Nový měsíc nový bazárek :)
Prodám westernovou uzdečku a poprsák
Bez otěží!
Velikost Full (můžu přeměřit co bude potřeba)
Více fotek a info na kristyna.zivna@seznam.cz
Nové westernové chapsy
Pás s westernovým kováním
Velikost S (nutné řídit se rozměry)
Délka - vnitřní - 85 cm
Délka - vnější - 113 cm (měřeno od pasu až po konec)
Šířka na konci nohavice - cca 21 cm
Šířka u rozkroku - cca 29 cm
Eventuálně mám tyto ještě v jiné velikosti (menší o cca 2 cm)
PROSÍM O DŮKLADNÉ PŘEMĚŘENÍ PŘED KOUPÍ, PENÍZE POZDĚJI NEVRACÍM!
Cena 21000 Kč DOHODA MOŽNÁ
Možno i vyzkoušet
Více na kristyna.zivna@seznam.cz
Nové westernové chapsy...Velikost M
Délka - vnitřní - 83 cm
Délka - vnější - cca 116 cm
Šířka nohavice na konci u zipu - 20 cm
Šířka u rozkroku - 28 cm
Možno i vyzkoušet
Cena 2200 Kč DOHODA MOŽNÁ
Prodám NOVÉ westernové kožené chapsy bez třásní...Velikost L
Délka - vnitřní - 84 cm
Délka - vnější - 104 cm
Šířka na konci nohavice - 18 cm
Šířka v rozkroku - 31 cm
Možno i vyzkoušet
Cena 1800 Kč DOHODA MOŽNÁ
Prodám westernové sedlo NATOWA 16
Prodám nebo vyměním (za anglii, western nebo nabídněte)
kristyna.zivna@seznam.cz
Prodám několik věcí na koně.
1) Anglické sedlo pro pony Norton ( využito na huculovi a fjordovi)
2) Bílé závodní rajtky s šedým celokoženým sedem (místy fleky od písku) vel. 38
3) Žlutý poprsák na velkého koně, dá se zvětšit i zmenšit (využito na ČT)
4) Bílou podsedlovou dečku, lemovanou, možno přidat i starší čabraku, znač. waldehausen
Více info + fotky zašlu na e-mail 2jesterka@seznam.cz
Jezdecká košile vel 40, délka 60cm, rukáv 30cm, od podpaží dolů je 35cm.
Nabízím sběratelské kartičky z ponyklubu o plemenech koní. Mám celkem 20 plemen + Chica. Na kartičkách jsou 3x měníci obrázky a na zadní straně základní informace o daném plemeni. Prodám komplet i originálním směnícím se obalem z ponyklubu.
Naučné:
Velká kniha o koních od E.H. Edwards
Přehlídky a soutěže koní od C. Hendersonové
Koně-začínáme jezdit na koni od J. Parkerové
Koně od J. Kerswella
z ponyklubu v měkké vazbě:
Vánoční kuchařka, Osudový diamant, Cesta ke svobodě, Záhada na El Ranchu, StarShine Duchové na koních procitají a Dark core je na tahu
Jiné romány:
Zmatek kolem Samiry autorka Marliese Aroldová, Aniččiny příhody s opičkou Sisi od Věry Řeháčkové,Zlatka, děvče od koní od téže autorky, Taxis od Blanky Chlupové a V posledním okamžiku od Karin Müllerové
DVD naučné: Učíme se skákat, začínáme s jízdou na koní
Jezdecké rukavice,vel S, černé, používané,odřené na dlaních, ale určitě ještě poslouží, ZDARMA při nákupu nad 500,- z mé nabídky
Koupím:
Sháním pouze tyto knihy z ponyklubu-pennygirl, NENABÍZEJTE mi prosím jiné:
plnokrevník-na útěku, Splněná přání, Riskantní plán, Vnitřní boj a nečekaná hozba
Srdíčko- Nadějné zítřky, život jde dál, Síla lásky, Dřív nebo později, Zlé časy, Vše se mění
Nabízejte na e-mail, buď poštou pokud máte více knížek, nebo osobní předání, levně nebo výměnou za cokoli co nabízím já
