Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.8.2006 10:41

Ahojky, tohoto konika jsem vcera videla na pastve. Lokalita: Anglie - Zapadni Yorkshire. Nevite, co by to mohlo byt za plemeno? Jestli to neni krizenec

7.8.2006 10:43

ebutterfly napsal(a):
Ahojky, tohoto konika jsem vcera videla na pastve. Lokalita: Anglie - Zapadni Yorkshire. Nevite, co by to mohlo byt za plemeno? Jestli to neni krizenec

A tady jeste jednou...

7.8.2006 10:45

ebutterfly napsal(a):

A uz naposledy

7.8.2006 10:47

ebutterfly napsal(a):
A uz naposledy

To bude podle mě nějaký ten jejich kob.jakou měl KVH odhadem?

7.8.2006 10:55

microfon napsal(a):

Ta pastva byla snizena oproti cesticce, po ktere jsem sla, proto se to tezko odhaduje. Pripadal mi mensi, tak cca 140 - 150 cm. Ale to je vazne odhad

7.8.2006 10:57

ebutterfly napsal(a):
Ta pastva byla snizena oproti cesticce, po ktere jsem sla, proto se to tezko odhaduje. Pripadal mi mensi, tak cca 140 - 150 cm. Ale to je vazne odhad

mozna to bude Irsky teplokrevnik ale ti vetsinou byvaji vyssi

7.8.2006 11:24

krai napsal(a):
mozna to bude Irsky teplokrevnik ale ti vetsinou byvaji vyssi

100% je to kob - Miluju je:-)

7.8.2006 11:28

sabina napsal(a):
100% je to kob - Miluju je:-)

Podle té výšky by to mohl být klidně i ten welšský kob

7.8.2006 11:46

microfon napsal(a):

Dekuji vsem za tipy. Kob me nenapadl Mne se tenhle konik libil z tech tri, co se tam prave pasli, nejvic. Pro ilustraci dodavam foto kobylky, ktera mu delala spolecnost. Je oproti nemu dost drobounka.
Kdyby nekteri cesti konici videli, jak se tu anglicti konici maji, zacali by jim zavidet. Kvalitni trava cely rok, zadne ukrutne mrazy ani vedra, obrovske louky a pole, proste krajina a zivot, jaky si konik muze jen prat

7.8.2006 12:10

ebutterfly napsal(a):
Dekuji vsem za tipy. Kob me nenapadl Mne se tenhle konik libil z tech tri, co se tam prave pasli, nejvic. Pro ilustraci dodavam foto kobylky, ktera mu delala spolecnost. Je oproti nemu dost drobounka.
Kdyby nekteri cesti konici videli, jak se tu anglicti konici maji, zacali by jim zavidet. Kvalitni trava cely rok, zadne ukrutne mrazy ani vedra, obrovske louky a pole, proste krajina a zivot, jaky si konik muze jen prat

A prosim, ukaž nám ještě toho třetího
Jo,Mě se to v Anglii zdá taky jako takovej konskej ráj.

7.8.2006 12:15

microfon napsal(a):

Toho tretiho musim nejprve prinest na flashi do skoly a pak ho teprve muzu dat sem :-( zkopirovala jsem si na flash jen tyhle dva:-( O vikendu opet vyrazim do okoli, tak treba nafotim jeste nejake zajimavejsi koniky:-)

7.8.2006 12:16

microfon napsal(a):

Jeste k tomu raji, ovce, kravy a kozy se tu maji take skvele:-)

7.8.2006 12:22

ebutterfly napsal(a):
Jeste k tomu raji, ovce, kravy a kozy se tu maji take skvele:-)

Tak já se budu těšit, třeba tam budou i nějací jejich original poníci(třeba higland pony)

7.8.2006 12:25

microfon napsal(a):
Tak já se budu těšit, třeba tam budou i nějací jejich original poníci(třeba higland pony)

Dobre, ted to budu brat jako svoji vikendovou misiTakhle kdyby chtel nekdo ovce nebo kravy...

7.8.2006 12:35

microfon napsal(a):

Jo,taky sem byla nedávno v Anglii a je to opravdu koňský ráj,všude koně a ovce a ten terén a příroda,no super,žasla sem.
Byla jsem v Londýně a tam zrovna měla královna nějaké slavnosti a vyjeli snad všechny koně z královských stájí,to byla podívaná.Jen ty plemena některé mi nebyli jasné.
No jela bych hned zase,nelituju.
Jinak taky bych to typla na nějakého Welshe,jinak pěkný koník

7.8.2006 13:04

ebutterfly napsal(a):

Jen tak pro zajimavost jsem nasla stranku s inzeraty s konmi. Muzete tu najit plemena, ktera se u nas jen tak nevidi plus za kolik jsou na prodej.
Kurz GBP/CZK = cca 42.5 Kc
Minimalni mzda v UK cca 5.15-5.50 GBP/hodina

http://www.dragondriving.co.uk/ horses.htm (bez mezery)

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.8.2006 15:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

ebutterfly napsal(a):
Jen tak pro zajimavost jsem nasla stranku s inzeraty s konmi. Muzete tu najit plemena, ktera se u nas jen tak nevidi plus za kolik jsou na prodej.
Kurz GBP/CZK = cca 42.5 Kc
Minimalni mzda v UK cca 5.15-5.50 GBP/hodina

http://www.dragondriving.co.uk/ horses.htm (bez mezery)

Ti koníci mají ohradu jen z naskládaných kamenů? A nebo na jedné fotce vidím ostnatý drát? To jim z toho nevyskočí? No v tom koňském ráji nemají důvod, že?

7.8.2006 15:42

ebutterfly napsal(a):

priklanam sa k nazoru, ze to je welsh cob...ano, to tam maju vsade kamenne ploty a obvykle i ostnate droty-dva rady na vrchu a pletivo s velkymi okami pod nimi, pripevnene na drevenych koloch.

7.8.2006 16:56

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ti koníci mají ohradu jen z naskládaných kamenů? A nebo na jedné fotce vidím ostnatý drát? To jim z toho nevyskočí? No v tom koňském ráji nemají důvod, že?

Spravne, jen kameny naskladane na sobe. A misty i hodne nizoucke. Pastviny jsou casto pruchozi, musi tam byt ale cedulka 'pubic footpath', to opravnuje chodce projit pres pozemek. Nastesti existuji takove zkratky, jinak by trvalo nekolik hodin, nez by se clovek dostal tam, kam potrebuje, protoze jejich pole jsou opravdu velka a navic je jedno vedle druheho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík