Westernové plemena a jezdci kochači 248

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.8.2013 17:27
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkVoda byla příjemná,i sluníčko svítilo...smajlíksmajlík

15.8.2013 17:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTady Jára nechala Mondíka si pohrabat ve vodě,ale pak zjistila,že by asi měla mokrý všechny věci,tak se svlíkla,ale do vody nešla jako na zemi,jen na Mondíkovi.To já joo,smajlíkjá se s Moruš vykoupala.smajlíksmajlíksmajlík

15.8.2013 17:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruše,buď tak hodná a necákej,joo?smajlíksmajlík

15.8.2013 17:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak Moruš se vždycky chová chvíli slušně,rozhrnuje tu vodu teda jenom hlavou.smajlíksmajlík

15.8.2013 17:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJé,ale to je nudáá,když nemůžu cáákat....smajlík

15.8.2013 17:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTak pak začne hrabat nožičkou pomalu,aby to teda moc necákalo...smajlík

15.8.2013 17:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkA za chvíli se fakt rozvášnila...smajlíksmajlík
smajlíkJára je taky štěstím bez sebe.smajlíksmajlík

15.8.2013 17:36
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTo je hrooozný,ty ženský dneska nic nevydržej...smajlíksmajlík

15.8.2013 17:38
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkCestou zpátky byl taky jeden koník v ohradě.smajlík

15.8.2013 17:44
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkCestou pak v lese Jára objevila přírodní skůček,tak si to chtěla skočit s Mondíkem,ale nejdřív si upravila terén před i za překážkou,aby tam mondík neskočil na nějákou větev na zemi.smajlíksmajlíkMondík poslušně čeká.smajlíksmajlíksmajlík

15.8.2013 17:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkIvčo,Barča super,smajlíksmajlíkže je takhle klidná,oni ty koně,když si je člověk připravuje pomaloučku,aby všecko stačili pobrat,tak jsou fakt moc hodný a nic neřešej.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady už jsme domasmajlík,zase ptáků jak v hororu.smajlíksmajlík
A tady jsou 2 videjka,jak Jára skáče ty přírodní skůčky.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=v5XUOsgicBM

http://www.youtube.com/watch?v=2PRXsc7hw8o

15.8.2013 21:07
bospor

XXX.XXX.192.10

to jo, ale i ty staršísmajlík honzu vubec nesr... že mu málem pod hubou zkoušíme motorovou pilusmajlík

15.8.2013 21:14
bospor

XXX.XXX.192.10

krásnej vejlet jste si udělalysmajlík já mám po ježděnísmajlík honza má bolavý záda. teda už je to dobrý, ale ještě mám zákaz sedlat a bez sedla se na něm moc jezdit nedá. a k tomu má ten hřbet teď moc špičatejsmajlík
a barča je ještě mladá na ježdění

15.8.2013 22:19
werča

XXX.XXX.21.1

Holky Vazba je super, jediné co s ní máme za problém je, že neumí vůbec zvedat zadní nohy a jelikož má 820Kgsmajlík ale už to s ní jde... Předky jsem vypilovaly, dává na slovní povel. A ještě se nám udělaly podlomy, nebo co to je, zítra má přijet vet... je mi divné že v tomhle počasí??? Zatím to mažu zinkovou mastičkou a docela to mizí, tak uvidíme.

Jinak jsem zkoušela na evitu ten western, pán mi řekl, že si ho mam nechatsmajlík zadarmo........ je to známý z práce.Chybí nám tam ten zadní řemen, Evita ho měla asi 2x na sobě....

15.8.2013 22:20
werča

XXX.XXX.21.1

Nebolely Vás pak z výletu nožky?? Těším se, až budeme moc alespoň na 2 hodinovou vyjížďku, Vazbuši teprve nadýcháváme smajlík

Přítel s Vazbuší.

15.8.2013 22:22
werča

XXX.XXX.21.1

Jaruško, už umíme jeden škleb smajlík

15.8.2013 22:23
werča

XXX.XXX.21.1

Vazba furt něco zkoumá... Jak byla jenom na pastvě, tak furt chodí za lidma, vyžaduje pozornost.... zkoumá věci.

15.8.2013 23:51
bospor

XXX.XXX.192.10

verčo druhej podbřišník nepotřebuješ, pokud sedlo sedí a nechystáš se na rychlostky nebo na telatasmajlík rozhodně si s ním nemusíš dělat starosti

16.8.2013 08:52
didi

XXX.XXX.66.122

werča napsal(a):
Holky Vazba je super, jediné co s ní máme za problém je, že neumí vůbec zvedat zadní nohy a jelikož má 820Kgsmajlík ale už to s ní jde... Předky jsem vypilovaly, dává na slovní povel. A ještě se nám udělaly podlomy, nebo co to je, zítra má přijet vet... je mi divné že v tomhle počasí??? Zatím to mažu zinkovou mastičkou a docela to mizí, tak uvidíme.

Jinak jsem zkoušela na evitu ten western, pán mi řekl, že si ho mam nechatsmajlík zadarmo........ je to známý z práce.Chybí nám tam ten zadní řemen, Evita ho měla asi 2x na sobě....

Za suchého letního počasí nejde zpravidla o podlomy (resp. to čemu my laická neveterinární veřejnost říkáme podlomy), ale o alergickou reakci na slunce po sežrání některých bylin (zpravidla třezalky).

Vypadá to stejně, ale není to stejné. Předpokládám,že je to spíše suché a strupovité - je třeba to zvláčnit - zinkovka sice vyživuje, ale zároveň i mírně vysušuje. Doporučila bych ještě použít něco co kůži promastí - nám se osvědčila mast od Dromy na letní obtíže kůže a pak domácí mast konopná.

16.8.2013 08:52
didi

XXX.XXX.66.122

werča napsal(a):

Za suchého letního počasí nejde zpravidla o podlomy (resp. to čemu my laická neveterinární veřejnost říkáme podlomy), ale o alergickou reakci na slunce po sežrání některých bylin (zpravidla třezalky).

Vypadá to stejně, ale není to stejné. Předpokládám,že je to spíše suché a strupovité - je třeba to zvláčnit - zinkovka sice vyživuje, ale zároveň i mírně vysušuje. Doporučila bych ještě použít něco co kůži promastí - nám se osvědčila mast od Dromy na letní obtíže kůže a pak domácí mast konopná.

17.8.2013 10:53
canis lupus

XXX.XXX.230.199

Včerejší procházka kolem farmy. Bylo krásně a Tal byla moc hodná. Krásný víkend všem.

