Do jaké barvy sladit typického plaváka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Páti.

10.2.2013 08:31
Páti.

XXX.XXX.2.186

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, do jaké barvy mám sladit typického plaváka.
(viz. obrázek)

Přemýšlela jsem o černé, jenže ta by asi zanikala na nohou. Tak přemýšlím, že by byl nějak do modro-černé, ale netuším :/

Nikča

10.2.2013 15:06
Nikča

XXX.XXX.232.222

Oranžová by mohla být super smajlík červená by taky šla, ale sytě oranžová je nejlepší smajlík

10.2.2013 15:22
marketaa

XXX.XXX.248.169

Já bych šla do vínové tato barva se mi líbí na každé barvě smajlík smajlík

10.2.2013 16:17
helčam

XXX.XXX.239.81

Nemůžu si pomoct, ale mě k plavákům jdou prostě zejména přírodní barvy smajlík(béžová, šedá či již zmíněná černá). Každopádně není náhodou hlavní, aby kamaše nohy chránili, a ne aby mu to seklo? Jen doufám, že nechceš pořizovat kamašky či bandáže jen kuli barevnému ladění (bohužel i tací lidé jsou).

Někdo by mohl říct, že to je jedno, že něco na nohách nikdy nemůže uškodit. Ale jsou různé kamaše, nebo zrovna bandáže, které podporují šlachy, takže šlacha si zvykne a když je jednou nenadáš, šup a může dojít ke zranění. (Promiň jestli tohle víš, nebo jestli kamašky používáš rozumně. Jen prostě když kolem sebe vidím spoustu nemyslících lidí, kteří chtějí jen dobře vypadat a na zbytek nemyslísmajlík, tak už myslím pokaždé na nejhorší.smajlík Tak jen abys nemyslala, že hned rejpám, samozřejmě to nemusí být tvůj případ. Taky ráda ladim do barvy, když je to možné smajlík)

Jinak pokud chceš barvu zářivější a ne neutrální, tak já bych šla do modré, nebo zelené :) Ale to je asi proto, že je mám ráda. smajlík

10.2.2013 22:00
elaphka

XXX.XXX.165.89

Tak za me urcite fialova, popr. svetle modra ci svetle zelena ;) oranzovou bych nedavala, ani tak cervenou, ale zalezi samozrejme na vkusu (nechci tim nikoho napadat) smajlík

11.2.2013 12:06
daya

XXX.XXX.220.10

já mám oranžovou a fialovou ohlávku. a deku pod west. sedlo fialovo černou. Ale nic barevnějšího bych mu nedala. Důležité je, aby to bylo kvalitní (k vůli bezpečnosti a taky pohodlí koně) a účelné. A aby kůň nevypadal jak kašpar - stejně to neocení a jak opadne mráz, bude to všecko jedné barvy smajlík

11.2.2013 12:32
wildspeed

XXX.XXX.217.33

Na jedne akci jsem videla podobneho plavaka a sedla mu lila,takova ta levandulova barvicka.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík