Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2013 23:10
terr

XXX.XXX.8.11

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně pomalování koně.
Zkoušeli jste to někdy? Popř. jakými barvami? Temperkami? .. A jestli to nemůže vyvolat nějakou alergickou reakci? :)
Předem děkuju :) smajlík

4.7.2013 15:50
field

XXX.XXX.216.249

Nikdy jsem to nedělala, ale temperama a podobnýma barvama bych to rozhodně nezkoušela... smajlík
Snažila jsem se ti to najít na googlu a nic jsem nenašla. smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2013 15:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

My jsme kdysi malovali na koně indiánské malování pomocí rozdrcené barevné křídy smíchané s krémem na ruce (Nivea? Indulona? už si nevzpomenu). S tím mám docela dobrou zkušenost. Jinak jsem zažila koně pomalované kdečím od vodovek, přes tempery, zbytky olejových barev až po balakryl (smajlík) a alergickou reakci apod. jsem nezažila u žádného (ale bylo to pomalování na vystoupení a pak to šlo zase hned dolů).

Adél koňařka

13.1.2017 21:34
Adél koňařka

XXX.XXX.180.126

Dobrý den, mám dotaz. Potřebuji barvy na koně, ale nikde na netu je nemůžu sehnat. Nevíte někdo o nějakém obchodě nebo e-shopu ? Předem děkuji

kompot

13.1.2017 22:42
kompot

XXX.XXX.252.37

terr napsal(a):
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně pomalování koně.
Zkoušeli jste to někdy? Popř. jakými barvami? Temperkami? .. A jestli to nemůže vyvolat nějakou alergickou reakci? :)
Předem děkuju :) smajlík

Chcete koně otrávit? Temperky jsou jedovaté. Vis scéna ze slunce seno kde dal kluk modrou temperu králíkům. A nezapomeň te že koně dosáhnou skoro všude a hrozí že si lízne

Nemám slov co lidi napadne.
Koukněte zda se na to neprodávají nějaké barvy mi měli barevné značkovací spreje.

14.1.2017 18:16
pipet

XXX.XXX.97.207

kompot napsal(a):
Chcete koně otrávit? Temperky jsou jedovaté. Vis scéna ze slunce seno kde dal kluk modrou temperu králíkům. A nezapomeň te že koně dosáhnou skoro všude a hrozí že si lízne

Nemám slov co lidi napadne.
Koukněte zda se na to neprodávají nějaké barvy mi měli barevné značkovací spreje.

Ve Slunce, seno... to byly anilinové barvy. Ty se snad už ani koupit nedají.

14.1.2017 18:51
lenacia

XXX.XXX.211.83

pipet napsal(a):
Ve Slunce, seno... to byly anilinové barvy. Ty se snad už ani koupit nedají.

Anilinky jsou normálně k sehnání.

14.1.2017 21:34
tony-jcb

XXX.XXX.110.166

Jesti chceš mebo musíš vzal bych tělový barvy když se stim patlaj děti tak to přežijou i koně.

14.1.2017 22:04
lenacia

XXX.XXX.211.83

tony-jcb napsal(a):
Jesti chceš mebo musíš vzal bych tělový barvy když se stim patlaj děti tak to přežijou i koně.

Hlavně během focení a na krátkou dobu jdou ti koně ohlídat, aby si to případně neolízali,
z vlastní zkušenosti mohu říci, že moje kobča nijak citlivá na tělovou barvu nebyla.
Použila jsem tento typ
http://www.skolni-potreby.eu/fotografie/max/barvy-na-oblicej-6ks-83808-0.jpg

Ale musím varovat, nejde to zrovna dolů modrá nám vydržela okolo oka skoro 3 měsíce

15.1.2017 09:18
pipet

XXX.XXX.97.207

lenacia napsal(a):
Anilinky jsou normálně k sehnání.

No jo, jmenujou se tak, ale anilin (který je toxický) už v nich není.

Přidejte reakci

Přidat smajlík