tamburine
napsal(a):
Sem dávejte fotky potomků Dietwardů a připište po kterým jsou.
Galop, Dietward - 4
tamburine
napsal(a):
Dietward 4
tamburine
napsal(a):
Dietwrad 4 .
Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
Dietward -86
Body Boy po Dietward-86
woldemortik
napsal(a):
Já znám ososbně dietwardea -7 pošlu večer fotky
Quatn - po Dietward 84
quant
napsal(a):
Quatn - po Dietward 84
Deimon po Dietward - 84
Zatím nemám pěknější fotku, jak bude - vložím. Pěkný den všem
tajemma danny
napsal(a):
Tohle je Gita po Dietward 4.
Agra - po D4 z matky Arkona A
hanatichakova
napsal(a):
Agra
Tak slibuji, co jsem slíbila - posílám lepší fotky.
Deimon
bopsik
napsal(a):
Tak slibuji, co jsem slíbila - posílám lepší fotky.
Deimon
Deimon
bopsik
napsal(a):
Deimon po Dietward - 84
Zatím nemám pěknější fotku, jak bude - vložím. Pěkný den všem
HŘEBEČEK GRAND - JEHO DĚDA JE DIETWARD 4
tamburine
napsal(a):
Darina po Dietward 84
tamburine
napsal(a):
Darka
tamburine
napsal(a):
Darka
lismonika
napsal(a):
Darka
Dieter.. po Dietward 4 z matky Terka......připište něco o povaze ... ten můj je hrozné zlatíčko..
verczhulka
napsal(a):
Dieter.. po Dietward 4 z matky Terka......připište něco o povaze ... ten můj je hrozné zlatíčko..
Tak můj je také zlatíčko, učenlivý, moc zvědavý a když se nám nechce, dokážeme být líní oba..
tamburine
napsal(a):
Hardy, po Dietward 1, matka po Hugben
cheyenne
napsal(a):
Hardy, po Dietward 1, matka po Hugben
Ještě jednou Hardy... je to taky trochu lenoch, co se umí vztekat, na ježdění není moc jednoduchý, ale velmi pohodlný. Ani na ošetřování to není mazlík, ale máme ho rádi. Letos mu bude 8 roků, chodí L parkury (zatím).
cheyenne
napsal(a):
Ještě jednou Hardy... je to taky trochu lenoch, co se umí vztekat, na ježdění není moc jednoduchý, ale velmi pohodlný. Ani na ošetřování to není mazlík, ale máme ho rádi. Letos mu bude 8 roků, chodí L parkury (zatím).
Dietward 84

tamburine
napsal(a):
Hannoverský hřebec Dietward II (Duft II x Futurist I)
Foto: Werner Ernst
tamburine
napsal(a):
nemam fotky (teda mam ale nekde kdesi v albu ) ale mam uzasny zkusenosti s kobylkama po 235dietward 7 bajecni konicci, vyrovnani, klidni, hodni a opravdu krasni, i kdyz "jen" hnedaci. Jejich barva je uzasne syta a povahove jsem nenasla lepsi kone, lae mozna je to pastevnim odchovem a dokonalou vychovou. (Dvur Borcice jich ma na vyber:-))
kovbojicek
napsal(a):
nemam fotky (teda mam ale nekde kdesi v albu ) ale mam uzasny zkusenosti s kobylkama po 235dietward 7 bajecni konicci, vyrovnani, klidni, hodni a opravdu krasni, i kdyz "jen" hnedaci. Jejich barva je uzasne syta a povahove jsem nenasla lepsi kone, lae mozna je to pastevnim odchovem a dokonalou vychovou. (Dvur Borcice jich ma na vyber:-))
Po něm (235 Dietward 7) mám koníka Lopéze z polochlaďasky Lenky, je hodný, ale jak se po něm něco chce, tak je schopný pěkně si postavit hlavu. Ale ať je jaký chce, stejně ho mám moc ráda. Na jeho žebříčku hodnot zaujímám zcela jistě to nejposlednější místo
krizovatka
napsal(a):
Po něm (235 Dietward 7) mám koníka Lopéze z polochlaďasky Lenky, je hodný, ale jak se po něm něco chce, tak je schopný pěkně si postavit hlavu. Ale ať je jaký chce, stejně ho mám moc ráda. Na jeho žebříčku hodnot zaujímám zcela jistě to nejposlednější místo
Ještě jednu, v pondělí dodám kvalitnejší
krizovatka
napsal(a):
Ještě jednu, v pondělí dodám kvalitnejší
myslim, ze tvuj konik povahu zdedil spis po matce. Dietwarda jsem znala i osobne. pohodovy hodny a velmi dobre jezditelny konik, bezproblemovy i u kobylek. Pracovity a ochotny. a po nem jsou takove i skoro vsichni potomci, co jsem poznala ( a tech par vyjimek ma palicate matky:-))
kovbojicek
napsal(a):
myslim, ze tvuj konik povahu zdedil spis po matce. Dietwarda jsem znala i osobne. pohodovy hodny a velmi dobre jezditelny konik, bezproblemovy i u kobylek. Pracovity a ochotny. a po nem jsou takove i skoro vsichni potomci, co jsem poznala ( a tech par vyjimek ma palicate matky:-))
To je docela pravděpodobné Žije ještě vůbec tenhle Ditetward 7? Případně, kde zrovna připouští. Mám jeho fotku a je to nádherný koník. Díky
krizovatka
napsal(a):
To je docela pravděpodobné Žije ještě vůbec tenhle Ditetward 7? Případně, kde zrovna připouští. Mám jeho fotku a je to nádherný koník. Díky
ja pridam fotky Dietwarda 7,znam ho osobne,jezdime na nem na praxi.nejsou moc kvalitni,protoze jsou focene ve staji.
kati
napsal(a):
ja pridam fotky Dietwarda 7,znam ho osobne,jezdime na nem na praxi.nejsou moc kvalitni,protoze jsou focene ve staji.
tamburine
napsal(a):
Ta my jsme už starší rok výroby:) No, ne zas tak moc, Gasii má 12 a nejsme teda přímo po Dietwardovi, nicméně Dietward I je náš děda...:)
a jsme takový dobrácký rezatý tank s úžasnýma chodama:)
krizovatka
napsal(a):
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=7193
mel by pripoustet Dietward 7 je dokonaly konik, hodny, mily a neni nutne mit strach, kdyby k nemu prisli deti... je to zlaticko
jinak pripousti trhove sviny, ale uz je to starsi pan (24) i kdyz u nej to asi neva.. je to milacek
kovbojicek
napsal(a):
A takhle vypadal když čerstvě nebyl hřebec, což se mu přihodilo okolo 4týho roku, kluk štíhlá
krizovatka
napsal(a):
A takhle vypadal když čerstvě nebyl hřebec, což se mu přihodilo okolo 4týho roku, kluk štíhlá
Pak mi nějak zabřeznul
krizovatka
napsal(a):
Pak mi nějak zabřeznul
Letošní léto jsme málem rodili
tamburine
napsal(a):
otec Dietward 86, matka po Adriano 1
buggyna

XXX.XXX.81.124
krizovatka
napsal(a):
Letošní léto jsme málem rodili
máš nádherný zvíře miluju tmavý hnědáky s lysinkama a odznakama.
Jezdila sem kobylku s nachlup stejnou lysinkou
až to z vás vyleze,dejte vědět
Upa

XXX.XXX.128.200
Candy1235

XXX.XXX.115.177
235 Dietward-7.
Sagyra

XXX.XXX.115.177
Grimma

XXX.XXX.6.234
Grimma Svržno