Jízdní policie/oddíl

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.1.2013 18:07

Ahojte,

zajímalo by mě, jestli někdo nevíte info, jak se dostat k městské policii do jízdního oddílu? Byl jste tam někdo? :)

Díky za veškeré info, zkušenosti, odkazy apod smajlík

28.1.2013 22:01
evinka01

XXX.XXX.20.128

asi je celkem jedno, které město myslíš, onéo to bude všude podobné. nejdřív musí člověk splnit obecné požadavky na strážníka - věk, fyzické testy, psychologické vyšetření, maturitu atd. potom pokud tě vyberou jdeš vždy do kurzu, který trvá 3 měsíce, skládají se zkoušky před komisí a teprve potom je z tebe strážník. ale to ještě neznamená, že jdeš autmaticky k jízdní. respektive většina strážníků jde na několik let na ulici normálně vykonávat službu a teprve potom se hlásí do jízdního oddílu,.. většinou je velký zájem, popotávka převyšuje nabídku. navíc stojí jen o velmi dobré jezdce, začátečníka nikdo nevezme, není řas ho něco učit. co znám strážníky z jízdního oddílu jsou to převážně chlapi, ženská pouze ojediněle, ale možná je to u rlzných MP jinak.

28.1.2013 23:04
a123

XXX.XXX.147.48

Nekaž si život holka byl jsem tam dva roky

29.1.2013 14:42

Ahoj,díky za reakce. Kontaktovala jsem přímo Policii a mám zodpovězené dotazysmajlík ve stručnosti, výběrový řízení skončilo v prosinci a mají narváno, jen jsem chtěla vědět jak to chodí (i tak mi přijde jako utipie se tam dostat).

29.1.2013 21:16
evinka01

XXX.XXX.20.128

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj,díky za reakce. Kontaktovala jsem přímo Policii a mám zodpovězené dotazysmajlík ve stručnosti, výběrový řízení skončilo v prosinci a mají narváno, jen jsem chtěla vědět jak to chodí (i tak mi přijde jako utipie se tam dostat).

není až tak utopie dostat se k městské policii, ale asi je utopie dostat se potom později k jízdní. ale zcela nemožné to asi není... ono taky záleží jaké město jsi měla na mysli, já teda vím o jízdní v Ostrava, Praha, Brno,, nikde jinde snad není a v každém městě to bude asi jiná situace. a taky zda bys ty sama byla ochotna chodit nějaký ten rok do výkonu, k tomu jezdit někde sama a potom se teprve snažit dostat k oddílu, je to běh na dlouhou trať.

30.1.2013 10:04
westgirl

XXX.XXX.66.209

Jízdní je i v Pozlovicích u Luhačovic - Zlín. Kamoš nejdřív musel v Praze "šlapat chodník" chvíli, dělat městského policajta. Musel být taky u pitev smajlík..to bych nedala...dělat nějaké celkem náročné testy ale je tam, on vždy slušně jezdil, obnáší to ale často o víkendech služby u koní a také předvádění - prezentace policie na různých akcích po republice..na oslavách obcí, měst, atd. Ale má se jistě dobře a nepředře se smajlík

30.1.2013 11:47
bospor

XXX.XXX.192.10

kámoška byla v pardubicích a moc si to nechválilasmajlíksmajlíksmajlík

30.1.2013 16:00

Já jsem to právě zjišťovala do PCE smajlík

30.1.2013 22:11
a123

XXX.XXX.147.48

Jojo, taky mám kamarádku z Pardubic. Ale ta je tam docela spokojená pokud vím...

30.1.2013 22:16
a123

XXX.XXX.147.48

Jinak co se týče Prahy, tak teď zrovna u státních mají podstav a berou defacto každého kdo umí nasedlat koně. Problém je ten, že když teď nastoupíš k policii, tak bude trvat cca necelý rok než doděláš školu a za rok může být situace úplně jiná. Tohle ti nikdo nezaručí, tam se to bere tak že jdeš k policii no :-/
Co se týká měšťáků, tak tam by taky teď potřebovali tak dva lidi, protože tam byly nějaké odchody, Ale je pravda, že tam je to dost o známostech. Když se znáš s těmi správnými lidmi, není to absolutně problém. Drží ti místo i během kurzu. Ale zas dost záleží, na jakou Prahu jdeš. Rozdíly v lidech, potažmo vztazích mezi nimi jsou obrovské!

31.3.2014 11:06
monchess

XXX.XXX.41.2

Zdravím, vím, že to je starší diskuze, ale prosím, nevíte o někom, kdo dělal ten přijímací vstup z ježdění? Co po člověku chcou? Vím, že člověk musí zvládnout všechny tři koně a dál? Jak to probíhá? Jezdím sice asi nějakých 13 let pod trenéry se dá říci, ale stejně mám obavy, že si tam představují jezdce na úrovni vyšších sportovních jezdců.

Přidejte reakci

Přidat smajlík