Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2013 23:00
marketaa

XXX.XXX.76.249

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor na ladění hnědé uzdečky a černého sedla, jak by to vypadalo? Nedokáži si to představit. Děkuji za jakoukoli reakci a za jakékoliv přidání fotečky s hnědou uzdečkou a černým sedlem!!! smajlík

27.2.2013 07:15
0bubak0

XXX.XXX.64.232

Kamarádka má na své kobylce černé anglické sedlo a hnědou podsedlovku. K tomu má hnědou westernovou uzdečku, strašně se ji líbila a teda, podle mě to kobylce sekne.Je to chlaďaska, má strašně velkou, mohutnou hlavu, možná to na ni i tak trošku zaniká. Foto bohužel nemám a jestli nějaké vyštrachám, zeptám se kámošky jestli ho sem můžu dát...smajlík

27.2.2013 10:23
marketaa

XXX.XXX.76.249

Děkuju moc smajlík

27.2.2013 12:32
didi

XXX.XXX.66.122

Posílám naši starou kombinaci hnědé a černé.
Myslím, že to jde - ale chce to už moc necpat na koníka další barvy...

27.2.2013 23:18
helčam

XXX.XXX.233.70

U nás má v okolí pár lidí uzdečku dokonce dvoubarevnou :). Z důvodu pozdějšího zakoupení hackamore. A když kůň není přeplácaný dalšími barvami, tak ani tato kombinace nevypadá špatně :)

Didi: Jeje Side-pull smajlík

28.2.2013 07:44
kobylka_sarinka

XXX.XXX.71.240

Nechci aby to vypadalo rýpavě, v žádném případě to není rýpání, ale nemá být gelovka na mezi podsedlovkou a sedlem?

28.2.2013 09:45
marketaa

XXX.XXX.76.249

já právě budu mít koně na sidepullu a chtěla bych aji hnědé sedlo ale nevím no!!! a s tou gelovkou a si jí klouže ze strany na stranusmajlík

28.2.2013 10:04
kobylka_sarinka

XXX.XXX.71.240

Mno co jsem slyšela, tyhle dečky kloužou pekelně. U nás jí měli dva majitelé koní a hned je dali pryč. Jinak právě ta dečka je tam od toho, aby sála pot, takhle se akorát zapaří. Ale toť jen můj názor :) Jenom mě to zaujalo.
Jinak např. jedna má známá si koupila west. sedlo, teď nevím od jakého sedláře (tenkrát mi bylo 15 let), každopádně jí stálo kolem 25tis. Ona jezdila jen tak rekreaci a v podstatě uměla to, co vyčetla z knížek, tak si to představte smajlík Mno a ona viděla, že to sedlo má krásnýho huňatýho pravýho beránka a usoudila, že pod takové sedlo není třeba podsedlovky, protože místo ní je tam ten beránek. Říkala "nevyhodím dalších 1500,- za deku, už tak to sedlo bylo dost drahý, proto tam je ten beránek, je to 2 v 1" mno a pak si trhala vlasy, když po nějaké době měla z krásného huňatého beránka jen hnusný opocený a zničený hnus... Škoda sedla...
Mno ale to jenom takový příběh pro spestření smajlík

28.2.2013 13:24
didi

XXX.XXX.66.122

kobylka_sarinka napsal(a):
Nechci aby to vypadalo rýpavě, v žádném případě to není rýpání, ale nemá být gelovka na mezi podsedlovkou a sedlem?

Ona to není gelovka - i když vršek tak vypadá...

Koupila jsem si deku pod westernové sedlo - na sedlo samotné jsem ještě čekala - tak jsem chvíli používala anglii. Seděla hezky i pod ní.

28.2.2013 13:31
kobylka_sarinka

XXX.XXX.71.240

didi napsal(a):
Ona to není gelovka - i když vršek tak vypadá...

Koupila jsem si deku pod westernové sedlo - na sedlo samotné jsem ještě čekala - tak jsem chvíli používala anglii. Seděla hezky i pod ní.

Já mám právě úplně stejnou gelovku, ale připadalo mi tohle nějak "větší". Jinak když jsme u těch westernů, můžu se zeptat kde a jaký jste kupovala? Nemám s westerny zkušenosti, co se týče kupování, ale chtěla jsem nějakýho na celovíkendové puťáky, které od jara chystáme. Nechci kupovat šunku typu Natowa apod., ale nevím jak vybírat dál, jak je to s komorami apod. Mám angloaraba, v anglii má komoru užší dvojku.

1.3.2013 12:57
baruš

XXX.XXX.188.36

marketaa napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor na ladění hnědé uzdečky a černého sedla, jak by to vypadalo? Nedokáži si to představit. Děkuji za jakoukoli reakci a za jakékoliv přidání fotečky s hnědou uzdečkou a černým sedlem!!! smajlík

Zdravím, koníka v této kombinaci jezdím, druhým rokem,mám černé sedlo, hnědou uzdečku a martingal + hnědou dečku od equitheme s béžovými pruhy, je to moc hezké, koník je prokvetlý hnědák.

Přidejte reakci

Přidat smajlík