Čím se dopravujete ke koníkům

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.8.2006 22:50

Tohle téma mě dnes napadlo, když jsem se koukla na svou Yamahu 1200. Mám ji trochu vytuněnou, no řekněte, není to úžasné žihadlo? Hoďte sem dopravní prostředky, které vás dopravují za míláčky do stáje

9.8.2006 10:24

tajemma danny napsal(a):
Tohle téma mě dnes napadlo, když jsem se koukla na svou Yamahu 1200. Mám ji trochu vytuněnou, no řekněte, není to úžasné žihadlo? Hoďte sem dopravní prostředky, které vás dopravují za míláčky do stáje

Pokud jdu ke koníkům ve městě jedu na kole nebo jdu pěšky...Ale jelikož se koníci asi prodali....
No a na žernovku se dopravuju autem , ale potřebuju vždycky "odvoz" protože ještě nemám řidičák takže se tam dostanu málokdyAle teď to chci zkusit autobusem , protože bych se tam dostala častějiA fotku?No tak sem dám fotku třeba koloOmlouvám se za kvalitu

10.8.2006 09:19

tajemma danny napsal(a):

Autobus, foto nemám

10.8.2006 12:12

tajemma danny napsal(a):

Já jezdim Matýskem, ale fotila jsem za tmy

10.8.2006 12:18

cheyenne napsal(a):
Já jezdim Matýskem, ale fotila jsem za tmy

S Matýkem se střídá i moje Fiestička Barča!

sadzi saj

10.8.2006 13:19
sadzi saj

klawdie napsal(a):
S Matýkem se střídá i moje Fiestička Barča!

pěšky, mám to co by kamenem dohodil

10.8.2006 13:25

tajemma danny napsal(a):

Tak to je moje stařičké POLO.Super kočárek

10.8.2006 13:59

mela napsal(a):
Tak to je moje stařičké POLO.Super kočárek

tak tohle je moje zděděné extra kolo...teď mi slouží na dopravování ke koním a domů. Vše původní, staré tak...mno...dost let..akorát jsem si tam musela namontovat moderní sedátko...to "pérový" už bylo nepoužitelné;o)

10.8.2006 14:30

tajemma danny napsal(a):

Většinou Drakoušem

10.8.2006 16:25

evizna napsal(a):
Většinou Drakoušem

Autíčkem Foto teď nemám,ale buď jedu Fordem Ka,nebo Fiat Brava Ale dříve jsem také drandila na kole,či pěšky nebo busem

11.8.2006 07:32

saja napsal(a):
Autíčkem Foto teď nemám,ale buď jedu Fordem Ka,nebo Fiat Brava Ale dříve jsem také drandila na kole,či pěšky nebo busem

já ho mám doma koníka, ale když jí jedu něco kupovat či pro žrádýlko tak tímhle seatkem

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.8.2006 07:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

racina napsal(a):
já ho mám doma koníka, ale když jí jedu něco kupovat či pro žrádýlko tak tímhle seatkem

Tmavě zelenou Felicii 1,9 diesl. Nebo červenou kobrou - to je kolo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík