Wintec 500 jump x pro jump

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2013 22:20
deiny

XXX.XXX.18.161

Hodlám si toto sedlo pořídit na velkého kulatého ponyho s širokými zády. Hodně jsem o těchto sedlech zjišťovala - typy, jak jsou s nimi jezdci spokojení atd.. Sedlo chci čistě skokové na parkury do metru, terén, trochu tu jízdárnu. Nejvíc se mi zalíbilo wintec 500 jump, takové jsem však našla k prodeji jedno, které podle mě bude možná malé a na svůj stav se mi zdá drahé. Viděla jsem ale pár inzerátů, kde byl wintec pro jump - obě se mi zdají stejná, až na to semišové posedlí u toho pro jump..co myslíte, jsou mezi nimi ještě nějaké rozdíly? A ještě jsem se chtěla zeptat - ty kolenní i holenní opěrky se mi zdají docela malé smajlík - dají se koupit větší?

Jinak nějak nemůžu sehnat takové sedlo, které by mi vyhovovalo smajlík - wintec 500 jump, nebo pro jump, posedlí 17, ježděné, nevadí odřené, chci ho holé, s cair systémem, nemohu si dovolit drahé sedlo, takže sháním za několik tisíc.. neprodáváte někdo?? smajlík

Všude vidím samé drezurní, 2000, nebo ty všestrané 500.... smajlík

Prosím bez rýpání, chci jenom poradit smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.8.2013 08:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

áno, kolenné opierky sa dajú meniť
so zvyškom vešmi neporadím, len si myslím, že na občasné skákanie poslúži veľmi dobre aj tá 500tovka univerzál :)

6.8.2013 09:11
haisovad

XXX.XXX.251.226

Ajoj,
mám wintec pro jump a spokojenost...;)
Je hodně kontaktní a to semišové posedlí je výborná věc pokud má člověk celokoženný sed, přicucne tě to k sedlu a v krizových situacích i podrží. Někomu to nevyhovuje ale já jsem maximálně spokojená.
Dokupovala jsem zadní opěrky zde http://www.elisabeth-cheb.cz/www/z00022006.html
sice řacha ale sloužej jak mají...smajlík

6.8.2013 11:50
deiny

XXX.XXX.18.161

haisovad napsal(a):
Ajoj,
mám wintec pro jump a spokojenost...;)
Je hodně kontaktní a to semišové posedlí je výborná věc pokud má člověk celokoženný sed, přicucne tě to k sedlu a v krizových situacích i podrží. Někomu to nevyhovuje ale já jsem maximálně spokojená.
Dokupovala jsem zadní opěrky zde http://www.elisabeth-cheb.cz/www/z00022006.html
sice řacha ale sloužej jak mají...smajlík

Děkuji za příspěvky. smajlík Takže u wintec pro jump jsou pouze kolenní opěrky? A nemáte někdo prosím foto toho pro jump když "odklopíte" tu bočnici? smajlík

6.8.2013 11:54
deiny

XXX.XXX.18.161

A ještě nelepí se ti na ten semiš nějak hodně chlupy? jde to dobře dolů? Někde jsem viděla na prodej semišové sedlo které bylo pěkně od chlupů, tak abych pak nelitovala, že jsem nějaký semiš koupila smajlík

6.8.2013 12:17
haisovad

XXX.XXX.251.226

Ty jo, fotku nemám ale provedu...smajlík

No žádnej bordel se na to nelepí. Ale já jsem na sedlo strašně opatrná takže není kde by se chlup na sedlo nalepil smajlík
Ale musím říct že je to první asi z těch 9 sedel co jsem na ní měla který jí pasuje bez beránků, gelovek a tak...

6.8.2013 13:19
deiny

XXX.XXX.18.161

Moc děkuji smajlík

6.8.2013 13:46
haisovad

XXX.XXX.251.226

6.8.2013 13:55
deiny

XXX.XXX.18.161

Na to jsem taky koukala.. vypadá dobře, ale přijde mi velké. Ta 17 je pro mě i pro koníka akorát. Ale tak asi zkusím odepsat. smajlík

7.8.2013 10:30
veer

XXX.XXX.39.1

Semišové posedlí nebrat, hrozně to jezdce omezuje. Je to vhodné tak pro začátečníka mírně pokročilého jezdce, ale jak je člověk vyježděnější, tak to šíleně omezuje v pohybu a může to vést i k tomu, že nebudeš pro koně dobře jezdecky čitelná. Bohatě stačí když to má semišovou bočnici, ale poselí já bych si v životě takové sedlo nekoupila.

7.8.2013 14:26
deiny

XXX.XXX.18.161

Děkuji za příspěvek. smajlík Zezačátku jsem byla výhradně pro wintec 500 jump, ale ten nemohu vůbec sehnat.. víc inzerátů vidím s tím pro jump, možná bych ho vyzkoušela a třeba mi vadit nebude.. Jinak pokud bych si měla vybrat, tak 500 jump bych radši, ale jak říkám - nevím zda ho vůbec seženu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík