Máte doma letošního prcka? Pochlubte se :) Ideálně uvedte i výšku, ten můj prďola mi příjde maličko větší, tak abych měla trošku srovnání :)
Na fotkách je mu čerstvých 8 měsíců. Začátkem prosince budu měřit (na 9.měsících), teď tipuju cca 140cm, prdel tak 145.
Ahoj, tak tady moje letošní kobylka WELSH COB, barva světlý kávový plavák, jediná v ČR této barvy. KOlik má teď (3,5 měšíce) to netuším tak 125 určitě, v dospělosti 153. A to druhé menší je hřebeček WELSH COB palomino, je o měsíc mladší, KVH v dospělosti 145cm. Je na prodej, kdyby třeba někdo zatoužil....
Ahoj, tak tady moje letošní kobylka WELSH COB, barva světlý kávový plavák, jediná v ČR této barvy. KOlik má teď (3,5 měšíce) to netuším tak 125 určitě, v dospělosti 153. A to druhé menší je hřebeček WELSH COB palomino, je o měsíc mladší, KVH v dospělosti 145cm. Je na prodej, kdyby třeba někdo zatoužil....
medunka
napsal(a):
Jé škoda, že není na prodej kobylka, po té bych zatoužila hned, po takové malé plavé toužím, i když nemusí být spešl "kávově plavá" neboť pod tou barvou si nějak nevím co představit (Jak má taková barva prosím přesně vypadat, vím že tu máš fotku , ale myslím jaké má standardy a jak bude vypadat v dospělosti, docela by mě to zajímalo.), hřebce bych sice chtěla hrozně moc, ale byl by pak problém s ustájením.
Každopádně hřibátka to jsou krásná,
helčam
napsal(a):
Jé škoda, že není na prodej kobylka, po té bych zatoužila hned, po takové malé plavé toužím, i když nemusí být spešl "kávově plavá" neboť pod tou barvou si nějak nevím co představit (Jak má taková barva prosím přesně vypadat, vím že tu máš fotku , ale myslím jaké má standardy a jak bude vypadat v dospělosti, docela by mě to zajímalo.), hřebce bych sice chtěla hrozně moc, ale byl by pak problém s ustájením.
Každopádně hřibátka to jsou krásná,
Ahoj, no, je to moje vymodlené hříbátko, zatím bych jí nerada prodávala pokud nebudu muset. Ale s hřebečkem se udělá ve 2 letech fik a už to není hřebeček, takže žádný problém s ustájením nemáš ...... I tak to bude pěkný silný koník, jeho maminka i táta skáčou super.
Jo a jak jsi se ptala na toho kávového plaváka, tak on to není standard nějaký spešl. To já tak označuji plaváky, kteří mají v zimě barvu téměř do běla, ta barva vůbec není písková jako v létě, ale normálně má barvu fakt jako bílá káva. Máme ještě jednoho cobíka této barvy, je to polobratr té kobylky, tady je v zimním hávu. Má 21 měsíců a bude to kůň kolem 155 v kohoutku.
Jesperado, narozen duben 2012. Výšku jsme zatím neměřili, tipuji tak 145cm, ale je to opravdu jen hrubý odhad.
My máme letošního mrňouska, narodil se v květnu a roste jako z vody, ale proti vašim je opravdu maličký maminka má 112, malý teď tak 90
WPB s PP narozená 10.4.2012. Matka: Hafling - Lipka(matka výborná skokanka, super charakter), otec: welsh pony of cob type,sekce C - SWALESMOOR TANGO (GBR), zařazen do HPK-AP
medunka
napsal(a):
Jo a jak jsi se ptala na toho kávového plaváka, tak on to není standard nějaký spešl. To já tak označuji plaváky, kteří mají v zimě barvu téměř do běla, ta barva vůbec není písková jako v létě, ale normálně má barvu fakt jako bílá káva. Máme ještě jednoho cobíka této barvy, je to polobratr té kobylky, tady je v zimním hávu. Má 21 měsíců a bude to kůň kolem 155 v kohoutku.
Tak ten je opravdu úžasný (slintací smajlík tu není). Miluju když je světlí kůň a má tmavou hřívu. Každopádně co se týče valáška, tak to bohužel už není ono, chování a charakter hřebce už bohužel nemá. Dříve jsem valáška chtěla, teď jsem rozhodnutá pro kobylku (právě i proto abych z ní pak mohla mít hříbátko).
TAky se přidám, tohle je naše mimi, za týden bude mít 2 měsíce, kobyla přenášela jak blázen... Kobylka, velšačka B... je docela veliká podle mě...