doga

doga
napsal(a):
Sem dávejte fotešky Arabů!! Můžou být i s webu
Shagya arabi
sun
napsal(a):
Nádherníý jsou!!!!!!!!!!!!!
tak arabů se vám zachtělo jo?
zazika
napsal(a):
Jéjda sorry za kvalitu...
moje uzasna shagya slecna, starsi foto, ale jedno z mych nej
alfi pav
napsal(a):
moje uzasna shagya slecna, starsi foto, ale jedno z mych nej
a jeste jedna fotecka
doga
napsal(a):
Táák jo - Siginek
lismonika
napsal(a):
Oprava oba rodiče jsou VI - nějak mi prsty dělají co chtějí
Ja uz jsem se na ty tvoje koniky koukala a ptala se na ne (kukni na moji identifikaci v blazincich) . Muj konik je shagya bohuzel bez PP, matka Diana po Dadji, otec Tarik po Tobrok 13 (Tobroka tusim, musim se kouknout doma). Toho casu cca 25 dni pred terminem porodu, takze docasne ztratila ladne stihle tvary (vypada jak tank na 4 nohach), ale to spravime. Mrne cekame s Madirem al Amarem z Karlova. Na jmeno jsem se te ptala, protoze vubec nejsem rozhodnuta, jak se bude maly jmenovat a v arabskych jmenech nejsem zbehla... Kde mas ustajeneho toho hrebecka? Tak se mej. Pavla
doga
napsal(a):
moje Lařenka
alfi pav
napsal(a):
Ja uz jsem se na ty tvoje koniky koukala a ptala se na ne (kukni na moji identifikaci v blazincich) . Muj konik je shagya bohuzel bez PP, matka Diana po Dadji, otec Tarik po Tobrok 13 (Tobroka tusim, musim se kouknout doma). Toho casu cca 25 dni pred terminem porodu, takze docasne ztratila ladne stihle tvary (vypada jak tank na 4 nohach), ale to spravime. Mrne cekame s Madirem al Amarem z Karlova. Na jmeno jsem se te ptala, protoze vubec nejsem rozhodnuta, jak se bude maly jmenovat a v arabskych jmenech nejsem zbehla... Kde mas ustajeneho toho hrebecka? Tak se mej. Pavla
Zatím je ustájený ve Slušovicích u Zlína a o kousek dál mám své stáje a tam 2 kobylky a skozo ročního hřebečka - bohužel tento rošťák už se mi tam nevlezl , ale teď budeme stavět nové větší stáje tak už je budu mít konečně pohromadě.
Hned jak se dostanu domů z práce tak mrknu po těch jménech a pokusím se Ti je poslat. Kobylka je opravdu moc krásná! Taky chci kupovat ještě kobylku na chov , ale první musím prodat maminku od malůcha potřebuji je odstavit a jiná možnost než ji prodat není
alfi pav
napsal(a):
Pavli! Potom dej okamžitě vědět o hříbátku! Jsem napnutá a čekám jak bude vypadat malý Madirek!!!! Jsem moc zvědavá! hele, vyfoť tu svou kuličku! Musí vypadat rozkošně!
Tady dám tatíka, jo?
Madir Al Amar jako mladý...v tu dobu byl na Karlově chvíli...cca 4 roky zpět (?)
lu
napsal(a):
Shagya arabi
Plnokrevná arabka po Utrechtovi
Usama Watani
doga
napsal(a):
Eeeej se to tady nějak nehejbe...
přidávám Menese, Lařinýho dědu
doga
napsal(a):
A druhej děda... Mascat
doga
napsal(a):
A tatínek Normík
avecaesar
napsal(a):
A tatínek Normík
Teda tady to Normativovi sluší! To jsi fotila Ty? Moc krásný!
tady je Usinky táta Utrecht...foto www.watani.cz
lucky
napsal(a):
Teda tady to Normativovi sluší! To jsi fotila Ty? Moc krásný!
tady je Usinky táta Utrecht...foto www.watani.cz
Fotila to kamarádka Ještě jeden Normík. Si tady můžem povídat akorát tak spolu, co?
avecaesar
napsal(a):
Fotila to kamarádka Ještě jeden Normík. Si tady můžem povídat akorát tak spolu, co?
Teda Tady mu to moc sluší! No, doufám, že se přidají další!!
Hřebec Herčík (malak x Herta) od pana Petra Jadlovského....fotila jsem ho cca před 4 lety
lucky
napsal(a):
Teda Tady mu to moc sluší! No, doufám, že se přidají další!!
Hřebec Herčík (malak x Herta) od pana Petra Jadlovského....fotila jsem ho cca před 4 lety
ještě jednou Herčík...zlatíčko, byl to můj oblíbenec a na jízdárně neuvěřitelně líný kůň!
lucky
napsal(a):
ještě jednou Herčík...zlatíčko, byl to můj oblíbenec a na jízdárně neuvěřitelně líný kůň!
Sharon
doga
napsal(a):
5l.shagya arabka, focená 2měs.po porodu, má ještě trošku bříško.
ghajariy
napsal(a):
5l.shagya arabka, focená 2měs.po porodu, má ještě trošku bříško.
A její hříbátko, hřebeček, ve 2měsících.
avecaesar
napsal(a):
jsou moc pěkní, hřebečka prodáváš, viď? odkud seš?
Jo, malý je na prodej. Už se mi i lidi ozývají, dávám ho levně, protože nemůžu táhnout 2koníky a s ustájením v nájemné stáji mi náklady jen rostou. Ale chci mu vybrat dobrého nového majitele, jako každý, kdo si piplá mimčo :-). A jsem ze Zlína.
ghajariy
napsal(a):
Jo, malý je na prodej. Už se mi i lidi ozývají, dávám ho levně, protože nemůžu táhnout 2koníky a s ustájením v nájemné stáji mi náklady jen rostou. Ale chci mu vybrat dobrého nového majitele, jako každý, kdo si piplá mimčo :-). A jsem ze Zlína.
Jj to znám, taky mám svoje koně ustájené. Nebyla jsi s kobylkou i hříbkem v Zábřehu?? A neměli tam tvoji známí ještě jednu sh-a na prodej??
avecaesar
napsal(a):
Jj to znám, taky mám svoje koně ustájené. Nebyla jsi s kobylkou i hříbkem v Zábřehu?? A neměli tam tvoji známí ještě jednu sh-a na prodej??
JO, byla. Byla tam na prodej naše kobyla, hnědka. Ale tu si teď necháváme. Dám raději pryč malucha, než čekat až vyroste a tu hnědku necháme na ježdění. A tohodle si pamatuješ? Byl tam taky. Jen majitelka teď asi moc pracuje. Je to 4l.hřebec po Koheilan VI.
avecaesar
napsal(a):
Tadle byla ne prodej. Je taky po Koheilan VI. To je rozdíl, co? Todle umí udělat Siglavy Bagdady v původu.
ghajariy
napsal(a):
A její hříbátko, hřebeček, ve 2měsících.
A toto je on, když mu bylo 8hodin.
ghajariy
napsal(a):
A toto je on, když mu bylo 8hodin.
Tu hnědku si pamatuju, já se v shagyích moc nevyznám, jak se ten hřebec jmenuje? Jestli si pamatuješ, tak já jsem byla jedna z těch holek v zelenym triku, drbaly jsme spolu ve stájích . Ten tvůj hříbek je moc pěknej. Jak je tvoje kobylka stará? Já mám tu arabku Laru co má trochu výš pár fotek
.
avecaesar
napsal(a):
Tu hnědku si pamatuju, já se v shagyích moc nevyznám, jak se ten hřebec jmenuje? Jestli si pamatuješ, tak já jsem byla jedna z těch holek v zelenym triku, drbaly jsme spolu ve stájích . Ten tvůj hříbek je moc pěknej. Jak je tvoje kobylka stará? Já mám tu arabku Laru co má trochu výš pár fotek
.
jej, jsem blbá, teď jsem si všimla že je jí 5 let
nevíš, jestli v Zábřehu někdo něco prodal??
luckai
napsal(a):
2 témata Foto arab patří sem. Omylem jsem založila nové téma, no každý začátek je těžký. Tak si to přečtěte tam.
Luci, to nevadí! taky jsem teď koukala!
Dej tu svou krasavici inteligentní tady a je to!!! Má tak krásné jméno!
Usinčin dědeček Al Sachra Kaythoom....fotila jsem ho v Topoľčiankách..tady měl cca pře dvacet
avecaesar
napsal(a):
.
Jasan, že pamatuju. Laru jsi chválila, jaká je šikula. Třeba se letos zas někde potkáme, i když já zas nemám plnokrevné araby. Tan hřebec je AL Kasham.
doga
napsal(a):
Pro LUCKAI: Ahoj, psala ´jsem ti mejla.... asi nedošel. Kobylka je nádherná, kolik jí je?
Zajímavý odkazy s arabskou módou: www.arabiancostumecreations.com a www.kikihalters.com
avecaesar
napsal(a):
Dědula je krásnej a na ten věk vůbec nevypadá
No krásný je. Je ročník 1982. Takže již slušný vek, co? Pokud vím, tak byl před nedávnem prodán z Topo'lčinek někde na východní Slovensko soukromému chovateli. Dědulka.
