Můžete mi prosím někdo poradit, co je toto za sedlo? Jak kvalitní? Jak se normálně pohybuje jeho cena?? Předem mockrát děkuji!
Bohužel teď víc fotek nemám, odpoledne nafotím.Vyměnila jsem ho za natowu +5tis doplatila. Nové ji prý stálo 20 000. Našla jsem na řemenu nápis Mecho en Mexico a slečna tvrdí že bylo šité sedlářem, mě se to nezdá tak hledám info..
ano Majk :) Doteď jsem měla Natowu, ale valach mi přibral přestalo sedět tak jsem ho chtěla vyměnit za lepší, na širšího koně a kvalitnější s tím že doplatím.. Tohle se zdálo že sedí líp, bohužel po dlohé vyjížďce se zase začalo sunout, chtěla jsem zkusit pořídit korekčku jestli by to na čas nevyřešila. ale jak hledám info o sedle tak jsem se rozhodla že vrátím.. psala jse jednomu sedláři a ten mi napsal (se smíchem) že ho vyrábějí vězni v Mexiku, jedna pani že se dá v Polsku sehnat za 6000,- jiný sedlář že to nebude extra kvalita ale na rekre stačí... a na bazosi jsem našla podobné za 13000,- http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22284776/Prodam-kvalitni-starsi-westernove-sedlo.php. Má stejně zdobené posedlí, stejné třmeny, hrušku... nevím no, každopádně vracím