Prodám NOVÉ kvalitní rajtky značky Nowak.Pouze jednou vyzkoušené(koupě špatné velikosti).
Zelené,velikost 38. Pas-2 x 38cm,celková délka 102 cm.Celokožený sed,dole suché zipy.
Původní cena 1400kč.
!!!Prodám za 500kč.!!!
Poštovné 120kč.
Možný i osobní odběr v Uničově.
konemacinka@seznam.cz
Na požádání pošlu více fotek na meil.
Prodám krásný věšák s motivem koně.Šířka 28cm,výška i s háčky- 16cm.Nikdy nepoužitý.
Cena- 300kč.Poštovné 120kč.
konemacinka@seznam.cz
Prodám krásný domovní zvon-hlava koně.Nikdy nepoužitý.Je ze železa,váha přes 2kg.Hlasitě zvoní.
Cena 400Kč.Poštovné 120.Možný osobní odběr v Uničově.
konemacinka@seznam.cz
Prodám dámské černé jezdecké rajtky velikosti 36(drobnější postava) s celokoženým sedem, na kotníku na suchý zip. Poutka na pásek, kvalitní pevný materiál, Zn. Euroriding. PC 1890, cena nyní 900,-, případně možná výměna, nabídněte
skippy
napsal(a):
Prodám dámské černé jezdecké rajtky velikosti 36(drobnější postava) s celokoženým sedem, na kotníku na suchý zip. Poutka na pásek, kvalitní pevný materiál, Zn. Euroriding. PC 1890, cena nyní 900,-, případně možná výměna, nabídněte
Zepředu
Dále černá syntetická perka vel. 37, používaná, ale plně použitelná. Levně, cena: 250,-
V případě zájmu foto dodám.
Ještě zvažuji prodej skokového sedla Kentaur Jupiter, komora č. 1, posedlí 17,5". Případně vyměním sedlo za jiné, s větší komorou a menším posedlím, vše zíleží na dohodě. I cena.
skippy
napsal(a):
Dále černá syntetická perka vel. 37, používaná, ale plně použitelná. Levně, cena: 250,-
V případě zájmu foto dodám.
Ještě zvažuji prodej skokového sedla Kentaur Jupiter, komora č. 1, posedlí 17,5". Případně vyměním sedlo za jiné, s větší komorou a menším posedlím, vše zíleží na dohodě. I cena.
Ještě bych možná mohla dát kontakt
jana.simkova.hb@seznam.cz, tel. 777 146 701
Prodám provazovou ohlávku vel.COB, béžová, 1x zkoušená na koni, ale nesedí nám takže prodávám jako novou. 120,- nebo vyměním za FULL též novou jakkékoli barvy. anky.kone@seznam.cz
Prodám starší anglické všestranné kožené sedlo,žádná syntetika!Zajímavé zbarvení: sytá černá,bočnice a posedlí je hnědo-rezavé(Pravá kůže,jen nejspíš nabarvená).Posedlí 17,5(44 cm);komora 4(18 cm),zachovalé bez vad.Koupila jsem ho na bazoši ale bohužel mému koni nesedí,vhodné na bezkohoutkove koně.Vice na email: jissawkitty@seznam.cz
Prodám hnědé sedlo Wintec Pro 2000 s cair. Posedlí 17,5", komora nyní červená. Sedlo ježděno minimálně - cca 15krát, takže 100% stav. Možno prodat holé za 9000,-, či komplet nastrojené za 10.000,- (bezpečnostní třmeny, originál třmenové řemeny Wintec, podbřišník Wintec Elastic 135 cm).
Prodám Westernové sedlo kvalitní ruční práce (sedlářství Roman Mráz). Posedlí 15", kulaté sukně, vhodné i pro kratšího koně/ponyho se středním/nižším kohoutkem.
Cena 15 tisíc.
simonachromcova@seznam.cz
Prodám Tažný postroj na koně typu hucul, fjord, pony apod.
Cena 3 000 ,-kč.
