Kopytář (kovář) a veterinář Praha-západ, kdo k vám jezdí?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2013 16:31
shadow1

XXX.XXX.114.26

S jakým kopytářem (kovářem) a veterinářem jste spokojení na Praze-západ v lokalitě Dolní Břežany, Jesenice, Libeř, Psáry, Zlatníky, Jílové, Okrouhlo a okolí - kdo k vám jezdí? Mám tři bosé koně a jedná se mi hlavně o běžné úkony jako strouhání (jedna kobča má plochá kopýtka) a hlavně očkování, koupení odčervení, atd. Hledám někoho ochotného, spolehlivého, klidného a trpělivého :)

22.12.2013 22:12
elen555

XXX.XXX.74.7

shadow1 napsal(a):
S jakým kopytářem (kovářem) a veterinářem jste spokojení na Praze-západ v lokalitě Dolní Břežany, Jesenice, Libeř, Psáry, Zlatníky, Jílové, Okrouhlo a okolí - kdo k vám jezdí? Mám tři bosé koně a jedná se mi hlavně o běžné úkony jako strouhání (jedna kobča má plochá kopýtka) a hlavně očkování, koupení odčervení, atd. Hledám někoho ochotného, spolehlivého, klidného a trpělivého :)

Netroufám si doporučit vhodného veterináře, ale vím o výborném kopytáři, který do těchto končin také jezdí. Rozhodně je trpělivý, šikovný a má spoustu zkušeností s problematikou kopyt. My jsme s ním naprosto spokojeni. Kdyžtak mrkněte na www.kopytar.cz

23.12.2013 20:46
masekfanda

XXX.XXX.74.7

elen555 napsal(a):
Netroufám si doporučit vhodného veterináře, ale vím o výborném kopytáři, který do těchto končin také jezdí. Rozhodně je trpělivý, šikovný a má spoustu zkušeností s problematikou kopyt. My jsme s ním naprosto spokojeni. Kdyžtak mrkněte na www.kopytar.cz

Souhlasím, toto je velmi dobrý kopytář. Mně pomohl s kobylou, která měla plochá kopyta. Teď je bez podkov a chodí vandry jedna radost.

28.12.2013 12:55
shadow1

XXX.XXX.114.26

Díky za tipy na kopytáře.
A nedá někdo i tip na veta, který k němu jezdí? Ráda bych měla v záloze více možností, kdyby náhodou ....

4.1.2014 18:05
shadow1

XXX.XXX.114.26

Super, tak kopytářku už mám, nakonec jsem se domluvila se slečnou co jezdila do bývalé stáje a pár veterinářů také mám. Jen doufám, že zatím žádného potřebovat nebudeme :)

18.2.2014 19:55
jakub2

XXX.XXX.8.42

Dobrý den
Nabízím podkovářskou péči o vašeho koně. Klidný a příjemný přístup ke koni i k majiteli. Kovu za tepla i za studena. Všechny plemena koní i koně různé velikosti. Nohy si držím sám. Do mého oboru patří i strouhání koní a ortopedické kování... při náročnějších případech porada s veterinářem a vyhodnocení problému. Nejčastěji působím ve Středočeském kraji , ale není problém přijet i do jiných krajů...

E-mail: senby@seznam.cz

Kraj: Středočeský

Lokalita: 25166 - Senohraby - okr. Praha-východ

Nanny

13.1.2017 20:08
Nanny

XXX.XXX.199.180

Neporadíte prosím nějakého kováře, co působí na Praze západ a bere nové "klienty"? Nedaří se mi žádného sehnat a už to docela hoří, dneska měl jeden přijet a nepřijel, tak bych potřebovala tip na někoho spolehlivého. Díky za rady.

13.1.2017 20:50
jakub2

XXX.XXX.46.254

Nanny napsal(a):
Neporadíte prosím nějakého kováře, co působí na Praze západ a bere nové "klienty"? Nedaří se mi žádného sehnat a už to docela hoří, dneska měl jeden přijet a nepřijel, tak bych potřebovala tip na někoho spolehlivého. Díky za rady.

Dobry den. Beru nove kliety, urcite se domluvime. Zavolejte mi na : 720 679 046. Hezky vecer. Šenbauer.

Přidejte reakci

Přidat smajlík