Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2006 20:49

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

a další

12.8.2006 20:50

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

a ještě

12.8.2006 20:52

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

a ještě

12.8.2006 20:54

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

a znovu i s maminkou

12.8.2006 20:56

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

a ještě s maminkou

12.8.2006 20:58

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

pusuuuuu

12.8.2006 21:01

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

a to je poslední...Víc pohužel nemám...To na Maxíkovi jsem já

12.8.2006 22:24

sejtanek napsal(a):
a to je poslední...Víc pohužel nemám...To na Maxíkovi jsem já

Díky moc Maxík je fakt velký krasavec, kolik mu je let, jaký je na ježdění? To je úžasné ta světlá hříva, škoda, že naše ryzule nejsou taky "blonďaté"

13.8.2006 10:11

lerry napsal(a):
Díky moc Maxík je fakt velký krasavec, kolik mu je let, jaký je na ježdění? To je úžasné ta světlá hříva, škoda, že naše ryzule nejsou taky "blonďaté"

Daduli, maminka vypadá fakt jak tvoje ségra a ne mamča, Maxík je supr!!!! z vašich koníků ten nej.....chichi, ale Šejík je taky fajn papa H

13.8.2006 10:13

hanysskah1 napsal(a):
Daduli, maminka vypadá fakt jak tvoje ségra a ne mamča, Maxík je supr!!!! z vašich koníků ten nej.....chichi, ale Šejík je taky fajn papa H

Maxík je fešák!!!Mopc se mi líbí!!!Jezdíš na něm????Jka často??Pracuje i v tahu?je fakt krásnej!

13.8.2006 17:18

nozka napsal(a):
Maxík je fešák!!!Mopc se mi líbí!!!Jezdíš na něm????Jka často??Pracuje i v tahu?je fakt krásnej!

No ona na něm jezdí spíš maminka...A je fajnovej!!!Jezdí jenom na parelce..:Sedlo a uzdečku nevedou Já jsem na něm jela párkrát...A je super..Křesílko...Ale v tahu bohužel neumí

13.8.2006 17:22

sejtanek napsal(a):
No ona na něm jezdí spíš maminka...A je fajnovej!!!Jezdí jenom na parelce..:Sedlo a uzdečku nevedou Já jsem na něm jela párkrát...A je super..Křesílko...Ale v tahu bohužel neumí

Ahoj, určitě už jsi to někde psala, ale jen jaké je plemeno(popřípadě z jakého plemeníka) NA tyhle lehčí chladase jsem fakt ujetá. je nádhernej!!!!!!!!

13.8.2006 20:05

microfon napsal(a):
Ahoj, určitě už jsi to někde psala, ale jen jaké je plemeno(popřípadě z jakého plemeníka) NA tyhle lehčí chladase jsem fakt ujetá. je nádhernej!!!!!!!!

On je Slezskej Norik...Ale z plemeníka nevím..Jak přijde mamča dom,tak se ji zeptám kde má jeho papíry a napíšu ti to

13.8.2006 20:50

sejtanek napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky

teeeda Sejtanku, a si si ista ze si maminkina?lebo maminka vyzera strasne mladunka a ma moj obdiv
PS: dufam, ze sa neurazis, a zoberies to tak, ako to myslim-to iba pre vysvetlenie
ja som tiez zatazena na tazku vahu a milujem ich celym srdcom, vas Maxik je nadherny

13.8.2006 21:34

bonita napsal(a):
teeeda Sejtanku, a si si ista ze si maminkina?lebo maminka vyzera strasne mladunka a ma moj obdiv
PS: dufam, ze sa neurazis, a zoberies to tak, ako to myslim-to iba pre vysvetlenie
ja som tiez zatazena na tazku vahu a milujem ich celym srdcom, vas Maxik je nadherny

jsem si jistá,že jsem maminčina ...Ty rodiče zjistím,ale mamka tedka nemá čas to hledat,tak snad zítra

14.8.2006 13:19

sejtanek napsal(a):
jsem si jistá,že jsem maminčina ...Ty rodiče zjistím,ale mamka tedka nemá čas to hledat,tak snad zítra

jojo, je maminčina, vypadá jak by jí z oka vypadla, ale maminka fakt vypadá jak starší sestřička než maminka, jj klobouk dolů, má štěstí, ahojky žouželky

22.8.2006 07:44

hanysskah1 napsal(a):
jojo, je maminčina, vypadá jak by jí z oka vypadla, ale maminka fakt vypadá jak starší sestřička než maminka, jj klobouk dolů, má štěstí, ahojky žouželky

Ahojky Lidičky,trocha jsem zapomněla semka napsat ty Maxovi rodiče Takže otec je 2728 GOR a matka SM 3653 ŠÁRKA... Dášenka

Přidejte reakci

Přidat smajlík