Sport královen,Oheň a bič,Cena krve, Kouřová clona,Chladná zrada, Smrtící zkouška, Hra s čísly, Horké peníze, Divocí koně, Až za hrob, Za trest, Pole pro třináct,Hurikán, Střepy, Rozkazem, Mrtvý dostih, Talár a dres, Vyrovnaný účet, Křížová palba, Od Felixe Hazard, Spřízněni krví -levně nebo měním za cokoli z mé nabídky Prodám či vyměním knihu poslední šance, sešli se mi 2
Další i nekoňské věci najdete http://www.bazos.cz/search.php?hledat=konikadela%40seznam.cz&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&order= ceny nabídněte, určitě se dohodneme
Prodám bílou košili STREET ONE
Vhodná na westernové ježdění
Velikost psaná 44
(Délka - 69 cm, šířka přes prsa - 55 cm, rukáv od krku - 76 cm)
Dámské zapínání
Elastická
Na levém rukávu dole nápis Racin Star
Na přední straně znak s koňmi + nápis s číslem
Na zadní straně > 3 Great Competition
300 Kč
Více info + foto na kristyna.zivna@seznam.cz
Prodám dětské polo triko
POLO ESTABLISHED
Na zádech jezdci póla
Na rukávu 5
Na přední straně znak s koňmi
Barva tmavě modrá se stříbrnou výšivkou
Délka 54 cm
Šířka 40 cm
165 Kč
Více info + foto na kristyna.zivna@seznam.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

prodám
1. SBÍRKU POHLEDŮ - sbírka čítá přes 1.000 kusů, prodám i s albumy se spciálními fóliemi, pohledy jsou starší-dnes těžko sehnatelné (nakladatelství Svépomoc, Pressfoto apod)
2. KNIHY - viz. foto
3. JEZDECTVÍ - od roku 2007 do 2012 všechny časopisy a dva časopisy z 2006, v některých jsou i plakáty; kde byl už Koníček, tak tam je
4. SVĚT KONÍ - od roku 2006 do 2009 všechny časopisy, 11 časopisů z 2010, 6 časopisů z 2011 a 1 časopis z 2012
ceny nabídněte, určitě se domluvíme
kontakt: d.o.m.m.c.a@centrum.cz
napsal(a):
prodám
1. SBÍRKU POHLEDŮ - sbírka čítá přes 1.000 kusů, prodám i s albumy se spciálními fóliemi, pohledy jsou starší-dnes těžko sehnatelné (nakladatelství Svépomoc, Pressfoto apod)
2. KNIHY - viz. foto
3. JEZDECTVÍ - od roku 2007 do 2012 všechny časopisy a dva časopisy z 2006, v některých jsou i plakáty; kde byl už Koníček, tak tam je
4. SVĚT KONÍ - od roku 2006 do 2009 všechny časopisy, 11 časopisů z 2010, 6 časopisů z 2011 a 1 časopis z 2012
ceny nabídněte, určitě se domluvíme
kontakt: d.o.m.m.c.a@centrum.cz
Za kolik by byla Škola jezdectví?

shadow1
napsal(a):
Za kolik by byla Škola jezdectví?
Ahoj,
cenu si představuji 159Kč. Je v podstatě nová, jen prolistovaná. Jinak jsem ti psala e-mail, ale zatím bez odpovědi, tak píši semka
Nabízím jezdeckou provazovou ohlávku velikost Full v kompletu s provazovými dvoudílnými otěžemi. Výrobce Toricon, pouze vyzkoušené. Délka otěží 2m. Cena 500,- za komplet.
cucana
napsal(a):
Nabízím jezdeckou provazovou ohlávku velikost Full v kompletu s provazovými dvoudílnými otěžemi. Výrobce Toricon, pouze vyzkoušené. Délka otěží 2m. Cena 500,- za komplet.
A ještě ohlávka :)
bazosprodavam
napsal(a):
Jezdecká košile vel 40, délka 60cm, rukáv 30cm, od podpaží dolů je 35cm.
Nabízím sběratelské kartičky z ponyklubu o plemenech koní. Mám celkem 20 plemen + Chica. Na kartičkách jsou 3x měníci obrázky a na zadní straně základní informace o daném plemeni. Prodám komplet i originálním směnícím se obalem z ponyklubu.
