"Krochkanie" koní - čo to znamená ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2013 20:21
rossova

XXX.XXX.169.67

Pod pojmom "krochkanie" myslím zvuky ktoré kôň vydáva, ktoré sa podobajú prasačiemu krochkaniu. Moja kobylka dosť často "krochká", neviem čo to znamená, ale naposledy keď krochkala ju bolel chrbát... Myslíte že kone tak prejavujú svoju bolesť,atď... ? smajlík

12.7.2013 09:33
rennie1

XXX.XXX.180.30

Ja si nemyslím, že je to znak bolesti, moja kobyla "krochká" vtedy keď sa dokonale uvoľní, niekedy sa na nás ostatní smejú lebo iné kone to nerobia. Stretla som sa už ale s viacerými a bolo práve vždy keď boli v pohode.

12.7.2013 10:05
rossova

XXX.XXX.169.67

Ďakujem za odpoveď smajlík. Moja kobylka krochká väčšinou keď sadnem do sedla, pred a po prekážke alebo keď chodí dolu kopcom. Neviem teda čo tým prejavuje, doposiaľ som si myslela že ju niečo bolí. Teraz pracujeme na osvalení chrbta tak často chodíme kopčeky v cvale a kroku a vždy keď ide dolu tak krochká... smajlík

14.7.2013 08:52
veer

XXX.XXX.39.1

Moje taky chrochtá smajlík ale taky neznámo proč, vet nic neshledal. Chrochtá jak kdy a jak kde, je to úsměvné. Přijede mi ještě chiropraktik, jelikož jsem nabyla dojmu že trochu tahá zadní nohy ale vet mi říkal, že se mi to jen zdá, že mu nepřipadá. Každopádně říkal, že chiroprkatikem nic nezkazím. Tak uvidím no. Ale chrochtá celou dobu co jí mám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík