sejtanek
napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky
a to je poslední...Víc pohužel nemám...To na Maxíkovi jsem já
lerry
napsal(a):
Díky moc Maxík je fakt velký krasavec, kolik mu je let, jaký je na ježdění? To je úžasné ta světlá hříva, škoda, že naše ryzule nejsou taky "blonďaté"
Daduli, maminka vypadá fakt jak tvoje ségra a ne mamča, Maxík je supr!!!! z vašich koníků ten nej.....chichi, ale Šejík je taky fajn papa H
sejtanek
napsal(a):
No ona na něm jezdí spíš maminka...A je fajnovej!!!Jezdí jenom na parelce..:Sedlo a uzdečku nevedou Já jsem na něm jela párkrát...A je super..Křesílko...Ale v tahu bohužel neumí
Ahoj, určitě už jsi to někde psala, ale jen jaké je plemeno(popřípadě z jakého plemeníka) NA tyhle lehčí chladase jsem fakt ujetá. je nádhernej!!!!!!!!
sejtanek
napsal(a):
Tak tady jsou ty fotečky
teeeda Sejtanku, a si si ista ze si maminkina?lebo maminka vyzera strasne mladunka a ma moj obdiv
PS: dufam, ze sa neurazis, a zoberies to tak, ako to myslim-to iba pre vysvetlenie
ja som tiez zatazena na tazku vahu a milujem ich celym srdcom, vas Maxik je nadherny
bonita
napsal(a):
teeeda Sejtanku, a si si ista ze si maminkina?lebo maminka vyzera strasne mladunka a ma moj obdiv
PS: dufam, ze sa neurazis, a zoberies to tak, ako to myslim-to iba pre vysvetlenie
ja som tiez zatazena na tazku vahu a milujem ich celym srdcom, vas Maxik je nadherny
jsem si jistá,že jsem maminčina ...Ty rodiče zjistím,ale mamka tedka nemá čas to hledat,tak snad zítra