Tady jsem já a Kaythoom...byl šikovný, moc hodný, krásně se předváděl. Sice už měl dost pronešený hřbet, ale k tomu věku....
avecaesar
napsal(a):
Pro LUCKAI: Ahoj, psala ´jsem ti mejla.... asi nedošel. Kobylka je nádherná, kolik jí je?
Zajímavý odkazy s arabskou módou: www.arabiancostumecreations.com a www.kikihalters.com
Jóóó?!!! Nedošel, zkus to znovu, dělá mi teď nějaké psí kusy. Kobylce bude letos 6. Koupili jsme ji jako neobsedlou 4 letou. Zdá se mi že už se přecházíme z pubertálního období do dospělosti, ale kdo ví?.
doga
napsal(a):
Tak Luci dávám na tvou radu a přesunuju naše zlatíčko i sem. Takže znovu náš flegmatický oslík, co si dovede vzpomenout i na svou temperamentní arab. povahu.
doga
napsal(a):
A Sněžienka po koupeli.
avecaesar
napsal(a):
Dědula je krásnej a na ten věk vůbec nevypadá
Moc pěkný. Taky náš dědeček, určitě má Sněži tu hlavu po něm. Všimla sis Luci, jak mají ty naše holky společné předky. A jak ses dostale k tomu, že ses fotila s AL Sachrou? Nějaká protekce
? Když jsme si z Topolčianek odváželi Sněženku, tak jsme si prohlídli jen tatínka Samira, který měl nádhernou barvu, říkali nám že zkouší všechno možné, aby tu barvičku dostali ale nedaří se.
luckai
napsal(a):
A Sněžienka po koupeli.
Je fakt krásná. Já mám čerstvě pětiletou Laru z Doubravského Araba, jsou si trochu podobný
. Koukám, že máš west. sedlo, takže ji máš na rekre nebo půjdete west. soutěžit??
Lařenka před asi třemi týdny
avecaesar
napsal(a):
Je fakt krásná. Já mám čerstvě pětiletou Laru z Doubravského Araba, jsou si trochu podobný
. Koukám, že máš west. sedlo, takže ji máš na rekre nebo půjdete west. soutěžit??
Lařenka před asi třemi týdny
Lara se Sněží mají fakt podobnou barvu! Holky, jak jste se sešly, co?
Jinak jsem si všimla, že má Sněží podobné předky...však Usa je taky původně z Topoľčianských koní. Jak jsi to myslela s tou barvičkou? že se snaží dostat? jako tu co má Samír?
jinak vyfocení s dědou...jo, možná trochu protekce. byli jsme ohlášení. Na pozvání pana Kovalčíka...a my požádali pak, zda můžeme při prohlídce vidět i dědulku, tak zajistil, že když jsme přijeli, byl kaythoom už venku a mohli jsme si ho prohlídnout a tak. Takže mi ho i půjčili a táta mě s ním vyfotil....tady stádo arabek letí po obědě na pastvu
lucky
napsal(a):
Lara se Sněží mají fakt podobnou barvu! Holky, jak jste se sešly, co?
Jinak jsem si všimla, že má Sněží podobné předky...však Usa je taky původně z Topoľčianských koní. Jak jsi to myslela s tou barvičkou? že se snaží dostat? jako tu co má Samír?
jinak vyfocení s dědou...jo, možná trochu protekce. byli jsme ohlášení. Na pozvání pana Kovalčíka...a my požádali pak, zda můžeme při prohlídce vidět i dědulku, tak zajistil, že když jsme přijeli, byl kaythoom už venku a mohli jsme si ho prohlídnout a tak. Takže mi ho i půjčili a táta mě s ním vyfotil....tady stádo arabek letí po obědě na pastvu
to je krásný to stádečko! Super fotka. Dávám prťata s maminama z Doubravy.
doga
napsal(a):
Ahoj holki,
pro avecaesar: jezdíme rekre a loni jsme začali pořádněj western s trenérkou, takže něco se na jízdárně pokoušíme tvořit, ale na závody to zatím není, spíš pro zábavu a svalečky.
a pro Lucku: jo se Samírem jsem to tak myslela. Na fotce co mají Topolčianky na webu vypadá nic moc, ale ve skutečnosti je mnohem pěknější a ta barva.
No a jak jsem narazila na avae:to je tak, když křižuješ net křížem krážem a hledáš pln. arabi, tak jich moc nenajdeš a všude ty samé jména
To jsme si pěkně popovídali.
luckai
napsal(a):
Ahoj holki,
pro avecaesar: jezdíme rekre a loni jsme začali pořádněj western s trenérkou, takže něco se na jízdárně pokoušíme tvořit, ale na závody to zatím není, spíš pro zábavu a svalečky.
a pro Lucku: jo se Samírem jsem to tak myslela. Na fotce co mají Topolčianky na webu vypadá nic moc, ale ve skutečnosti je mnohem pěknější a ta barva.
No a jak jsem narazila na avae:to je tak, když křižuješ net křížem krážem a hledáš pln. arabi, tak jich moc nenajdeš a všude ty samé jména
To jsme si pěkně popovídali.
No, ve skutečnosti musí být úžasný. Já si ho nějak nepamatuji...možná jsme Samíra viděli ve stáji. Je takový ten správný tmavý ryzák. Na ty jsem zatížená. Jinak s tím Kaytoomem...on je otec Utrechta a Utrecht má strašně podobnou hlavu. Já se koukala už na Morhafa, otce Kaythoom...táhne se to po celou dobu. Ten výraz té jejich hlavy, obrovské oči, ten tvar hlavy...Usa je taky jako odlitek. Prostě se to pozná. I koně co jsem viděla přímo po Kaythoomovi, tak se prostě poznali.
Tady praděd Morhaf-pravý Egypťan
lucky
napsal(a):
No, ve skutečnosti musí být úžasný. Já si ho nějak nepamatuji...možná jsme Samíra viděli ve stáji. Je takový ten správný tmavý ryzák. Na ty jsem zatížená. Jinak s tím Kaytoomem...on je otec Utrechta a Utrecht má strašně podobnou hlavu. Já se koukala už na Morhafa, otce Kaythoom...táhne se to po celou dobu. Ten výraz té jejich hlavy, obrovské oči, ten tvar hlavy...Usa je taky jako odlitek. Prostě se to pozná. I koně co jsem viděla přímo po Kaythoomovi, tak se prostě poznali.
Tady praděd Morhaf-pravý Egypťan
a prabába Usa, matka Kaythooma
Kaythara
doga
napsal(a):
Al Kasham
lismonika
napsal(a):
4
A moje shagya mamina se slonim apetitem. Dneska datum D -22 . Ty stihle tvary z predchozich a starsich fotek uz byste tam hledali jen tezko
lismonika
napsal(a):
jen ať papá ať má malouch z čeho čerpat.Ladné tvary příjdou po řebení brzy , obzvlášť u tak pěkné kobylky
no super, to je tady najednou arabistů
avecaesar
napsal(a):
no super, to je tady najednou arabistů
No já taky koukám! konečně se všichni vyrojili, co?!Teda Laře ta ohlávka moc sluší
A teda arabku s takový bříškem jsem dlouho neviděla! Páni, hlavně potom vyfo%t malého Madirka!!!
tenhle snímek je z netu a tak se to povedlo, co?
avecaesar
napsal(a):
Luci, skvělá fotka Jsou nádherní - a ty profily!!!
No jo, tyhle fotky mám ráda. Jak se to lidem někdy povebe, že jsou ti koně vedle sebe jako klonovaní, co?
Tahle je taky dobrá
lucky
napsal(a):
No jo, tyhle fotky mám ráda. Jak se to lidem někdy povebe, že jsou ti koně vedle sebe jako klonovaní, co?
Tahle je taky dobrá
Taky se pridam se svou troskou do mlyna. Arabsky pohled do dali
alfi pav
napsal(a):
Taky se pridam se svou troskou do mlyna. Arabsky pohled do dali
A to by uz stacilo ne? Nemam cely den na praci jen pozovani
alfi pav
napsal(a):
A to by uz stacilo ne? Nemam cely den na praci jen pozovani
tak já taky zasejc něco přidám
avecaesar
napsal(a):
tak já taky zasejc něco přidám
čučí z nové stáje (ty dvířka jsou na takového prcka moc vysoko
)
avecaesar
napsal(a):
čučí z nové stáje (ty dvířka jsou na takového prcka moc vysoko
)
Jů, teda to panděro je síla! Jsem zvědavá na toho prcka!
A ta stáj mi taky něco připomíná!Když jsem byla v Rožnově s Usou na kurzu s Honzou Bláhou, tak tam jsou taky boxy vysoko zděné s mřížemi. Ta moje chudinka pořád stála na špičkách a vyhažená,aby jědke viděla a pořád řvala jako blázínek na celou stáj...měla jsem nejvíce uřvaného koně .
tady Salik Watani....o dva roky myslím starší bráška Usy. Původně jsem na něj měla zálusk. Potom jsem se rozhodla pro kobylku a naskytla se moje holčí...to byla láska na první pohled
lucky
napsal(a):
Jů, teda to panděro je síla! Jsem zvědavá na toho prcka!
A ta stáj mi taky něco připomíná!Když jsem byla v Rožnově s Usou na kurzu s Honzou Bláhou, tak tam jsou taky boxy vysoko zděné s mřížemi. Ta moje chudinka pořád stála na špičkách a vyhažená,aby jědke viděla a pořád řvala jako blázínek na celou stáj...měla jsem nejvíce uřvaného koně .
tady Salik Watani....o dva roky myslím starší bráška Usy. Původně jsem na něj měla zálusk. Potom jsem se rozhodla pro kobylku a naskytla se moje holčí...to byla láska na první pohled
Salik Watani...tady měl dva roky
lucky
napsal(a):
Salivar je fešák. Tak jsme stěhovali Dastíka, šlo to hladce, on se rád vozí
.
Snad nebude vadit, když přidám pár kobylek z Doubravy.
Tohle je Astronomia.
lucky
napsal(a):
Tak ještě jednou malý Shagar, shagya arab, krátce po narození.
doga
napsal(a):
Mallorca
doga
napsal(a):
Dnes jsem ve slovenské inzerci narazila na "starého známého" Hissi el Cattár - arabský plnokrevník, tuhle fotku jsem vyfotila v květnu.
avecaesar
napsal(a):
Dnes jsem ve slovenské inzerci narazila na "starého známého" Hissi el Cattár - arabský plnokrevník, tuhle fotku jsem vyfotila v květnu.
Ten hnědák není Salivar! Jmenuje se Salik! Všichni jsou ze Safie po Utrechtovi, ale Salivar Watani je šedý bělouš....letos ho myslím ukazovali v Lysé a Salik je starší.
A tady je Sakik Watani...taky bráška, myslím, že je o nějaký měsíc mladší než Usa. Byl stejný ročník myslím jako Usa.
lucky
napsal(a):
Ten hnědák není Salivar! Jmenuje se Salik! Všichni jsou ze Safie po Utrechtovi, ale Salivar Watani je šedý bělouš....letos ho myslím ukazovali v Lysé a Salik je starší.
A tady je Sakik Watani...taky bráška, myslím, že je o nějaký měsíc mladší než Usa. Byl stejný ročník myslím jako Usa.
Jej, to jsem to pěkně pomotala!
avecaesar
napsal(a):
Jej, to jsem to pěkně pomotala!
Jo, to chápu...Salik, Sakik, Salivar...to je jmén!
Jinak toto je klisna Umbertina, prává sestra Utrechta...to je podoba s Usou, co?
lucky
napsal(a):
Jo, to chápu...Salik, Sakik, Salivar...to je jmén!
Jinak toto je klisna Umbertina, prává sestra Utrechta...to je podoba s Usou, co?
tady Usa loni
avecaesar
napsal(a):
Jsou si víc než podobné.
No, Usa má lepší profil, ale jinak geny se nezapřou.
Když už ¨tady máme i nějak¨ého toho shagyu, tak tady hřebec Shagya Rasim
lucky
napsal(a):
No, Usa má lepší profil, ale jinak geny se nezapřou.
Když už ¨tady máme i nějak¨ého toho shagyu, tak tady hřebec Shagya Rasim
Tak já přidám taky moje zlatíčko.
http://www.fahtim.estranky.cz/
lucky
napsal(a):
Krasavec! Nádhera!
On je po Mel Tibli? Kdo byla mati? Mohu se zeptat?
Mám nějaké fotky z výstavy z Lysé...shagya arabky focené ve volnosti. V neděli tyto rebelky chtěli opustit předvadiště dříve než měli a skočili do davu lidí ve vchodu do předvadiště...
tajemma danny
napsal(a):
Mám nějaké fotky z výstavy z Lysé...shagya arabky focené ve volnosti. V neděli tyto rebelky chtěli opustit předvadiště dříve než měli a skočili do davu lidí ve vchodu do předvadiště...
a etě...snad tak bude něco vidět...
tajemma danny
napsal(a):
a etě...snad tak bude něco vidět...
jsem ulítlá na černý arabáčky. Na tyto stránky se chodím kochat už asi pět roků (www.hughesarabians.com). Tady je HU SHAIKH ALI, krasavec...
tajemma danny
napsal(a):
jsem ulítlá na černý arabáčky. Na tyto stránky se chodím kochat už asi pět roků (www.hughesarabians.com). Tady je HU SHAIKH ALI, krasavec...
etě jeden HU SHAIKH ALI...
tajemma danny
napsal(a):
etě jeden HU SHAIKH ALI...
a tady další černoušek HU-PRINCE TSULTAN...
tajemma danny
napsal(a):
a tady další černoušek HU-PRINCE TSULTAN...
a jedno miminko...
doga
napsal(a):
se to tu nějak nehýbe...
Pilada po Piruet
avecaesar
napsal(a):
se to tu nějak nehýbe...
Pilada po Piruet
Shamir ibn Ansata Sinan
avecaesar
napsal(a):
Shamir ibn Ansata Sinan
Gabor S (z Galera po Curant)
lismonika
napsal(a):
Když vydím tu fotku ,tak se mi úplně vybaví , jak tu chudinku při předvádění této zcénky kopl a pak zhodil a potahal.Bylo mi jí moc líto , ale byla statečná
Ono tomu předcházelo dost věcí, o který lidi nevěděli, ale nepřísluší mi to komentovat.
Jinak Shamir je úžasný hřebec. Můj oblíbenec.
A já zase hodně navštěvuji tyto stránky, kde se kochám špičkovými egypťánky....ženichů bych tam měla pro holčí hned několik.
http://www.gestuet-rothenberg.de/
A tady ještě foto z výstavy pln.arabů v Praze 2005
Český šampión Shamir Ibn Ansata Sinan
lucky
napsal(a):
Ono tomu předcházelo dost věcí, o který lidi nevěděli, ale nepřísluší mi to komentovat.
Jinak Shamir je úžasný hřebec. Můj oblíbenec.
A já zase hodně navštěvuji tyto stránky, kde se kochám špičkovými egypťánky....ženichů bych tam měla pro holčí hned několik.
http://www.gestuet-rothenberg.de/
A tady ještě foto z výstavy pln.arabů v Praze 2005
Český šampión Shamir Ibn Ansata Sinan
Jo , hodně podnětů k nesprávnému impulsu koníka jsme si všimli , ale přece jen to není nic příjemného.
lismonika
napsal(a):
Jo , hodně podnětů k nesprávnému impulsu koníka jsme si všimli , ale přece jen to není nic příjemného.
Sice Naše Laidynka s arabákem nená nic společného no ale řekněte, nemá tu hlavinku trošičku štičí...
tajemma danny
napsal(a):
Sice Naše Laidynka s arabákem nená nic společného no ale řekněte, nemá tu hlavinku trošičku štičí...
hlavinku má moc pevedenou, to ano
tady ještě vraník, když se ti tak líbí.
Junio šampiónka 2005 Usurei z chovu Samira Arabians
Moc krásná kobylka
lucky
napsal(a):
Moc krásná kobylka
No ten je úžasný...
Co ty, kdy vyrážíš na nějakou výstavu s pouštní princeznou?
Moc jsem obdivovala zdejšího arabského hřebce HINDUKUŠE, byl černý jako bota.... Tím, že byl malý tak nemohl připouštět arabské klisny ale pouze malá plemena-pony. Bohužel již není mezi živými... :(
lucky
napsal(a):
Moc krásná kobylka
Usurei
The Verdict (v Německa-překrásný vraník) - Úpa (po Al Sachra Kaythoom)
lucky
napsal(a):
Usurei
The Verdict (v Německa-překrásný vraník) - Úpa (po Al Sachra Kaythoom)
No, snad se to letos povede na výstavu. Zatím se neví, jestli bude zase v Praze nebo v Liberci, ale budu se moc snažit ji tam dostat. Je to sice přes celou republiku a já nemám vlastní odvoz, ale snad někoho ukecám. Hindukúš byl pěkný, ale malý. On třeba Madir taky není nic moc velkého, ale stačí to.
Jinak možná to znáte, ale tady jsou dvě krásná videa...doporučuji stáhnout nejvyšší verzi. Není sice tam vraník, ale oba hřebci jsou úžasní!
lismonika
napsal(a):
Je pravda, že se Šárce vystoupení s Gaborkem asi nevyvedlo podle představ, ale stát se může cokoliv a v Zábřehu to bylo smolné, začalo to bohužel už ve stájích. Ale jak říká Šárka - nepředvádí cirkusové triky, ale vztah, který se svým koněm má.
avecaesar
napsal(a):
Je pravda, že se Šárce vystoupení s Gaborkem asi nevyvedlo podle představ, ale stát se může cokoliv a v Zábřehu to bylo smolné, začalo to bohužel už ve stájích. Ale jak říká Šárka - nepředvádí cirkusové triky, ale vztah, který se svým koněm má.
Tak,tak...Nám se také zrovna nezamlouvala organizace předvádění - byl v tom děsný chaoz a nevím zda je nejšťasnější řešení předvádět najednou hřebce i klisny , ale nakonec vše dobře dopadlo a všichni jsme to zvládli.Co se odehrávalo ve stájích to nevíme-my jsme byli v celku spokojení.
lismonika
napsal(a):
Tak,tak...Nám se také zrovna nezamlouvala organizace předvádění - byl v tom děsný chaoz a nevím zda je nejšťasnější řešení předvádět najednou hřebce i klisny , ale nakonec vše dobře dopadlo a všichni jsme to zvládli.Co se odehrávalo ve stájích to nevíme-my jsme byli v celku spokojení.
