Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2014 14:14
monchess

XXX.XXX.41.2

Máte někdo zkušenosti s těmito výrobky?? A nejlépe s Horseback Warmer smajlík

17.1.2014 13:22
makki

XXX.XXX.107.70

No zkušenosti mám, ale špatně se mi specifikují. Koupila jsem si ji po té, co můj kůň měl problémy s nepadnoucím sedlem. Mám tu kratší velikost a používám jí pod westernovou deku pro lepší prohřátí zad a uvolnění. Stav koně se pomalu zlepšuje, bohužel nedokáži říci, nakolik by to bylo lepší, kdybych tu deku nedávala.

19.1.2014 20:53
klafus

XXX.XXX.248.44

Zdravím, mám osobní zkušenost se zateplovací bandáží u artrotického koně a největší zlepšení jsem pozorovala při výkyvech počasí, na které jsou tito koně nejvíce náchylní, cca po půlroce pravidelného nošení (na noc jsem sundávala) si troufám říci, že se stav zlepšil minimálně o 70%! Nedalo mi to a pořídila jsem si i termoprádlo pro lidi, protože trpím bolestí zad v bederní oblasti a musím říct, že jisté změny pociťuji, ale spíš víc než "uzdravení zad" celkové zlepšení hospodaření s tělem, jsem dost vysoká a hubená, takže mi je téměř celoročně zima a přemýšlím o objednání bederního pásu. Jinak jsem si objednala dvoje kalhoty a triko s dlouhým rukávem a jednu sadu prodávám:

Prodám velmi kvalitní termoprádlo s keramickými vlákny doporučované MVDr.Švehlovou: http://bot.eshop-zdarma.cz/index.php?s=main_p age Konkrétně triko s dlouhým rukávem vel.: S (odpovídá M)(PC.:1515Kč) a dlouhé klahoty vel.:M(PC.: 1615Kč) pordám jako komplet za 2000Kč (PC.: 3130Kč)V případě zájmu pište prosím na mail: klafus@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík