Párkrát jsme tam byli na vyjížďce, a už nechci .. Přidělí ti koně na vyjížďku, vysadí tě na koně, někdy ti ani neupraví třmeny, a pak se o tebe už nezajímají .. Na jízdárně dostaneš koně, sice tam je trenérka, ale máš línýho koně, což by bylo v pohodě, ale když se na tebe půl hoďky dívá jak se s tím koněm trápíš, a dá ti bič až po té půl hodině, to je už vážně trochu moc .. Ale třeba někdo má jiný názor, tohle je můj
nikča
napsal(a):
Párkrát jsme tam byli na vyjížďce, a už nechci .. Přidělí ti koně na vyjížďku, vysadí tě na koně, někdy ti ani neupraví třmeny, a pak se o tebe už nezajímají .. Na jízdárně dostaneš koně, sice tam je trenérka, ale máš línýho koně, což by bylo v pohodě, ale když se na tebe půl hoďky dívá jak se s tím koněm trápíš, a dá ti bič až po té půl hodině, to je už vážně trochu moc .. Ale třeba někdo má jiný názor, tohle je můj
Kdy jste tam byli, jestli se můžu zeptat?? Já jen kdo v tý době dělal vyjížďky...
Nahodou jsem narazila na tuto diskuzi. Na ranci u cesty jsem mela ustajeneho konika vic jak tei roky a kdybych ho nemusela zacatkem roku prodat, byl by tam i nadale. Konici jsou tam naprosto spokojeni, maji velike vybehy, za dobu co jsem tam valaska mela, pribral snad sto kilo. Osobne nejvic ocenuji, ze tam kone maji non stop pristup k senu. Pristup majitelky k peci o kone je taky prikladny, nikdy nebyl problem, kdyz jsem se napriklad kvuli nemoci nemohla ke koni dostat, a mela jsem domluveneho kovare, tak se s majitelkou domluvit a mela jsem jistotu, ze bude o kone vzirne postarano.
Takze nevim, jaky "obrazek uz ma zadavatelka udelany", ale ja vrele doporucuji.
A mimochodem za svuj nazor se nestydim, takze ho klidne napisi sem a nemusim ho posilat na vyzadani mailem. To spis zavani pomlouvanim, kdyz je potreba sve nazory prezentovat takhle neverejne.