Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.11.2012 18:42
darsey

XXX.XXX.179.9

Nevíte někdo o někom kdo by měl zájem o valacha, QHx A1/1, nar.16.5.1999, hnědák s odznaky, kvh 163cm. Je to hodně temperamentní kůň, má velice příjemné chody, úspěšný v rychlostních disciplínách, hodně rychlý, byl by super i na skákání. Není na něj čas, navíc je to kůň který potřebuje hodně často dělat, pro hodně zkušeného jezdce, ve výběhu se nechce nechat chytat takže do boxu, je šklebivější ale nekouše, nekope. Pokud se s ním bude pravidelně dělat tak bude super, nejlépe pro někoho kdo pracuje s koňmi hodně ze země, pak by nemusel být problém s chytáním. Je to hodně akutní, takže prosím poptejte se.

16.11.2012 10:14
karluca

XXX.XXX.119.24

darsey napsal(a):
Nevíte někdo o někom kdo by měl zájem o valacha, QHx A1/1, nar.16.5.1999, hnědák s odznaky, kvh 163cm. Je to hodně temperamentní kůň, má velice příjemné chody, úspěšný v rychlostních disciplínách, hodně rychlý, byl by super i na skákání. Není na něj čas, navíc je to kůň který potřebuje hodně často dělat, pro hodně zkušeného jezdce, ve výběhu se nechce nechat chytat takže do boxu, je šklebivější ale nekouše, nekope. Pokud se s ním bude pravidelně dělat tak bude super, nejlépe pro někoho kdo pracuje s koňmi hodně ze země, pak by nemusel být problém s chytáním. Je to hodně akutní, takže prosím poptejte se.

Nebyl by od věci na Vás nějaký kontakt aby se lidé měli koho zeptat, napiště od kud jste, jakou si představujete cenu to jsou základní a důležité údaje pro potencionálního kupce !

16.11.2012 18:05
darsey

XXX.XXX.179.9

Vysočina, okr. Žďár nad Sázavou, cena kolem 20tis.

16.11.2012 18:06
darsey

XXX.XXX.179.9

dalsi info na darkucio@seznam.cz

11.12.2012 08:07
darsey

XXX.XXX.179.9

Z puvodni ceny 30tis. sme klesly az na 12tis! prosim zkuste mi pomoct najit mu novy domov. 100% musi jit pryc...

11.12.2012 09:45
kessi

XXX.XXX.103.242

hmm takže kůň na rok na pastvinu a doufat že se srovná, evidentně byl v rukou znalce, chjoo:-|
zkusila bych bezplatný pronájem, třeba se někdo najde , pro mě jste moc z ruky, jinak bych ho i vzalasmajlík

11.12.2012 10:35
darsey

XXX.XXX.179.9

Praveze byl pouze na pastvine skoro dva roky. Nikdo mu nijak neublizil, spis je to kun kterymu tam narostlo ego a zalibilo se mu to nic nedelani... V srpnu sme ho stahli do boxu, jezdi za nim 18leta holcina ale bohuzel jen jednou tydne coz mu nestaci. I presto je videt ze je na ni zvykly protoze se k ni chova zlate, kdyz s nim dela ze zeme tak za ni po napojeni normalne cvala, udela pro ni prvni posledni. Takovyho cloveka on potrebuje. My si nemuzeme dovolit ho zivit.

11.12.2012 10:49
kessi

XXX.XXX.103.242

já neřekla že mu někdo ublížil, takových koní je bohužel mraky, rostou na pastvě jako dříví v lese a pak když má 500kg se stáhne domů a je problém ,za prvé neumí ni a za druhé člověk není pro něj parťák. Tohle já neuznávám, i s koňmi na pastvinách se má pracovat. .
Dokážu oddělit jednoho koně od stáda pohledem a gesty a dokud mu nedovolím se vrátit tak čeká a to i dominantní kus, tohle se mají podle mě hříbata učit i na pastvině, protože když se vrátí má v podvědomí respekt z člověka. nemyslela jsem to ve zlém, jen mi ho přišlo líto bude to mít hodně těžké.
Zvážila bych ten pronájem, třeba najdete co potřebuje a vy budete mít jistotu že nejde z ruky do ruky ;)

11.12.2012 15:03
sanulka

XXX.XXX.163.134

kessi napsal(a):
já neřekla že mu někdo ublížil, takových koní je bohužel mraky, rostou na pastvě jako dříví v lese a pak když má 500kg se stáhne domů a je problém ,za prvé neumí ni a za druhé člověk není pro něj parťák. Tohle já neuznávám, i s koňmi na pastvinách se má pracovat. .
Dokážu oddělit jednoho koně od stáda pohledem a gesty a dokud mu nedovolím se vrátit tak čeká a to i dominantní kus, tohle se mají podle mě hříbata učit i na pastvině, protože když se vrátí má v podvědomí respekt z člověka. nemyslela jsem to ve zlém, jen mi ho přišlo líto bude to mít hodně těžké.
Zvážila bych ten pronájem, třeba najdete co potřebuje a vy budete mít jistotu že nejde z ruky do ruky ;)

Hezký! Kdyby takhle přemýšleli lidé na hříbárnách a byl na to všude čas, to by byla s koníky potom práce!

11.12.2012 22:55
kessi

XXX.XXX.103.242

bohužel nepřemýšlí, je to většinou jen kšeft. Měla jsem možnost projít hodně stájí jako pracovní jezdec a ošetřovatel, Naučila jsem se to od koní ještě dřív než přišli slavní horsemani do čech a byla jsem za blázna , ale moje koně a koně v mojí péči byli vždy v pohodě, ale mnozí majitelé stájí si klepali na čelo,jenže ono na to stačí jen hodina 4x v týdnu, myslím že tolik času to není . Ale taky jsem potkala kobylu se kterou jsem nehla, asociální kůň vyrostlí v samotě, takže nikdo není dokonalý :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík