jeffulka
napsal(a):
ještě jednaTo je krásná pusinka
ješt jedna fotečka
buggyna

jeffulka
napsal(a):
vkládejte sem prosím další fotečky koníků kteří mají za tatínka tohoto užasného hřebce JASPISE!díky moc!
Casioppea D - 2 letá klisna
jeffulka
napsal(a):
vkládejte sem prosím další fotečky koníků kteří mají za tatínka tohoto užasného hřebce JASPISE!díky moc!
Podle čeho soudíš, že se jedná o úžasného hřebce?
Charakterem možná a je mi jasné, že právě ten bude asi to nejdůležitější, ale chybí mi troška toho pěkného exteriéru. A ten bohužel Jaspis nedává.
buggyna

misulinka
napsal(a):
Podle čeho soudíš, že se jedná o úžasného hřebce?
Charakterem možná a je mi jasné, že právě ten bude asi to nejdůležitější, ale chybí mi troška toho pěkného exteriéru. A ten bohužel Jaspis nedává.
S tím exteriérem musím souhlasit,ale jen napůl.Znám 3 jaspisáky a jsou všichni pěkní,bohužel,podle mě moc dlouzí.Jako kdyby měli o pár žeber navíc
buggyna

buggyna
napsal(a):
S tím exteriérem musím souhlasit,ale jen napůl.Znám 3 jaspisáky a jsou všichni pěkní,bohužel,podle mě moc dlouzí.Jako kdyby měli o pár žeber navíc
3letý valach po Jaspis
buggyna
napsal(a):
3letý valach po Jaspis
A taky má většina hrubou hlavu a úzký krk. Pouze z velmi ušlechtilých matek jsem viděla ušlechtilého potomka po Jaspis.
Osobně si myslím, že je dobře, že letošní rok je jeho pravděpodobně poslední připouštěcí sezóna.
Přikládám fotku naší Jaspisky ve stáří 1 rok.
jeffik
napsal(a):
Ahojky lidi nemáte doma Jaspisáka? Vžit jsou to moc krásní koně! Jestli máte dtam dávete
Tady jich máš spoustu http://www.konesvrzno.cz/mladihrebci.htm