Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.12.2012 22:01
monca1112

XXX.XXX.185.169

Ahoj potřebovala bych poradit, chtěla bych si na koníka pořídit westernové sedlo, ale nechci levnou indii, protože se bojim abych s tim ještě koníkovi neuškodila, ale zase se mi nechce kupovat druhý sedlo jen pro moje pohodlý za 20 000..a tak se chci zeptat co si myslíte o westernových syntetikách?Ještě jsem přemýšlela nad mc clellan, ale v tom jsem jezdila na poníkovi a nějak mi nesed..Děkuju za odpovědi smajlík

27.12.2012 12:05
tapka

XXX.XXX.116.7

Mám westernový syntetický Norton - a jsem spokojená, zatím přímo nadšená. Mám ho cca 2 roky, mám tlusťošku bez kohoutku a sedí jí výborně, je lehké, pohodlné. Nemyslím si, že by to byla nějaká extra kvalita, ale jezdím jen rekreačně a kobyle vyhovuje. Předtím jsem měla dlouhé roky McClean - pro mě super, ale tlusťošce sedělo čím dál tím míň, tak byla nutná změna. Jsem připravená , že ho asi nebudeme mít ,,až do smrti´´ a že to není výrobek špičkových parametrů, ale za nás smajlíksmajlík

27.12.2012 17:34
bospor

XXX.XXX.192.10

jo toho mám taky. naopak na vysokej kohoutek a dobrýsmajlík používám ho jen občas pro lidi

Michalkaa

2.1.2013 11:53
Michalkaa

XXX.XXX.48.6

zalezi na to, na co sedlo chcete :) jezdim na 3 na miru za cca 3000 a i kdyz nejsou na me, jsem maximalne spokojena, hlavne ze sedi konikovi :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík