Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

doga

27.7.2006 19:32
doga

Ahojda! Teď mě tak napadlo že udělám tohle téma protože jeden trenér šel kámošku trénovat ve skocích...Ale její klisn anějak neposlouchala..a tak si na ni sám sedl...Jenomže v tom horku měl oholenou hlavu (vypadá jako debil) a kraťasy s sandálema...jenže on se tím nezatěžuje...A tak mi dejte vaše "zajímavé skoky"!!

doga

27.7.2006 19:32
doga

doga napsal(a):
Ahojda! Teď mě tak napadlo že udělám tohle téma protože jeden trenér šel kámošku trénovat ve skocích...Ale její klisn anějak neposlouchala..a tak si na ni sám sedl...Jenomže v tom horku měl oholenou hlavu (vypadá jako debil) a kraťasy s sandálema...jenže on se tím nezatěžuje...A tak mi dejte vaše "zajímavé skoky"!!

A další!

doga

27.7.2006 19:33
doga

doga napsal(a):
A další!

Opět!! Vypadá dobře co?

doga

27.7.2006 19:34
doga

doga napsal(a):
Opět!! Vypadá dobře co?

Zase a teď už poslední!!

27.7.2006 20:55

doga napsal(a):
Zase a teď už poslední!!

docela fešákMůj trenér normálka jezdí a skáče v kratasech

28.7.2006 09:45

coriska napsal(a):
docela fešákMůj trenér normálka jezdí a skáče v kratasech

Fakt? To jsou šílenci. Já jsem měla vždycky brutálně doštípaný lýtka od třmenovejch řemenů.

28.7.2006 10:21

impact napsal(a):
Fakt? To jsou šílenci. Já jsem měla vždycky brutálně doštípaný lýtka od třmenovejch řemenů.

on má právě nějaký super třmenový řemeny za 2tis takže ho neštípou

28.7.2006 12:23

doga napsal(a):

A co skok jedné chladnokrevné koule. Taky zajímavé!

28.7.2006 12:26

microfon napsal(a):
A co skok jedné chladnokrevné koule. Taky zajímavé!

A co tenhle?????????????????

28.7.2006 12:32

microfon napsal(a):
A co tenhle?????????????????

Teda to jsou fakt super skoky :)

28.7.2006 12:37

doga napsal(a):

Já sice nemám fotku, ale jednou když se trénoval ve skocích koník o kterého jsem se strarala (jen jsem ho nejezdila), tak taky trochu blbnul, spíš nechtěl točit na pravou stranu, tak trenér si na něj sednul bosky - bez bot (a bez třmenů)

28.7.2006 13:05

karwen napsal(a):
Já sice nemám fotku, ale jednou když se trénoval ve skocích koník o kterého jsem se strarala (jen jsem ho nejezdila), tak taky trochu blbnul, spíš nechtěl točit na pravou stranu, tak trenér si na něj sednul bosky - bez bot (a bez třmenů)

Předpisově oblečený, ale...:)

28.7.2006 15:47

doga napsal(a):

Nemůžu se nepřidat se svým kámošem na závodech, nepovedl se mu nájezd na poslední skok...

28.7.2006 15:48

cheyenne napsal(a):
Nemůžu se nepřidat se svým kámošem na závodech, nepovedl se mu nájezd na poslední skok...

Do té doby šli čistě....

28.7.2006 15:49

cheyenne napsal(a):
Do té doby šli čistě....

A takhle to dopadlo asi tak 20metrů před cílem

Přidejte reakci

Přidat smajlík