Sháním krátkodobý pronájem koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2013 19:05
koníkovýjezdec

XXX.XXX.106.164

Dobrý den jsem Soňa je mi 15 let a sháním pronájem v jihomoravském kraji na letošní červenec a pulku srpna . :přispění na ustájení 1000 a přeprava uhradit
Koník nekouše neklká ani nekope
Koník muže být ustájen v Dolních Dunajovicích u Mikulova... vyborné podmínky pro ustájení

jsem zkušená jezdkyně radši bych koníka který umí i skákat parkur a trochu i drezurní .
Děkuji za každou odpověď popř . muj e.-mail:soni.gumi.maci@seznam.cz smajlík

3.6.2013 00:51
suszenka

XXX.XXX.135.79

koníkovýjezdec napsal(a):
Dobrý den jsem Soňa je mi 15 let a sháním pronájem v jihomoravském kraji na letošní červenec a pulku srpna . :přispění na ustájení 1000 a přeprava uhradit
Koník nekouše neklká ani nekope
Koník muže být ustájen v Dolních Dunajovicích u Mikulova... vyborné podmínky pro ustájení

jsem zkušená jezdkyně radši bych koníka který umí i skákat parkur a trochu i drezurní .
Děkuji za každou odpověď popř . muj e.-mail:soni.gumi.maci@seznam.cz smajlík

Jestli to dobře chápu, tak si koníka chcete zavést do vlastní stáje (Dolní Dunajovice), platíte přepravu a majiteli budete dávat nájem za koně 1000,- měsíčně? Jakou máte představu o hrazení veterinárních zákroků a kováře v době Vašeho pronájmu? Jaké jsou Vaše jezdecké zkušenosti? Máte zájem se s koněm zúčastnit případně nějakých závodů?

3.6.2013 09:58
joripage

XXX.XXX.41.2

Nenamáhejte se, takhle diskuse už tu byla, slečna to jen zkouší pod jiným jménemsmajlík

3.6.2013 15:42
suszenka

XXX.XXX.135.79

joripage napsal(a):
Nenamáhejte se, takhle diskuse už tu byla, slečna to jen zkouší pod jiným jménemsmajlík

vím, jen jsem chtěla slečnu proklepnout, jestli už jí to docvaklo :D

Přidejte reakci

Přidat smajlík