Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.4
Zdravím, nepoužívám přímo na růst ocasu, ale přidávám koním Premin Hoofcare, na kopyta, ale za dobu používání jsem zaznamenala růst hřívy a ocasu.
Káťa
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím, nepoužívám přímo na růst ocasu, ale přidávám koním Premin Hoofcare, na kopyta, ale za dobu používání jsem zaznamenala růst hřívy a ocasu.
Káťa
A mohla bych se zeptat,kolik to stojí a kde se to dá sehnat?
Mám kobylku a za celí život ji neporostla hříva.No něco málo jo,ale moc né tak o 5 cm.Takže to je nic...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.4
kedo
napsal(a):
A mohla bych se zeptat,kolik to stojí a kde se to dá sehnat?
Mám kobylku a za celí život ji neporostla hříva.No něco málo jo,ale moc né tak o 5 cm.Takže to je nic...
Lze objednat na www.premin.cz, jsou tam kompletní informace i cena. 1 kg, což je zhruba na měsíc, vychází na nějakých 150 kč, 5 kg cca 550 kč. Mému valachovi, kterému ocas nerostl skoro vůbec, tak začal růst taky, používám 3 roky vždy přes zimu do krmení.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Lze objednat na www.premin.cz, jsou tam kompletní informace i cena. 1 kg, což je zhruba na měsíc, vychází na nějakých 150 kč, 5 kg cca 550 kč. Mému valachovi, kterému ocas nerostl skoro vůbec, tak začal růst taky, používám 3 roky vždy přes zimu do krmení.
aha.
A to jen ocas nebo i hříva?
Nám totiž ocas roste,ale hříva se nějak zapomíná.
sisi58
napsal(a):
Mému staršímu koníkovi narostla hříva a ocas po změně krmení.
Před rokem jsem začala krmit müsli značky Spillers´ a poprvé měl kůň ocas až po zem a hřívu delší než výška krku a nesrovnatelně hustší než dříve.
Máte někdo podobnou zkušenost?
Aha,tak každému to roste po něčem jiném ...
A le jsou i nějaké přípravky na růst hřívy že?Nevíte konkrétně jaké?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.4
Všeobecně biotin podporuje růst "vlasů", takže přípravky s obsahem biotinu a ano, roste i hříva i ocas.
uuu..drahé ale na 100 dní..viděla jsem u nějakých koní že se jim opravdu hříva zlepšila po podávání
http://www.granulky.cz/equistro-kerabol-1l-100d-p-2541.html?cPath=168_226
ještě to je i ve formě prášku
na zboží.cz:
Výsledky hledání
Equistro Kerabol 1000ml
od 1 488 Kč
V 25 obchodech
Equistro Kerabol 1000ml
Equistro Kerabol Biotin 1000g
od 985 Kč
V 15 obchodech
Equistro Kerabol Biotin 1000g
MyLS.M

XXX.XXX.99.6
přípravek přímo neznám, ale doporučuji vejce... - nejvíce tedy žloutky (v nich je nejvíce biotinu) do krmeni
majkulka
napsal(a):
pokud nemá koník geneticky danou dlohou a hustou hřívu a ocas, nepomůže vůbec nic. Je to jako u vlasů Buď příroda nadělila nebo ee
Nemáte tak docela pravdu. Samozřejmě je vše dáno geneticky, ale můžete přírodě pomoci.
Vlastním koně cca 15let, letos mu je dvacetdva, vloni na jaře jsem z důvodu jeho nemoci změnila krmení a do zimy mu narostl ocas až po zem, takže jsem ho musela zastřihnout, aby nevláčel žíně v blátě. Ocas měl vždy max po spěnkový kloub.
A hřívu míval do půlky krku, teď je zároveň se spodní línií krku.
Žíně jsou pevné, lesklé. Moc se mi to líbí .
A opravdu nevím o žádné jiné změně, než krmení, co by to způsobilo.
Myslela jsem, že se pletu, ale mám hodně fotek a z těch je změna opravdu patrná.
sisi58
napsal(a):
Nemáte tak docela pravdu. Samozřejmě je vše dáno geneticky, ale můžete přírodě pomoci.
Vlastním koně cca 15let, letos mu je dvacetdva, vloni na jaře jsem z důvodu jeho nemoci změnila krmení a do zimy mu narostl ocas až po zem, takže jsem ho musela zastřihnout, aby nevláčel žíně v blátě. Ocas měl vždy max po spěnkový kloub.
A hřívu míval do půlky krku, teď je zároveň se spodní línií krku.
Žíně jsou pevné, lesklé. Moc se mi to líbí .
A opravdu nevím o žádné jiné změně, než krmení, co by to způsobilo.
Myslela jsem, že se pletu, ale mám hodně fotek a z těch je změna opravdu patrná.
Mohla bych se zeptat jak krmíte nyní?