Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.8.2006 22:01

jeffulka napsal(a):
Není sladkej kdy hajinká??

Ještě jedna

12.8.2006 22:02

jeffulka napsal(a):
Ještě jedna

ještě jednaTo je krásná pusinka

12.8.2006 22:05

jeffulka napsal(a):
ještě jednaTo je krásná pusinka

ješt jedna fotečka

12.8.2006 22:21

jeffulka napsal(a):
ješt jedna fotečka

vkládejte sem prosím další fotečky koníků kteří mají za tatínka tohoto užasného hřebce JASPISE!díky moc!

buggyna

13.8.2006 19:52
buggyna

jeffulka napsal(a):
vkládejte sem prosím další fotečky koníků kteří mají za tatínka tohoto užasného hřebce JASPISE!díky moc!

Casioppea D - 2 letá klisna

14.8.2006 10:05

jeffulka napsal(a):

Podle čeho soudíš, že se jedná o úžasného hřebce?
Charakterem možná a je mi jasné, že právě ten bude asi to nejdůležitější, ale chybí mi troška toho pěkného exteriéru. A ten bohužel Jaspis nedává.

buggyna

14.8.2006 10:42
buggyna

misulinka napsal(a):
Podle čeho soudíš, že se jedná o úžasného hřebce?
Charakterem možná a je mi jasné, že právě ten bude asi to nejdůležitější, ale chybí mi troška toho pěkného exteriéru. A ten bohužel Jaspis nedává.

S tím exteriérem musím souhlasit,ale jen napůl.Znám 3 jaspisáky a jsou všichni pěkní,bohužel,podle mě moc dlouzí.Jako kdyby měli o pár žeber navíc

buggyna

14.8.2006 10:44
buggyna

buggyna napsal(a):
S tím exteriérem musím souhlasit,ale jen napůl.Znám 3 jaspisáky a jsou všichni pěkní,bohužel,podle mě moc dlouzí.Jako kdyby měli o pár žeber navíc

3letý valach po Jaspis

14.8.2006 11:02

buggyna napsal(a):
3letý valach po Jaspis

A taky má většina hrubou hlavu a úzký krk. Pouze z velmi ušlechtilých matek jsem viděla ušlechtilého potomka po Jaspis.
Osobně si myslím, že je dobře, že letošní rok je jeho pravděpodobně poslední připouštěcí sezóna.
Přikládám fotku naší Jaspisky ve stáří 1 rok.

14.8.2006 15:54

buggyna napsal(a):

Já vím že jaspisáci jsou dlouzí koně ! a Adino nenapsali jsi jak se máš!a jestli se někdy setkáváš i s lidma od koní u Fousků!

6.9.2006 13:58

jeffulka napsal(a):
Já vím že jaspisáci jsou dlouzí koně ! a Adino nenapsali jsi jak se máš!a jestli se někdy setkáváš i s lidma od koní u Fousků!

Ahojky lidi nemáte doma Jaspisáka? Vžit jsou to moc krásní koně! Jestli máte dtam dávete

8.9.2006 22:07

jeffik napsal(a):
Ahojky lidi nemáte doma Jaspisáka? Vžit jsou to moc krásní koně! Jestli máte dtam dávete

Tady jich máš spoustu http://www.konesvrzno.cz/mladihrebci.htm

13.6.2007 09:14

misulinka napsal(a):
Tady jich máš spoustu http://www.konesvrzno.cz/mladihrebci.htm

A jací jsou koně po Jaspisovi charakterově ? Klidní, nelekavý nebo nerváci ? J.

Přidejte reakci

Přidat smajlík