Koně albíni a péče o ně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2012 19:42
danca005

XXX.XXX.174.66

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s péčí o albína? Potřebuje nějakou zvláštní péči např. v létě?

20.12.2012 06:58
pilgrisek

XXX.XXX.66.171

Ahoj, sice nemám přímo albína ale pseudoalbína ale bude to myslím s péčí stejné...
V létě někdy i v zimě když je ostré sluníčko mažu opalovacím krémem citlivé místa (kolem nozder, očí..) V létě dávám do výběhu raději masku, kupuju tu s ochranou proti slunci a dávala jsem i síťovou deku se sluneční ochranou ale to není nutné. Jinak bych řekla že nic extra zvláštního nepotřebují. Prostě si jenom hlídat aby se nespálily od sluníčka a oči. smajlík

2.1.2013 13:02
cucka

XXX.XXX.69.28

Mám kobylku, takové albinoidní sabino. V létě dávám masku i deku proti mouchám a sluníčku. čumák jsem ani jednou nemazala, jednou se spálil tak sjem hop mazala aloe vera mastičkou a pak byl zase klid. Na jaře i na podzim trpí na dermatitidi, což má ale i spousta nealbínů, stačí bílé ponožky. Nejhorší je, jak je to zvíře pořád špinavé a každá ranka je na ní hrozně vidět :-D

2.1.2013 13:03
cucka

XXX.XXX.69.28

Takhle nechutně na jaře vypadala naše deramtitida, ted na podzim měla naštěstí pouze pár pupínků na přednich nohách.

2.1.2013 13:04
cucka

XXX.XXX.69.28

A tady zabalená v dece, vyjmečně bez masky

Přidejte reakci

Přidat smajlík