Uživatel s deaktivovaným účtem

My jsme kdysi malovali na koně indiánské malování pomocí rozdrcené barevné křídy smíchané s krémem na ruce (Nivea? Indulona? už si nevzpomenu). S tím mám docela dobrou zkušenost. Jinak jsem zažila koně pomalované kdečím od vodovek, přes tempery, zbytky olejových barev až po balakryl () a alergickou reakci apod. jsem nezažila u žádného (ale bylo to pomalování na vystoupení a pak to šlo zase hned dolů).
Adél koňařka

XXX.XXX.180.126
Dobrý den, mám dotaz. Potřebuji barvy na koně, ale nikde na netu je nemůžu sehnat. Nevíte někdo o nějakém obchodě nebo e-shopu ? Předem děkuji
kompot

XXX.XXX.252.37
terr
napsal(a):
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně pomalování koně.
Zkoušeli jste to někdy? Popř. jakými barvami? Temperkami? .. A jestli to nemůže vyvolat nějakou alergickou reakci? :)
Předem děkuju :)
Chcete koně otrávit? Temperky jsou jedovaté. Vis scéna ze slunce seno kde dal kluk modrou temperu králíkům. A nezapomeň te že koně dosáhnou skoro všude a hrozí že si lízne
Nemám slov co lidi napadne.
Koukněte zda se na to neprodávají nějaké barvy mi měli barevné značkovací spreje.
kompot
napsal(a):
Chcete koně otrávit? Temperky jsou jedovaté. Vis scéna ze slunce seno kde dal kluk modrou temperu králíkům. A nezapomeň te že koně dosáhnou skoro všude a hrozí že si lízne
Nemám slov co lidi napadne.
Koukněte zda se na to neprodávají nějaké barvy mi měli barevné značkovací spreje.
Ve Slunce, seno... to byly anilinové barvy. Ty se snad už ani koupit nedají.
tony-jcb
napsal(a):
Jesti chceš mebo musíš vzal bych tělový barvy když se stim patlaj děti tak to přežijou i koně.
Hlavně během focení a na krátkou dobu jdou ti koně ohlídat, aby si to případně neolízali,
z vlastní zkušenosti mohu říci, že moje kobča nijak citlivá na tělovou barvu nebyla.
Použila jsem tento typ
http://www.skolni-potreby.eu/fotografie/max/barvy-na-oblicej-6ks-83808-0.jpg
Ale musím varovat, nejde to zrovna dolů modrá nám vydržela okolo oka skoro 3 měsíce