racina
napsal(a):
ahoj, už nevím kam to mám napísat. Všude jsem dala inzeráty a nic. Buˇ%d je kobylka mušná, nebo drahá, nebo je to hříbátko. No prostě potřebuji kobylku na rekreačku. Hlavně aby byla zdravá a hodná. Měla by se u nás moc krásně. Plno výběhů. Kdyby jste o něčem věděli, tak mi prosím napište.
Na www.bazo š.cz nějáká holka prodává Haflinga kobylku.A 35 000 za kobylku Haflinga se Ti zdá moc?
racina
napsal(a):
ahoj, už nevím kam to mám napísat. Všude jsem dala inzeráty a nic. Buˇ%d je kobylka mušná, nebo drahá, nebo je to hříbátko. No prostě potřebuji kobylku na rekreačku. Hlavně aby byla zdravá a hodná. Měla by se u nás moc krásně. Plno výběhů. Kdyby jste o něčem věděli, tak mi prosím napište.
Nevěřím, že bys křížence hucula nesehnala pod 30 tis. Já toho svého koupila na inzerát za 25 a už bych ho nevyměnila. Je super, ale valach, ne kobyla.
jackie
napsal(a):
Nevěřím, že bys křížence hucula nesehnala pod 30 tis. Já toho svého koupila na inzerát za 25 a už bych ho nevyměnila. Je super, ale valach, ne kobyla.
mě je to fakt jedno jestli to bude křížený. Takže podle mě nároky velký nemám. Nemusí to být hafling s PP ani hucul atd.. Chci jen zdravého mazlíka
krai
napsal(a):
A Vasterbo si nechas , nebo ji chces prodat ?
to já právě ještě nevím. Takhle když někoho najdu hodnýho a se supr ustajením tak jí prodám. Vůbec na to nechvátám. Jinak zatím bude pořád u nás. Byla sranda když přijeli kupci. Já na ní hodila oko aby byla potvurka, jelikož se mi vůbec ty lidi nelíbili :( a ona delal naschvály. Hryzala udidlo, kopala kolem sebe na mouchy, a začla s nima vyhazovat a když jsem řekla jim že jí jim nedám a sesedli tak jsem jí dala do boxu a tam padla jak mrtva. A to ty lidi se svezli dvě kolečka v kroku :))) Byla z nich úplně vedle. Nikdy jsem to neviděla u koně. Asi to věděla.
racina
napsal(a):
to já právě ještě nevím. Takhle když někoho najdu hodnýho a se supr ustajením tak jí prodám. Vůbec na to nechvátám. Jinak zatím bude pořád u nás. Byla sranda když přijeli kupci. Já na ní hodila oko aby byla potvurka, jelikož se mi vůbec ty lidi nelíbili :( a ona delal naschvály. Hryzala udidlo, kopala kolem sebe na mouchy, a začla s nima vyhazovat a když jsem řekla jim že jí jim nedám a sesedli tak jsem jí dala do boxu a tam padla jak mrtva. A to ty lidi se svezli dvě kolečka v kroku :))) Byla z nich úplně vedle. Nikdy jsem to neviděla u koně. Asi to věděla.
pokud scháníte ještě koníka tak si zadejte www.agro-obchod .cz je tam nabízena obsednutá huculka nevím tedy co za ní chtějí
racina
napsal(a):
Nj oni si ty kone umi vybrat sami ..... Poznaj dobre lidi ....
Ja bych jen nerada aby se dostala nekam kde se nebude mit odbre ,ale to ty uricte nedopustis ne ?
A dosel ti ten mail ode me ?
racina
napsal(a):
Jinak podarilo se nam prodat tu nasi plnokrevnou kobce , jedne pani co ji jezdila jako triletou a tenkrat kdyz ji prodavali tak za ni chteli 80 000 ,tak si ji nemohla dovolit .Tak ze pry aspon sledovala kde je a pred par lety se ji ztratila a ted jeji kamoskka nasla nas inzerat ,tak se hned dojela podivat a po odstavu si ji vezme ....Takze stastne shledani po letech Rikala ze je to jedna z jejich tri srdecnich zalezitosti ...
Takze se nam snad zase podarilo prodat konika do dobrych rukou
krai
napsal(a):
Jinak podarilo se nam prodat tu nasi plnokrevnou kobce , jedne pani co ji jezdila jako triletou a tenkrat kdyz ji prodavali tak za ni chteli 80 000 ,tak si ji nemohla dovolit .Tak ze pry aspon sledovala kde je a pred par lety se ji ztratila a ted jeji kamoskka nasla nas inzerat ,tak se hned dojela podivat a po odstavu si ji vezme ....Takze stastne shledani po letech Rikala ze je to jedna z jejich tri srdecnich zalezitosti ...
Takze se nam snad zase podarilo prodat konika do dobrych rukou
jééé tak to je úžasný, perfektní. To musí být tak štastná majitelka. Kéž by to tak šlo vždy :-D
v v
napsal(a):
zavolej Svobodovi.telefon je ne stránkách Stáje Štětice.Má spoustu takových koníků,nebo o nějakém bude vědět.
Tak na štětice bych vůbec nesázela, pokud tedy nechceš zbytečně předraženého koníka či naopak levného ,ale jen zdánlivě zdravého či charakterově nevyzpytatelného. Do toho bych asi opravdu nešla
racina
napsal(a):
Podivej se na nemoderovanou diskuzi ( tema zhrubaaa neco jako Kolik za nej..nebo tak neco) pani/slecna by chtela prodat konika,krizenecek haflose,16 let...ale je to valasek.
Růže
valaši:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13617840/PRODAM-HUCUL-CT.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13604905/Prodam-11-ti-leteho-valacha.php
klisna:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13604394/Prodam-huculskou-klisnu.php
Jinak si myslím, že do té ceny křížence v poho seženeš, jen to chce sledovat inzerci a zajet obhlídnout. Já si kříženku (tehda 4 letku) koupila před 6 lety za polovinu ceny, do které chcete jít.
aki
napsal(a):
valaši:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13617840/PRODAM-HUCUL-CT.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13604905/Prodam-11-ti-leteho-valacha.php
klisna:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/13604394/Prodam-huculskou-klisnu.php
Jinak si myslím, že do té ceny křížence v poho seženeš, jen to chce sledovat inzerci a zajet obhlídnout. Já si kříženku (tehda 4 letku) koupila před 6 lety za polovinu ceny, do které chcete jít.
omlouvám se, až po odeslání zprávy jsem si všimla, že zas někdo vykopal starý příspěvek