Tohle téma mě dnes napadlo, když jsem se koukla na svou Yamahu 1200. Mám ji trochu vytuněnou, no řekněte, není to úžasné žihadlo? Hoďte sem dopravní prostředky, které vás dopravují za míláčky do stáje
tajemma danny
napsal(a):
Tohle téma mě dnes napadlo, když jsem se koukla na svou Yamahu 1200. Mám ji trochu vytuněnou, no řekněte, není to úžasné žihadlo? Hoďte sem dopravní prostředky, které vás dopravují za míláčky do stáje
Pokud jdu ke koníkům ve městě jedu na kole nebo jdu pěšky...Ale jelikož se koníci asi prodali....
No a na žernovku se dopravuju autem , ale potřebuju vždycky "odvoz" protože ještě nemám řidičák takže se tam dostanu málokdyAle teď to chci zkusit autobusem , protože bych se tam dostala častěji
A fotku?No tak sem dám fotku třeba kolo
Omlouvám se za kvalitu
tajemma danny
napsal(a):
Já jezdim Matýskem, ale fotila jsem za tmy
cheyenne
napsal(a):
Já jezdim Matýskem, ale fotila jsem za tmy
S Matýkem se střídá i moje Fiestička Barča!
sadzi saj

klawdie
napsal(a):
S Matýkem se střídá i moje Fiestička Barča!
pěšky, mám to co by kamenem dohodil
tajemma danny
napsal(a):
Tak to je moje stařičké POLO.Super kočárek
mela
napsal(a):
Tak to je moje stařičké POLO.Super kočárek
tak tohle je moje zděděné extra kolo...teď mi slouží na dopravování ke koním a domů. Vše původní, staré tak...mno...dost let..akorát jsem si tam musela namontovat moderní sedátko...to "pérový" už bylo nepoužitelné;o)
tajemma danny
napsal(a):
Většinou Drakoušem
saja
napsal(a):
Autíčkem Foto teď nemám,ale buď jedu Fordem Ka,nebo Fiat Brava
Ale dříve jsem také drandila na kole,či pěšky nebo busem
já ho mám doma koníka, ale když jí jedu něco kupovat či pro žrádýlko tak tímhle seatkem
Uživatel s deaktivovaným účtem

racina
napsal(a):
já ho mám doma koníka, ale když jí jedu něco kupovat či pro žrádýlko tak tímhle seatkem
Tmavě zelenou Felicii 1,9 diesl. Nebo červenou kobrou - to je kolo.