17.8.2013 11:49
bospor

XXX.XXX.192.10

smajlík
ale čuměla jak puk, co jsem to zas vymyslela za kravinusmajlík přesto nezaváhala kočička mojesmajlík

18.8.2013 16:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkBarča je šikovná,oni ti ponclíci skáčou docela rádi.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVálenice.smajlíksmajlík

18.8.2013 16:53
jaruska

XXX.XXX.213.11

18.8.2013 16:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

18.8.2013 16:55
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠoník se pase,tomu se spát nechce.smajlíksmajlík

18.8.2013 16:56
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMonďáskovi kouká z přístřešku jenom kus prdízny.smajlíksmajlík

18.8.2013 16:58
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMoruš sleduje,jak v dáli sekají kombajny.smajlíksmajlík

18.8.2013 20:47
remonek

XXX.XXX.183.140

Tyjovka Baruše pěkně vyrostla na to jak vypadala když ji Ivča přivezla je fakt super smajlíksmajlík. Jaru naši oříci jsou taky jak šípkový růženky, i když komu by se co chtělo dělat v tomhle vedru smajlík.
Holky chtěla bych se vás zeptat na váš názor, to, že jsem tu občas řešila, že má Sobík měkký kopýtka, to asi výte, ale je možný, že to má nějakou souvislost s krmením ovsem? Přijde mi, že čím častějc mu ho dávám, tím víc to stojí z prd. Z pastviny to podle mě být nemůže, tu nějak extra bohatou nemají, tak mě napadl ten oves.

18.8.2013 20:52
janahol

XXX.XXX.60.182

Jůů, kochačky, než jsem se rozkoukala, tak už máme zase nové vlákno smajlík

Jaruško, krásný výlet jste měly a to video jak Jarča skáče ten vývrat, nádhera smajlíksmajlík takhle já asi nikdy skákat nebudu, na to už mám moc velký pud sebezáchovy smajlík

Ivčo, Barča je šikulka, to bude pohodovej koník smajlíksmajlík

Werčo, Vazba se mi moc líbí...

My byli včera povozit děti v lese a já pak musela vzít Santanu vypustit páru smajlík byla trochu vyjukaná, protože malej upadla otěž a ona si do toho šlápla smajlík tak se trochu lekla a pak z toho byla taková vykulená, tak když jsem na ní sedla, tak pořád chtěla utíkat, tak jsme cválaly, aby to vypustila a to vám byl fofr smajlíksmajlíksmajlík, ale pořád byla ovladatelná, jen se prostě potřebovala rozběhnout smajlík

18.8.2013 20:58
janahol

XXX.XXX.60.182

Jaruško, vejlet k nám už mám domluvenej i ve stáji, není problém tam ubytovat dva koníky na pár dní, tak nějak začni vyhlížet termín smajlík Asi by bylo nejlepší, aby jste přijely na víkend, ať můžete přijet obě smajlík
A když se bude Jarča s náma venku nudit, tak půjčím Sany Tonymu a ten jí po lese protáhne smajlík a my si zatím v klidu dáme kafíčko smajlíksmajlík

18.8.2013 21:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

remonek napsal(a):
Tyjovka Baruše pěkně vyrostla na to jak vypadala když ji Ivča přivezla je fakt super smajlíksmajlík. Jaru naši oříci jsou taky jak šípkový růženky, i když komu by se co chtělo dělat v tomhle vedru smajlík.
Holky chtěla bych se vás zeptat na váš názor, to, že jsem tu občas řešila, že má Sobík měkký kopýtka, to asi výte, ale je možný, že to má nějakou souvislost s krmením ovsem? Přijde mi, že čím častějc mu ho dávám, tím víc to stojí z prd. Z pastviny to podle mě být nemůže, tu nějak extra bohatou nemají, tak mě napadl ten oves.

smajlíkŠárí,ovsem bych řekla,že to není,smajlíkspíš bych dala udělat rozbor krve,třeba mu chybí něco zásadního.smajlík
smajlíksmajlíkTo jo,dneska byl hic,trochu jsem koníkům povlhčila přístřešek,ale dál to nedošáhne,tak jenom k Šoníkovi,a ten držel.smajlíksmajlík

18.8.2013 21:13
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTo je normální Janí,každej koník musí občas jak se říká vypustit páru,naši to dělají taky,když dlouho nejdou pod sedlo,tak pak cejtíš,jak je v nich ta energie naakumulovaná,ale neudělají nic,co by bylo sprostý,smajlíksmajlíkjenom čekají,až je někde pustíme si vyběhnout nějákej kopeček.smajlíksmajlík

18.8.2013 21:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJééé,to je super s tím vejletem,smajlík#tleskamjá už se tááák těšííím,smajlíksmajlíksmajlíka neboj,Jára bude v pohodě,užijem si to všichni,teda Tonda asi na kole,smajlíkale on je zvyklejsmajlík,já mu klidně v určitým bodě půjčím Moruši,smajlíka vystřídáme se.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkKuk babo.smajlíksmajlík

18.8.2013 21:17
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkAni to už jinak nepůjde,Janí,páč Jára začne chodit do školy a je to v háji...smajlík

19.8.2013 15:58
bospor

XXX.XXX.192.10

jejej už hubert?? to už bude brzy podzim co????

19.8.2013 16:49
canis lupus

XXX.XXX.13.252

Ahoj kochačky,
Potřebovala bych radu od klasicky jezdících. Potřebuji podbřišník na Toosii k vojenskému sedlu a minule jsem ji zapomněla změřit (je to trapné, ale je to tak). Takže nevím, jak dlouhý podbřišník mám vzít. Jedu tam o víkendu, tak ho koupím v pátek, abych ho mohla vyměnit. Ale i tak budu ráda za tipy. Toosie je postavou menší teplokrevník, komora 2, výška asi 157. Možná trochu mohutnější. Tipuju 130 cm? Děkuji moc všem rádcům.

19.8.2013 18:33
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo jo,Ivčo,už to tak bude....smajlíksmajlík
smajlíkMarkét,já myslím,že spíš 120,130 podbřišník jsme měli na Pierota a to byl fakt mamut...smajlík

19.8.2013 21:12
bospor

XXX.XXX.192.10

canis lupus napsal(a):
Ahoj kochačky,
Potřebovala bych radu od klasicky jezdících. Potřebuji podbřišník na Toosii k vojenskému sedlu a minule jsem ji zapomněla změřit (je to trapné, ale je to tak). Takže nevím, jak dlouhý podbřišník mám vzít. Jedu tam o víkendu, tak ho koupím v pátek, abych ho mohla vyměnit. Ale i tak budu ráda za tipy. Toosie je postavou menší teplokrevník, komora 2, výška asi 157. Možná trochu mohutnější. Tipuju 130 cm? Děkuji moc všem rádcům.

já ti zejtra nějakej změřím. ještě mám anglie i podbřišníky a drobnější, lehčí koně koněsmajlík

20.8.2013 08:17
didi

XXX.XXX.66.122

canis lupus napsal(a):
Ahoj kochačky,

Bob měl 120tku a to má v kvh 180 cm. Tipovala bych tak 90tku - pokud je kulatější tak 100vku - ale max...

Jiskra má kvh 143 a má 65tku (ale do anglického zapínání na westernovém sedle, takže tam jsou řemínky delší, než u klasické anglie - pro Jiskru bych anglii tipovala na 80tku).

20.8.2013 09:45
bospor

XXX.XXX.192.10

tak jsem byla měřit a mám podbřišníky 120cm ale většinou zapnutý až na doraz a jestli se dobře pamatuju tak pod vojenskej bok jsme dávali dvě deky a jen na ty širší koně protože na ty mladší štíhlejší to nešlo utáhnout.

20.8.2013 09:58
bospor

XXX.XXX.192.10

všechny tyhle tři koně a vlastně většina mých klusáků má 155- 160cm. žádný habánismajlík

20.8.2013 10:25
canis lupus

XXX.XXX.13.252

Díky. Asi zkusím 110, metr se mi zdá málo.. Při nejhorším to vyměním. Tali má teď obvod hrudníku asi 160-170 cm, to Toosie musí mít podstatně víc.
Mějte se všichni krásně.smajlík

20.8.2013 11:34
werča

XXX.XXX.21.1

Ahojka holky, Evitka má 170 v kohoutku a má podbřisník 130 :) Jinak dneska jsem absolvovala drezurní trénink asi po 150 letech :D no hrůza děs:D takže tedka budu pravdileně docházet s Evitkou 1x týdně, teda spíš trenérka...... Ještě že Evita má S drezůrku, a zvládá to, alespoň mě to všechno naučí, trénérka říkala, že nejlépe mi to jde ve cvalu, že v tom nevidí problém.... tak alespoň něco pozitivního...... A to jsem teda dneska začínala s obyčejnýma jízdáren. cvikama.....

U nás fakt nechutně prší, ale ta zem to potřebuje jako sůl, ale štve mě to, jeden den volna - kdy nemusím do kravína a on proprší....

20.8.2013 11:43
bospor

XXX.XXX.192.10

u nás svítí sluníčko. teda trochu. zato včera jsem pěkně promokla. byla jsem na procházce se psem a s pilkou. ořezávala jsem větve co trčely do cesty. začalo dost a ještě i ze stromů jsem to na sebe sklepávala. no a pak už to bylo dost jednosmajlík

20.8.2013 13:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkOno hodně záleží na bočnicích,jak jsou dlouhé,potom se od toho odvíjí délka podbřišníku,skokový sedla mají krátký bočnice,tak je potřeba ten podbřišák delší,vojenský sedlo má poměrně dlouhý bočnice,tak by Ti klidně i ta 110-115 mohla stačit.smajlík

20.8.2013 19:45
werča

XXX.XXX.21.1

Holky nevíte do jaké doby roste tráva? do jakého měsíce? přemýšlím, jestli mam jeden kousík pastvy dosekat a nechat narůst.... posekat to co koně nechaly....

21.8.2013 08:37
didi

XXX.XXX.66.122

Posekat nedopasky určitě ano - i kdyby tráva už moc nerostla, je to příprava pozemku na další sezónu. Ideální je udělat to tak 3x do roka - to se pak plevele oslabí a v další sezóně tolik nenarostou.

21.8.2013 16:31
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkWerčo,teď už toho moc nenarostesmajlík,a většinou se koně pasou tak do října,teda spásají zbytečky.smajlíksmajlíkDen už se zkracuje,a jak přijdou ty první mrazíky přízemní,tak to je pak taky vymalováno.smajlík

26.8.2013 14:10
canis lupus

XXX.XXX.13.239

Tak jsem koupila 115 cm a zdá se, že to bude OK. Nemohla jsem to vyzkoušet, protože vzhledem k situaci na té farmě mám sedlo u sousedů, a ti nebyli doma. Ale na půjčeném byl taky 115 a byl akorát. Jen tedy Toos rozhýbat vyžaduje stále dost velké úsilí. Jsem ráda, že je hodná, ale občas bych si i zacválala. Dnes byla Rákosníčkova mlha.

26.8.2013 16:50
bospor

XXX.XXX.192.10

mě by se zas občas hodila brzdasmajlík a to byl honza nezávodivej a pomalejsmajlík
v sobotu na náměstí hořelo. bylo to i telcesmajlík

26.8.2013 17:23
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky! Já Vás tady vždycky čtu, ale tak nějak nemám moc co přispívat. Byly to dva měsíce co jsem přišla o svou holčičku a je mi pořád strašně smutno. Za koňmi chodím málo, zatím mi to nedělá dobře pořád. Párkrát jsem byla s Beníkem na procházce, naposledy v sobotu jsem s ním byla vozit v ZOO ...to je tady kousek od nás hospůdka kamaráda a má tam zvířátka (lišky, pískomily, fretky, mávaly, nosály..) a udělal z toho malé rodinnné zoo pro cyklisty a turisty. Tak tam Beník chvíli vozil děcka. Měla jsem ho hodinu doma, protože holčina co chodí jezdit si brala Betty na velkou vyjížďku s holkama z jízdárny a Beník tam plakal sám. Tak jsem si ho vzala nejdřív domů. Od mostu po hrázi děsně spěchal, doma chodil po výběhu a hledal Usinku, volal, plakal smajlík ...oni si stejně budou vždycky pamatovat, že tady byla a budou ji hledat.smajlík Všem nám moc chybísmajlík.

Týden před tím jsme byli na velké akci vozit, koně byli moc šikovní a něco si vydělali. Příští víkend zase půjdou vozit do ZOO...ale v sobotu se chystám, že se půjdu podívat na Čeladnou na Prosper..budou tam závody a pak koncem září je Mistrovství WRC v Kozlovicích, tak to je taky kousek. Jinak jsem se chystala do Prahy na Intercup podívat se na araby a nevyjde to. Akce je zrušena z technických důvodů.

Jaruško a ten kouř šel až k vám? Minulo vás to, ne? Viděla jsem v TV.

26.8.2013 17:31
lucky

XXX.XXX.27.76

Mimochodem, chtěla jsem prodat inhalátor co měla Usa, držela jsem ho jako blbá jedné paní, ale nakonec si ho nevzala..mohl už být 2 měsíce na inzerci, že.... takže jsem to dneska rozhodila na servery.

tak ho sem hodím

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/26966778/Inhalator-pro-kone.php

27.8.2013 19:12
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkTeda Ivčo,já to taky viděla v telce,ale netušila jsem,že to máš hned vedle,smajlíksmajlíkto je děs věs,co?smajlíksmajlíkDoufám,že jste v pohodě.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkLucí,já vím,vím,jak Ti Usina chybí,smajlíkje to hrozný ta prázdnota,smajlíksmajlíksmajlíka jsi moc hodná,že chodíš s Beníkem a za Betkou,smajlíksmajlíkoni Tě taky potřebují,jsi součástí jejich života,i když se něco změnilo...smajlíksmajlíksmajlík

28.8.2013 08:30
lucky

XXX.XXX.27.76

Šmankote já už jsem zmatená jak lesní včela..jsem chtěla napsat Ivčo a napsala jsem Jaruško... (ohledně kouře)smajlík.

No jo, děsně chybí. Ještě jsem včera našla sáček, kde mám její zoubečky, když je měnila, jak byla mladinká. Mám několik zoubků, co jsem našla ve stáji, na zahradě nebo mi jeden dokonce vyplivla do ruky, když žužlala chlebík....smajlík A to se hned rozbrečím..se rozbrečím snad u všeho..mám teď nervy fakt na pochodu hlavně mě nic nebaví, nic se mi nechce a nemám do ničeho elán..jen tak přežívámsmajlík

29.8.2013 16:50
canis lupus

XXX.XXX.13.34

Lucky, vím jaké to je. Taky mi umřel první kůň a dodnes mi chybí. A to jsem ho neměla od hříběte. Moje nové kobyly ho nikdy nenahradí, ale s nimi zase zažívám jiné, nové věci. Usa se u Tebe měla nejlíp, jak se mohla mít, udělala jsi pro ni všecko. A teď už ji nic nebolí a netrápí a jistě by nechtěla, abys smutnila. Zkus se koním úplně nevyhýbat a stanovit si nějaké cíle. To pomáhá. Třeba nakreslit do konce října 15 vánočních pohledů ( jo, je to blbost) nebo tak. Držím palce!

29.8.2013 16:49
canis lupus

XXX.XXX.13.34

Lucky, vím jaké to je. Taky mi umřel první kůň a dodnes mi chybí. A to jsem ho neměla od hříběte. Moje nové kobyly ho nikdy nenahradí, ale s nimi zase zažívám jiné, nové věci. Usa se u Tebe měla nejlíp, jak se mohla mít, udělala jsi pro ni všecko. A teď už ji nic nebolí a netrápí a jistě by nechtěla, abys smutnila. Zkus se koním úplně nevyhýbat a stanovit si nějaké cíle. To pomáhá. Třeba nakreslit do konce října 15 vánočních pohledů ( jo, je to blbost) nebo tak. Držím palce.

29.8.2013 16:51
canis lupus

XXX.XXX.13.34

Pardon, nějak mi to blbne...

31.8.2013 08:51
werča

XXX.XXX.21.1

canis lupus napsal(a):
Pardon, nějak mi to blbne...

Ahojka holky, tak jsme ve čtvrtek byli na prvním výletě se sousedy, potřebovala jsem vyzkoušet, jak se Vazba bude chovat pod sedlem s více koníkama, naprosté zlato.
Už jsme zjistili, co nám sedí za sedlo, wintec pro jump, neznáte někoho kdo ho prodává? Použité za dobrou cenu??

31.8.2013 08:52
werča

XXX.XXX.21.1

31.8.2013 08:56
werča

XXX.XXX.21.1

Ještě jedna z výletu, měla jsem fakt strach, ale všechno dopadlo na jedničku....

31.8.2013 08:59
werča

XXX.XXX.21.1

šli jsme po louce a koukejte co jsem našla, nevim jestli to je dost vidět, ale tihle pavouci jsou u nás všude. Nechutný..... a jsou divný

31.8.2013 13:51
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkWerčo,blahopřeju k první vyjížďce,smajlíksmajlíkVazba je šikovná kobča,a přeju,aby to tak bylo i nadále.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkMy jsme dopadli malinko hůř,smajlíkJára přijela ve čtvrtek jezdit do oddílu a na Pižďuchovi seděla trenérova dcera,smajlíkten pak říkal,že už jí ho dal na ježdění,ona ho sice dříve jezdila,ale pak přestala a teď se zase vrátila,tak je jasný,že ostatní mají smolíka,no nic,sice si Jára pobečela,ale určitě se z toho věšet taky nepůjdeme,život jde dál,a my musíme teď po novým roce přestoupit papírově do jinýho oddílu,protože i na ty blbý hobíky musí už člověk jezdit pod nějákým subjektem,takže jsme se tak s nima domluvili,sice můžeme do té stáje,kde jsme dřív jezdili,jezdit trénovat s našima koňma,ale už nebude mít Jára oddílového Pižďucha,takže aspoň že tam občas můžeme zajet si zaskákat,jinak trénujeme od nás 2 vesnice,což je taky docela fajn,že to není daleko.smajlíksmajlík

31.8.2013 13:54
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkŠoník po práci vždycky využívá paseníčka.smajlíksmajlík

31.8.2013 20:30
janahol

XXX.XXX.60.182

Ahojky kochačky smajlík

Werčo, Vazba je prostě boží smajlíksmajlík Moc se mi líbí smajlík
Jinak na ty pavouky velký pozor, nejsou u nás původní, jsou sem přitažení a bohužel se jim u nás dost daří a navíc jsou jedovatí!!!smajlíksmajlík Mám to od známého, který tuhle havěť studuje.

Jaruško, tlačenka je prostě všudesmajlík. Je to škoda s tím Pižďuchemsmajlík. Je mi jasný, že Jarča tuhle křivdu bude chvilku rozdýchávatsmajlík, ale naštěstí má na čem jezditsmajlík, tak by to mohla zvládnout v klidu smajlík

Dneska u nás byli sranda závody smajlík, na parkur jsme nešli, ale manžel se nakonec utrhl a jel jízdu zručnost smajlíksmajlík

Tahle fotka je před startem. Ta malá holčička na poníčkovi byla neuvěřitelně šikovná smajlík

31.8.2013 20:31
janahol

XXX.XXX.60.182

Byl tam slalom, projetí esíčka, zacouvání, dva malé křížky, hod podkovou do kruhu a pak zase slalomem do cíle smajlík

31.8.2013 20:33
janahol

XXX.XXX.60.182

No a výsledek? smajlík Máme mašli!!!!!!! za druhé místo smajlíksmajlík

31.8.2013 20:36
janahol

XXX.XXX.60.182

Děti měly obrovskou radost, Gábi pořád říkala, že máme medaili smajlík
Já jsem si tentokrát ještě netroufla, nevěděla jsem jak se Sany bude chovat v tom mumraji, ale zvládla to na jedničku smajlík Byla sice trochu nervozní, ale protože Tony zůstal v klidu, tak to dala v pohodě smajlíksmajlík Tak příště jdu do toho smajlík

1.9.2013 08:19
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkJééé,Janííí,ooooobrovská gratulace Tonymu i Sanče,smajlíksmajlíkjsou šikovný,smajlíksmajlíksmajlíka Ty to taky zvládneš,neboj,smajlíksmajlíkale jdi do toho,až si budeš na 100 % jistá,že to dáš,až prostě budeš mít zase pocit,že Dneska by to šlo.smajlíksmajlíkHlavně musíš mít sama pro sebe pocit,že o nic nejde,ten pocit musí být opravdový,prostě Ti úplně musí bejt fuk,jak dopadnete,pro nikoho přece nejezdíte,jenom samy pro sebe,a jestli budete poslední,no bóóóže,každej jsme něják začínali a málokdo se umístil na prvních závodech na prvním místě,to si buď jistá,smajlíka třeba naše Jára jela první závody a hned v obou parkurech zabloudila,smajlíkale brali jsme to s humoremsmajlík a nikdy víc už se jí to pak nestalo.smajlík
smajlíksmajlíkVšak jo,Janí,my se z toho nehroutíme,smajlíksmajlíkpodrobnosti až u Vás.smajlíksmajlík

6.9.2013 18:04
bospor

XXX.XXX.192.10

sem už nikdo nechodí??? jsme se dost propadlysmajlík
dneska to šlooosmajlíksmajlík

6.9.2013 18:08
bospor

XXX.XXX.192.10

mám vypůjčený sedlo. už pár dní s ním chodí po kruhovce. přes kavalety, protože to doporučil chiropraktiksmajlík byl tu na honzovi bolavý záda a kouknul i na barčusmajlík
http://www.mctimoney-chiropraktik.cz/

6.9.2013 18:10
bospor

XXX.XXX.192.10

včera jsme byli na vyjížďce taky se sedlem

6.9.2013 18:13
bospor

XXX.XXX.192.10

jen pár kroků a zpátky k rampě, abych nemusela přes třmen a netočila sedlosmajlíksmajlík

6.9.2013 21:33
janahol

XXX.XXX.60.182

smajlíksmajlíksmajlík Ivčo, paráda !!! smajlík Jsi šikula a Barča taky smajlík

7.9.2013 07:15
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíkIvčo,já nestíhám,smajlíkpodrobnosti na FB ve zprávách.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkBarča je šiiiiikooovnáá,smajlíksmajlíkpane jo,smajlíksmajlíksekne jí to se sedýlkem.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMy už pomalu nasazujeme zimní srst,ale ještě má bejt pár dní krásně,tak s tím nijak nespěchaj.smajlíksmajlík

7.9.2013 09:38
canis lupus

XXX.XXX.13.213

Zdar a sílu, gratuluji k šikovné Barče. My tak daleko ještě nejsme, asi se k sedlu dostaneme až na jaře. Ale aspoň z ní zatím vyroste kus koně, donedávna vypadala dost křehce. Teď je mnohem silnější, jen ty žíně někam mizí.
Ve čtvrtek mám poslední zkoušku, držte mi prosím palce (a kopyta). Předem díky.

8.9.2013 16:39
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky. Dneska je aspoń zase pěkně....slíbené babí léto asi. Gratuluji Jani k závodům, jde vidět, že konečně už máš v sedle větší jistotu. To je někdy třeba, takový kůň učitel.
Ivči, teda postupuješ hezky s obsedáním. Malá už taky není zrovna malá a moc ji to sluší s tím sedlem.
Jaruško, Jarča to určitě přežije. Má doma krásné a šikovné koně a holt to se v oddílech stává, že se koně střídají podle toho kdo se komu zrovna zalíbí. Proto já taky tak chtěla vlastního koně..byly to krásné roky a bohužel mi zůstaly jen vzpomínky...smajlík

My byli vozit na akci s koníky, takže si zase něco vydělali. Včera jsem byla olonžovat Beníka, a malá Aňa děsně chtěla jezdit na Betty, tak sjem ji pomohla nasedlat a jezdila si sama po výběhu (mrně 8 let) a byla děsně šikovná. Jsme koukala, jak ji upadla otěž, tak ona hup z koně, přehodila otěž a sama se na ni zase vyškrábe. Fakt je šikovná. Začalo ji to víc bavit. Včera jsem ji slíbila, že ji vezmu na malou vyjížďku...jen tak po loukách. Sednu na Betty a ona na bendovi na vodítku ji budu držet, projdeme se krokem, klusem...je šikovná. Zvládá už koně hezky po ohradě a na lonži včera jezdila na Betty. Tak se jdu oblíknout a vyrážím ke koním. Aspoň se odreaguji. Pořád myslím na holčí a je mi po ní strašně smutno smajlík....

9.9.2013 20:12
bospor

XXX.XXX.192.10

a ještě dlouho budesmajlík ach josmajlíksmajlíksmajlík

tak kdo jste byli v pardubicích na výstavě a nestavili se?? já tam letos ani nebyla a to jsem v sobotu přišla k volňáskůmsmajlík nějak se mi nechtělosmajlík potřebuju nějaký věci a teď je nemůžu koupit a tam bych jen mlsně chodila kolem stánkůsmajlík
zato dneska jsem byla v práci po necelých 9ti měsících maroděnísmajlík bez dvou dnůsmajlík zatím to zvládám celkem v pohodě, ale spolupracovnice mě šetřilasmajlík a od zejtřka si bere dovolenousmajlík záskok mě bude spíš honit než šetřit! barča bude mít chvíli ode mě pokojsmajlík
https://www.facebook.com/zambosi?hc_location=stream smajlík
v sobotu jsme grilovali tak tu byla spousta lidí a já poprvé ochutnala sushismajlík hrozně moc mi to chutnalo, ale jedla jsem to rukamasmajlík hůlky nejsou moje parketasmajlík

11.9.2013 10:29
canis lupus

XXX.XXX.13.73

Ahoj Kochačky,
Jedete někdo do Lysé? Já jo, takže se možná potkáme. Zítra mi prosím držte palce a ( nebo) kopyta. Dělám poslední zkoušku prvního ročníku, z religionistiky.
Jinak jsem se rozhodla Toosii převézt na jaře k Tali, a hledám proto spolujezdce, který přispěje na ustájení. Kdybyste věděli o někom spolehlivém...
Přeji krásný podzim všem.

11.9.2013 11:34
bospor

XXX.XXX.192.10

co je to za houby a kde přesně bydlíš?
do lysý možná pojedu, ale až v nedělismajlík

11.9.2013 13:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkLucí,máš nějákou fotku,jak jedeš na Betce?už jsem jí taky dlouho neviděla,kdyby Tě někdo fotnul,tak nám ji sem dej s Tebou.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVšak jo,Lucí,my se z toho taky nehroutíme,smajlíksmajlíkJarča má stejně poslední devítku a pak nastoupí na střední školu a tam je v první řadě potřeba se učit,aby se pak ještě dostala na vejšku a to víš,to je pro ni teď určitě přednější než koně,koním se může věnovat pak,až bude mít nějáký pěkný místo,to už nikdy nezapomene,to nemám strach.smajlíksmajlík

11.9.2013 13:48
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkJá jsem sushi ještě ani neviděla,natož ochutnat,asi by mi to chutnalo,když jsou to rybysmajlík,ale fakt jsem to ještě neměla.smajlík

11.9.2013 17:33
bospor

XXX.XXX.192.10

ryby syrový, krabí tyčinky, chobotníce, kaviár, taky nějaká zelenina. chutnalo mi to mocsmajlík

12.9.2013 14:42
canis lupus

XXX.XXX.13.73

bospor napsal(a):
co je to za houby a kde přesně bydlíš?
do lysý možná pojedu, ale až v nedělismajlík

Jsou to nějaké holubinky. Někdo je sbírá, já ne, ale hezký jsou.
Bydlím v Praze, koně na Praze západ, kousek za Měchenicemi.
Tu zkoušku jsem nezvládla, připadám si jak kretén, už podruhé a všechny ostatní mám na první pokus. Asi se odstěhuju do kanálu.

13.9.2013 10:09
bospor

XXX.XXX.192.10

soused tvrdí, že holubinky jsou nejlepší houbysmajlík ale já nemám odvahu to zkusitsmajlík

13.9.2013 12:48
janahol

XXX.XXX.60.182

Ahoj kochačky, nebo mám spíš napsat houbařky? smajlík
Holubinky jsou výborné houby, ale chce to ze začátku někoho znalého s sebou do lesa, protože jich je spousta druhů a některé jsou nejedlé ba i jedovaté smajlík Já z holubinek sbírám jen jeden druh a vlastně ani nevím jak se správně jmenují. Ukázala mi je v lese známá a když jsem je ochutnala, nedám na ně dopustit. Jsou to takové ty se žlutým až oranžovým kloboučkem, říkáme jim máslové, ale jestli je to správný název, to netuším smajlík Sbírám jen ty mladé, které ještě nemají úplně rovný klobouk a dávám je do všeho co z hub dělám, jen řízky z nich nejdou smajlík Já vůbec mám raději, když mám nasušenou nebo zamraženou směs hub, jen samotné hříbky mi nechutnají, asi jsem moc zmlsaná smajlík

13.9.2013 12:52
janahol

XXX.XXX.60.182

canis lupus - promiň, nevím jak se jmenuješ smajlík, ze zkoušky se nenervi, někdy se prostě nedaří, i když je snaha veliká, ono se to podá smajlík

Ivčo to suši vypadá dobře smajlík já ho tedy ještě taky nejedla, ale když o tom přemýšlím, tak mám vlastně ráda všechny ty dobroty ze kterých se to dělá, jen nevím, jestli by mi šmakolvali v té kombinaci smajlík

13.9.2013 20:50
bospor

XXX.XXX.192.10

myslím, že josmajlík je to moc dobrýsmajlík
tak mám letos koupenejch 50 balíků sena a 38 svýchsmajlík koně už to nechtěli žrát, jak to bylo vysoký a suchý na stojatosmajlík nechala jsem to posekat a usušit a teď nevím co se senemsmajlík

13.9.2013 20:52
bospor

XXX.XXX.192.10

část jsme narovnali do stodoly, ale stejně už je to dost opršelýsmajlík

13.9.2013 20:53
bospor

XXX.XXX.192.10

no nejvíc se to líbí kocourovismajlík

13.9.2013 20:57
bospor

XXX.XXX.192.10

a já od pondělka zas makámsmajlík bez dvou dnů jsem marodila 9 měsícůsmajlík mě se tááák nechtělosmajlík ale je to dobrý. už jsem do toho zas vklouzla a jsem v pohoděsmajlík máme o něco míň práce okolo, než když jsem šla marodit a víc telat.
je příjemná změna, když se nemusím třást, jestli na mě nepřijde kontrolasmajlík

13.9.2013 20:58
bospor

XXX.XXX.192.10

ahasmajlík já už to psalasmajlík

15.9.2013 07:30
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkHolky,já tyhle holubinky taky nesbírám,páč je neznám,ale náš známej říká to samý,že jsou to jedny z nejchutnějších hub...smajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkJééé,Ivčoo,táákovejch balíků,smajlíksmajlíkto je nádhera,smajlíkmy máme teda letos sena taky dost,ale slámy se něják nemůžu dočkat,smajlíkmám jí zamluvenou u známejch,jenže jim to ten chlápek furt něják neveze nebo co...smajlíksmajlíkA zrovna jí letos potřebuju hodně.smajlík
http://www.youtube.com/watch?v=88cusln_OQA

smajlíkAneb koně v kolotoči ála Jára.smajlíksmajlík

15.9.2013 07:34
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkIvčo,ten kocour na tý slámě je bomba fotka.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMonďásek včera vyhrál parkur 70/80,tak jsme poprvně v životě vyhráli krystalickou glukózusmajlík,je to moooc dobrý a koním to chutná.smajlíksmajlíkJe toho 25 kilo,a ještě takový lehčí chrániče.smajlíksmajlík

15.9.2013 09:11
janahol

XXX.XXX.60.182

smajlíksmajlíksmajlík GRATULUJU smajlíksmajlíksmajlík Monďáskovi i Jarče, jste kabrňáci smajlík

Já se včera konečně dostala se Sany do lesa, celý týden tady bylo hnusně a nějak jsem nestíhala, takže když jsem se dostala ke koním, tak buď lilo jako z konve, nebo byla Sany promočená a nebo už byla skoro tma smajlík ách jo, kde ty dlouhé letní večery jsou?smajlík nějak to moc rychle zase uteklo... Ale v lese bylo zase nádherně, cesty jsou teď akorát, to ošklivý tvrdo je pryč a jelo se nám nádherně smajlík

15.9.2013 13:29
bospor

XXX.XXX.192.10

gratulujuusmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
prostě mu to u vás svědčísmajlík

17.9.2013 14:08
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkDěkuji,děvčata,smajlíksmajlíkno jo,je to šikulka.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMarkét,to s tou zkouškou mě mrzísmajlík,máš ještě nějákou možnost opravy?smajlík
smajlíksmajlíkIvčo,co ten Honzíček s těma zádama,už je to lepší?smajlíksmajlíksmajlík

17.9.2013 14:29
bospor

XXX.XXX.192.10

jj už je to dobrýsmajlík 2x na něm byl chiropraktik a udělalo mu to moc dobřesmajlík asi by to časem přešlo samo, ale trvalo by to a takhle už jezdím a on je úplně v pohoděsmajlík

17.9.2013 15:03
didi

XXX.XXX.66.122

Jestli ten balík do 5 vteřin neusadíš -usadíme si ho samy smajlík.

Nějaký strach ze motorizovaných strojů u nás skutečně nehrozí. Holky i kluci jsou vyloženě "technické typy".

17.9.2013 15:18
didi

XXX.XXX.66.122

Kluci to taky přišli očíhnout.

18.9.2013 09:19
lucky

XXX.XXX.27.76

Šikulky. To Usinka už taky na všechno prděla...nějaké traktory a bagry a podobné rachotiny ji nezajímaly...navíc co se tady stavěla ta elektrárna za řekou kde denně chodila, tak ji to bylo šumák.
Já na ni stejně denně pořád myslím..prakticky denně ji stejně obrečím,, že mě to chytne..při nějaké příležitosti...moc mi chybí holčička.smajlík
Jarča je moc šikovná, jak ji člověk pamatuje když jezdila na poníkovi jako malá a najednou je z ní velká slečka a válčí dokonce s dvěmi najednou..je fakt šikovná.

Teda toho sena...je ale nějaké propršené, že? To my letos u koní máme krásné seno. Jednou se bralo asi předloni seno, co bylo v dešti na louce asi měsíc a hnus.... já docela nechápu, jak to vidím vždycky někde nepřikryté celou zimu a krmí se to. To seno bylo hnusné, polovina balíku se vyhodila a ta druhá zase za moc nestála tím pádem..... ještě že Usa doma měla super seno (brala jsem si odjinud)..se dívím, že Benda s Betty z toho nechytli nějaký kašel...

18.9.2013 14:27
canis lupus

XXX.XXX.13.63

Jaruško, taky gratuluji k výhře. To já ještě žádný závod nevyhrála. Tedy mám jeden pohárek, co vyhrál klusák, kterého jsem trénovala. Ale jinak jezdím spíš do lesa. Možná že to Tal změní jednou.
Tu zkoušku jsem udělala dnes na třetí pokus, za 3. Nemám z toho ale radost, protože jsem se tomu věnovala hodně dlouho, mnohem déle než ostatním a nevím, kde je problém. smajlíkA je to státnicový předmět, takže na to musím přijít, jinak budu asi pěkně v...smajlík Kdybych neměla z ostatního dobré známky, řekla bych si, že jsem měla radši jít na mateřskou než na vysokou, ještě takovou těžkou. Z tohohle mají všichni trojky, někdo tam radši vůbec nešel.smajlík

18.9.2013 15:07
canis lupus

XXX.XXX.13.63

Jinak se omlouvám, že tu prudím se svými starostmi. Ve srovnání třeba s Lucky jsou nicotné.. Takže tady je píseň, kterou si pouštím na špatnou náladu. Je o dost starší než já, přesto doporučuji. http://m.youtube.com/watch?v=46QXrJml0UQ

18.9.2013 17:20
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Po delší době zdravím, tady je jeden můj miláček...

19.9.2013 06:21
lucky

XXX.XXX.27.76

Miláčkové jsou nádherní. Jsem ráda, že puntík se má fajn a en malý nový hnědáček vypadá, že bude kusanec.
Jinak problémy se školou moc dobře znám. Někdy není problém jen ve studentovi.... vejška mi sežrala tolik nervů, že znovu bych to neopakovala ani náhodou. A v pozdější době člověk zjistí, že je mu diplom spíše na obtíž než ku prospěchu.

Holky, nechcete se jet někdo podívat 12.10. do Hradištska u Sadské k Půlpánům?.. Jelikož se musela z technických důvodů zrušit výstava arabů v Praze (národka a Intercup), tak ACHPAK pořádá Národní výstavu v náhradním termínu tam a uvažuji o tom že bych jela se podívat....sice je to hodně daleko pro mě (přes 300km), ale chci na něco juknout...

19.9.2013 13:40
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkLucí,to je jasný,že Ti Usina chybí,a bohužel bude chybět ještě hooodně dlouho,na takového koně se nedá zapomenout,smajlíksmajlíksmajlíki kdybys měla 100 dalších,ona byla jedinečnásmajlík a člověku ta vzpomínka nevymizí z paměti nikdy,já takypořád vzpomínám na Feldona,smajlíksmajlíksmajlíktakže vím,co cítíš,smajlíkto byl taky Pan Kůň,smajlíksmajlíksmajlíka nikdy už mi ho zatím žádný koník nenahradil,smajlíki když je mám moc ráda,Moruš teda obzvlášťsmajlíksmajlíksmajlík,ale prostě radši bych dala nevím co za to,kdyby tu Feldonek byl...smajlíksmajlíksmajlíkPořád vzpomínám,jaký byl,pod sedlem to bylo nejúžasnější stvoření na světě,přesto,že to byl plňas,tak opravdu se nikdy nikam nehonil,ani v houfu koní se nikam nedral,smajlíksmajlíkbyl krásně ovladatelnej,poslušnej,opravdu,takovej koník se jen tak nevidí a potká ho člověk jednou za život.smajlíksmajlíksmajlíkSice jsem moc a moc šťastná,že jsem měla tu čest ho poznat,i za to by měl být člověk rád,to jo,to já jsem,ale přesto mi pořád moc a moc chybí....smajlíksmajlíksmajlíkNěkdy si fakt říkám,že takový ty problémový koně jsou snad lepší,že se na ně člověk tolik nenaváže nebo prostě nejsou takový,jako byl Feldon,nevím,jak to říct....smajlíksmajlíksmajlík

19.9.2013 15:49
didi

XXX.XXX.66.122

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlíkLucí,to je jasný,že Ti Usina chybí,a bohužel bude chybět ještě hooodně dlouho,na takového koně se nedá zapomenout,smajlíksmajlíksmajlíki kdybys měla 100 dalších,ona byla jedinečnásmajlík a člověku ta vzpomínka nevymizí z paměti nikdy,já takypořád vzpomínám na Feldona,smajlíksmajlíksmajlíktakže vím,co cítíš,smajlíkto byl taky Pan Kůň,smajlíksmajlíksmajlíka nikdy už mi ho zatím žádný koník nenahradil,smajlíki když je mám moc ráda,Moruš teda obzvlášťsmajlíksmajlíksmajlík,ale prostě radši bych dala nevím co za to,kdyby tu Feldonek byl...smajlíksmajlíksmajlíkPořád vzpomínám,jaký byl,pod sedlem to bylo nejúžasnější stvoření na světě,přesto,že to byl plňas,tak opravdu se nikdy nikam nehonil,ani v houfu koní se nikam nedral,smajlíksmajlíkbyl krásně ovladatelnej,poslušnej,opravdu,takovej koník se jen tak nevidí a potká ho člověk jednou za život.smajlíksmajlíksmajlíkSice jsem moc a moc šťastná,že jsem měla tu čest ho poznat,i za to by měl být člověk rád,to jo,to já jsem,ale přesto mi pořád moc a moc chybí....smajlíksmajlíksmajlíkNěkdy si fakt říkám,že takový ty problémový koně jsou snad lepší,že se na ně člověk tolik nenaváže nebo prostě nejsou takový,jako byl Feldon,nevím,jak to říct....smajlíksmajlíksmajlík

Když člověk ty problematické koně zvládne a odstraní jejich problém, je to pak vazba ještě silnější - vidí každý den tu práci, co spolu zvládli...

Ales souhlasím s tím, že nejsou všichni koně stejní - je to jako s lidmi, s některými si člověk nepadne, jiní jsou pro něj osudoví.

