Ahoj. Jsme 3 holčiny z Ovy ( 24 let, 23 let a 18 let) a hledáme někoho kdo hledá pomocníky ke koním. Nebojíme se práce, zkušenosti jsou na různých stupních. Pokud je tady někdo kdo hledá fajn holky do party (nejenom jako pomocníky, ale i jako ukecané a trošku střelené kolegyňky) Ozvěte se. Budeme moc rády.
Tak já zase už hledám někoho celkem dlouho a můžu říct, že sehnat někoho spolehlivého a ochotného přispět na ustájení je celkem složité. Slečen co si myslí, že za 2 tis si s koněm budou dělat co chtějí už mám jaksi dost... Takže pokud máte zájem, napište mi o sobě něco do mailu: polovicnipronajem@email.cz
verunecka
napsal(a):
Tak já zase už hledám někoho celkem dlouho a můžu říct, že sehnat někoho spolehlivého a ochotného přispět na ustájení je celkem složité. Slečen co si myslí, že za 2 tis si s koněm budou dělat co chtějí už mám jaksi dost... Takže pokud máte zájem, napište mi o sobě něco do mailu: polovicnipronajem@email.cz
My hledáme za čtvrtinovou sumu než Vy, a výsledek je stejný. Buď je to uplný začátečník, nebo haranti, ale zodpovědná osoba bohužel nikde
Sice nevím jestli by se to tu někomu zamlouvalo ale hledám spíš kamarádku na pokec, společné vyjíždky a tak .. Jezdím western, terény i jízdárnu, v zimě hala či tréninky.
PS: nejde mi o to, že bych nestíhala jezdit (koně jsou rádi když nemusí) spíš hledám někoho s kým bych si rozuměla
Nejlépe zkušenější jezdec nad 18let.
Více na emailu pilgrisek@seznam.cz