Prodám westernové sedlo, typ klasik, posedlí 15´, zn. Tom Zajac, barva tmavě hnědá. Ježděné, ale zachovalé, vše původní, v dobrém stavu, pravidelně udržované. V ceně, zadní podbřišník, poprsák a brašny. email:hegerova28@seznam.cz, tel:737928445. sedí spíše užšímu koni nebo nenasvalenému.
ditule28
napsal(a):
Prodám westernové sedlo, typ klasik, posedlí 15´, zn. Tom Zajac, barva tmavě hnědá. Ježděné, ale zachovalé, vše původní, v dobrém stavu, pravidelně udržované. V ceně, zadní podbřišník, poprsák a brašny. email:hegerova28@seznam.cz, tel:737928445. sedí spíše užšímu koni nebo nenasvalenému.
jestě jedno foto
Prodám modrou vypodloženou ohlávku umělým beránkem (za ušima a na nose), párkrát použitá, cena 150 kč.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Koupím třmeny + řemeny, klidně starší do 400Kč. Za nabídky děkuji.
d.o.m.m.c.a@centrum.cz :)
Prodám syntetický beránek pod sedlo, temeř nový nepoužívaný
Cena i s poštou 400kč sarka.pakostova@seznam.cz
Prodám skokové sedlo Norton Rexine Close Contact s výměnnými komorami. Ježděno cca 5 měsíců. Jediná vada je menší odřenina bočnice (asi 3x2cm). Barva hnědá, posedlí 17 a výměnné komory jsou: bílá (extra široká), černou (střední) a červenou (široká). Sedlo bych prodala holé za 4000 (PC: 5000). Mě osobně se v něm sedělo dobře, ale přešla jsem na Wintec. V případě zájmu nebo fotek napište na Vendy.Mancova@seznam.cz.
Odkaz na bazoš: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/26607824/Nove-sedlo-Norton-Rexine-s-vymenitelnou-komorou.php
Dobrý den,prodám vysoké jezdecké boty.Velikost 39,obvod lítka 40.Boty jsou ve velmi dobrém stavu málo použivané snad 3x.Duvod prodeje špatně zvolená velikost.
Nabízím k prodeji nepromokavou bederní deku podloženou fleecem značky Kentaur velikost 145 cm . Byla jednou na koni , nevhodný dárek . Původní cena 1200 , nyní prodám za 700 + poštovné .. při rychlém jednání 500 + poštovné
prodám sedlo stubben, komora 2 ( 14cm) v inzerátu je překlep ;), posedlí 17,5 cm, nepoškozené pravidelně mazané odkaz: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/27933237/prodam-sedlo-Stubben.php cena : 5 500Kč nebo po domluvě
Prodám westernové sedlo bez hrušky / endurance sedlo. Německá značka Deuber und Partner, sedí na ČT. Včetně gelového podbřišníku, dečky a uzdečky s udidlem za 15tis.
Prodám westernové sedlo 13" v dobrém stavu, vhodné na koně se středním/širším kohoutkem.
Cena 3400,-kč.
Prodám starší sedlo vel. posedlí 17". Posedlí i bočnice potažené semišem - neklouže, takže je ideální pro obsedání nebo pro nenáročné rekreační jezdce.
Cena 1500,-kč.
Prodám sedlo zn. waldhausen.Komora širší 2, posedlí 18.
Používáno na chladnokrevníka asi 2 měsíce. Je pravidelně mazané, pošetřené.
Sedlo nepotřebuji, přecházím na western.
K sedlu přidám zdarma třmenové řemeny.
Cena dohodou.
http://opicak710.rajce.idnes.cz/nastenka
Prodávám......
Prodám westernové sedlo typu Wade vhodné na širokého koně se středním kohoutkem. Posedlí 16,5-17", gullet 7", twist, výrobce Vacek, necelý rok používané. Původní cena 45 tisíc Kč, nyní 30 tisíc Kč, dohoda možná.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.4
Prodám mobilní přístřešek, konstrukce z ohradních panelů, střechy a plachty s protiprůvanovou sítí. Cena 23 tisíc Kč. Přístřešek je 4 roky starý, původní cena je 43 tisíc (nový) Bohužel se nám ve větru několikrát převrátil a kutálel, takže je poškozený, (roztržená plachta, zohýbaná konstrukce, poškozená protiprůvanová síť) ale vše jsme opravili a je plně funkční a kompletní. Na fotce je prohnutý, protože nestojí na rovině. Kontakt: kayecek@seznam.cz, tel. 777 01 01 84
Dětské kožené chapsy 380,- - používané, není čas je uvést před prodejem do repre stavu, proto nízká cena.