Naučné:
Velká kniha o koních od E.H. Edwards
Přehlídky a soutěže koní od C. Hendersonové
Koně-začínáme jezdit na koni od J. Parkerové
Koně od J. Kerswella
z ponyklubu v měkké vazbě:
Vánoční kuchařka, Osudový diamant, Cesta ke svobodě, Záhada na El Ranchu, StarShine Duchové na koních procitají a Dark core je na tahu
Jiné romány:
Zmatek kolem Samiry autorka Marliese Aroldová, Aniččiny příhody s opičkou Sisi od Věry Řeháčkové,Zlatka, děvče od koní od téže autorky, Taxis od Blanky Chlupové a V posledním okamžiku od Karin Müllerové
DVD naučné: Učíme se skákat, začínáme s jízdou na koní
Jezdecké rukavice,vel S, černé, používané,odřené na dlaních, ale určitě ještě poslouží, ZDARMA při nákupu nad 500,- z mé nabídky
Koupím:
Sháním pouze tyto knihy z ponyklubu-pennygirl, NENABÍZEJTE mi prosím jiné:
plnokrevník-na útěku, Splněná přání, Riskantní plán, Vnitřní boj a nečekaná hozba
Srdíčko- Nadějné zítřky, život jde dál, Síla lásky, Dřív nebo později, Zlé časy, Vše se mění
Nabízejte na e-mail, buď poštou pokud máte více knížek, nebo osobní předání, levně nebo výměnou za cokoli co nabízím já
Sport královen,Oheň a bič,Cena krve, Kouřová clona,Chladná zrada, Smrtící zkouška, Hra s čísly, Horké peníze, Divocí koně, Až za hrob, Za trest, Pole pro třináct,Hurikán, Střepy, Rozkazem, Mrtvý dostih, Talár a dres, Vyrovnaný účet, Křížová palba, Od Felixe Hazard, Spřízněni krví -levně nebo měním za cokoli z mé nabídky Prodám či vyměním knihu poslední šance, sešli se mi 2
Další i nekoňské věci najdete http://www.bazos.cz/search.php?hledat=konikadela%40seznam.cz&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&order= ceny nabídněte, určitě se dohodneme
Mám Srdíčko-síla lásky, domluvíme se tedy že bych Vám to poslala...jesti ano řekněte svůj mail, Díky, Katuš
Prodám více westernových věcí. WESTERNOVOU DEKU (velmi silnou), WESTERNOVÝ PŘEDNÍ A ZADNÍ PODBŘIŠNÍK. Více info v inzerátu http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24276272/Westernova-deka-a-predni-a-zadni-podbrisnik.php
V případě zájmu mě prosím kontaktujte prostřednictvím inzerátu či na e.mail mayerova.katerina@seznam.cz
Podbřišník přední. Rozšířený s 2 očky
(http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24276272/Westernova-deka-a-predni-a-zadni-podbrisnik.php)
Podbřišník zadní. Kvalitní ruční práce sedláře. Krátce používaný.
Prodej věcí z důvodů prodeje westernového sedla.
Více info: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24276272/Westernova-deka-a-predni-a-zadni-podbrisnik.php
Ještě mám k prodeji EASYBOOT BARE. Top stav, velikost 3. Včetně comfort pads (sada podložek do botiček, které tlumí nárazy a šetří pohybový aparát) a sady na předělání na easyboot epic (takže 2 za cenu 1). Botky vyzkoušené v růzdorodém terénu - tvrdo, hluboké bahno, sníh, led, asfalt, kamínky, potok, mokrá tráva, listí... vždy perfektně obstály! Krásně drží na noze ve všech chodech.
Více info v inzerátu: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/22732617/Easyboot-bare-a-easyboot-epic-TOP-stav.php
Kamarádka prodává chrániče kdyby někdo sháněl :)
Velikost asi COB/FULL
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24377819/cervene-chranice.php
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/24377871/mode-chranice.php
Koupím starší brašny v přírodní barvě a zdobením floral stejné nebo podobné jako je na fotkách. Jen výborný stav, bez poškození! Nabídky s fotkama, rozměrama a cenou prosím na mail Tajemna.Danny@seznam.cz
Levně kvalitní sedlo, komora č.2, posedlí 17,drezurní univer.,EQUESTOR HOLLAND,
včetně podbřišníku KENTAUR. Cena dohodou do 8000Kč.mail: evzik72@seznam.cz
Prodám starší, kvalitní, nepoškozené dvoudílné otěže, šířka 3/4″, přírodní barva, pravidelně mazané. Cena 450,-Kč + poštovné
Piště na Tajemna.Danny@seznam.cz