Berezína

ještě musím poslat našeho staršího hlídače protože divně kouká jmenuje se Tessa

3.8.2006 22:31

bednařík petr napsal(a):
ještě musím poslat našeho staršího hlídače protože divně kouká jmenuje se Tessa

a to je moje dobrmanka

3.8.2006 22:39

racina napsal(a):
a to je moje dobrmanka

můžeš mi napsat něco o tvé dobrmance,uvažuji o koupi tohoto plemene,tak hledám všemožné informace.Díky Elis

3.8.2006 23:20

bednařík petr napsal(a):
Berezína

taťka Novofundlandák x mamča vlkošedý německý ovčák.Je to mazel!a strašně rád plave a prostě miluje vodu!

4.8.2006 08:57

barush napsal(a):
taťka Novofundlandák x mamča vlkošedý německý ovčák.Je to mazel!a strašně rád plave a prostě miluje vodu!

A to je náš hlídač

4.8.2006 21:07

eliska84 napsal(a):
můžeš mi napsat něco o tvé dobrmance,uvažuji o koupi tohoto plemene,tak hledám všemožné informace.Díky Elis

ahoj :) nedám na toto plemeno dopustit :) Je perfektni. Jen nemůže být venku jelikož má málo chlupů, tak jí máme doma. Jinak na povahu taky super, jen je u dobranů známo, že mají jednoho pána a je to pravda bezemně ani ránu a běda když jí někde nechám samotnou. To je strachu, že je sama. Jinak vřele doporučuji :) klidně se ptej na co chceš :) Miluje koně, je vytrvalá a miluje kočky. Jedno foto pro tebe :)

5.8.2006 01:22

microfon napsal(a):
A to je náš hlídač

Tak u nás hlídá Bára.A ještě její kámoška NO,ale nemám její fotku.

5.8.2006 01:29

trajekt napsal(a):
Tak u nás hlídá Bára.A ještě její kámoška NO,ale nemám její fotku.

A ještě jednou

5.8.2006 01:35

trajekt napsal(a):
A ještě jednou

A jestli to nebude vadit,tak ještě naposled

5.8.2006 07:50

trajekt napsal(a):
A jestli to nebude vadit,tak ještě naposled

u nás hlídají tito jezevčíci Šárka a Dasty

5.8.2006 07:55

jurasek napsal(a):
u nás hlídají tito jezevčíci Šárka a Dasty

potom Samojsd Linci vždy s úsměvem

5.8.2006 07:59

jurasek napsal(a):
potom Samojsd Linci vždy s úsměvem

omlouvám se za překlep samozřejmě Samojed ještě jednou a další Rena Německý ovčák

5.8.2006 08:17

jurasek napsal(a):
omlouvám se za překlep samozřejmě Samojed ještě jednou a další Rena Německý ovčák

Rena

5.8.2006 09:58

jurasek napsal(a):
Rena

TAdy je náš rtw a "jeho malej páníček"

5.8.2006 11:22

jprohazka napsal(a):
TAdy je náš rtw a "jeho malej páníček"

a to je nas pes obranar-biglice Viktorka-inteligentni pes

5.8.2006 12:38

tauria napsal(a):
a to je nas pes obranar-biglice Viktorka-inteligentni pes

To je náš belgičák Jake

5.8.2006 12:45

eliska84 napsal(a):
To je náš belgičák Jake

Pro paničku dobrmanky:Já mám v domě u rodičů staršího belgičáka,ale budu se stěhovat do bytu a chtěla bych velkýho pejska,kterýmu by tam nebylo horko-jako tomu našemu.A taky aby mě ohlídal...Na druhou stranu,by to měl být kamarád,aby mě mohl všude doprovázet...

5.8.2006 17:50

bednařík petr napsal(a):
Berezína

Náš hlídač a milovník vody

5.8.2006 17:52

m i s i c k a napsal(a):
Náš hlídač a milovník vody

A hlídač od sousedů

5.8.2006 19:10

m i s i c k a napsal(a):
A hlídač od sousedů

máme 3psy,ale ani jeden z nich není zvyklí na koně,tak sem si pořídila pejska 4tého z kterého bude hlídač můj a méhokoníka

5.8.2006 19:57

racina napsal(a):
a to je moje dobrmanka

není to náhodou Fanuska A. S.?