Udidlo oliva nerez 10,5cm- kvalita pro pony, používané krátce- 380,-.
Při odběru více věcí sleva.
Ještě mám k prodeji i několik dětských rajtek různých barev i velikostí- levně ceny cca 200,-/ks
Více info na mailu kalarta@seznam.cz
Prodám starší anglické všestranné kožené sedlo,žádná syntetika!Sytě černé barvy,pravidelně mazané,velmi zachovalé bez vad.Posedlí : větší 17,5(45 cm);komora 3(15 cm).Sedlo je vhodné jak na jízdárnu tak do terénu,vhodné taky i na menší skoky.Vhodné na nižší kohoutek,svalnatá záda(typ hafling ,teplokrevníci).Vice na : jissawkitty@seznam.cz
ginevria

XXX.XXX.69.16
Prodám hnědé drezurní sedlo Stubben Tristan, posedlí 17,5 (44 cm), komora 2 - užší (13,5 cm), délka bočnice (od třmenových zámků po konec) 35 cm, sedlo je tři roky staré, používané aktivněji až posledních pět měsíců (jsem druhý majitel), bez poškození, pravidelná známky používání, pravidelně ošetřováno. Používáno na kulatějšího koně bez kohoutku, ale padne i kohoutkovým koním. Důvodem prodeje je, že přestalo mému koníkovi sedět. Pro více fotografií kontaktujte přes email.
Možnost výměny za drezurní či všestranné sedlo stejné kvality, s komorou 2 - širší (14,5 cm) a posedlím 17 nebo 16,5.
Cena za holé sedlo 8000,- plus poštovné.
Upřednostňuji osobní odběr v okolí Ostravy. Možno zaslat jako balík s platbou předem na účet. Na dobírku nezasílám.
svechovaver@gmail.com
kedo
napsal(a):
Prodám tyto věci-
Chapsy KenTaur vel.S
Rajtky
Držáky na sedlo nové
Držáky na uzdečku nové
ohlávky
čabraky
modrou parelku
Kostkovanou zimní deku vel. 135
Držáky na sůl
Chomout 26 i s poduškou
Chomoutek na ponyho (s poduškou a postráňkama)
Lonžku
Chrániče
Zdravim muzete mi poslat fotky s cenami na email 33janinka33@seznam.cz mmela bych zajem o tyto veci-rajtky,cabraky,chomout na ponyho, chranice

KOUPÍM - třmeny, na obsedání tudíž nevadí orezlé, oprýskané za solidní cenu. Ne bezpečností, s gumičkami apod (ty máme a nevyhovují!). HK, PCE, Chlumec.
Za nabídky děkuji :)
33janinka33
napsal(a):
Zdravim muzete mi poslat fotky s cenami na email 33janinka33@seznam.cz mmela bych zajem o tyto veci-rajtky,cabraky,chomout na ponyho, chranice
Včera jsem Vám odepisovala na e-mail,ale nevím,zda Vám něco došlo,jelikož jste neodpověděla.Snad jsem to poslala dobře...
krastyy
napsal(a):
Dobry den,mohla bych poprosit o fotky chomoutu na pony? na email : jissawkitty@seznam.cz
Sháním něco pro pony 105 khv ,konkretně chomoutový postroj nebo aspon chomout.Poprsni mam :) Děkuji
Jestli to je na mě, tak chomout si bere kamarádka, takže je na prodej čistě jen postroj bez chomoutu za 2 tisíce. Ale obávám se, že pro vašeho poníka by byl velký. Já jsem ho měla pro huculku KHV 130cm.
k prodeji: univerzální spíš univerzálně skokové sedýlko Stubben, komora 2 / posedlí 17,5 opečovávané, ve výborném stavu, žádné velké estet. vady, používané na ofic, parkůry do 120 cm, jsem 3. majitelka, sleva na 5 000Kč (opravdu super cena) na prodej SPĚCHÁM ,prodávám z důvodu přesvalení koně, mail: raszkova3@seznam.cz

AHOJ,
měla bych o rajtky zájem :) prosím o rozměry na mail: krtenovam@gmail. com
Děkuji :).