Shetlandský poníček aneb prosím posuďte!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2006 11:46

Ahojík lidičkové!Byla bych oc ráda za vaše názory-už dlouho se z holkama přeme,jestli můj milášek Andulka je tlustá nebo ne!?Chtěla bych na tuhle věc znát váš názor!!!!!Popřípadě kolik by měla shubnout,nebo jakou odtučnovaí kůru by ste navrhovali?Moc děkuji katka

8.8.2006 11:58

nozka napsal(a):
Ahojík lidičkové!Byla bych oc ráda za vaše názory-už dlouho se z holkama přeme,jestli můj milášek Andulka je tlustá nebo ne!?Chtěla bych na tuhle věc znát váš názor!!!!!Popřípadě kolik by měla shubnout,nebo jakou odtučnovaí kůru by ste navrhovali?Moc děkuji katka

Ja bych rekla,ze na shetlanda je pekna. Preci jenom jsou to zavalitejsi konicci.Ale jestli chces, aby zhubla,tak to chce hlavne pohyb, pohyb a pohyb

8.8.2006 15:18

nozka napsal(a):

Ono se zavalitějším koníkem, ať už velkým, nebo malým, je to vždycky na pováženou. Tam jenom pohyb nepomůže, asi by to byl velký nápor na klouvy. Asi vhodná kombinace krmení a pohybu. Jenže z vlastní zkušenosti vím, že u některých koníků je to nelehký úkol

8.8.2006 15:21

nozka napsal(a):

No kdyz beru ohled na to ze takovy konik v zime trochu pribere,jakoze ta fotka je ze zimy,neprijde mi tlusty.NAjdi nekajou fotku z leta bez zimni srsti.

8.8.2006 15:24

makki napsal(a):
Ono se zavalitějším koníkem, ať už velkým, nebo malým, je to vždycky na pováženou. Tam jenom pohyb nepomůže, asi by to byl velký nápor na klouvy. Asi vhodná kombinace krmení a pohybu. Jenže z vlastní zkušenosti vím, že u některých koníků je to nelehký úkol

To je pravda, hlavně u malých pony. Tělo mají malé a hubu jako velký kůň.
Řeším podobný problém s naší malou tlusťoškou. Žere jen to, co posbírá pod velkými koňmi, a přesto je jako koule. Přes zimu trošku zhubne, přes léto to nabere...
Je to jedno z mála negativ chovu ve stádě. Mít svůj pidibox a v něm svou pidihrstku sena, byla by štíhlejší... ale nevím, jestli spokojenější.

8.8.2006 17:52

nozka napsal(a):

děkuju moc za vaše názory:)já mám stejný názor,fotku bez zimní srsti..pokusím se jí najít ale do týdně do toho oddílu jedu,takže si beru foťák-já musela přejít k jedné paní,víte.ančí vyfotím a dodám nové foto:)

8.8.2006 19:13

nozka napsal(a):
děkuju moc za vaše názory:)já mám stejný názor,fotku bez zimní srsti..pokusím se jí najít ale do týdně do toho oddílu jedu,takže si beru foťák-já musela přejít k jedné paní,víte.ančí vyfotím a dodám nové foto:)

A nevypadá teď v létě trošku jinak než v zimě?

8.8.2006 19:27

zviratkova napsal(a):
A nevypadá teď v létě trošku jinak než v zimě?

Jééé, já to napsala dřív, než jsem si přečetla všechny příspěvky a ostatní to koukám napadlo taky...

8.8.2006 20:33

nozka napsal(a):

kačule, ty jsi nepoučitelná, teď je stejně tlustčí než na téééto foto, ale jak myslíš mi docela vyhovovyla, jak na ježdění tak na pééči, ale KUOB´9ČEK ja lepší

8.8.2006 21:52

ivikkk napsal(a):
kačule, ty jsi nepoučitelná, teď je stejně tlustčí než na téééto foto, ale jak myslíš mi docela vyhovovyla, jak na ježdění tak na pééči, ale KUOB´9ČEK ja lepší

je tlustá

Přidejte reakci

Přidat smajlík