Páti.

XXX.XXX.2.186
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, do jaké barvy mám sladit typického plaváka.
(viz. obrázek)
Přemýšlela jsem o černé, jenže ta by asi zanikala na nohou. Tak přemýšlím, že by byl nějak do modro-černé, ale netuším :/
Nikča

XXX.XXX.232.222
Oranžová by mohla být super červená by taky šla, ale sytě oranžová je nejlepší
Nemůžu si pomoct, ale mě k plavákům jdou prostě zejména přírodní barvy (béžová, šedá či již zmíněná černá). Každopádně není náhodou hlavní, aby kamaše nohy chránili, a ne aby mu to seklo? Jen doufám, že nechceš pořizovat kamašky či bandáže jen kuli barevnému ladění (bohužel i tací lidé jsou).
Někdo by mohl říct, že to je jedno, že něco na nohách nikdy nemůže uškodit. Ale jsou různé kamaše, nebo zrovna bandáže, které podporují šlachy, takže šlacha si zvykne a když je jednou nenadáš, šup a může dojít ke zranění. (Promiň jestli tohle víš, nebo jestli kamašky používáš rozumně. Jen prostě když kolem sebe vidím spoustu nemyslících lidí, kteří chtějí jen dobře vypadat a na zbytek nemyslí, tak už myslím pokaždé na nejhorší.
Tak jen abys nemyslala, že hned rejpám, samozřejmě to nemusí být tvůj případ. Taky ráda ladim do barvy, když je to možné
)
Jinak pokud chceš barvu zářivější a ne neutrální, tak já bych šla do modré, nebo zelené :) Ale to je asi proto, že je mám ráda.
já mám oranžovou a fialovou ohlávku. a deku pod west. sedlo fialovo černou. Ale nic barevnějšího bych mu nedala. Důležité je, aby to bylo kvalitní (k vůli bezpečnosti a taky pohodlí koně) a účelné. A aby kůň nevypadal jak kašpar - stejně to neocení a jak opadne mráz, bude to všecko jedné barvy