5.8.2006 21:07

bednařík petr napsal(a):
Berezína

tak kdo koho hlídá?

5.8.2006 21:08

bednařík petr napsal(a):
Berezína

je z útulku-no neberte ho milacek deda

6.8.2006 08:17

zuza napsal(a):

A tohle jsou naši Matýsek 2 letýBernardýn a 4 letá Berňačka Amálka stáj Rectory

6.8.2006 18:25

bednařík petr napsal(a):
Berezína

Tak to jsou naši Slovenský čuvač 10 měsíční LUMPÍK a 4 měsíční AMÁLKA

6.8.2006 19:43

bednařík petr napsal(a):
Berezína

půlroční Fin

6.8.2006 19:56

zuza napsal(a):

Jé další kolie. To je to nej nej nejnje lepší plemeno psů(tedy pro mě)

7.8.2006 08:39

Inspektor Pišišvor napsal(a):
není to náhodou Fanuska A. S.?

je , ty jí znáš? :)

7.8.2006 08:41

eliska84 napsal(a):
Pro paničku dobrmanky:Já mám v domě u rodičů staršího belgičáka,ale budu se stěhovat do bytu a chtěla bych velkýho pejska,kterýmu by tam nebylo horko-jako tomu našemu.A taky aby mě ohlídal...Na druhou stranu,by to měl být kamarád,aby mě mohl všude doprovázet...

dobrman je super rasa, jen má jednoho pána a toho poslouchá, chce to tvrdší ruku u psa. Feny jsou o dost lepší. No a v zimě jak už jsem podotkla musí být doma a nebo někde kde je teplo :)

8.8.2006 15:50

racina napsal(a):
je , ty jí znáš? :)

znám, ale jen se svodu, a bonitace

8.8.2006 15:53

znám, ale jen se svodu, a bonitace

no vidíš to a já tebe asi ne-e. Má zkaženoučký ouška ono jí nejde přehlídnout :(

8.8.2006 16:21

racina napsal(a):
no vidíš to a já tebe asi ne-e. Má zkaženoučký ouška ono jí nejde přehlídnout :(

mám Panthera Ponti Dobgar
... to je ten na předešlé fotce

8.8.2006 16:25

mám Panthera Ponti Dobgar
... to je ten na předešlé fotce

je nádhernej a ty ušiska krásný. Chodíš s nim na výstavy?

8.8.2006 16:35

racina napsal(a):
je nádhernej a ty ušiska krásný. Chodíš s nim na výstavy?

já chtěla ty uši ještě trochu delší, ale měl je dost těžký, takže jsme mu je raději nechali kratší, aby mu pak stály. Na výstavy moc nejezdíme - většinou tak 3x za rok, protože se nám to kryje s koňskýma závodama. A ty máš čubinku taky ke koním? A jaká je - má povahu po tatínkovi?

8.8.2006 16:40

já chtěla ty uši ještě trochu delší, ale měl je dost těžký, takže jsme mu je raději nechali kratší, aby mu pak stály. Na výstavy moc nejezdíme - většinou tak 3x za rok, protože se nám to kryje s koňskýma závodama. A ty máš čubinku taky ke koním? A jaká je - má povahu po tatínkovi?

když já nevím jakou měl povahu tatínek :-( ale jinak je perfektní, trosku teda vycurana. Ale neda na me dopustit. Je to muj zavislacek. Jen me stve, ze chce kousat kone do zadnich aby běhaly a to bych jí vždy zabila. No a trošku je obezni, sežere na co přijde. A co máš za koníky? Jinak má ty uši fakt pěkný je to krasavec :-)

8.8.2006 16:42

letos jsme měli štěňata

8.8.2006 16:43

racina napsal(a):
letos jsme měli štěňata

...

