cheyenne
napsal(a):
My trénujem zatím vodění (můj chlap i hříbě )
A možná začnem i s fotbalem
sejtanek
napsal(a):
papánííí
Tady se trénují kaprioly .
A protože v tom mám po různých diskuzích tady hokej, poučte mne...
Dověděla jsem se, že: "typicke znaky pro appaloosy jsou! pruhovana kopyta, tecky kolem huby a kolem očí a napadite flekate zbarvení! - a to vse tento hřebec splňuje! ( fotila jsem, vím to).
Podle tohoto popisu - že by taky APPA??
sally
napsal(a):
Dověděla jsem se, že: "typicke znaky pro appaloosy jsou! pruhovana kopyta, tecky kolem huby a kolem očí a napadite flekate zbarvení! - a to vse tento hřebec splňuje! ( fotila jsem, vím to).
Tak tenhle koník má, když vynechám barvu, všechny znaky norika ,
nicméně kapriola vypadá docela jinak..
akicita
napsal(a):
Tak tenhle koník má, když vynechám barvu, všechny znaky norika ,
nicméně kapriola vypadá docela jinak..
Trefa do černého , nicméně APPA tu byla popisována právě takhle
, tak jestli by ho třeba nevzali jako zušlechťovatele - má trochu víc hřívy i ocasu...
Kapriola je volně přeloženo "kozí skok" a naše koza takhle skákala :-))
Coby cvik vysoké školy by to asi neuspělo, ale téma je: ... jak trénujete , ne?
sally
napsal(a):
Ted te dostanu Appa ma mit viditelne belmo oci
Nicmene ten norik je nadherny, napis o nem vic, prihod fotky...
Mate nekdo prehled kolik takhle zbarvenych noriku beha po CR? Plemenici, chovy....
xxxxx
napsal(a):
Mate nekdo prehled kolik takhle zbarvenych noriku beha po CR? Plemenici, chovy....
nevim, ale jeden byl ted v Tlumacove na vystave. Norik, plemenny hrebec. Jen nevim, jak se jmenoval :( tady je foto
xxxxx
napsal(a):
Tak to bělmo by tam možná chybělo - ale to jsem blíž nezkoumala, byla jsem tam z jiného hůvodu - připouštět kobylu :-).
Tak přihodím fotečku, když je zájem :-)
Jinak je to plemenný hřebec SN - Navar.
Kolik je těchto barevných N a SN přehled nemám ( o stádech nemůže být řeč), žádný plemeník myslím není v barvě homozygot a na jednobarevné kobyly se to díky tomu přenáší špatně. Plemeníci hermelíni jsou teď: Wendys, Eminenz Vulkan, Neugar v Čechách, na Moravě Navar a Nacho Salazar -ZV, takže 5 kousků :-)
ettelwen
napsal(a):
neva, ze je to spis flakani se?
Ahojky po Eminenz Vulkan sme měli 3letýho hřebečka Sultána, sice to na něm neni moc vidět, ale časem se vybarví po tatínkovi...už se trochu přebarvuje, ale zatim pomalu...pšlu pár foteček
nikiska
napsal(a):
Ahojky po Eminenz Vulkan sme měli 3letýho hřebečka Sultána, sice to na něm neni moc vidět, ale časem se vybarví po tatínkovi...už se trochu přebarvuje, ale zatim pomalu...pšlu pár foteček
a tady jeho nádherná prdelka
nikiska
napsal(a):
a tady jeho nádherná prdelka
a ještě jeho hlavička.....už neni u nás, ale má ho jeden známej, nedivte se že je tak přivázanej ale je ve stáji s kobylama a takhle sou vázaný všichni hřebci, aby se neutrhli
ettelwen
napsal(a):
nevim, ale jeden byl ted v Tlumacove na vystave. Norik, plemenny hrebec. Jen nevim, jak se jmenoval :( tady je foto
Na letošní výstavě v Tlumačově byl Nacho Salazar-ZV, druhý moravský SN hermelín. Taky mám foto:
sally
napsal(a):
Tak to bělmo by tam možná chybělo - ale to jsem blíž nezkoumala, byla jsem tam z jiného hůvodu - připouštět kobylu :-).
Tak přihodím fotečku, když je zájem :-)
Jinak je to plemenný hřebec SN - Navar.
Kolik je těchto barevných N a SN přehled nemám ( o stádech nemůže být řeč), žádný plemeník myslím není v barvě homozygot a na jednobarevné kobyly se to díky tomu přenáší špatně. Plemeníci hermelíni jsou teď: Wendys, Eminenz Vulkan, Neugar v Čechách, na Moravě Navar a Nacho Salazar -ZV, takže 5 kousků :-)
a ještě Navar ležící, bdící..
nikiska
napsal(a):
a ještě jeho hlavička.....už neni u nás, ale má ho jeden známej, nedivte se že je tak přivázanej ale je ve stáji s kobylama a takhle sou vázaný všichni hřebci, aby se neutrhli
Nikiska:mate krasneho konika,verim tomu ze je uvazanej kvuli bezpecnosti ale stejne to vypada silene(neber to prosim jako rypani).Taky mame ve staji hrebce s kobylama a jsou oddeleni pres dva boxy od kobyl a jsou OK.
sunin
napsal(a):
Nikiska:mate krasneho konika,verim tomu ze je uvazanej kvuli bezpecnosti ale stejne to vypada silene(neber to prosim jako rypani).Taky mame ve staji hrebce s kobylama a jsou oddeleni pres dva boxy od kobyl a jsou OK.
oni stojí jenom na stáních, vypadá to hrozně, ale neni odřenej ani nic jinýho, mě se to taky moc nezamlouvá, ale je to dočasný řešení...
Jeho mamina má papíry. Před námi ho bohužel měli lidi, u kterejch mu nebylo zrovna nejlíp, když mu zvedali nohy tak ho jenom praštili kládou po nohách a ohlavku měl menší takže měl odřenej noc, ale te´d už to má zahojený, připojim fotku když k nám přijšel
saja
napsal(a):
Na lonži,při obsedání
Sultán a já...občas sme si jen tak zaskákali hodně ho to baví tak sem se mu snažila vyhovět...
ettelwen
napsal(a):
neva, ze je to spis flakani se?
zkouška cvalu na ruce...
sejtanek
napsal(a):
papánííí
Tady jeden trénink s igelitem a s koněm navolno
anuska
napsal(a):
Takto trénuje třída MINI (nebo MIMI?)
a takhle ve volnosti v kruhovceeeeeee
bordeaux
napsal(a):
a takhle ve volnosti v kruhovceeeeeee
Tady trénuje moje Mamutisko. A jednou snad budem takhle trénovat spolu i pod sedlem
janda
napsal(a):
Tady trénuje moje Mamutisko. A jednou snad budem takhle trénovat spolu i pod sedlem
To je kamarádka na kamarádčině koni...