ahoj
píšu maturitní práci, kde se mimo jiné věnuju i špalkovitým/tupoúhlým kopytům u koní.nejde o žádné super odborné veterinární pojednání, spíš si máme psaní takové práce vyzkoušet,až nás s tím budou mučit na vejšce. nicméně pokud to nenapíšu dobře, mám po maturitě (jojo, už nevědí, co dalšího by vymysleli, tak se maturuje i z odborných prací )
a prosba k vám: našel by se tu někdo, kdo by byl ochotný mi o svém koni poslat pár údajů, které bych využila v metodické části práce??? zajímá mě např. věk, způsob ustájení, režim, případná léčba apod. Kdo by byl ochotný mi pomoci, poslala bych kompletní dotazník.
pište prosím na email palisco@seznam.cz
DĚKUJU předem všem za pomoc :)
Trochu mimo téma...jen teď mě zrovna čeká obhajoba MP na koňské téma (nakonec mám dobře zpracované) ale tobě doporučuji vybrat jiné - pokud chceš mít práci dobrou je vhodnější mít metodiku, ve které budeš mít jasné výsledky.
Já sháněla jen koňáky tenkrát na kraťoučký dotazník a sehnala jsem asi jenom 70 respondentů a to jsem psala i mezi kamarády i sem na ifaunu etc. Ty sháníš velice úzkou skupinu lidí, a to bude dle mého názoru problém. aby měli dotazníky váhu, chce to alespoň 100 respondentů - mě tech 70 vzali jako ok, neboť jsem zaměřená na úzkou skupinu - přímo takhle mi to napsali do posudku, ty máš skupinu ještě užší a ještě hůř se ti budou lidi hledat (upřímně já když jsem s dotazníkem začala, taky jsem doufala, že budu mít lidí mnohem víc)
Pokud chceš dělat jako praktickou část pouze dotazník (já měla k praktické části dotazník jen jako doplňující) doporučuji ho zvolit trošku jinak.
Špalkové kopyto je věc, co se dá srovnat kováním, takže to není příliš markantní problém, myslím, že se svou prací brzo narazíš na úskalí, co se týče praktické části.
Plus dotaz - na jaké jsi škole, že tam vyžadují maturitní práci :)