19.9.2013 19:22
canis lupus

XXX.XXX.13.63

Už jsem se trochu vzpamatovala. Ti norici jsou moc krásní. Tal už do chlaďase taky nemá moc daleko. Na to, že jí ještě není 2 a půl, má zadek jak stůl.smajlík

19.9.2013 20:31
bospor

XXX.XXX.192.10

ta je taky pořádnásmajlík ale na míšinýho mladýho nemásmajlík
luci do sadský to je od nás tak 60km tak by sis mohla udělat zajížďku smajlík a možná by nakonec nebyla ani tak velkásmajlík

20.9.2013 06:34
lucky

XXX.XXX.27.76

Jaruško máš pravdu, prostě někteří jsou osudoví. Já vím, že moji holčičku už mi nic nevrátí, zbyly mi jen vzpomínky a strašně těžko se s tím vyrovnávám, vlastně to ani nejde. A vím, že žádný kůň už nebude takový, bude jiný. Žádný není stejný. Je to jako se psy...Fabínek je taky už náš sedmý, mám Daréska s Fabínkem strašně ráda, ale můj osudový pes byl Cliff....dožil se 14.5 let. Bylo to moje druhé Já, prostě pes s velkým P i když nebyl žádný šampion, ale četl mi snad myšlenky a byli jsme prostě na sebe neuvěřitelně napojení..to samé bylo s Usinkou. Nikdy jsem takového koně nezažila, měly jsme mezi sebou krásné pouto a mám obavy, jestli se mi tohl jednou ještě někdy povede u jiného koně. Pořád ji vidím , jak se na mě dívala..., ale vím, že jsem byla s ní do poslední chvíle a ona to věděla.

Jinak ten výlet do Sadské... bohužel nepojedu sama, kamarád má v plánu se někde při cestě stavit ještě k chovateli bažantů a já jsem chtěla cestou se stavit kouknout na jednu kobylku v Chlumci nad Cidlinou...ještě pořád nevím... na jednu chci kouknout na výstavě... ale jsem blbá, pořád si říkám..... ale nedá mi to.

Jinak tahle appa je nádherná, fakt luxusní barvička. Bude z ní krásná kobča jednou.smajlík

20.9.2013 10:51
bospor

XXX.XXX.192.10

z chlumce je to k nám 20 a cestou na hradec je to skoro souběžná cesta s dálnicísmajlík
no budeš vidětsmajlík

20.9.2013 16:53
lucky

XXX.XXX.27.76

Uvidím, hoď mi na fb kdyžtak přesnou adresu. Nezáleží to na mě a nevím jak dlouho budeme v té Sadské a pak v tom Chlumci a ten kamarád chce ještě k nějakému chovateli těch bažantů, takže vůbec nevím na jak dlouho to vše bude....

23.9.2013 12:47
canis lupus

XXX.XXX.13.63

Ahoj,
díky za pochvalu Tal. Je to můj první a zatím jediný odchov, tak mě to těší.
Byla jsem v Lysé. Plemen bylo málo, jedna ukázky welsh ponic pod sedlem vyloženě bída, zahraniční zástupce jeden (ze Slovenska). Poprvé tam byli Kentucky Mountain Horse, minihorsů asi 12, appa ani QH nebo PH vůbec, arab taky ne. Celkem nic moc, ale zaujalo mě vystoupení s fríským hřebcem- kür na Gangnam Stylesmajlík. Ta slečna byla o dvě tři úrovně výš než ostatní předvádějící. Ani to chladnokrevné hříbě, co se tam dříve vyhrávalo, nebylo nikde vidět, kdoví jestli to ještě tak je. Plusem bylo předvádění v hale. U stánků se daly sehnat věci za dobré ceny- mám carrot stick o 150 levnější, než nejnižší internetová cena, co jsem našla. Jinak klasicky hodně lidí, řvoucí děti a spousta zbytečností na prodej.
Zapsala jsem si na tenhle semestr 13 předmětů, takže asi nebudu moc často psát, ale občas se tu vyskytnu. Přeji krásný podzim všem.
A Lucky, kdybys někdy potřebovala přespat v Praze z jakéhokoliv důvodu, ozvi se. Tohle je můj profil na FB https://www.facebook.com/marketa.halova.5

23.9.2013 13:04
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíksmajlíkTaky jsme se byli juknout,v neděli,setkala jsem se tam s Ivčou,smajlíksmajlíksmajlíksmajlíkIvčo,sehnala ta Tvoje kamarádka nakonec tu deku?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkOlda koupil katalog,protože jsme mysleli,že je tam ten kupon na výhru toho hříběte,kdepáák,nic takovýho tam nebylo,ale byla tam soutěž tipovací,že se vyplnil hlasovací lísteček na Sympaťáka roku,Jára ho vyplnila na poslední chvíli a představte si,že vyhrála.smajlíksmajlíkBylo tam hezký kvalitní tričko,nějáký CD z Lysý z výstavy a hlavně nás potěšila dárková poukázka na 200 Kč u HeapCo Žebrák,tak jsme jí hned využili.smajlíkTady jí ten pán předává cenu.smajlíksmajlík

23.9.2013 13:06
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkNo a den předtím jela Huberta a přivezla tohle....smajlíksmajlíkVyhrála dostih.smajlíksmajlíksmajlík

23.9.2013 13:10
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkPak ještě vyhrála tyče a barely a v tyčích měla nejlepší čas mezi dětma,ale nikde z dospělých neměl lepší čas než ona,inu chrápou tam či co...smajlíksmajlíkTo Monďásek vyhrál kráásnou ohlávku.smajlíksmajlíkAle asi mu jí seberu,páč nebude přece nosit oranžovou ohlávku,že joo...smajlíksmajlík

23.9.2013 13:14
jaruska

XXX.XXX.213.11

smajlíksmajlíkMarkét,ten hřebec se mi taky mocinky líbil,smajlíksmajlíkkromě dvou vystoupení,který se nám moc nelíbilo,se nám jinak moc líbilo úplně všechno,nelitovali jsme,že jsme jeli,akorát na celý výstavě nebylo možný sehnat pláštěnku na Moruš 125.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkPidimidi,smajlíksmajlíkten by se mnou bydlel asi i v posteli.smajlíksmajlík

23.9.2013 22:20
werča

XXX.XXX.129.6

Jaruško, v equiservisu měli ten crazy day, a ještě tam dost dek je.. smajlík co jsem dneska viděla, jsem si tam koupila ve slevě helmusmajlík Nejdřív jsem si řekla, že né, že ještě počkám, ale jak jsem si jí dala na hlavu, tak takové pohodlísmajlík, tak jsem si jí koupila k narozeninám a sestře její první rajtky smajlík.

Jinak jezdíte tedka? u nás se nedá, všude je bahno a do lesa to mam docela kus,tak v sobotu jsem byla s evitkou na krokovce a chudák nevylítaná, jsem jí nemohla ani pustit, šli jsme většinou po silnici... všude je zaseto a louky bychom zničily.

26.9.2013 15:18
didi

XXX.XXX.66.122

Naši "rasisti a sexisti" smajlík - tmavé spolu:

Přidejte reakci

Přidat smajlík