Westernové plemena a jezdci kochači 244

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2013 21:11
janahol

XXX.XXX.60.182

Tak já tentokrát založím nové....smajlík

Werčo, krásná fotka smajlík

Zase jsem se dnes večer byla přesvědčit jakou že to mám bezvadnou kobylku smajlík Je to čím dál tím lepší, kamarádce zlobil koník, nechtěl přes louže, couval, točil se, pak i vyhazoval a my se Sany, jen zacouvali, aby měli před námi místo a pěkně v klidu jsme si počkali, až si to vyřeší...
Manžel na nás po cestě čekal u přechodu přes silnici, tak mám zase obrázek smajlíksmajlíksmajlík

20.5.2013 21:14
janahol

XXX.XXX.60.182

A dívejte co mám smajlík se musím pochlubit smajlík v sobotu u nás byli hobíky a přijela sedlářka, tak jsem si koupila kožené otěže smajlík Jsou dělené, tak jsem si na ně dneska zvykala, chvilku jsem nevěděla jak to poskládat, ale domů už jsme jeli jako profíci smajlík

20.5.2013 21:20
janahol

XXX.XXX.60.182

Jaruško, klidně to můžeme o prázdninách domluvit, já to tady do té doby pořádně prošmejdím, ten les, aby jsme se neztratily smajlík ale musíš si s sebou přivést Moruš, protože tady jsou všichni koníci soukromý, tak abys měla na čem jet smajlík a můžem se cestou zastavit u řeky vykoupat smajlík, no koukám že abys s sebou vzala i Jarču, ať to za to stojí smajlíksmajlík

21.5.2013 19:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJaní,Jarču nééééé,to je divočina,smajlíksmajlíkona stejně musí trénovat,tak musí zůstat doma,to já bych se utrhla sama.smajlíksmajlíkA neboooj,já na žádnýho cizího koně nevlezu ani omylem,a když si něco mám užít,tak si to užiju jen s Moruš,smajlíksmajlíksmajlíki když ona je taková,že tu první vyjížďku,když jde s úplně cizím koníkem,kterýho nikdy neviděla,tak se za ním dost cpe,smajlíkale druhou vyjížďku už jí je koník naprosto fuk a už se nikam za ním nedere,hold bychom,Janí,musely jet 2 x.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMy pochytaly mustangy včéra a jelo se,bylo to úúúžasnýýý...smajlíksmajlík

21.5.2013 19:42
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJaní,dělený otěže jsou super,smajlíkjá bych ani jiný nechtěla.smajlíksmajlíkJenom je to o zvyk si je hlídat,aby neupadly za jízdy,smajlíkale taky se mi to jednou stalo,potřebovala jsem se vysmrkat a jak jsem si je přendavala do levý ruky,tak mi ta jedna vypadla,naštěstí to bylo v kroku a Moruš hned zastavila.smajlíksmajlíksmajlík

21.5.2013 19:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkSkončili jsme kousek od nás na jízdárně,mají tam zeď a Jára jí s Mondíkem ještě nikdy neskákala,tak jí to pořád lákalo,tak jsme tam na půl hodinky zajeli.smajlíksmajlík

21.5.2013 19:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruš čekala a hlídala hodiny,aby nebyl Monďásek trápen moc dlouho.smajlíksmajlík

21.5.2013 19:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMonďásek neměl se zdí vůůůbec žádný problém.smajlíksmajlíksmajlík

21.5.2013 19:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkPřed vsí se koníci pěěkně naládovali.smajlíksmajlík

21.5.2013 19:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJá vždycky Moruš oduzdím,aby se pořádně nabaštila,Monďásek bohužel ohlávku nemá pod uzdečkou,tak papá s udidlem,ale on to umí taky dobře.smajlíksmajlík
smajlíkMoruš pak jde domů jenom na ohlávce a vodítku.smajlíksmajlík

21.5.2013 19:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJarča Monďáskovi vždycky odepne nánosníky a ten jeden úplně vytáhne,ale aby ho neztratila,tak ho připne takhle do otěží a jdou.smajlíksmajlík

22.5.2013 08:52
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda ta Santana se fakt povedla. Super učitelka. Takový spolehlivý koník je nejlepší po tom co byla trochu pošramocena jezdecká sebedůvěra, co?

Jaruško jde vidět, jak si Jarča rozumí snad s každým koníkem. Je moc šikovná.

My jsme minulý týden fotili na loiuce...holky chtěly fotky u řepky a chtěla jsem pořkat až ty pampelišky trochu budou odkvétat. Ať není vše jen žluté, ale i bílé.
Fotila jsem tinkerku a appu z jízdárny a holky vycházely z ohrady s Betty a Beníkem. No samo že jim Usa proklouzla ven, protože tam přece nebude sama. Neplánovala jsem to, nevěděla jsem spíše co na ni cizí koně, ale Usa si jich moc nevšímala a oni taky ne. Bylo krásné vidět, jak usa se drží pořád u svých koní. Když si šla náhodou čichnout ty cizí, tak s ní úplně škublo při každém pohybu ocasem...ona se prostě těch cizích bojí, nevěří a je to dobře, protože je tak neobtěžuje a hledí si svého.

Chvíli teda už sotva dýchala, tak holky odpočívaly pak ve stínu a Usa se pásla. Ale nějak nekašlala, spíše to už nemohla udýchat a sípala. Když si to tam několikrát přeběhla cvalem a samozřejmě madam musí být všude první, takže i tryskem.

22.5.2013 08:57
lucky

XXX.XXX.27.76

Tady se šla na ně teda Usa jednou podívat..jak se Duckina na ni tváří co?smajlík

22.5.2013 09:00
lucky

XXX.XXX.27.76

22.5.2013 09:07
lucky

XXX.XXX.27.76

ta si to užívalasmajlík

jiank se trochu zlepšila. Sice pořád sípe, ale už nekašle tolik a nedusí se tolik. V neděli jsme byli na jízdárně. Holky chtějí dělat licenci, tak si domluvily, tže tam mohou chodit trénovat. sobotu půjdeme asi zase. Ta co jezdí na Beníkovi jezdí kamarádovi tinkerku, tak na ni a ta druhá na Betty. Betty byla z jízdárny a písku docela mimo. Měla co dělat to ucválat. Usa tam byla v kruhovce zavřená a pak jsem si s ní v té kruhovce i hrála a byla šikovná. Vůbec se nerozkašlala, nic.

22.5.2013 09:09
lucky

XXX.XXX.27.76

tady ještě jak šli všichni do řeky si ochladit nožičky a napít .Usinka s nimismajlík

22.5.2013 09:16
lucky

XXX.XXX.27.76

a ve vodičce...ač Usa nemá ráda vodu, tak tam s nimi sama vlezlasmajlík

22.5.2013 09:23
lucky

XXX.XXX.27.76

no a ještě holky na jízdárně v neděli.

23.5.2013 16:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkLucí,nááádherný fotky,smajlíksmajlíkUsina je skvělá,jak je pořád jenom s tím svým stádečkem,to v týhle situaci si neumím představit Moruš,ta by jen vyvolávala šarvátky s těma cizíma koňma,kdepáák,to by nešlo..smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkŠoník je mocinkky šikovnej.smajlíksmajlík

23.5.2013 16:52
jaruska

XXX.XXX.213.11

23.5.2013 16:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruš ještě kousek hlavičky a bříška vylíná a už bude zase fešanda vyletněná,doufám,že mi nezmrzne,smajlíkletos to stojí fakt za starou bačkoru to jaro.smajlíksmajlíksmajlík

23.5.2013 18:09
lucky

XXX.XXX.27.76

Teda ty máš ták šikovné uně! Moruš už je krásná skoro v letním a plňásci jsou super.