Já jsem tam "pracovala". S Šárkou se znám, tak mi potom celý ten nešťastný den popisovala. Viděli jste, jak utekl hřebec Hilal?? A potom ještě nějaký šiml, bylo nádherný vidět to zvíře, jakou má radost ze svobody, i když to bylo dost nebezpečné. A na závod jste tam byli? Nebo alespoň na veteriny??
avecaesar
napsal(a):
Já jsem tam "pracovala". S Šárkou se znám, tak mi potom celý ten nešťastný den popisovala. Viděli jste, jak utekl hřebec Hilal?? A potom ještě nějaký šiml, bylo nádherný vidět to zvíře, jakou má radost ze svobody, i když to bylo dost nebezpečné. A na závod jste tam byli? Nebo alespoň na veteriny??
Mno kdyby byla výstava v LBC, tak bych tě přijela rozhodně podpořit a pozdravit!!! Liberec mám za humny a ráda bych Vás viděla naživo...
Ten černoušek je krásný, takový jemňoučký.
avecaesar
napsal(a):
Jak prchal jsme viděli až moc dobře - chodili jsme na kruhu a čekali až nás pustí do kolbiště a to bobátko nemělo nic lepšího na práci než prchat mezi nás - nakonec ho chytala Peťa(má tu přezdívku arábek-ghajaryi) - jak ho lapla , tak mi upadl kámen ze srdce neboť to měl namířené přímo k nám a mě se zrovna roztrhl řetízek na předvaděčce jak Kašik skákal a chtěl běhat s něma a teda nevím jak dlouho bychom je chytali pak).Byli jsme tam i na závod i na veteriny.Byla to dobrá inspirace-tento rok bych měla také něco zajet(musím kvůli výkonnosti-budem dělat výkonnostní zkoušky)
lismonika
napsal(a):
Jak prchal jsme viděli až moc dobře - chodili jsme na kruhu a čekali až nás pustí do kolbiště a to bobátko nemělo nic lepšího na práci než prchat mezi nás - nakonec ho chytala Peťa(má tu přezdívku arábek-ghajaryi) - jak ho lapla , tak mi upadl kámen ze srdce neboť to měl namířené přímo k nám a mě se zrovna roztrhl řetízek na předvaděčce jak Kašik skákal a chtěl běhat s něma a teda nevím jak dlouho bychom je chytali pak).Byli jsme tam i na závod i na veteriny.Byla to dobrá inspirace-tento rok bych měla také něco zajet(musím kvůli výkonnosti-budem dělat výkonnostní zkoušky)
Ještě jsem nascanovala jednoho araba z pohledu...sorry za kvalitu.
doga
napsal(a):
Lady (Ubayan5), shagya arab, maminka Salima. Takhle vypadá ve 23 letech!!!
doga
napsal(a):
Ahoj holky, už vás znám skoro všechny. Potěšili mě ty fotky z výstavy 2005, byla jediná na které jsem byla, loni jsem tu v Zábřehu trestuhodně propásla, ikdyž je od nás kousek. Z prahy si živě pamatuju všechny koníky, hlavně šampiona, na toho zapomenout nelze. Nebyl tam i Gabor?
Luci, máš krásnou fotku usy, z toho profilu, tam vypadá opravdu nádherně ta její hlavička.
Moni, dostala jsi můj mailík, nějak mě pořád zlobí?
A ti černí arabi, to je teda taky něco.
luckai
napsal(a):
Ahoj holky, už vás znám skoro všechny. Potěšili mě ty fotky z výstavy 2005, byla jediná na které jsem byla, loni jsem tu v Zábřehu trestuhodně propásla, ikdyž je od nás kousek. Z prahy si živě pamatuju všechny koníky, hlavně šampiona, na toho zapomenout nelze. Nebyl tam i Gabor?
Luci, máš krásnou fotku usy, z toho profilu, tam vypadá opravdu nádherně ta její hlavička.
Moni, dostala jsi můj mailík, nějak mě pořád zlobí?
A ti černí arabi, to je teda taky něco.
ta SH arabka bábinka vypadá fakt moc dobře..páni, jestli jednou bude usa takto pstružatá!!!!
A ty fotky z výstavy mám na usinčiném webu, tak kdyžtak mrkni.
Tady foto ze Zábřehu z přehlídky...mě naštvali s tím časem..si to nemohli vymyslet tak, aby už nebyla tma! případně kvalitní světlo! Koně nebyli málem vidět
Tady Hilal
lucky
napsal(a):
ta SH arabka bábinka vypadá fakt moc dobře..páni, jestli jednou bude usa takto pstružatá!!!!
A ty fotky z výstavy mám na usinčiném webu, tak kdyžtak mrkni.
Tady foto ze Zábřehu z přehlídky...mě naštvali s tím časem..si to nemohli vymyslet tak, aby už nebyla tma! případně kvalitní světlo! Koně nebyli málem vidět
Tady Hilal
Teda Lady vypadá velmi, velmi dobře na její věk.
Jasné, Gabor byl i v Praze na přehlídce, myslím, že vyhrál kategorii valachů.
Lidičky, jestli máte někdo fotky ze Zábřeha (závod, veteriny i show) dejte to prosím sem nebo mi napište odkaz nebo mi to pošlete na mejla, prosím prosím.
avecaesar
napsal(a):
Teda Lady vypadá velmi, velmi dobře na její věk.
Jasné, Gabor byl i v Praze na přehlídce, myslím, že vyhrál kategorii valachů.
Lidičky, jestli máte někdo fotky ze Zábřeha (závod, veteriny i show) dejte to prosím sem nebo mi napište odkaz nebo mi to pošlete na mejla, prosím prosím.
JJ, Gabor vyhrál karegorii valachů a moc se líbil princezně!
tady se vzpínal na povel, když vyhrál
avecaesar
napsal(a):
Já přemejšlela, jak se asi mohl líbit Use - princezně a trklo mě, že se líbil jordánské princezně. Jinak dnes jsem Laře pořídila předváděčku, o víkendu nafotíme
.
Tak jsem zjistila, letos bude v Litoměřicích výstava - národka shagya arabů, už mi to psal Dlabola. Ten posuzoval i ty plnokrevné araby v Zábřehu. Snad se tam s někým potkám. Pojedem, aspoň doufám že to vyjde, s Ghajarou a Al Kashamem. A kdyby chtěl někdo na čumendu, snad by bylo i místo v autě.Odjezd ze Zlína. Bude to určitě zas v srpnu, jako každý rok.
avecaesar
napsal(a):
Já přemejšlela, jak se asi mohl líbit Use - princezně a trklo mě, že se líbil jordánské princezně. Jinak dnes jsem Laře pořídila předváděčku, o víkendu nafotíme
.
Hihi, jo jo, Jordánské princezně!!!!
Novou předváděčku, jo? A ta co dostala a byla malá, ta se vrátila? No to musíš nafotit! Už se těším! hele, vidíte, že tito arabi budou mít asi pokračování!!!!
Tohle bych jednou moc ráda naučila Usu!!!
ghajariy
napsal(a):
Tak jsem zjistila, letos bude v Litoměřicích výstava - národka shagya arabů, už mi to psal Dlabola. Ten posuzoval i ty plnokrevné araby v Zábřehu. Snad se tam s někým potkám. Pojedem, aspoň doufám že to vyjde, s Ghajarou a Al Kashamem. A kdyby chtěl někdo na čumendu, snad by bylo i místo v autě.Odjezd ze Zlína. Bude to určitě zas v srpnu, jako každý rok.
Ahoj Peťi, jsi to ty co máš Gaju v Kostelci? Chodila jsem jezdit k druhé Peti na Prince. Dej sem taky fotku té tvojí krásky i hříbátka. Já mám tu svoji princeznu někde výš v diskusi. Zdravím kostelec.
lucky
napsal(a):
Hihi, jo jo, Jordánské princezně!!!!
Novou předváděčku, jo? A ta co dostala a byla malá, ta se vrátila? No to musíš nafotit! Už se těším! hele, vidíte, že tito arabi budou mít asi pokračování!!!!
Tohle bych jednou moc ráda naučila Usu!!!
Jojo, už jsme kupovali jednu předváděčku k Vánocům, ale byla malá, tak jsme jí vrátili. Tahle nová je akorát, z černé kulaté kůže - obyčejná, ale pěkná.
Arábci si pokračování zaslouží, budeme muset zas něco nafotit, abych sem nedávala pořád ty samé fotky...
My bryčku nemáme ani nic podobnýho, takže o zápřeži si Lara může nechat zdát..
lismonika
napsal(a):
teda na tolik roků fakt nevypadá. Vypydá opravdu dobře
Děkujeme za pochvalu!A to jste ji neviděli,jak ještě umí dovádět ve výběhu!!Hotová puberťačka.Holt je vidět, že se o ni panička dobře stará.Přidávám foto na ukázku.Jinak se taky umí perfektně zválet a zmazat.-Mám z ní 14ti letého hřebce (Sadam-viz foto výše) a už je taky samá tečka:-), Salim je zatím ještě celý běloučký. Ty dvě arabky nahoře jsou její dcery, pravé sestry po Allepovi.Jedna hnědka, druhá šimla....