8.8.2006 16:47

racina napsal(a):
když já nevím jakou měl povahu tatínek :-( ale jinak je perfektní, trosku teda vycurana. Ale neda na me dopustit. Je to muj zavislacek. Jen me stve, ze chce kousat kone do zadnich aby běhaly a to bych jí vždy zabila. No a trošku je obezni, sežere na co přijde. A co máš za koníky? Jinak má ty uši fakt pěkný je to krasavec :-)

Tatínek byl super pracák, několikrát nás reprezentoval na mistrovství světa dobrmanů, a navíc byl ještě krááásnej Pokud jde o okusování koní, tak jsem to psounům zakazovala odmalička, takže to naštěstí nedělají. Jinak máme 2x A1/1, a ne podzim přibude třetí, a jaký konínky máš ty, a kde?

8.8.2006 16:50

racina napsal(a):
letos jsme měli štěňata

ježíš, to jsou červíci, kolik jich bylo?
Teď okolo 17.8. se po Jackovi (Pantherovi) mají taky narodit mimina, tak už se nemůžu dočkat

8.8.2006 17:12

ježíš, to jsou červíci, kolik jich bylo?
Teď okolo 17.8. se po Jackovi (Pantherovi) mají taky narodit mimina, tak už se nemůžu dočkat

na první fotce hned první den, pak 3 týdny a nakonec měsíc a něco. Fotila jsem je jak o život. Byly úžasní a hravý. Fena přestala mít po zánětu dělohy mlíko tak jsem je kojila uměle mlíkem a vyrostli z nich fešáci. Každý dvě hoďky jsem vstavala a měla jsem dovolenou. Dalo to šíleně zabrat a hrozně moc toho sežrali. To se těš na štěňátka jelikož je to něco nádhernýho, že se to nedá ani popsat

8.8.2006 17:20

racina napsal(a):
na první fotce hned první den, pak 3 týdny a nakonec měsíc a něco. Fotila jsem je jak o život. Byly úžasní a hravý. Fena přestala mít po zánětu dělohy mlíko tak jsem je kojila uměle mlíkem a vyrostli z nich fešáci. Každý dvě hoďky jsem vstavala a měla jsem dovolenou. Dalo to šíleně zabrat a hrozně moc toho sežrali. To se těš na štěňátka jelikož je to něco nádhernýho, že se to nedá ani popsat

takže jsi měla vlastně s feňulí mateřskou dovolenou. My jsme u těch štěňat jen při "výrobě", a pak když přijedem na návštěvu, takže o ty radosti a starosti přicházíme, a tiše zi závidím.
... tohle jsou Jackovy děcka "z prvního maželství" - Sára a Sniff.

8.8.2006 17:24

takže jsi měla vlastně s feňulí mateřskou dovolenou. My jsme u těch štěňat jen při "výrobě", a pak když přijedem na návštěvu, takže o ty radosti a starosti přicházíme, a tiše zi závidím.
... tohle jsou Jackovy děcka "z prvního maželství" - Sára a Sniff.

Taky jsou slaďoučký. Tpo se ti nedivím, taky by mě to štvalo, kdybych je nemohla vidět jak tvoji potomci rostou :(
Je krásný jak jsou všichni stejní :) ja je rozeznávala lakem na nehty na zádech

8.8.2006 17:37

racina napsal(a):
Taky jsou slaďoučký. Tpo se ti nedivím, taky by mě to štvalo, kdybych je nemohla vidět jak tvoji potomci rostou :(
Je krásný jak jsou všichni stejní :) ja je rozeznávala lakem na nehty na zádech

oni mi naštěstí většinou průběžně posílají fotky mimísků, jak rostou, a pak i u nových majitelů, takže z toho máme aspoň něco

... Jimmy - 3 měsíční chlapeček z "druhého manželství"

8.8.2006 17:49

oni mi naštěstí většinou průběžně posílají fotky mimísků, jak rostou, a pak i u nových majitelů, takže z toho máme aspoň něco

... Jimmy - 3 měsíční chlapeček z "druhého manželství"

...

8.8.2006 17:51

racina napsal(a):
...

a jejich táta :) pražák :)

8.8.2006 17:52

racina napsal(a):
a jejich táta :) pražák :)

byla jsem u nich nakýblovaná celý víkend :) nechtěla ženská jedna jeho

8.8.2006 18:04

racina napsal(a):
byla jsem u nich nakýblovaná celý víkend :) nechtěla ženská jedna jeho

a jak se jmenuje taťka? Jinak, ta poslední fenča Jacka taky nechtěla ani vidět (přijeli dost brzy), takže u nás byli celej týden, a Jackoň měl od ní docela pocuchanej kožíšek, a díru pod okem, ale nakonec se nechala přesvědčit Plánujete ještě někdy další štěnidla, nebo už jste vyléčení?

8.8.2006 18:20

a jak se jmenuje taťka? Jinak, ta poslední fenča Jacka taky nechtěla ani vidět (přijeli dost brzy), takže u nás byli celej týden, a Jackoň měl od ní docela pocuchanej kožíšek, a díru pod okem, ale nakonec se nechala přesvědčit Plánujete ještě někdy další štěnidla, nebo už jste vyléčení?

už jsme vyléčený :))
Jelikož veterinář řekl, že jsou 4 byli sme i nasonu abychom něco nepokazili nebo když porodila aby v ní něco nezůstalo. A on se asi překoukl, ještě 2 měla v sobě a jedno teda muselo jít císařákem, takže to byl dost záhul jak pro fenu tak pro nas :( Moc rada bych ti rekla jak se jmenuje, ale je to tak složitý, že ani ti nevím :( je z jugoslávie kdysi a atdy mu říkají Alex. Je mu 5 a byla naše fenka jeho první :))))

8.8.2006 18:32

racina napsal(a):
už jsme vyléčený :))
Jelikož veterinář řekl, že jsou 4 byli sme i nasonu abychom něco nepokazili nebo když porodila aby v ní něco nezůstalo. A on se asi překoukl, ještě 2 měla v sobě a jedno teda muselo jít císařákem, takže to byl dost záhul jak pro fenu tak pro nas :( Moc rada bych ti rekla jak se jmenuje, ale je to tak složitý, že ani ti nevím :( je z jugoslávie kdysi a atdy mu říkají Alex. Je mu 5 a byla naše fenka jeho první :))))

a má PP? On tu totiž byl importovaný pes z jugoslávie, a jmenoval se Alexandro Betelges, a odpovídá mu věk i exterier - není to náhodou on?

8.8.2006 18:34

a má PP? On tu totiž byl importovaný pes z jugoslávie, a jmenoval se Alexandro Betelges, a odpovídá mu věk i exterier - není to náhodou on?

já nevím, ale zjistím to a dám vědít. Ale PP má. Jen ho majitelka tejrala potvora, tak si ho vzali naši známý naštěstí. Dostali ho zdarma fešáka. Mají ho jako mazlíka :)))

8.8.2006 18:55

racina napsal(a):
já nevím, ale zjistím to a dám vědít. Ale PP má. Jen ho majitelka tejrala potvora, tak si ho vzali naši známý naštěstí. Dostali ho zdarma fešáka. Mají ho jako mazlíka :)))

poslala jsem ti maila

8.8.2006 19:05

poslala jsem ti maila

už jsem jí napsala mail, takže snad se to dozvím :)) děkujuuu

8.8.2006 19:29

racina napsal(a):
už jsem jí napsala mail, takže snad se to dozvím :)) děkujuuu

ty si měla pravdu jakto, že ho znáš???? Můžeš mi napísat o něj něco víc?

8.8.2006 22:47

sally napsal(a):
půlroční Fin

A Klokočský Dráček Mráček...už veterán

buggyna

9.8.2006 10:49
buggyna

tajemma danny napsal(a):
A Klokočský Dráček Mráček...už veterán

Náš bývalý hlídač Aminka,bohužel už není mezi námi,........

buggyna

9.8.2006 10:50
buggyna

buggyna napsal(a):
Náš bývalý hlídač Aminka,bohužel už není mezi námi,........

A tohle je Aminy syn Míša

Přidejte reakci

Přidat smajlík