Jo, Usa je skvělá na tohle, fakt. Já vcěděla jak holkám zdrhla z té ohrady, že rozhodně nemusím mít obavy, že by šla někoho prudit. Ona se fakt o cizí koně nezajímá, bojí se jich spíše, takže k nim ani moc nejde. Šla se na ně pak jen podívat a stačilo že některý pohnul ocasem a už s ní cuklo že bojím..a radši šla za svými.

Mám dneska nový podbřišník. Teda nový ne, ale půjčený neoprenový, tak uvidím..je měkoučký, hladký, hezky zakulacený, tak fakt jestli i tohle ji ožere, tak už nevím co ji dátsmajlík

23.5.2013 19:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkTak to jsem zvědavá,jestli jí ten neopreňák neodře,neměl by,no uvidíš...smajlík
smajlíksmajlíkŠonidlo na tréninku.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=LXT5Ev8N18o

24.5.2013 20:44
janahol

XXX.XXX.60.182

Lucí, držím palce, ať konečně máš podbřišák, který Usinku nebude kousat smajlík Je to nádherná kobylka a jak se krásně drží těch svých koní, to je prostě nádhera smajlík

Jaruško, Jarča je moc šikovná, moc se mi líbí jak jezdí a je vždycky v pohodě smajlík

Dneska jsem měla nádhernou podvečerní vyjížďku. Včera jsme cestou viděli nějaké houby a kamarádka si je chtěla jít sebrat, mě se pěšky nechtělo, vypadalo to, že bude pršet a manžel vymyslel, že půjde s námi a já si vezmu Santanu bez sedla smajlík teda napřed jsem se trochu bála, ale nakonec to byla prostě nádhera smajlíksmajlík Při tom jsem si uvědomila, co už mě ta moje zlatá kobyla toho naučila smajlík I jsme si kousíček zaklusaly, ale na cval bez sedla se tedy ještě necítím smajlík
Ale výprava byla úspěšná, přinesli jsme kozáka a dva kováře smajlíksmajlík Měli jsme je ze včera ze sedla pěkně vytipovaný a jen jsme doufali, že je nikdo nesebral, protože byli přímo u cesty smajlík ale je vidět, že lidi teď na houby ještě nechodí smajlík tak tam na nás počkali smajlík

25.5.2013 09:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJaníí,Ty jsi tak šikovnásmajlík,to je kráásný,smajlíksmajlíksmajlíka počkej,až budeš s Božskou Santanou bez toho sedla cválatsmajlík,to si teprve užiješ pocitu nádhery a sounáležitosti,smajlíkVy dvě k sobě prostě patříte,smajlíksmajlíkAle určitě na to nespěchej,ten správný čas poznáš sama.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkHrozně ráda koukám na fotky,jak na nich záříš,smajlíksmajlíkje vidět,že si,holky,rozumíte,a že Santaně věříšsmajlík,to je moc fajn,že se zbavuješ za mohutné manželovy podporysmajlík strachu a začínáš si naplno užívat radost z ježdění,vím,že i Santana je s Tebou ráda,kdyby nebyla,neodešla by od koní sama ani omylem,smajlíkale jelikož Tě má ráda,jde a poslouchá Tě.smajlíksmajlíksmajlíkJen tak dál,Janí,moc Ti fandím.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMoc děkuju za Jarču,smajlíkno,někdy ten trénink pěkně bolí,smajlíkbolej ruce,nohy,kolena,to má po mně,ale ona je bojovník,nefňuká a jde do toho,to se mi na ní taky líbí.smajlíksmajlík

25.5.2013 09:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJééé,houby říkáš,Janííí?smajlíksmajlíksmajlíkSakryš,že bych na ně vyrazila?smajlíkJá houby strašně miluju,smajlíka nejradši je hledám a mám radost z každý,kterou najdu,i ty mochomůrky jsou krásný,smajlíknechápu,jak do nich může někdo kopat...smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkJo,a představte si,že Šoník se zase nakop do nohy,smajlíksmajlíknení to teda nic vážnýho,smajlíkmá tam jen malinkej stroupek,ale on je na ty nohy fakt jelito neopatrný,smajlíkjá nevím,jestli mu tam nepřekážej nebo co...smajlíksmajlík

25.5.2013 09:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,už jsi vyzkoušela ten neopreňák?smajlíkA jak to dopadlo?smajlík
smajlíksmajlíkJára na Šoníkovi jezdila ve tři a v půl šestý jsme se ještě rozhodly,že pojedem na podvečerní vyjížďku,to byla náádhera....smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMonďásek je tak perfektně hodnej,ten pořád někde čeká a nikdo ho nemusí držet a on nikam nejde,smajlíksmajlíkto Moruš sice taky,ale tu po očku pořád musím kontrolovat,jestli se neodejde pást,když tam nejsem.smajlík

25.5.2013 09:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKoňouchové byli opět moc hodní.smajlíksmajlík

25.5.2013 09:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkZatím se tu dá krásně jezdit,ty koleje jsou krásně široký.smajlík

25.5.2013 09:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTohle je dobrá fotka.smajlíkPro ochranáře řepky-nemusíte se bát,Jarča s Mondíkem jdou v krásně široký koleji,ale já šla okolo,páč Moruš tu řepku normálně žere,smajlíka já nevím,aby se jí něco nestalosmajlík,tak jkdyž to jde,tak radši jdu jinudy.smajlíksmajlík

25.5.2013 09:47
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTohle je už před naší vesnicí,tohle celý už chodíváme krokem,aby koníci se vydejchali a uschli,ale před tím je náádherná dlouhá cvalovka do mírnýho kopečka.smajlíksmajlík

25.5.2013 09:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady už jsme před barákem,já vždycky slezu a odemknu a otevřu vrata,Jára pak vezme oba koníky do dvora a já zavírám vrata za nima.smajlík
smajlíkAle někdy Vám,děvčata,musím natočit Moruš,když přijedeme a postavím jí přímo k vratům,tak ona se o ně začne drbat a musí to bejt dobrej pohled pro lidi,který to třeba zdálky pozorujou,jak kobyla stojí sama na silnici a dobejvá se domů..smajlík

25.5.2013 09:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAkorát když jsme dorazili dom,tak už opět poprchávalo,smajlíkto je fakt děs to počasí.smajlíkTady ještě Šoník,Jára jezdila a okolo se ty mraky taky furt honily,naštěstí se to stáhlo k Berounce a u nás vydrželo nepršet.smajlíksmajlík

25.5.2013 10:38
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Ahojky smajlík
pravidelně si Vás čtu :), ale nějak není síla psát - ted co máme 2 štěnata jsem přesedlala na pejsky. Koníci si užívají důchodu. Vypásáme obecní pozemky, tak šetříme korunky za seno.
Příští týden razím na MVP do Sence a Nitry s Genesiskou. Moje dovča holky snad po sto letech. smajlík Jaruško ten Šoník je čím dál hezčí - já mám slabost na A1/1 co jsou nakrmení a svalnatí. Když u nás byl ustájený Lipánek byl jak QH. A ta povaha smajlík miláček. Santana je krásná kobyla. Miláček taky. Jaká je pěkná jak vylínala. Kurňa jdu na houby! Koníci jsou na té trávě jen tak 2hod. ráno a 2hod odpoledne. Pro rýpaly. Jinak jsou na spaseném výběhu přes den. Je to fajn a obec ušetří za benzín.

25.5.2013 10:41
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

Tohle je náš nový přírůstek :) fena Flat Coated Retrivra - dárek pro mojí maminku.
Jsem ráda že snad naše CHS Speedy Bohemia nezanikne smajlík

25.5.2013 10:44
hyblerovahela

XXX.XXX.26.62

A taky poctivě cvičíme a připravujeme se na zkoušky Speciální vodní práce smajlík

25.5.2013 11:55
lucky

XXX.XXX.27.76

Jaruško vám ještě kvete řepka? Tady už tak dva tři dny je odkvetlá.
Podbřišník jsem nevyzkoušela. Včera jsem neměla nakonec čas a dneska jsme chtěly jet s holkama na jízdárnu potrénovat, tak že s Usou pojedu s nimi a zatím tady jen leje a leje od rána smajlík. Takže nic nosmajlík.

Tou řepnou takhle nerada chodím..strašně to voní a je to až nepříjemné. Ale ten Monďásek je fakt skvělý.

Taky jsem nadšená ze Santany. Jde vidět, jak si s paničkou rozumí a je to charakterní kobylka. Jsem moc ráda, že jste si k sobě našly cestu a bude to lepší a lepší. On toho takový koník moc dá a potom není problém když už má člověk jistotu mít třeba i problematičtějšího koně, ale člověk už si je víc jistý a dovede ho většinou časem srovnat. Ale nejhorší je kombinace nejistota + problematické chování...a řekněme si to narovinu, že hucul není zrovna vhodný koník pro nezkušeného člověka. Ten vyzkouší všechno možné, aby si prosadil svoje. Pokud už to s ním člověk umí, tak je to super koník do nepohody, ale v případě Matěje to prostě nebyla dobrá kombinace. Santana Tě naučí si zase věřit a věřit i konismajlík

Jinak to Usy držení se jejich koní je super. Může si poběhat jak sama chce, nikdo ji do ničeho nenutí. Pro její zdraví je to ideální.

25.5.2013 20:26
bospor

XXX.XXX.192.10

http://www.bospor.estranky.cz/clanky/co-je-noveho/okruzni-jizda-po-morave.html
a dneska jsem byla tady kousek na parkurech. jen chvilku. mě to nic moc neříká a ani mě to dlouho nebavísmajlík
jen, že jsem tam sedláři vezla uzdečku a poladit opravený sedlosmajlík a taky tahle holka byla jednou u nás na kurzu. to byl valach ještě mladíček nevychovanej.smajlík

26.5.2013 07:45
lucky

XXX.XXX.27.76

Teeeda, vypásání obecních pozemků super. Mě by to asi neprošlo. Víc uní nemám a tou moji jsem to vyzkoušela jednou, že bych ji nechala tady u řeky za hrází. Pasení bylo v pohodě, dokud jsem tam stála. Jak jsem se pomalu sebrala že jdu domů (jen pár metrů k plotu naší zahrady), tak madam spustila hysterický záchvat, že tam nebude sama, že ji tam zapomenu a v ohradníku jsem neměla proud, ono to bylo jen tak a prostě hned zjistila kde by to šlo a normálně to podplazila , prodrala se olšinou a vyběhla přede mnou. Že tam sama nebude bez mamí....
Takže někde u hřiště nebo tak bych ji asi nechat nemohla. Kdysi řvala i u koní první dny, než zjistila, že to má jako školku, že pro ni večer přijdu a že tam není sama. Ale máte vidět, když ji tam třeba dám a stím, že ohrada je prázdná a koně jsou někde na vyjížďce. To koukne, že koně tam nejsou a ječí, že jde se mnou domů, co by tam dělala? A když zjistí, že já jdu fakt domů a nechávám ji tam, tak ječí jak hysterka dokud ji nepřijedou aspoň ty koně.smajlík
Štěndo je rozkošné a jak už kráásně stojísmajlík A přeji hodně úspěchu při zkouškách. My už ani nikde nejezdíme. Darések si užívá klidu, loni udělal veterán šampiona a skončil kariéru. Ještě měl poslední štěňátka na prodlouženou chovnost. Letos měl už 9 roků a nikam už se tahat nebude. A Fabínek má 7 roků a taky už jsme s ním rok nikde nebyli. Sem tam předvedu nějakého jeho potomka. Minulý týden mu nešťastně umřel syn na kterého jsme byli moooc pyšní. Krásný pes, Junior šampion a měl náběh na šampiona, uchovněný, zdravý..ještě nezačal krýt a najednou ho není..jsme z toho hodně špatnísmajlík. Ještě mu nebyly dva rokysmajlíksmajlík

Já tady dneska straším u pc od 4 ráno smajlík. Jsem se probudila ve tři a už jsem neusnula..hodinu jsem se plácala v posteli a nakonec to vzdala.smajlík Přííšerně mě bolí hlava, zrovna jsem sežrala Brufen, ač prášky moc nebaštím, tak jsem už musela, jinak se mi ta hlava rozskočísmajlíksmajlík. Jsem byla před skoro měsícem pospravovat krční páteř, ale nepovolilo to vše, jeden blok tam zůstal a rehabky byly plné a nastupuji až 11.6. .... s takovou se toho ani nedožiju! Je mi jak psovismajlík Chjo..to je zase neděle...aspoň že venku je dneska sluníčko. Teplo sice vypadá jinak, ale aspoň neleje jako včera..smajlík

26.5.2013 16:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkHelčo,Vy jste šikovný holky,koukala jsem i FB,jak maže Džínuška pro aporty,smajlíksmajlíkto je neskutečný,naši psi teda aporty vůbec,tak leda buřtasmajlík,ale toho už jaksi nepřinesou,že ano...smajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkMoc držím Džínušce palce na výstavě,ať si odveze nějákou pěknou medaili.smajlíksmajlík
smajlíkTo máte super s těma obecníma pozemkama,smajlíku nás nic takovýho není a když,tak to jsou takový kousíčky zkosený přímo u silnice,smajlíktam bych naše hemelinky stejně nedala,smajlíkale oni se docela slušně pasou i v tom výběhu,jak furt prší,tak tráva utěšeně dorůstá a Šoník byl jednu chvíli i břichatej,tak jsem jim musela přestat přidávat i tu trošíčku sena,co jinak dostávali.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo a Winča už je zase zpátky doma,u té naší kamarádky,to nebylo k tomu,ona se pro nějáký závody nenarodila,smajlíkradši ať hezky lítá zase v lese.smajlíksmajlíksmajlík

26.5.2013 16:39
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKoníci jí hned poznali a vítali se s ní,ale ona lítala,té frísule se přece jenom trochu bojí,oni se moc nemusej,smajlíkale to neva,Winča jí zdrhne,kdykoliv se jí bude chtít.smajlíksmajlík

26.5.2013 16:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo a Šoníka jsme dali zase do nudle,a Moruš s Monďáskem šli do velkýho výběhu,tak Šoník měl asi radost z toho,že je v nudli,nebo coo...smajlík

26.5.2013 16:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,dneska prozmněnu prší zase u nás,ale od samýho rána,smajlíksmajlíkto je naprostej hnus,velebnosti,zmokli jsme na tréninku příšerně.smajlíkNejvíc Jarča.smajlík

26.5.2013 16:50
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkKdyž skákal Monďásek,tak přestalo aspoň na chviličku.smajlíksmajlík

26.5.2013 16:56
janahol

XXX.XXX.60.182

Lucíí, pošli sem to slunko !!!!! Tady taky od rána leje, jsme všichni zalezlí, s dětma šijou všichni čerti a já už nevím co s nima, jak je zabavit smajlík nejradši bych si vlezla s knížkou do postele, jak je tady hnusně smajlík jenže to s těma našima rarachama jaksi nejde smajlík teď s nima manžel bojuje v ložnici, tak jen doufám, že z toho za chvíli nebude brekot smajlík já chci sluníčko a trochu tepla, máme tu jen 6 stupňů smajlíksmajlík Teda tráva roste jako blázen, jen mám obavy, jak to usušíme v tomhle počasí, je to šílené, loni bylo sucho a sena málo a letos ho asi ani neusušíme smajlík A pak že se globálně otepluje smajlík

26.5.2013 16:57
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJojo,Lucí,kvete tady řepka všude kolem,ono je jí tu strašně moc,smajlíkale to mi nevadí,já právě naopak jí hrozně ráda čuchám,hrozně mi voní,smajlíkale Moruš jí žere plnou hubou,jak na ní došáhne někde,tak mám strach,aby z toho neměla nějáký bolení či něco.smajlík
smajlíksmajlíkMoruš s Mondíkem po vypuštění do velkýho výběhu měli taky radost,chvíli tam běhali a pak hned žrali a žrali,aspoň se tady do toho přístřešku schová i Mondík,ona ho tam Moruš do toho přístřešku vedle nechtěla moc pouštět,smajlíkmůůůra jedna.smajlíksmajlík

26.5.2013 17:00
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJaní,dnečska jsme to probírali,jak budeme sušit seno,vojtěška dole na poli je napůl lehlá a to má bejt takhle hnusně ještě prej měsíííc....smajlíksmajlíksmajlíkTak nevím,co usušíme...smajlíksmajlík
smajlíkPromiňte mi ty rozmazaný fotky,bylo opravdu málo světla.smajlík

26.5.2013 17:00
janahol

XXX.XXX.60.182

Helčo, koníci jsou krásný a štěndo přímo nádherná smajlík taky držím palce smajlík

Jaruško, rozumím tomu dobře, že jste Winču vrátili? Ona u vás byla jen nějak na zkoušku? asi mi něco uniklo smajlík
Jinak malou Jarču obdivuju, mě by dneska do sedla nikdo nedostal smajlík

26.5.2013 17:05
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJojo,Janí,vrátili,my jí měli půjčenou na zkoušku a ona pořád něco řešila,jen né to,co měla,ale fakt jí to za vinu nedáváme,prostě každej koník se pro soutěže nenarodil a jí fakt bude líp,když bude jezdit zase jenom na vyjížďky v lese,smajlíktam se má skvěle,mají veliký pastviny a lesy...smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkNo,nám se taky dneska nechtělo,nemysli si,jenže to by se zase koníci nepotrénovali,když takhle prší,to se u nás jezdit nedá...smajlíksmajlíkJenom na tom písku,tam to neklouže.smajlík

26.5.2013 20:43
lucky

XXX.XXX.27.76

Tak ono se to tady celký den honilo, ale většinou byla sice kosa, ale sluníčko svítilo. Usu jsem stáhla dřív z pastviny a vyzkoušela ten podbřišník. No nevím, příště zaprvé nesmíme jet v době, kdy je po celém dni jako koule..sotva dýchala, prděla, no prostě pupek samá trávasmajlík

26.5.2013 20:50
lucky

XXX.XXX.27.76

Jenom jsme si pošpacírovaly krokem, sem tam klus když se ji chtělo.

26.5.2013 20:54
lucky

XXX.XXX.27.76

Ten podbřišník ji neožral ze žádné strany, akorát jak jsem říkala, že má tu pidi bouličku jak hrášek, tak ta má dole nějaké chlupy..tady jsem to fotla. Kdo ví, co by to udělalo na delší trasu. Vyzkouším příště.

27.5.2013 13:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkLucí,myslím,že na delší trasu by jí to taky asi odřelo,ale ty klidný hodinovky by to mohlo zvládnout bez odřenin.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkIvčo,krásný psaní,já jsem nemohla z tý navigace,smajlíkno jo,to ona je chytrá,taky mi občas řekne,že mám jet do protisměru,tak si vždycky ťukám na čelo,jestli není drobátko šáhlá.smajlíksmajlík
smajlíkDneska tu sice neprší,ale stejně je zamračeno a teplo taky vypadá jinak.smajlíksmajlík

27.5.2013 18:24
lucky

XXX.XXX.27.76

No tak tady je taky zima a zataženo...celý den to vypadá na déšť, ale neprší. Já měla ráno děsné bolesti a nakonec jsem nejela do práce, ale k doktorce, opichy jsem měla poprvé a teda že by mi to pomohlo se říci nedásmajlík. Dostala jsem nějaké prášky od bolesti a na uvolnění svalů, takže jsem o půl 1 odvedla Usu, pak lehla k telce a vytuhla normálně až do 6smajlík ..jsem jak pytlem praštěná.smajlík
No s tím podbřišníkem uvedíme, ale nic jiného co bych na ni mohla dát ještě už mě nenapadá...smajlík

29.5.2013 14:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,tak co,bylas někde na dýl s tím podbřišákem?smajlíkA co?smajlík
smajlíkNení u Vás,děvčata,bouřka?smajlíkTady je,a pršííí...smajlík
smajlíksmajlíkAle včéra kvečeru bylo nádherně,tak jsme s Járou vyrazily na vyjížďku,ona se Šoníkem,já samozřejmě s Moruš.smajlíksmajlík
smajlíkJára chtěla cestou něco probrat,ale jak jako,smajlíkjá jsem jí říkala,ať nám koupí vysílačky.smajlíkŠoník má takovej svižnej krok,no a Moruš se loudá...smajlíksmajlík

29.5.2013 14:25
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkI sluníčko nám svítilo chvílema na cestu.smajlíksmajlík

29.5.2013 14:26
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady Šoník kouká na ovce,ještě je tu neviděl,oni jsou tam puštěný nedávno,jinak jsou v takový malý ohradě.smajlík

29.5.2013 14:28
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady už to chudák nemohl vydržet.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMoruš taky čůrala,oni jsou jak když se vždycky domluvěj,jak začne čůrat jeden,tak do chviličky čůrá i ten druhej.smajlíksmajlík

29.5.2013 14:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJára mu na zkoušku dala martingal,a pak celou cestu na něj nadávala,smajlíkprotože jí se líp jezdí bez něj.smajlíksmajlík

29.5.2013 14:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady slejzajj takovej minikopečíček.smajlíksmajlík

29.5.2013 14:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA naše kočička,jak se krásně vyvaluje.smajlíksmajlík

29.5.2013 21:25
bospor

XXX.XXX.192.10

taky bych se vyvalovala, ale lítám jak utrženej vagonsmajlík v sobotu v žehušicích na parkurech, v neděli u brna, včera v plzni a dneska v hradci královésmajlík, ale zejtra jen k doktorovismajlík

29.5.2013 23:00
ruměnka

XXX.XXX.168.68

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkTohle je dobrá fotka.smajlíkPro ochranáře řepky-nemusíte se bát,Jarča s Mondíkem jdou v krásně široký koleji,ale já šla okolo,páč Moruš tu řepku normálně žere,smajlíka já nevím,aby se jí něco nestalosmajlík,tak jkdyž to jde,tak radši jdu jinudy.smajlíksmajlík

Na čepku pozor, je pro koně jedovatá! :)

30.5.2013 07:09
janahol

XXX.XXX.60.182

bospor napsal(a):
taky bych se vyvalovala, ale lítám jak utrženej vagonsmajlík v sobotu v žehušicích na parkurech, v neděli u brna, včera v plzni a dneska v hradci královésmajlík, ale zejtra jen k doktorovismajlík

smajlík Ivčo, tys byla včera v Plzni ? To jsi mohla přijít na kafe, my bychom tě zrelaxovali smajlíksmajlík co že tak projíždíš republiku?

Jinak dneska ráno u nás zese leje smajlík Včera jsem byla se Sany v lese, byla to pohodičkasmajlík, ale už čvachtají i ty nejtvrdší cesty, jestli to takhle půjde dál, tak už nebude kudy choditsmajlík. No a dneska to vypadá, že se jezdit nepůjde, když takhle prší už od rána, ach jo smajlík

30.5.2013 10:20
lucky

XXX.XXX.27.76

Tady taky leje jako z konvesmajlík Aspoň ráno v 7 nelilo a soused Use ještě donesl plno trávy, kterou zbagrovala. A pak začal děsný slejváksmajlík

Mimochodem, podbřišník jsem znovu nezkoušela, sotva se hýbu s tou krční páteří, ale kamarádka na to naštěstí nespěchá, takže ho můžu mít delší dobu.

30.5.2013 11:48
bospor

XXX.XXX.192.10

janahol napsal(a):
smajlík Ivčo, tys byla včera v Plzni ? To jsi mohla přijít na kafe, my bychom tě zrelaxovali smajlíksmajlík co že tak projíždíš republiku?

Jinak dneska ráno u nás zese leje smajlík Včera jsem byla se Sany v lese, byla to pohodičkasmajlík, ale už čvachtají i ty nejtvrdší cesty, jestli to takhle půjde dál, tak už nebude kudy choditsmajlík. No a dneska to vypadá, že se jezdit nepůjde, když takhle prší už od rána, ach jo smajlík

jo byla. ve starým plzenci na návštěvě u příbuzných. tak příštěsmajlík ještě tam letos určitě pojedu, jen nevím kdysmajlík
cestou domů jsme se chtěli stavit na karlštějně, ale nenašli jsme ho tak jsme aspoň koukali chvilku do lomusmajlík

30.5.2013 12:39
lucky

XXX.XXX.27.76

To je kráásný lom! Tady chčije a chčije...smajlík

30.5.2013 12:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

ruměnka napsal(a):
Na čepku pozor, je pro koně jedovatá! :)

smajlíkRuměnko,díky,no,asi by jí musela sníst hodně,aby jí to něco provedlo,ale já z tý řepky nemám dobrej pocit,tak jí radši vždycky,když to jde,obcházím.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkIvčo,jen cestujsmajlík,aspoň se někam podíváš,smajlíkaž začneš chodit do práce,podíváš se leda tak víš,kam,smajlíkto kolikrát se neutrhneš ani na vyjížďku.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkHolky,tady je to taky s tím deštěm hrozný,to je něco tak votravnýho,smajlíksotva to trošíčku vyschne,už leje a leje a je zase terén na 2 věci.smajlíksmajlík
smajlíkMy včéra jeli trénovat,ale na kolbiště s parkurem jsme nemohli,smajlíkje to tam taky samá louže,ale mohli jsme jezdit nahoře na jízdárně,sice je tam jedna překážka,ale pěěkná,i Monďáskovi se líbila.smajlíksmajlík

30.5.2013 13:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,ten lom se jmenuje Mořina,ale to už asi víš,je tam náádherně,smajlíkkdyž jsme tenkrát prodávali Šošonka -toho poníka,tak ten byl kousíček odsud,a jak jsme se tam na něj jeli podívat,tak jsme kolem Mořiny jeli a já se odtud nechtěla hnout,smajlíkzrovna bylo náádherně,to byl úchvatnej pohled...smajlíksmajlíksmajlík

30.5.2013 13:19
janahol

XXX.XXX.60.182

Teda možná se pletu, ale já myslím, že ten lom je Velká Amerika smajlík taková česká mekka všech trempíků smajlík, který tremp tam nebyl, jako by ani nebyl trempem, teda alespoň v době, kdy my jsme jezdili, tak to platilo. Slézt do Ameriky, byl takovej trempskej křest smajlík

Ivčo, to jsi opravdu byla od nás za rohem smajlík, tak dej vědět, až pojedeš příště, dá se u nás i přespat, tak můžeme poklábosit smajlík

30.5.2013 13:32
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJaní,pravdu máme obě,hele...

http://itras.cz/lomy-amerika/galerie/9548/

30.5.2013 14:29
efendi

XXX.XXX.220.177

Holky hlásí se Váš věrný čtenář :) a posílám odkaz na fotky z vandru kolem ameriky :) http://babuna.rajce.idnes.cz/Vandr_za_Hagenem_27.10.-30.10._2010/

PS: jsem ten rebel v červené mikině smajlík

31.5.2013 13:41
didi

XXX.XXX.66.122

My jsme tam jednou byli i s koníkama- zrovna bylo "otevřeno"- on to totiž každou chvíli někdo periodicky vypáčí...

31.5.2013 18:44
janahol

XXX.XXX.60.182

Tak to bych si nechala líbit, Amerika na koních smajlík
Nás, když jsme tam byli, honili rádoby ochránci přírody s dobrmanem a nakonec toho psa pustili na maminu s dvěma dětmi smajlík to už manžel nevydejchal a trochu si s nima promluvil smajlík je fakt, že těsně po revoluci se tam hrnula děsná spousta lidí, ale oni si ty ochránci taky moc neviděli do pusy smajlíksmajlík

31.5.2013 20:14
bospor

XXX.XXX.192.10

já takysmajlík na koni to může bejt moc fajnsmajlík

1.6.2013 08:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkEfendi,nááádherný fotky,smajlíksmajlíka přidávám se k holkám,na koni to musí bejt naprosto dokonalý,smajlíkskoro bych řekla pohádkovýý.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkJaní,teda to jsou mi ochranáři,smajlíkto je děs,takový lidi by na ochraně čehokoliv neměli co dělat,copak jim to tam ta paní šla sníst či co,že museli bejt tak agresivní?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkOldas mi vyprávěl,jak když byl tak kolem 14 let,tak se tam chodili koukat parta s klukama na nudistky.smajlíksmajlík

1.6.2013 13:47
janahol

XXX.XXX.60.182

http://www.youtube.com/watch?v=RY6IrCyMnEY

koukejte holky, už taky můžu sem tam ukázat nějaké videosmajlík
Heč, dneska ráno jsem stihla jít jezdit ještě než začalo pršet smajlík domů už jsme se vraceli za deště a od té doby zase leje a leje smajlík

1.6.2013 18:42
bospor

XXX.XXX.192.10

to jsi měla klikusmajlík tady prší od rána. až teď před chvilkou přestalosmajlík video pěknýsmajlík

1.6.2013 20:46
janahol

XXX.XXX.60.182

Ivčo u nás začalo ráno kolem devátý a ještě nepřestalo smajlíksmajlík je to děs a hrůza...
nejvíc mě včera mrzelo, že jsem nestihla jet večer, protože kolem sedmý se to tu protrhalo a v půl osmý bylo úplný azuro smajlíksmajlík Kdybych to věděla, tak jsem si na to v tý stáji počkala, ale já tam odtud odjížděla po šestý s tím, že to vypadalo, že bude lejt a pak najednou sluníčko a modrá obloha, prostě na palici smajlík

1.6.2013 23:02
bospor

XXX.XXX.192.10

jj já to právě stihla večer a ještě i Barčusmajlík zato dneska jsem skoro nevylezla z barákusmajlíksmajlík

1.6.2013 23:24
janahol

XXX.XXX.60.182

ty lupiny jsou nádherný, tady u nás vím jen o jedné louce, kde rostou smajlík

2.6.2013 10:21
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDěvčata,to máte dobrý,že můžete ject ven,tady ty cesty jsou strašně umydlený a to by koním klouzalo jako blázen,my musíme počkat tak 3 dny po posledním dešti,až to vyschne,takže vyjížďka v nedohlednu.smajlíkAle to něják neřešíme,jiní jsou na tom s tou vodou daleko hůř,doufám,že jinak jste s koníkama všechny v pohodě a nehrozí Vám záplavy.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkJaní,videjko suuuper,smajlíksmajlíkSantana má krásnej pohodlnej cvalsmajlík,to Moruš drncá i v tom cvalu,jak je malinkásmajlík,ale já už jsem si tak ňák zvykla,nevadí mi to...smajlíksmajlík

2.6.2013 10:23
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJá toho mýho chlapa fakt asi bacimsmajlík,to je děs,říkám mu-dej ráno trošíííčku sena jenom Šoníkovi,ten toho v tý nudli moc nemá,no,a přijdu a ona se cpe senem i Moruš s Monďáskem,smajlíksmajlíkpřitom ti tam mají trávy dost,jsou tlustýsmajlíksmajlík a žádný přídavky nepotřebujou...smajlíksmajlíksmajlík

2.6.2013 22:07
janahol

XXX.XXX.60.182

Manžel tvrdí, že ty horké letní dny ještě letos přijdousmajlík, tak v tom víkendovém nečasu vyrobil prototyp držáku na pití smajlík Nedopadlo to zas až tak špatně, tak teď ještě musím vyzkoušet funkčnost smajlík

Jinak jestli nepřestane pršet, tak je i u nás po ježdění. Byla jsem ráno v lese a už jsou použitelný jen zpevněný cesty. Ty krásný měkký lesní cesty jsou rozmáčený a mezi stromama se i v kopci udělali jezírka smajlík Povedlo se nám se Sany zapadnout po kolena smajlík Je to děs smajlík

Lucí, tu vyjížďku na té krásné cestě a na sluníčku v tuhle chvíli můžu jen tiše závidět smajlík
Sluší vám tosmajlík

Doufám, holky, že jste všechny i s koníkama mimo vodu a v pořádku...

3.6.2013 07:57
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahooj! Jani viděla jsi fotky na fb, jo? No jo, mě něchtěl nikdo věřit, že je to foceno včera. Jinak ta cestička je kolem řeky Ostravice...dole je hned koryto, ale i ryby tam chodí pěšky smajlík. Né, jako vážně, je strašné co se po republice děje. Já večer koukala ve Zprávách jako puk! Na fb mi psala kámoška jak jsem hodila ty fotky...že jako u vás neprší?smajlík Říkám..ne..tady krásně , teplo a celý den svítí sluníčko. Mraky se honily, ale nikdy nekáplo. My byli půl dne venku, takže jsem vůbec nevěděla, co se děje na druhé straně republiky!smajlík

Stráášně jsem se zasmála u toho videa jak se Santaně moc nechce........prý Nech toho a cválej..a jdi a lep ji jednu smajlík. To já jsem včera moc pobízet nemuselasmajlík Ale tohle znám a náhodou takový línější koník je na učení někdy lepší. Já na přesně takovém, jenom plavém chlaďáskovi kdysi začínala. Sedlo jsme neměli, prd jsme o ježdění věděli..vlastně tam chodily dvě holky co jezdily na jízdárně, ale já se vlastně učila od nich. Poprvé mě holka vzala za sebe a jedem....a krok, klus a cval...bombá! Já seděla do té doby je na kříženci chlaďase a teplokrevníka Kaštánkovi, za kterým jsem chodila k pánovi co měl jako jediný ve vesnici u nás koně jednoho a oral vše co se dalo. Občas mě posadil za chomout do vozu v kroku... Když si dneska vzpomenu na ty začátky, tak vlastně samá nezodpovědnostsmajlík. A Ten co jsem chodila pak na Pržno se taky jmenoval Kaštan. Ještě tam byla Elza, ale to byla mladá rozežraná kobyla co kopala a byla nevysitatelná...do stáje k ní bylo nebezpečné a já se ji bála. Dneska vlastně vím, že byla nešťastná. Nic nedělala, nudila se, měli malý výběh, kde se pořádně ani neproběhla, tak když se s ní něco chtělo dělat, byla jak obří dynamit cca 700kg .... Ale Kaštánek byl zlatý kůň a holky mě na něj vysadily a to bylo vysvětlení co dělat a jeď...a já jela... bez sedla, jen uzdečku měl a jela jsem sama krokem a klusem do lesíka a zpátky po loukách. Postupně jsem jedzily i sama a pak i sama se odhodlala poprvé cválat a to bylo úplně to samé.... než vůůbec nacválal. Ale jeho to bavilo s námi víc než s majitelem ve voze. Pak viděl časem chomout a už se schovávalsmajlík. Zato s námi cválal po polích jako nic...krásné vzpomínky.

Cváááláme!!!!

3.6.2013 08:25
lucky

XXX.XXX.27.76

Efendi, ty fotky jsou úúžasné. Krásné pokoukání!smajlíksmajlík

Jinak co se vyjížďky včera týče ještě. Tak jsem včera poprvé brala začátečnice. Ve výběhu a na louce už zvládají. Beník to ze začátku hned zkoušel. Zajímavé je, že když zůstane doma sám, tak ječí, lítá kolem ohrady a neustále zjišťuje nějaké slabé místo, kudy by zdrhnul. Ale jak se jde ven a zase to vypadá, že by se mohlo i pracovat, tak neví jak to zabalit domů...klidně od kobyl pryč, ale domů...tam se nebude pracovat.... hajzlík vyčůraný.smajlík Ale holčina to zvládla, pokaždého ho stočila a vysloveně dokopala tam kam chtěla..pak jsme ho zavřeli s kobylami podél řepky, tak prostě musel jít rovně s námi pryč. Potom to s ní chuděrou na konci pole, když jsme procházeli cestičkou v řepce, vyzkoušel ještě vzít domů. Normálně to s ní hajzlík vzal do řepky, že si zkrátí cestu a vezme to ještě dom...najednou nebyli vidět. Musela sesednout a z té řepky ho vytáhnout, jinak by to s ní asi protuneloval až domů....smajlík Tak jsem měla strach, že holčina z toho bude špatná hned. Ale nevzdala to, dotáhla ho pak přes most a kolem řeky u nás za barákem už šel. Jednou to vyzkoušel ještě, že by jako nešel , ale já byla s Usou za ním a z koně na něj akorát dosáhnu nohou, že jsem ho dloubla do zadku, ať nekecá a šlapesmajlík. Tak teda šel no.... smajlík Místy jsme si zaklusali, Usa byla šikovná. Máme půjčený ten podbřišník. Holky byly nadšené, že první vyjížďka a že je to tak kráásné. Dojeli jsme k nim domů, jejich rodiče mají mini ZOO s občerstvením (lišky, ptáci, nosálové, fretky atd... ). A zpátky koně šlapali jako hodinky. Holky si kousek zacválaly, já je pak s Usou dojela pomalu klusem. Nechtěla jsem ji přetáhnout a taky po chvíli klusu začne sípat. A volala jsem tátovi, jestli by byl tak hodný a cvaknul nás za barákem, že budou mít holčiny památku na první vyjížďku. Tak jsme klusaly a Usa pak viděla tátu, tak vykulila kukadla a moc si chtěla zacválat, tak jsem ji pobídla a ona se hezky zhoupla a krásně cválala. Já se postavila do třmenů, abych ji uvolnila hřbet, přece jen není zvyklá teď pod sedlem a ani svaly moc nemá. Taky jsem měla obavy, aby mi nechtěla z té radosti vystřelit, ale ne, šla krásně. Akorát to bylo takové nevyvářené..ještě chytá rovnováhu znovu. Ale byla moc šikovná. Pak jsme jeli domů na pastvinu a po louce si holky zacválaly a Usa taky ještě chtěla, tak jsem ji nechala a to bylo takové její nadšené jééééé...cváláme....jééé.už nemůůůžu... a sama brzdila a měla co dělat to udýchat. Tak jsem vykrokovaly. Trochu sípala, ale byla spokojená, že aspoň pár metrů se mnou si to mohla vyzkoušet zasesmajlíksmajlík

3.6.2013 08:31
lucky

XXX.XXX.27.76

Ale dneska tady leje hnusně smajlík Ale co se stěžuju...oproti zbytku republiky!!! Je to strašné!

Trocha černého humoru, tak sand nikoho neurazím....
Moje máti včera přišla s tím, že Velká Morava bude mít mořesmajlík

Ji říkám, že je prdlá.... a ona no je to hrozné, ale nám se v 97 Češi smáli, že čechy budou mít moře a hasiči by se měli přejmenovat na Pobřežní hlídku..... a je to fakt, to si pamatuji ty vtipy na to..... jak lidi hned se snažím zlehčit něco černým humorem, co?

Ale doufám, že jste všichni v pořádku! No bude to trvat, než to vyschne a nevím teda, kdo letos nasuší to seno!!!!!smajlík

Tady se Benda kouká na Usu a té to není příjemné. Ona mu 100% nevěří, občas ji vyžene od někud a štípne, kolikrát od něj měla i kopýtko otištěné na zadku, takže ji není příjemné, když vedle něj stojí a on se na ni začne koukatsmajlík

3.6.2013 08:54
lucky

XXX.XXX.27.76

Mimochodem, teď bylo ve Zprávách, že se to požene tady na Moravu a že snad i na Slovensku se rozvodnil Dunaj....tak abychom neměli brzy Československé mooořesmajlíksmajlík

3.6.2013 12:46
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJaní,nechci být špatným prorokem,ale myslím,že tohle ztratíš...smajlíkTeda to pití z toho vypadne určitě a ten obal se vymele časem a ztratíš to taky,ale třeba néé,smajlíkno uvidííš.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkLucí,já taky koukala na FB a 2 x jsem koukala na datum,jestli jsou to fakt včerejší fotky,smajlíksmajlíktady je to hnus fialovej,už mi hooodně chybí sluníčko,smajlíkjá funguju na sluníčko,jsem solární,smajlíka když není kde dobít baterky,tak jsem celkově taková jakásik špatnááá....smajlíksmajlík

3.6.2013 13:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkMožná jestli je ten obal zezadu tím prošpikovanej,tak možná se to tam udržísmajlík,ale to pití,pokud tam jen trochu kloktá,tak vypadne.smajlík

3.6.2013 18:32
janahol

XXX.XXX.60.182

Jaruško, doufám, že to bude fungovat smajlík Je to vyrobené z hodně tvrdé kůže a ta flaška je tam hodně nafest. Ze spodu je to karabinkou připlé k očku na sedle a ke spodnímu kroužku je to přitažené tím řemínkem smajlík Jen nevím, kdy to vyzkouším, dnes tu leje od rána a moc se to netváří, že by chtělo přestat smajlík Je to docela hrůza, naštěstí jsme dost vysoko, ale do stáje už se přistěhovali tři koně z Plzně, kteří mají stáj pod vodou smajlík Kdyby se alespoň oteplilo, topíme jak blázni smajlík musíme vydržet, ale už je to na palici, taky funguju na sluníčko smajlík

4.6.2013 08:37
lucky

XXX.XXX.27.76

Je to strašné ten liják. Tady už taky druhý den nepřetržitě chčije a chčije.... Naštěstí co mám info, jsou přehrady připravené a vypouštějí nad stav, tak i to co má spadnout by nás nemělo ohrozit. Ale psiska už jsou na prášky, Darés se nechce jít ani vyčůrat a je jen zalezlý v sedlovně. Usa znechucená. a já mám taky solární deficit...v tohmle počasí jsem jak pytlem praštěná, točí se mi hlava,všechno mě bolí...smajlík

4.6.2013 10:01
bospor

XXX.XXX.192.10

tak se to vyměnilo. tady zas vykukuje sluníčko a pršet přestalo už včerasmajlík všude jsou bažinysmajlík tady jsou normálně, takže nic zvláštníhosmajlík

4.6.2013 10:42
lucky

XXX.XXX.27.76

No tak my jsme v klidu. Tady nás nezasáhla voda ani při největších povodních a to máme řeku za barákem. Jsou tady svojí hráze a má rozšířenou kapacitu a Šance dost udrží, tak uvidíme... Jako spíše je nepříjemný ten déšť smajlíksmajlík

4.6.2013 12:37
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJaní,tak držím palce,abys mohla brzo flaškonos ozkoušetsmajlík,snad se už brzo udělá hezky,bo mi z toho taky šibne.smajlíkTerka psala,že jsou u Tábora taky pod vodou,smajlíkjízdárna zaplavená,výběhy,všechnooo...smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkTady dneska zase ještě dopoledne 2 x pršelo,ale fčíl už asi 2 hodiny neprší,smajlíksmajlíktak jsme zkontrolovali ohradník,jestli nejsou kolíky moc uvolněný a nebylo to tak strašný,sem tam se ťuklo do nějákýho.smajlík

4.6.2013 21:27
janahol

XXX.XXX.60.182

Tak se hlásím, zkouška flaškonoše provedena smajlík mimochodem, Jaruško, ten název je prostě perfektní smajlík Všechno bylo v pohodě, pěkně to drží na místě, neplácá ani nikde neklepe a flašku jsem neztratila.smajlík Ani v klusu ani ve cvalu se to nehlo smajlík Jen Santana byla lehce nervozní, co že to tam vzadu žbluňká, když jsem upila smajlík Ale zvládla to v pohodě i když ta flaška po mém napití začala syčet, jak se tam vracel vzduch smajlíksmajlík
Teda ale musím říct, že ježdění mimo cesty je úplně neproveditelné smajlík kůň sice projde, ale boří se a čvachtá a měli jsme toho obě dost, než jsme se dostali na zpevněnku smajlík My právě za vsí musíme kus po měkké lesní cestě a ta je teď jedna blátivá klouzačka, tak chodíme mezi stromy, ale boří se to i tam smajlík Prostě všeho moc škodí a dost už bylo deště smajlík Jinak tady pršelo ještě celé dopoledne, až kolem druhé se ukázalo sluníčkosmajlík, ale když jsem vyjížděla kolem páté ze stáje do lesa, tak už zase bylo zataženo smajlík

5.6.2013 12:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkJaní,Moruš se tenkrát taky hrozně lekla,když jsem poprvé otevřela flašku a ono to zasyčelo,jak to bylo napěněnýsmajlík,tak z toho byla fakt hezky vykulená,smajlíkale podruhý už se lekla míň a pak už jenom koukla a adneska už to neřeší vůbec.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady je dneska kráááááááááááááásněěěě....smajlíksmajlíksmajlík

5.6.2013 13:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠoník má pláštěnku né před deštěm,ale před bahnem,páč za chvíli jde jezdit a on by se hned zvrhnul do bahna,ono je to pořád ještě mokrý to bahýnko,takový to lepící,to oni mají nejradši,smajlíksmajlíkjenže jak je velkej,tak ho pak vždycky čistíme nejmíň hodinu.smajlíksmajlík

5.6.2013 13:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkVůbec si tyhle dva malý koně nedovedu představit,jak by vypadali na nějáký teď vysoký pastvině,smajlíktakhle na tomhle,co tu mají,jsou jak buřti,Olda už poslechl a nekrmí jesmajlík a stejně jsou jako balony.smajlíksmajlík

7.6.2013 22:06
janahol

XXX.XXX.60.182

halooo kochačky smajlík kde jste???smajlík je mi to jasný, konečně je trochu hezky, tak všechny trajdáte venku, místo dřepět u PC smajlík alespoň v to doufám smajlík

Já dneska se Santanou jela juknout jak vypadá Berounka smajlík pořád je pěkně zvedlá, ale víceméně v korytě, tak už to snad začne vysychat. Les je teď nepoužitelnej a asi to potrvá, než to přestane čvachtat smajlík
Manžel mi zase udělal pár kontrolních stanovišťsmajlík, tak mám zase nějaké obrázky a jdu se s vámi podělit smajlíksmajlík

...v pangejtech pořád teče voda smajlík...

7.6.2013 22:09
janahol

XXX.XXX.60.182

...tady za námi elektrárna a jez, hladina bývá tak dva metry pod úrovní cesty, na které stojímesmajlík

7.6.2013 22:11
janahol

XXX.XXX.60.182

...tak už jsme to viděli a můžeme jít domů smajlíksmajlík moc pěknej večer to byl smajlík

8.6.2013 22:02
janahol

XXX.XXX.60.182

Jedna povedená z dneška smajlík
Krásná dvouhodinová projížďka smajlík

9.6.2013 06:22
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkPravdu díš,Janísmajlík,jak je hezky,tak couráme,smajlíksmajlíkkoňouchové taky byli dost natěšení na vyjížďku po tolika dnech hnusnýho počasí.smajlík
smajlíksmajlíkTady,jak jdeme po tý cestě,tak tam za tou zatáčkou nám vyběhly 3 děti a ječely,že tam jsou někde včely,smajlíkale my s Járou jsme jely dál a nikde jsme žádný včely nepotkaly,smajlíktakže nám uletěly včely,smajlíkale vůůbec nám to nevadilo.smajlíksmajlík

9.6.2013 06:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJaní,ta voda,to je děs běs,smajlíksmajlíksmajlíktady to vypadalo včera taky na pěknej slejvák a bouřku,já se modlila,ať prší radši tady,než aby to zase lilo tam do těch oblastí,ale tady nespadla ani kapka a kam to šlo,nevím,asi nejspíš zase na tu Berounku..smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkV zahradách.smajlíksmajlík

9.6.2013 06:35
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA Šoníkovec obecný.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkJaní,to je kráásný,jak jste se se Santanou sžily spolusmajlík,jste už perfektní samostatná jednotka,smajlíksmajlíksmajlíka je to fajn,viď,když koník není závislej na ostatních koních,já to měla s Moruš zezačátku takyx,zaboha nechtěla chodit sama,nebo i první když šla,tak prostě nešla,smajlíkchtěla chodit jenom ve štrůdlu za koněm s hlavou strčenou mezi jeho zadníma nohama,smajlíksmajlíktak byla zvyklá,smajlíkjenže já taky hodně tenkrát jezdila sama a prostě jsme jezdily,řešily problémy a časem se Moruš osamostatnila natolik,že krásně odešla od koní a nic už dneska neřeší,ví,že se k nim vrátí a vyjížďku si užíváme spolu,i jí nechám třeba někde pást a nedržím jí,že klidně mi může zdrhnout,kdyby chtěla,smajlíktak jsem taky moc ráda,že jsme se takhle vyjezdily spolu.smajlíksmajlíksmajlík

9.6.2013 06:41
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkNo a včera Židovice,Monďáskovy první ofika s Jarčou,a hned mašlesmajlík za 6. místo-90 cm,smajlíksmajlíktak nás moc potěšil,kluk jeden ušatej.smajlíksmajlíksmajlík

9.6.2013 06:45
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkNo a Pižďuch 2 starty a taky 2 mašle,smajlíkjedna za 90 cm 4.místo a druhá rovněž za 4.místo,ale v soutěži do 110 se stupňovanou obtížností bez Žolíka,smajlíksmajlíktakže včera to byla paráda,opálená jsem jak kdybych byla někde v Itálii,smajlíkaž jsem měla strach,že budu večer zpívat písně severusmajlík,ale naštěstí to nebylo tak strašný.smajlíksmajlík

9.6.2013 07:01
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady omašličkovanej Monďásek,protože jel jako druhej v tý první soutěži a Pižďuch čekal v přívěsu,tak Jára jela na dekorování s Monďáskem.smajlíksmajlík

9.6.2013 13:03
janahol

XXX.XXX.60.182

http://www.youtube.com/watch?v=o6z6ESR4CxE
tady vám posílám videiko na kterém je vidět jak pěkně drží na sedle flaškonoš smajlík

Jaruško, malá Jarča je třída smajlík to je prostě paráda, jak jí to s koníky jde smajlík

9.6.2013 16:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJaníí,suuuper,flaškonoš drrrží jak přibitej,smajlíksmajlíkje vidět,že manžel je šikovnej,budeš mít super občerstvení v těch vedrech,teda jestli nějáký na ježdění budou,tady už leje a řítí se nějáká velká buřina.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkDíky za Járu,taky jsem ráda,že jí to baví,ale ještě se Šoníkem bude dost práce,ale pomaloučku se zlepšuje.smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík