Westernové plemena a jezdci kochači 255

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2014 20:10
bospor

XXX.XXX.192.10

tak zas jednou založímsmajlík ale ještě jsem psala nějaký odpovědi do minulých kocháčkůsmajlík

28.1.2014 20:12
bospor

XXX.XXX.192.10

včera nám dovezli další dvojčata. letos už druhýsmajlík máme je spolu, aby jim bylo teplosmajlík

28.1.2014 20:15
bospor

XXX.XXX.192.10

těm prvním koťatům už budou tři týdny a pořád jsou tak velký, jako narozený jednosmajlík

28.1.2014 20:20
bospor

XXX.XXX.192.10

ale barča trošku zhublasmajlík víc jí dotahujusmajlík včera dostala poslední injekci a cca za 14 dní by se kulhání prý mělo zlepšit. ono už je to skoro dobrý teď

28.1.2014 20:52
teritori

XXX.XXX.32.72

Nóóó Jaruško , tak to si piš že jsme byla sama na sebe naštvaná smajlík ale hold tohle se prostě někdy stává smajlík hlavně sem ráda že mi za to pan Karel neurval hlavu smajlíksmajlík k ustájku přihodím nějakou kačku navíc a nebo ho pozvu na pivko smajlíksmajlík za výměnu a práci co kolem toho měl .... smajlík

Teda holky u všech takový hromady sněhu a my ani ťuk (až teda na to pár co je na zemi ) smajlík jen je všechno šíleně zmrzlý ... takovou zimu já teda nemám ráda ( suchou a mrazivou )smajlík

smajlíkJéééé , ty telátka jsou nádhernýý smajlík

přidávám našeho čerstvýho 20tníka Ingota smajlík

28.1.2014 22:33
werča

XXX.XXX.129.242

bospor napsal(a):
ale barča trošku zhublasmajlík víc jí dotahujusmajlík včera dostala poslední injekci a cca za 14 dní by se kulhání prý mělo zlepšit. ono už je to skoro dobrý teď

Ono na netu jsem nikde zatím nesehnala roubík velikosti 15,5 :( Tak mi ho kdyžtak prosím přeměřte :) Děkuji. Tam na té první fotce s Barčou vypadá Bára taková strašně veliká.... To je co za plemeno?? Vypadá dost mohutně :)

28.1.2014 23:29
bospor

XXX.XXX.192.10

barča je čtvrt hucula, čtvrt QH a půl PHsmajlík ale kdo ví co je skutečnostsmajlík když jsem jí naposled měřila v létě tak měla 135cm hůlkovýchsmajlík od tý doby trošku poprostla, ale já naštěstí taky nejsem dlouhán a když se navlíknu, ale i normálně? tak si nemáme co vyčítatsmajlík jsem obě prostorově významějšísmajlíksmajlík

28.1.2014 23:46
bospor

XXX.XXX.192.10

mikčo kulky nemusí ovlivnit výživa. my měli klusáka a ten jednu kulku pustil až ve třech letech. zrovna ten den den, co přijel vet kastrovat a počítal s vnitřňákemsmajlík v učňáku nám vyprávěl učitel, jak měli na vojně vnitřňáka a co napouštěl kobyl!!!! tak pozor na nějsmajlíksmajlík může se říkat, jak je neplodnej, ale jsou to pořád jen řeči!!
my si ho dovezli jako ročka a rozhodně nebyl zanedbanej. ne výživou!!! výchovou jo, ale to na kolky nemá vliv zaručeněsmajlík
http://www.bospor.estranky.cz/clanky/nova-videa/easter-sabbath.html
http://www.bospor.estranky.cz/clanky/co-je-noveho/mame-prirustek.html

29.1.2014 07:38
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMarkét,díky,smajlíksmajlíkjsem moc ráda,když se někomu fotka líbí,mě se právě taky moc líbí,je taková opravdu romantickásmajlík a takový chvíle mi stačej k tomu,abych si řekla-nebooj,zase bude jaro,bude hezky,nebudeš muset sbírat bobky z bahna¨a mlátit do bobků zmrzlejch...smajlík

29.1.2014 07:42
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkIvčo,to je mi líto s tou Barčou,smajlíksmajlíkmoc přeju,ať už je to jen lepší.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTy telátečka jsou úúžasný,no jo,dvojčata jsou někdy k vzteku,ale říkám,známá má tady taky dvojčata,má je volně pod krávou a ty rostou před vočima.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkWerčo,blahopřeju ke zkouškámsmajlík,jsi šikovná,smajlíksmajlíkjéé,jak já bych šla dojit s Tebou...smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkSněhulce sníh docela vyhovuje,není naněm moc vidět.smajlíksmajlík

29.1.2014 07:56
nikkik

XXX.XXX.192.186

bospor napsal(a):
mikčo kulky nemusí ovlivnit výživa. my měli klusáka a ten jednu kulku pustil až ve třech letech. zrovna ten den den, co přijel vet kastrovat a počítal s vnitřňákemsmajlík v učňáku nám vyprávěl učitel, jak měli na vojně vnitřňáka a co napouštěl kobyl!!!! tak pozor na nějsmajlíksmajlík může se říkat, jak je neplodnej, ale jsou to pořád jen řeči!!
my si ho dovezli jako ročka a rozhodně nebyl zanedbanej. ne výživou!!! výchovou jo, ale to na kolky nemá vliv zaručeněsmajlík
http://www.bospor.estranky.cz/clanky/nova-videa/easter-sabbath.html
http://www.bospor.estranky.cz/clanky/co-je-noveho/mame-prirustek.html

Neee, to já to tak nemyslela, že by to bylo tím zanedbáním, tohle se prostě stává, i u psů. smajlík Ale myslím si, že je možné, že je to i tím , že je takový "opožděný".
Jinak já právě moc dobře vím, že připustit může, proto mě to tak nervuje smajlík vloni jsme se přestěhovali a máme už jen malé pozemky pro koně, proto jsem na podzim musela dát pryč staršího valacha, kterého jsem měla. no zůstali tihle 2 s tím, že hřebčoun se měl na podzim i kastrovat, ale přijel vet a řekl, že tam tu kouli prostě nemá a mám počkat do jara. tak stále čekám...a modlím se...protože vést ho někam na kliniku a zaplatit za nejistou kastraci stejnou sumu jako stál sám kůň, to se mi tedy opravdu nechce smajlík

29.1.2014 07:57
nikkik

XXX.XXX.192.186

Jaruško, ta čičín je boží! úplně se v tom snížku ztrácí smajlík
my sníh vůbec nemáme smajlík

29.1.2014 07:57
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkIvčo,mám tu jedno balení MSM,pokud bys měla zájem,nevím,jestli Ti vet doporučil ho podávat na tu artrozu Barče,tak kdybys chtěla,pošlu.Ještě to má expiraci do letoška myslím,propadlý to určitě není.smajlíksmajlík

29.1.2014 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkTerí,teda,klobouk dolů před Tebou,smajlíksmajlíkjsi asi bezproblémovej nájemník,smajlíksmajlíkto je moc dobře,že máš k tomu,když se něco nepovede,takovejdle přístup,smajlíksmajlíksmajlíkstát se to může každému,ale jinej by se na nějáký omlouvání a kdesi cosi normálně vyprd.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTen borec,co jsme ho tu měli na ustájení,tak se od nás odstěhoval kamsi a teď jsme se dozvěděli,že je zase ještě jinde.smajlíksmajlíkNo jo,já se vždycky aspoň tak něják domluvím s koňmasmajlík,ale s některejma lidma je to prostě těžký.smajlíksmajlík

29.1.2014 08:06
jaruska

XXX.XXX.213.29

nikkik napsal(a):
Jaruško, ta čičín je boží! úplně se v tom snížku ztrácí smajlík
my sníh vůbec nemáme smajlík

smajlíksmajlíkDíky,Nikčo,smajlíkno jo,to je naše Sněhulka a v tom snížku se opravdu vyžívá.smajlíksmajlík

29.1.2014 09:23
canis lupus

XXX.XXX.20.62

werča napsal(a):
Ono na netu jsem nikde zatím nesehnala roubík velikosti 15,5 :( Tak mi ho kdyžtak prosím přeměřte :) Děkuji. Tam na té první fotce s Barčou vypadá Bára taková strašně veliká.... To je co za plemeno?? Vypadá dost mohutně :)

Zdar, našla jsem tohle udidlo. Sice to není roubík, ale ostřejší je. A zároveň koně povzbudí k přilnutí.
Taky vypadá kvalitně. http://www.sedlarstvimraz.cz/product/udidlo-decko-billy-allen-156/

29.1.2014 09:45
joripage

XXX.XXX.41.2

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkMarkét,díky,smajlíksmajlíkjsem moc ráda,když se někomu fotka líbí,mě se právě taky moc líbí,je taková opravdu romantickásmajlík a takový chvíle mi stačej k tomu,abych si řekla-nebooj,zase bude jaro,bude hezky,nebudeš muset sbírat bobky z bahna¨a mlátit do bobků zmrzlejch...smajlík

Jo josmajlík hlavně je to pohlazení po duši, taková krásná chvíle, kdy je člověku na moment úplně nádherně na tom světěsmajlík Už aby bylo jaro...zimu tak jenom přežívám, vůbec mě nětěší až na těch pár dní, kdy je snížek, sluníčko a pár stupňů pod nulou...(ale to je fakt málokdy s tímhle stylem zimy)smajlík

29.1.2014 09:54
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkNo jo,já jsem na tom podobně,já funguju na sluníčko a jak néni,tak nic moc,teda.smajlíksmajlík

smajlíksmajlíkOdbočuju doprava.smajlíksmajlík

29.1.2014 13:19
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMonďásku,pojď,podíváme se,jestli po zemi neleze nějáký nebezpečí.smajlíksmajlík

29.1.2014 13:21
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkPo zemi né,ale tam nahooře letí asi nějákej orel či co...smajlíksmajlík

29.1.2014 13:23
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkKoukám,Monďásku,že jsme tomu uteklismajlík,už nic nevidím.smajlíksmajlík

29.1.2014 15:05
remonek

XXX.XXX.183.140

Veru ty se máš, že máš zkoušky hotový. Mě ještě čeká chemie a anatomie.
Jaru s tím poskytováním ustájení chápu, někdy je fakt hrozný se s lidma domluvit, vidím to všude okolo kdo ustájení poskytuje. Každej by si naporoučel kdo ví co, ale když jeho kůň něco zničí nebo tak, tak aby se k tomu postavil nějak čelem a třeba nabídl pomoc při opravě nebo nějaký peníze navíc, tak to ne. Takhe si naběhla kamarádka, její znám si pořídila koně a ze všech stájí kde byla ji vykoplnuli, tak jí vzala k sobě a hrůza, ten kůň ji tam totálně zničil ohradu, pořád utíkal, šikanoval její koně, lidi z okolí si stěžovali když jim běhal po zahradě a majitelka se k tomu stavěla, tak že ten kůň nedělá nic špatnýho, že to koně normálně dělaj. No měla s tim hrozný nervy, nakonec ji teda z ustájení taky vyhodila a ta holka ji ve výsledku všude pomlouvá a tak, ostatně pomlouvá všechny kde byla na ustájení, přitom všechny ty lidi znám a vím, že to co o nich rozšiřuje rozhodně není pravda. Hrozný, radši si člověk ty peníze za ustájení odpustí než se takhle s někým rozčilovat.
Já si jdu příští týden podat žádost na stavební úřad aby jsme si kolem pozmeku mohli udělat plot, tak snad s tím nebudou nějaký problémy.

29.1.2014 15:09
canis lupus

XXX.XXX.20.62

Kdybyste někdo měl zájem... Prodávám černý wr poprsák málo používaný, kvalitní od českého sedláře. A boty pro koně Cavallo Simple velikost 1, bez ponožek.
Seminárku jsem konečně včera dopsala, to teda bylo něco... Zbývá poslední zkouška.

29.1.2014 15:32
remonek

XXX.XXX.183.140

Škoda, že je černý, docela by se mi líbilo něco na chlaďasku, ale máme světlý sedlo. smajlík

29.1.2014 17:58
teritori

XXX.XXX.32.72

No Jaruško , jsem ráda že tam můžu Gardika mít , takový ustájení bych nikde tady v okolí nenašla smajlík a hlavně jsme tam suprová parta smajlík Už si to nedokážu představit být někde jinde ...smajlík nejdřív jsem tam chodila jako malá holka na koních rajtovat a teďka tam mám ustájenýho vlastního smajlík pfff , no 12 let je 12 let smajlík
A je fakt , že jsme tam měli taky pár slečen na ustájku a všechny po sléze vyletěly ... jelikož té se nelíbilo to , tamté zase ono .. smajlík já taky ve spoustě názorech s p. Karlem nesouhlasím , ale radši mlčím a myslím si o tom svoje smajlík což je asi nejlepší smajlík

Holky krmíte některá rýžovými otrubami ??? smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2014 23:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkNo jo,já jsem na tom podobně,já funguju na sluníčko a jak néni,tak nic moc,teda.smajlíksmajlík

smajlíksmajlíkOdbočuju doprava.smajlíksmajlík

Ahoj holky, pravidelně kochačky čítávám, držím se v pozadí, ale na fotku "odbočuju doprava" prostě musím zareagovat. smajlík

Mně to připadá jako:
"Já se mu fakt nevysmíval! Jen jsem na něj vypláznul jazyk. Chtěl jsem jen chvilku, přísahám! Nemůžu za to, že tak mrzne..."

30.1.2014 18:24
werča

XXX.XXX.21.1

Ta fotka je fakt dobrý - spíš nechápu, jak je to Jaruška naučila, že to dělají všichni. Naši to občas udělají - když pijí nebo zívají ale to je opravdu chvilka a jednou za čas.
Dneska jsem chtěla jít jezdit, ale jelikož tu foukalo, jak blázen a všude samý led, tak jsem to pro jistotu vzdala. A radši jsem domu vzala uzdečky a sedla a namazala jsem je, ještě teda nemam všechno ale alespoň něco jsem udělala.... Zítra jdu 2 směny za s sebou v kravíně - tak stejně jezdit nepujdu... am čas jenom přes oběd a to budu hotová a přemlouvat se abych došla ve 2 do prácesmajlík smajlík Tedka máme dost jalovic - tak je to opruz, páč kopou jak blázni.....
Normálně nám holky ukradli tele... Ze vnitř z kravína smajlíksmajlíksmajlík bylo v sobotu narozené, protože jsem zrovna byla v práci..... a včera mi teta řekla, že ho ukradli.

Minulý rok ukradli dvě telata - a normálně policie zjistila, že je ukradli feťáci a snědli je smajlíksmajlík To je fakt strašný !!!! Na těch prďouskách ještě nic neni a už je sežerou....

Bospor koukala jsi na velikost udidla? Děkujismajlík

30.1.2014 20:26
bospor

XXX.XXX.192.10

jaruska napsal(a):
smajlíkIvčo,mám tu jedno balení MSM,pokud bys měla zájem,nevím,jestli Ti vet doporučil ho podávat na tu artrozu Barče,tak kdybys chtěla,pošlu.Ještě to má expiraci do letoška myslím,propadlý to určitě není.smajlíksmajlík

zeptám se když tak si přijedusmajlík jedu do motola zas tuším 8.4.smajlík

30.1.2014 20:31
bospor

XXX.XXX.192.10

werča napsal(a):
Ta fotka je fakt dobrý - spíš nechápu, jak je to Jaruška naučila, že to dělají všichni. Naši to občas udělají - když pijí nebo zívají ale to je opravdu chvilka a jednou za čas.
Dneska jsem chtěla jít jezdit, ale jelikož tu foukalo, jak blázen a všude samý led, tak jsem to pro jistotu vzdala. A radši jsem domu vzala uzdečky a sedla a namazala jsem je, ještě teda nemam všechno ale alespoň něco jsem udělala.... Zítra jdu 2 směny za s sebou v kravíně - tak stejně jezdit nepujdu... am čas jenom přes oběd a to budu hotová a přemlouvat se abych došla ve 2 do prácesmajlík smajlík Tedka máme dost jalovic - tak je to opruz, páč kopou jak blázni.....
Normálně nám holky ukradli tele... Ze vnitř z kravína smajlíksmajlíksmajlík bylo v sobotu narozené, protože jsem zrovna byla v práci..... a včera mi teta řekla, že ho ukradli.

Minulý rok ukradli dvě telata - a normálně policie zjistila, že je ukradli feťáci a snědli je smajlíksmajlík To je fakt strašný !!!! Na těch prďouskách ještě nic neni a už je sežerou....

Bospor koukala jsi na velikost udidla? Děkujismajlík

koukala a jedno je 15 a jedno 16smajlík musim se podívat ještě po rozumným metrusmajlík i sem je vyfotila, ale ještě je to ve foťáku a já měla dva dny honičku že padám na hubu. tak ještě vydržsmajlík

31.1.2014 09:04
lucky

XXX.XXX.27.76

Ahojky, omlouvám se, že moc nepíšu, ale čtu a vím co se děje :-D ...teda když mám čas. Nějak nemám v poslední době moc náladu psát, nějaké problémy doma navíc docela záhul práce a ještě bude teď tak, že nebudu mít čas vůbec. Malu si přes den užívá u koníků, byly jsme na nějakých procházkách a je hodně učenlivá a šikovná, ničeho se nebojí, všude vleze, klidná je jak želva. Dokonce jsem včera a předvčerem byla dlouho v práci, tak mi pro ni skočila máti a moc si chválila, že je to akorát koník pro ni. Usa na ni byla moc rychlá ťapací a vždycky s ní byla uřícená...ona šla normálně, ale prostě chodila svižně. Zato Malu se vleče děsně pomalu (ale taky umí přidat do kroku, když se ji chce :-D) . Ale jinak ji člověk za sebou vleče jak kačera smajlík
Ale stejně je mi pořád moc smutno po Usince a pořád na ni myslím...chjo, kdyby tady mohly být spolu...smajlík

31.1.2014 09:06
lucky

XXX.XXX.27.76

A taky je u vás takový povichr? Tady dneska hrozně, ale oteplilo se..snad už bude hezky...sníh jsme viděli a stačilo smajlík. Mohlo by být jaro smajlík

31.1.2014 09:15
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkŠárí,takovýhle ustajující fakt nechápu,dá si ustájit koně a pak jsou problémy,smajlíksmajlíkto jo,pak si to člověk rozmyslí,já už jsem taky paranoidní,pořád si myslím,že kdyby k nám někdo na ustájko přišel,že by to byl zase ten člověk,co tu byl,smajlíka to se na nějáký ustájko fakt radši vyprdnu.smajlíksmajlík
smajlíkmarkét,blahopřeju ke zkouškám,smajlíkjsi šikovná.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkWerčo,já to ty koně neučím,oni se takhle ksichtěj sami,smajlíksmajlíkjá jen čekám na vhodný okamžik.smajlíksmajlík
smajlíkTeda,s těma telatama to je sílasmajlík,ale je fakt,že nám se kdysi z kravína taky ztratilo pár telat.smajlíksmajlík

31.1.2014 09:17
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkTerí,s těma rýžovejma otrubama Ti neporadím,my je nekrmíme.smajlíksmajlík

31.1.2014 09:23
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkLucí,to je super,že je Malu tak hodná,smajlíksmajlíksmajlíknaše koně teda Moruš chodí podle mě,jak jdu já,tak jde ona,Monďásek taky,ale Šoník má krok,teda,že by člověk pomalu vedle něj musel poklusávat,smajlíka když jsem ho vodila na tý silnici,jak měl marodnou tu nohu loni,tak jsem musela mít hůlčičku a stačilo jednou ho ťuknout přes plece,aby si uvědomil,že já dostihová kobyla fakt nejsem,smajlíka hned šel podle mě,to se fakt nedalo jít tou jeho rychlostí,on jak je velkej,tak má ten krok takovej prostornej a chodí taky svižně,ale já mu prostě nestíhala,tak jsem si ho na tohle musela zpracovat,jinak na jízdárně je fajn,když jde tak,jak chodí,smajlíkže se nevleče a nemusí ho člověk furt strkat.smajlíksmajlík

31.1.2014 09:28
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkLucí,tady povichr (zatím) není,smajlíka o oteplení si můžeme nechat jen zdát,smajlíkno třeba to sem během dne taky dojde,už to zase vidím to bahno všude,teď je to teda taky pěkně na prd,jak je to bahno zmrzlý,tak je to o zlomení nohy,vždycky,než donesu koním seno,tak si tak 3 x zvrtnu nohy,smajlíka to Šoník vždycky se něčeho lekne a letí i přes to,smajlíksmajlíktak pořád doufám,že už to má něják vychytaný a že se mu nic nestane.smajlíksmajlíkTam vzádu už je to dobrý,ale tady ten předek,to je děs běs.smajlíksmajlík

31.1.2014 09:30
jaruska

XXX.XXX.213.29

bospor napsal(a):
zeptám se když tak si přijedusmajlík jedu do motola zas tuším 8.4.smajlík

smajlíksmajlíkTak super,budu se moc těšit.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

31.1.2014 21:10
amazonka78

XXX.XXX.40.192

ahoj, někdo tu sháněl větší (15,5) roubík (werča?) - nevím teda jaký typ přesně - materiál, kolikrát lomený, atd.... náhodou jsem narazila na tento: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/31785403/udidlo.php
Jen chci zdůraznit, že prodejce neznám smajlík

31.1.2014 22:00
canis lupus

XXX.XXX.20.62

Ahoj kochačky, zítra se asi půjdem podívat na araby do Mníšku. Že bychom k nim přidali nějaké appy, aby tam byli taky pořádní koně.smajlík
www.aqarabians.wz.cz.
Líbí se nám to zatím a je to dostupnější MHD.

1.2.2014 08:05
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkTý jo,Markét,tam to vypadá dobrře ty hektárky,smajlíksmajlíkto se budou kobylky mít a hlavně by byly spolu,viď?smajlíksmajlíksmajlík

1.2.2014 16:12
canis lupus

XXX.XXX.20.62

Jojo, Jaruško, už mě to taky deptá, jak je Toos kdesi v dáli. Co jsem se vrátila do Práglu, už se 5x stěhovala. Kéž by tohle bylo na dlouho poslední. Ne že by se měla špatně, ale nadšená asi není.
Před chvilkou jsme se vrátili a vypadá to, že je tam dáme. Paní majitelka vypadá fajn, koně a ohrady taky OK, staví se jízdárna s výborným povrchem a terény okolo jsou krásné a přístupné celkem..
Jednoho arábka jsem vyfotila. Byl za normálním plotem vedle stáje, asi je to mladý hřebec. Jinak jsou všude lanka a pásky.

1.2.2014 18:10
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkTak to je super,Markét,moc držím palce,ať to klapne a hned,jak budou holky spolu,tak doufám,že dáš fotičku.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíkTady měla bejt nedaleko nás letos taky pěkná jízdárna,a nemáme to daleko,krásně se tam dá dojet po kopytě-Královice,přes ty musíme jet vždycky,ať jedeme kam jedeme,ale letos to nebude,smajlíkmá to nějákej zádrhel.smajlík

1.2.2014 19:07
canis lupus

XXX.XXX.20.62

Naše aktuální foto.smajlík
Mám to zvíře nějaký malý.

1.2.2014 19:48
werča

XXX.XXX.21.1

amazonka78 napsal(a):
ahoj, někdo tu sháněl větší (15,5) roubík (werča?) - nevím teda jaký typ přesně - materiál, kolikrát lomený, atd.... náhodou jsem narazila na tento: http://zvirata.bazos.cz/inzerat/31785403/udidlo.php
Jen chci zdůraznit, že prodejce neznám smajlík

děkuji.... Já počkám, až bude mít Bospor čas.... a uvidim, kdyžtak se mi ozvali s dance and jump a objednám tam smajlíksmajlík

Jinak holky, máte taky takový vichr??? Tedka k večeru se to už docela srovnalo, ale přes den, jsem byla ráda, že jsem nikam neodletěla, chtěla jsem jít tedy jezdit, ale v tom vichru neee.... Tak se holky poflakovaly a to jsem měla volno a nemusela do práce.. Nosmajlík

Jsem uklízela dneska v sedlovně, zametla atd, koukám, že jsou tam myší bobky, no a co nevidim, myšáka, honila jsem se tam s nim dokola, nakonec mi zaběhl za skříňku, tu jsem nadzvedla a když jsem jí pokládala, myš tam vběhla a byla mrtvá.... Jenže když jsem tu skříňku odtáhla, zjistila jsem, že tam byly dva myšáci.... On se nám uvolnil práh, takže zítra to musíme zpravit, aby jsme tam neměly myšáky. Páč jeden se pustil do westernové deky a druhej do bundy......smajlíksmajlík

2.2.2014 08:46
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkWerčo,s myšma je pech,smajlíkjak se někam dostanou,tak je to kalamita,smajlíknám droběj balík slámy na takovej skoro prach,mrchy jedny,smajlíkasi jim tam zavřu kočku a bude.smajlíksmajlík
smajlíkMy jsme všicí nastydlí,chrchláme,prskáme,smrkáme,no děěěs...smajlíksmajlík

2.2.2014 09:00
bospor

XXX.XXX.192.10

tak jsem ty udidla vyfotila znovu a pořádněsmajlík všechny jsou tady http://bospor.rajce.idnes.cz/veci_na_prodej/
ty roubíkový jsou největší. nejsou nový ale použitelný.

2.2.2014 09:01
bospor

XXX.XXX.192.10

2.2.2014 09:02
bospor

XXX.XXX.192.10

he he udidel vagon a jezdím na ohlávcesmajlík barča měla udidlo v hubě 2xsmajlík

2.2.2014 09:07
bospor

XXX.XXX.192.10

už jste viděly hmyzí hotel?!?!? to jsou věcismajlík

2.2.2014 09:14
jaruska

XXX.XXX.213.29

bospor napsal(a):
už jste viděly hmyzí hotel?!?!? to jsou věcismajlík

smajlíksmajlíkTak to jsem ještě neviděla,hihi,smajlíksmajlíkna co lidi nepřijdou.smajlíksmajlík

2.2.2014 11:30
madow

XXX.XXX.90.135

hmyzí hotel...to jsem taky neviděla a je to vtipné...

tak a my máme stádo oveček kompletní...včera se rozhodly všechny ovečky porodit....jedna ráno než jsem jela do práce a zbylé dvě hned odpoledne...jedna rodila v pátek večer a první už minulou sobotu.

Jedno jehňátko je takové malinké a slabé, takže já se modlím aby se vykřesalo...nechci aby umřelo smajlík
ale necháme to přírodě...viděla jsem, že od ovečku už chvíli cumlalo, tak snad.....
je to krásná malá ovečka...jedna z mála ninak co jsem postřehla tak máme skoro vše snad beránky...vím, že jsou tři ovečky smajlík
tak nám držte pěsti

2.2.2014 12:07
teritori

XXX.XXX.32.72

chi smajlík ti hmyzáci se teda mají smajlík

včera mě po týdnu tak krásně gardík přivítal dlouhatánským zařehtáním , až mi slzy vyhrkly smajlíksmajlík sem nějaká cíťa poslední dobou smajlík

Jaruško na ty rýžový otruby prdím ... nakonec jsme si zase zajeli pro slad smajlík Gardik je stejnak frfňa a už vidím jak ho musím ze začáítku krmit smajlík je strašně vybíravej co se týče žrádla smajlík

Byli jsme se podívat i u našeho kovářa na koňuchy , no a to bych nebyla já abych se tam hnedka nezamilovala do 2 letýho rezavýho hřebečka smajlík mohla jsem na něm oči nechat ... moc pěkný koníky má smajlík

dneska u nás tradičně prší , tohle počasí mě už vážně neba smajlík ani jezdit se nemá nahoře bahno a pod bahnem je to zmrzlý , takže to klouže a je to akorát tak na nějakej pád !!! smajlík

2.2.2014 12:11
teritori

XXX.XXX.32.72

tady rajtuju u známé na poničce Peggy smajlík taková malá tryskomyška smajlík má v sobě plňasa smajlík

2.2.2014 12:31
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkMarkét,taky držím všechno,co máme doma,kopýtka,palečky,pařátky,tlapičky,aby se maličká nedala a zvítězila,já to znám,člověk se vždycky modlí,když je něco slabýho,aby to přežilo,když už je to na světě,každýho života je škoda,člověku je to pak líto.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTerí,na tý poničce Ti to sluší,smajlíkto jo,ti kříženci s plňasama jsou kolikrát horší,než plňas sám,smajlíktady má známá taky křížence s plňasem poníka a to je dílo,teda,to je opravdová tryskomyš.smajlíksmajlíkA to je po operaci přední nohy,už si nepamatuju,co s ní měl,ale vůůbec nikdo by to neřek,že měl operovanou přední nohu,fakt mesršmit.smajlíksmajlík
smajlíkU nás jsou silnice suchý,byla jsem nakoupit,tak to bylo dobrý,ale na dvoře je to děs i běsem,to je normální kluziště.smajlík

2.2.2014 15:51
canis lupus

XXX.XXX.20.62

Ty ovečky jsou krásné! A že se o ně mámy starají, to je ještě lepší. Snad všichni známí, co mají ovce, s tím občas mají potíže.
Tak jsem zjistila, že mě Tali neunese. Měřila jsem jí včera holeň a na měřila 19,5 cm. Podle vzorečku unese 70 kg, a do toho se sedlo nevejde.
Tak já nevim, jestli jí nemám vyměnit za nějakého tinkera..smajlík
Takhle se vede kůň na psím flexi vodítku.

2.2.2014 17:34
nikkik

XXX.XXX.216.7

Ta jehňátka jsou krásná!!!smajlík
my máme zase kozenky a také nám vloni kozlík z ničeho nic pošel, holt příroda si vybírá jen ty nejsilnější.
dneska jsem náhodou narazila na fotku z léta...achjoo, kéž už by bylo zase tak krásně.
Včera u nás bylo docela teplo , ale zem byla ještě fajn zmrzlá. Zato dnes půl dne pršelo a zas je tam bahno...hrozná zima letos

2.2.2014 18:40
teritori

XXX.XXX.32.72

jojo jak říkáš plňas udělá hodně smajlík
no ta prej jak nasadí tempo , tak ostatní koně mají co dělat aby ji stíhali smajlík ještě , že jsem jezdila jen na zahradě , nevím jak bych ji brzdila smajlík už nejsem na takový raketky zvyklá ( pokuď to sem tam nechytne Gardika ) smajlík
Ten náš 20 letej je taky po úraze přední nohy ... a jak mu to běhá smajlík dokonce i nějakej ten dostih odběhl , než šel na plno do důchodu .. smajlík a na to jakou má za sebou kariéru na dráze , tak s nohama absolutně žádnej problém smajlík

smajlík jinak dnešní vyjížďka katastrofa !!! všechno zase zamrzlo smajlík příští týden dojede kovář , takže opět nasadíme podkůvky , jelikož on vůbec nehodí a je mi ho strašně líto smajlík nechám mu tam dat i vyhazováky , kdyby si to náhodou ta zima ještě rozmyslela a doufám že to bude fungovat , nemám s tím vůbec zkušenosti ... ale co jsem tak pročítala diskuze , tak je to celkem užitečná věc a prej účinná smajlík tak uvidím ....smajlík

3.2.2014 07:45
jaruska

XXX.XXX.213.29

canis lupus napsal(a):
Ty ovečky jsou krásné! A že se o ně mámy starají, to je ještě lepší. Snad všichni známí, co mají ovce, s tím občas mají potíže.
Tak jsem zjistila, že mě Tali neunese. Měřila jsem jí včera holeň a na měřila 19,5 cm. Podle vzorečku unese 70 kg, a do toho se sedlo nevejde.

smajlíkHm,to je blbý,Markét,smajlíkco budeš dělat?Ještě počkáš?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNikčo,kobylka je krásná,už je obsednutá nebo ne?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTerí,ty vyhazováky jsou dobrý,protože se do kopyt nenalepí tolik sněhu,aby si koník nezlomil třeba nohu,občas to vídám tady v okolí u kovaných koní,který ty vyhazováky nemají a docela se fakt divím,jak můžou s takovejma nánosama sněhu a ledu,který se tam držej a jen tak nevypadnou,vůbec chodit,smajlíknatož na nich majitelé ještě jezděj.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNám tady do rána napadlo trošíčku,možná tak cenťáček novýho snížku,pořád je to málo,když vidím ty kalamity jinde ve světě,jak mají 2 metry sněhu,smajlíksmajlíkto je zase moc,jo,to bych nechtělasmajlík,ale cenťák a půl je fakt žalostně málo.smajlíksmajlík

3.2.2014 07:49
jaruska

XXX.XXX.213.29

teritori napsal(a):
jojo jak říkáš plňas udělá hodně smajlík
no ta prej jak nasadí tempo , tak ostatní koně mají co dělat aby ji stíhali smajlík ještě , že jsem jezdila jen na zahradě , nevím jak bych ji brzdila smajlík už nejsem na takový raketky zvyklá ( pokuď to sem tam nechytne Gardika ) smajlík
Ten náš 20 letej je taky po úraze přední nohy ... a jak mu to běhá smajlík dokonce i nějakej ten dostih odběhl , než šel na plno do důchodu .. smajlík a na to jakou má za sebou kariéru na dráze , tak s nohama absolutně žádnej problém smajlík

smajlík jinak dnešní vyjížďka katastrofa !!! všechno zase zamrzlo smajlík příští týden dojede kovář , takže opět nasadíme podkůvky , jelikož on vůbec nehodí a je mi ho strašně líto smajlík nechám mu tam dat i vyhazováky , kdyby si to náhodou ta zima ještě rozmyslela a doufám že to bude fungovat , nemám s tím vůbec zkušenosti ... ale co jsem tak pročítala diskuze , tak je to celkem užitečná věc a prej účinná smajlík tak uvidím ....smajlík

smajlíksmajlíksmajlíkTerí,máte to tam krááásnýý,já myslím,že je Gardík navýsost spokojenej.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

3.2.2014 07:50
jaruska

XXX.XXX.213.29

canis lupus napsal(a):

smajlíkMarkét,já myslím,že Markétka loni běhala za nějákým jehňátkem s flaškou,smajlíkale vypiplala ho.smajlíksmajlíksmajlík

3.2.2014 08:04
nikkik

XXX.XXX.192.186

jaruska napsal(a):
smajlíkHm,to je blbý,Markét,smajlíkco budeš dělat?Ještě počkáš?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNikčo,kobylka je krásná,už je obsednutá nebo ne?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTerí,ty vyhazováky jsou dobrý,protože se do kopyt nenalepí tolik sněhu,aby si koník nezlomil třeba nohu,občas to vídám tady v okolí u kovaných koní,který ty vyhazováky nemají a docela se fakt divím,jak můžou s takovejma nánosama sněhu a ledu,který se tam držej a jen tak nevypadnou,vůbec chodit,smajlíknatož na nich majitelé ještě jezděj.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNám tady do rána napadlo trošíčku,možná tak cenťáček novýho snížku,pořád je to málo,když vidím ty kalamity jinde ve světě,jak mají 2 metry sněhu,smajlíksmajlíkto je zase moc,jo,to bych nechtělasmajlík,ale cenťák a půl je fakt žalostně málo.smajlíksmajlík

Obsedlá je, přiježděná řádně ne smajlík
teď jí bude 5 let. A měly jsme spolu trošku problémy, tak jsme začaly znovu ze země. Já jsem ráda, že ji mám, ani nějak nepotřebuji jezdit, takže jí dám čas. Teď v zimě nic nedělá, jezdím pozdě z práce, tak ani nestíhám, ale na jaře zase začneme. smajlík
je to fajn hobby koník, vyjížďky s ní jsou krásné, ale to je spíš o mé psychice. Jezdívala jsem s kamarádkou, ale jak jsme se přestěhovali, tak musím sama, tak k tomu musím nějak dospět no.

3.2.2014 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkAhá,to je dost blbý jezdit sama na remontě,co?smajlíkBylo by lepší,kdybys sehnala někoho s koníkem už přiježděným,aby jezdil s tebou,z bezpečnostního hlediska.smajlíksmajlíksmajlík

3.2.2014 08:17
nikkik

XXX.XXX.192.186

jaruska napsal(a):
smajlíkAhá,to je dost blbý jezdit sama na remontě,co?smajlíkBylo by lepší,kdybys sehnala někoho s koníkem už přiježděným,aby jezdil s tebou,z bezpečnostního hlediska.smajlíksmajlíksmajlík

Přesně tak smajlík
kamarádka mi s ní pomáhala od úplného začátku, věnuje se obsedání, je to takový ten člověk, u kterého bych řekla, že se v sedle snad narodil smajlíksmajlík a srdíčko na správném místěsmajlík
Rok jsme spolu brázdily beskydské lesy...Pak jsme koupili baráček jinde, ona se také odstěhovala, pořídila si mimčo, koníka prodala a našemu vejletování byl konec smajlíksmajlík
Ono s tou mou kobčou je to hlavně o mé psychice. Já furt myslím na to, že mě někde vysype a už mě nikdo nenajde - což musím odbourat. A je fakt, že když na ni lezu s tímhle pocitem, tak mě fakt vysype - ale hned na začátku, ona si mě teste pár hrbáčkama.
Na jaře zase začneme procházkovat a snad se to nějak umoudří smajlík

3.2.2014 08:23
madow

XXX.XXX.47.163

Ahojky kochajdy,
tak u nás je ledová kalamita....včera krásný jaro, všechno rozmrzlo, rozteklo a do rána -8, k autobusu, kterým jezdím do práce to mám cca 500metrů jsem se šourala 10minut smajlík

Malá jehnička je statečná, už jsem jí viděla i cuclat mlíčko a bříško má napapkaný, talže má snad vyhráno, jen je fakt poloviční narozdíl od bráchy.
A mám už zapsané které jehňátko ke které ovečce patří, aby v tom byl pořádek. 4 ovečky nám porodili páreček jen ta první mám dva kluky smajlík
JJ loni jsem piplala jedno jehňátko na flašce, taky nic příjemného, letos jsme se tomu chtěla pokud možno vyvarovat.
Loni jsme měli i 2x trojčata, ale vždy nám do dvou dnů umřelo, bylo o hodnš menší než zbylý dva souorozenci a i když jsme zkoušeli dát flašku, tak jí odmítali, takže to bylo smutné..hodně smutné smajlík
Malý Prďák jak jsme říkali tomu našemu vypiplanečkovi, byl z dvojčat, ale máma ho odmítla...měla bílé jehně a černé..to právě odmítla....Tak jí říkáme Rasistko...letos má obě jehňata černý a je klid smajlík

Jinak u mě nic nového, rozárka vegetí buď doma nebo venku....jezdit se u nás teď o víkendu fakt nedalo, bláta až nad hlavu...nešlo v tom chodit natož jezdit.

loňský Prďák

3.2.2014 08:24
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkNo jo,to je těžký,smajlíka zkusila jsi se tam popídit po nějákých koňákách,kteří by byli ochotní s Tebou jezdit ven?smajlíksmajlíkPřeci jenom by to odbourala aspoň ten pocit,že Tě nikdo nenajde.Sama bych na ní fakt nejezdila.smajlíksmajlík

3.2.2014 08:26
nikkik

XXX.XXX.192.186

jaruska napsal(a):
smajlíkNo jo,to je těžký,smajlíka zkusila jsi se tam popídit po nějákých koňákách,kteří by byli ochotní s Tebou jezdit ven?smajlíksmajlíkPřeci jenom by to odbourala aspoň ten pocit,že Tě nikdo nenajde.Sama bych na ní fakt nejezdila.smajlíksmajlík

ale joo, máme tam dostiháky - s těma teda ne, jak vidím, jak jim magoří na louce, tak to by kobči fakt neprospělo. A pak ještě jedna paní, párkrát jsme spolu byly, moc si teda nerozumíme no smajlík ale tak třeba najdeme společnou řeč. Mě vloni rozčilovalo, že jsme se vždycky domluvily, že půjdem jezdit a pak z toho nic nebylo...já potřebuju řád smajlík a ne furt něco odvolávat

3.2.2014 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.29

madow napsal(a):
Ahojky kochajdy,
tak u nás je ledová kalamita....včera krásný jaro, všechno rozmrzlo, rozteklo a do rána -8, k autobusu, kterým jezdím do práce to mám cca 500metrů jsem se šourala 10minut smajlík

Malá jehnička je statečná, už jsem jí viděla i cuclat mlíčko a bříško má napapkaný, talže má snad vyhráno, jen je fakt poloviční narozdíl od bráchy.
A mám už zapsané které jehňátko ke které ovečce patří, aby v tom byl pořádek. 4 ovečky nám porodili páreček jen ta první mám dva kluky smajlík
JJ loni jsem piplala jedno jehňátko na flašce, taky nic příjemného, letos jsme se tomu chtěla pokud možno vyvarovat.
Loni jsme měli i 2x trojčata, ale vždy nám do dvou dnů umřelo, bylo o hodnš menší než zbylý dva souorozenci a i když jsme zkoušeli dát flašku, tak jí odmítali, takže to bylo smutné..hodně smutné smajlík
Malý Prďák jak jsme říkali tomu našemu vypiplanečkovi, byl z dvojčat, ale máma ho odmítla...měla bílé jehně a černé..to právě odmítla....Tak jí říkáme Rasistko...letos má obě jehňata černý a je klid smajlík

Jinak u mě nic nového, rozárka vegetí buď doma nebo venku....jezdit se u nás teď o víkendu fakt nedalo, bláta až nad hlavu...nešlo v tom chodit natož jezdit.

loňský Prďák

smajlíksmajlíkTo je teda matka rasistka,opravdu,smajlíksmajlíkty ovce jsou někdy fakt blbý,smajlíkona si ho udělá a pak ho nechce.smajlíksmajlíkAle já bych ho taky nenechala být,taky bych ho vydudlala na flašce,oni za to nemůžou ti skřítci,že je máma nechce.smajlíksmajlík

3.2.2014 08:30
jaruska

XXX.XXX.213.29

nikkik napsal(a):
ale joo, máme tam dostiháky - s těma teda ne, jak vidím, jak jim magoří na louce, tak to by kobči fakt neprospělo. A pak ještě jedna paní, párkrát jsme spolu byly, moc si teda nerozumíme no smajlík ale tak třeba najdeme společnou řeč. Mě vloni rozčilovalo, že jsme se vždycky domluvily, že půjdem jezdit a pak z toho nic nebylo...já potřebuju řád smajlík a ne furt něco odvolávat

smajlíkNo jo,to je taky na prd,když na někoho není spolehnutí,smajlíkjá jsem taky taková,jak někdo něco slíbí a nedodrží to,tak to hrozně blbě nesu,smajlíkale u mě to jsou zase vzpomínky na dětství,dost hnusný,smajlíksmajlíka nemůžu se toho zbavit dodnes.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkŠkoda,že nejsi blíž,já bych sTebou jezdila.smajlíksmajlíksmajlík

3.2.2014 08:38
nikkik

XXX.XXX.192.186

jaruska napsal(a):
smajlíkNo jo,to je taky na prd,když na někoho není spolehnutí,smajlíkjá jsem taky taková,jak někdo něco slíbí a nedodrží to,tak to hrozně blbě nesu,smajlíkale u mě to jsou zase vzpomínky na dětství,dost hnusný,smajlíksmajlíka nemůžu se toho zbavit dodnes.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkŠkoda,že nejsi blíž,já bych sTebou jezdila.smajlíksmajlíksmajlík

To by bylo fajn smajlíksmajlík mít zase spřízněnou duši

Ono i ti koně potřebují nějaký ten režim. S kamarádkou jsme jezdily fakt skoro denně v určitou hodinu a už jsem to měla takové zaběhnuté a hlavně jsem se donutila. Teď když jsem sama, tak se mi ani nic nechce smajlík

3.2.2014 08:49
madow

XXX.XXX.47.163

jj taky mi chybí parťák na ježdění...sama když mám jít, tak se k tomu sakra dokopávám...o svátkách jsem si to teda užívala, ale takhle to je na prd...domů jezdím z práce skoro za tmy a o víkendu se zase vždy vyštění nějaká práce...nebo těžká lenora smajlík

3.2.2014 09:04
canis lupus

XXX.XXX.20.62

To mě se zase osvědčilo s Toos jako remontou jezdit sama. Přeci jen se víc soustředila na mě. S koňma dělala to, co oni a někdy se předváděla. Taky jsem se nemusela s nikým dohadovat, jak a kam se pojede.
Na Talíse asi budu muset zhubnout a pořídit syntetické sedlo nebo anglii.

3.2.2014 20:11
madow

XXX.XXX.90.135

Tak malá ovečka je plná života, poskakuje a cuclá mlíčko od maminky, je malinká oproti bráškovi, ale asi fakt máme vyhráno...díky holky za držení pěstiček, kopýtek....

malá prdelka

3.2.2014 20:12
madow

XXX.XXX.90.135

s bráškou...je vidět jak je veliký oproti malé

vlevo beránek, vpravo ovečka

3.2.2014 20:14
madow

XXX.XXX.90.135

tak ještě jehníci...tentokrát dvojčata od naší Okawango

3.2.2014 20:16
madow

XXX.XXX.90.135

naši první jehníci, dva chlapáci dnes jím je 9.dní a už zkoušejí všechno žužlat, seno, slámu a bráchovo ucho

4.2.2014 07:12
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíksmajlíkJéé,tak to je kráásná zpráva,smajlíksmajlíksmajlíksmajlíkmám radost za tu maličkou,je sice drobnější než beránek,ale ona mu ještě ukáže.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTo cucající ucho je super,smajlíksmajlíkno jo,to oni žužlaj co viděj.smajlíksmajlík

4.2.2014 08:13
madow

XXX.XXX.47.163

já mám taky velkou radost, o víkendu dáme všechny ovečky s jehňáky k sobě, pak otevřeme pro jehníky školku...tj. mezi Rozárčiným stáním a ovečkama je ještě místo, takže se u oveček zvedne o kusek jedno prkno aby jehníci mohli prolést a tam pak mají svojí žebřinu na seno a žlábek na mnamky. smajlík

4.2.2014 11:14
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJéé,to je škoda,že to neuvidím,smajlíkaž je dáte dohromady,jak budou zkoumat ty svoje malý soukmenovce a jak si budou s nima za pár chvil hrááát....smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkCos mi to,bábo,dala,to je voda,jenom voda?smajlíksmajlík

4.2.2014 11:19
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkAle je dobrááá,móóóc dobráá.smajlíksmajlíksmajlík

6.2.2014 06:55
madow

XXX.XXX.90.135

Jaruško, ty ksichy těch vašich koní to je fakt k popukání smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

u nás v domečku je pěkně veselo jehnící hopsají a hopkají, zkoumají a žužlají co se dá....
já ti Jaruško kousek jehňátek v sobotu natočím, snad mi to půjde i nahrát pak na youtube

Rozinka si včera byla v ohradě trochu protáhnout kopýtka, bylo šero, tak už nešlo moc fotit,
ono vůbec nešlo fotit, lítal ajak tajfun

pro představu smajlík

6.2.2014 06:57
madow

XXX.XXX.90.135

tohle je náš letošní prvororozený beránek...já ho prostě miluju, vypadá jak zakrslé tele, byla bych i ráda kdyby si ho někdo vzal třeba i do chovu, ale to se mi asi nesplní...bude rožeň smajlík

6.2.2014 10:00
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkJéé,Markét,to bys byla strašně moc hodná,smajlíksmajlíkani nevíš,jak se na ty prcky chundelatý těším.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíkJe mi fakt pěkně mizerněsmajlík,tak se aspoň parádně pokochám.smajlíksmajlíksmajlíkJá jsem dneska ani neukydala hnůj v maštalismajlík,jsem slabá jak moucha,navíc mě pěkně bolí makovice a je mi docela dobrá kosa.smajlíksmajlíkKdyby aspoň svítilo sluníčko,šla bych marodit do ohrady.smajlíksmajlíksmajlík

6.2.2014 10:21
madow

XXX.XXX.47.163

jejda ty marodíš?? Tak to ti nezávidím, tak hlavně brzské uzdravení

u nás včera bylo teda krásně..jenže já seděla kde,?? no přeci v práci....pak jsem domů přítáh¨la v pět a pustila alespon na hodinku a půl Rozinku ven ať se provětrá a vyprdí
dnes je hnusně zataženo a hrozně fučí

V práci jsem opět sama, kologyně si po pěti odpracovaných měsících vzala neschopenku...fakt super....já kdybych v roce 2009 neměla ten úraz kolene, tak ani nevím coto neschopenka je ani jak vypadá....jooo hold když někdo pracovat nechce, tak pracovat nebude.
I když na druhou stránku jsem ráda, že jsem tu sama...nikdo mě neprudí a nerozčiluje

kočičák, musí všechno prozkoumat

6.2.2014 10:23
madow

XXX.XXX.47.163

6.2.2014 10:23
madow

XXX.XXX.47.163

6.2.2014 10:24
madow

XXX.XXX.47.163

Rozárka taky, hned vedle pak bude ta školka

6.2.2014 12:16
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkNo jo,Markét,vlezl na mě jakýsik modibundus a drží se mě docela slušně,teda,smajlíkale tak snad bude zase dobře.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkZa přání moc děkuju.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíksmajlíkTa rozmazaná běžící Rozárka je kráásná,smajlíkje vidět,že je docela dobře nabitá,smajlíka hezky to ze sebe ve výběhu dostane.smajlíksmajlíksmajlík

6.2.2014 17:49
canis lupus

XXX.XXX.20.41

Ahoj kochačky, dnes mám tedy zážitků, to se musím podělit. Dopoledne jsem udělala poslední zkoušku tohoto semestru. Jak bylo hezky, vzala jsem Míšu a jela za Tali. Těšila jsem se na hezkou procházku, prostě relax.
Jenže klasika- všude bahno a louže. Tak jsem si řekla, že půjdu jen kousek k domkům z vesnice a zpět, tam je cesta ještě docela dobrá. Nechala jsem Tali její neonovou ohlávku a vzala si krátké vodítko (dvě blbosti naráz). Došli jsme k domkům, tam jsem otočila a že půjdem zpátky. Jenže jsme minuly kravský výběh, kde dřív byli asi 3 býčci. Najednou jich tam bylo asi 8 a veeesele se k nám rozběhli. Tali se lekla a vzala to pěkně cvalem zpátky k domkům. No vlála jsem na vodítku a můj děs z pádu do bahna a šutrů převyšoval jenom děs, že Tal zdrhne a vletí do pletiva, co tam všude je na ovce. Nemít zkušenost s dostiháka ma, tak jsem to nejspíš vzdala a pustila. Ale povedlo se a šli jsme teda okolo celé farmy, abychom nemuseli zas ke kravám. Tam je cesta mírně nahoru, rozježděná a blátivá. Tal to klouzalo, tak pořád naklusávala, mě to klouzalo a furt jsem ji peskovala ať jde pomalu. Nahoře u lesa jsem byla už zpocená a říkala jsem si, jak TOHLE obsednu, to je děs, já ji snad prodám.smajlík Míša byla zmatená, protože si myslela, že to pomalu! Řvu na ni.

6.2.2014 18:09
canis lupus

XXX.XXX.20.41

No a přímo nad stájemi jsme potkali jezdkyni s hříbětem na vodítku vedle cesty na louce. Tak na ni volám dobrý deeen, aby o mě věděla. A ona se zeptala: to je appaloosa? Já že jo. A ona tohle taky, jen jednobarevné. Tak jsem jí je po chválila a ona mě Tali. Byla jsem uřícená a zabahněná skoro do pasu, tak jsem spěchala na farmu. Pak mi došlo, že to mohla být Esther Weber! Jestli je v Čechách. Já na dálku mám nějaké dioptrie.
No a závěr- dva metry dlouhá louže přes celou cestu, která se nedá obejít. Tal jí vždycky procválala. Tak jsem si říkala, to je v háji, krátký vodítko, vytrhne se mi... Chvíli jsem dumala, jak by se to dalo udělat, stoupla jsem si co nejdál a pobídka ji, ať jde. A ona to prošla krokem ůplně v klidu a ještě se koukala, jak jí to pod nohama šplouchá!
Asi to s tím obsedáním tak zlé nebude.
Máme taky jehňata, ale dnes byli schovaní, tak aspoň zbytek stáda.smajlík

7.2.2014 07:32
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkMarkét,blahopřeju ke zkoušce,jsi moc šikovná.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
smajlíkNo to byl teda zážitek,brrr,smajlíksmajlíkještě že jsi jí nepustila,to mohlo špatně dopadnout.smajlík

7.2.2014 07:52
madow

XXX.XXX.47.163

Markét, já také moc gratuluji k úspěšně složené zkoušce smajlíksmajlíksmajlík

fujky, tyhle zážitky nemám ráda, ale jsi fakt dobrá, že jsi jí udržela, já bych Rozu na ohlávce asi jen tak neudržela...umí na ní chodit, ale ve vyhrocený situaci by šla asi přes mrtvoli smajlík

7.2.2014 08:46
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkWerčo,,všechno nejlepší k Tvému svátkusmajlík,hodně zdraví,štěstí,lásky a radosti s koníkama.smajlíksmajlíksmajlík

7.2.2014 08:49
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkNěják se mi tam nevložila ta kytička.smajlík

7.2.2014 09:18
canis lupus

XXX.XXX.20.41

Díky za gratulacesmajlík. V letním semestru to bude mnohem náročnější.
Zvažuji, jestli s kobylama jít do toho Mníšku nebo ne.
Známí mají takovou kobylku jako je Róza (asi norikxhucul) a ta jde teda taky přes lidi, jednou mě protlačila brankou jen proto, že jsem nešla dost rychle, abychom byly jejímu kolegovi za zadkem. Tal naštěstí taková není, na to ji cepuji už od pidihříbátka. Včera se ale fakt bála. Toosie někdy přes lidi jde, ale ne tak drsně. Spíš do člověka strčí třeba ve výběhu bokem nebo plecí atd. Myslím, že to je u koní, které to neučili od mala nebo aspoň od roku věku.

7.2.2014 09:24
canis lupus

XXX.XXX.20.41

7.2.2014 09:44
madow

XXX.XXX.47.163

Roza umí chodit, ustupovat, couvat, zastavit uplně suprově na povel, když jí vedu do stáje, tak ví, že první jdu já a až potom ona....když jí beru z ohrady, tak ví, že musí počkat, až jí připnu vodítko a pak teprve jdeme...roza na tohle výchovu má
Ale kdyby se asi takhle vyděsila jak jsi psala ty, že se k vám rozběhli býci, a ona uskočila a začala prchat, tak to nedám,myslím si, že při mém prvním rychlém pohybu nemyslím běh, ale taková ta rychlá otočka na místě, že by mě vylítlo koleno a kdyby se pak rozeběhla, nemám šanci...přeci jen má nějakých skoro 800kilo. Je fakt, že Roza je takový flegma, že by max uskočila, asi by neprchala, ale těžko říct...zkoušet to nehodlám

Verčíí, všechno nej k svátečku...hodně štěstí, zdraví, lásky a spooooousty krásných zážitků s koníky...a mono splněných snů a přání

7.2.2014 11:14
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkMarkét,koik bys tam platila za obě holky?smajlíkA jak byses tam dostávala,máš autí?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJá jsem si tohle Moruš teda naučila,že do mě nesmí v žáádným případě,ani kdyby jánevímco,ani strčit,smajlíkpáč jsem jak z prdu duch proti ní a hned,jak se mě jenom dotkla,jsem se řítila k zemi,smajlíksmajlíkono pak,až člověk absolvuje nějáký ten kurzíksmajlík,tak zjistí,že ty koně se uměj leknout tak,že člověk o tom ani neví a koník i při sebevětším vyděšení čeká,co udělá ta panička,maximálně poskočí na dýlku vodítka.smajlíksmajlíkAle je fakt,že ty běžící bejci jsou pro hodně koní moooc veliký strašidlo,smajlíkznám koňáky,pán dal manželce držet spřežení,vyběhli bejci zpoza rohu,koně se poděsili,milou manželku vláčeli asi 100 metrů,měla skalpovanou hlavu,celkově byla dobitá úplně hrozně,byl zázrak,že to přežila...smajlíksmajlík

7.2.2014 13:52
canis lupus

XXX.XXX.20.41

Za každou 3000. Je to tam trochu levnější a líp dostupnější (častěji jezdí bus). Zas tam nikoho neznám a asi jsou skoro všichni buď na vytrvalost, nebo na jízdárnu. To mi ale zase tak nevadí, v Bojově taky nikoho neznám, jen vídám. Je to asi i tím, že zatím nejezdím. A ani mi to nechybí.

7.2.2014 18:53
hyblerovahela

XXX.XXX.26.66

Tak jsem dneska lezla přes plot abych nakrmila ty dva mazlíky. Už mě vítají a řehtají. Jaruško já se zblázním smajlík
Jinak taky Vám línají kokoni? Naši jsou jak na jaře. Holky smajlík nám dovezli seno a to je nádhera :) Jen s tím balíkem se nedalo hnout smajlík Musela dorazit posila. Fáááákt festovní poctivé balíky. Mám radost že i v dnešní době fungují poctiví lidé.

7.2.2014 19:57
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJá vím,Helčo,není to jednoduchýsmajlík,ještěže jsi jim nablízkusmajlíksmajlíksmajlík,jinak nevím...smajlíksmajlík
smajlíkNaši ještě nelínají,ale asi jak hlásej těch až 9 stupňů,tak začnou.smajlík

8.2.2014 08:59
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkVčéra tu tálo,tak máme polevou polejvanýho Šoníka.smajlíksmajlíkA kouká tak nevinně...smajlíksmajlík

8.2.2014 11:16
remonek

XXX.XXX.26.66

No ty kráso, to je čunče ten Šoník smajlíksmajlíksmajlík
Helčo co se děje, nějaký problémy s ořema? :-//

8.2.2014 13:56
nikkik

XXX.XXX.216.7

Teda Šoník tomu dal smajlíksmajlík
ale naši takhle vypadají celou zimu ....už od listopadu smajlík
Letos je ta zima fakt strašná, u nás byl sníh dohromady snad 3 dny a to jen poprašek, jinak je furt bláto a mokro.smajlík
A koně , jak mají jen malý zimní tankodromový výběh, tak jsou furt jak čuňata. čistím je už jen o víkendech a stejně to nemá cenu...ať už je jaro!!!!!!
Taky je u vás dneska tak krááásně? dopoledne jsem vytáhla vipety na trénink coursingu a bylo fakt parádně smajlík

8.2.2014 21:19
hyblerovahela

XXX.XXX.26.66

Šári, ale zase jeden co si pořídil koně a nemá na krmení. Jenže koně jsou ob zahradu u nás ve vsi. Nikoho to nezajímá a nikdo to neřeší. Koně mají hlad a jakmile slyší že u nás vrznou dveře už řehtají páč já jim házím seno přes plot, ale to není řešení. Jinak seno už jsem sehnala :) z Dymokur. Luxusní a už nechci jiné. U nás je vše v pořádku a užíváme krásné počasí a chystám se na mezinárodní výstavu Duocacib Brno.

8.2.2014 21:23
hyblerovahela

XXX.XXX.26.66

Nikkik mimochodem máš moc krásné pejsky :)

9.2.2014 08:34
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkJéé,Helčo,tak to strašně moc přeju to nejlepší umístění.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo,děvčata,a aby toho ten Šoňas neměl málo,tak si včéra na sebe ještě jednu vrstvičku pěkně nalepil,smajlíksmajlíkčuňásek jeden.smajlíksmajlík
smajlíkNikik,já ještě Tvoje psíky neviděla,chrti se mi vždycky líbili,třeba Afgháni,to je krása,ale na vyjížďky bych ho nechtěla,jednak kvůli srsti a jednak nevím,asi by to pořád něco lovilo.smajlík

9.2.2014 08:38
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTady v tom bahně,když vozíme kolečko plný hnoje,tak Olda vždycky říká-tohle je olympiáda.smajlíksmajlíkTak já se snažím mu aspoň tu trasu vysypat koňským uleželým hnojem,už je to spíš hlína než hnůj,tak to dosypáváme,kam je třeba,aby se mu to tak nebořilo,ale zapárkrát je to stejný.smajlíksmajlík

9.2.2014 08:39
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMonďásek se Šoníkem držel basu.smajlíksmajlík

9.2.2014 21:02
werča

XXX.XXX.72.233

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlíkVčéra tu tálo,tak máme polevou polejvanýho Šoníka.smajlíksmajlíkA kouká tak nevinně...smajlíksmajlík

Holky děkuji moc za přání. Dostala jsem pořádný obal na foťák, tak ho konečně budu moc vozik ke koníkům, předtím sem se bála....

smajlíkVám nějak zbělal Jaruško... nějak se mění v jinou barvu smajlík

Já jsem chtěla v sobotu sbírat bobky, jenže normálně byly zmrzlý a nešli od země, takže jsem pomáhací četu odvolala a šli jsme na procházku a trénovala jsem Vazbu - zastavení, jít vedle mě podle tempa... a super. Dokonce vedle mě i naklusala - 2x sice - to jí nějak neumim vysvětlit moc.. ale ono to přijde časem.... a pak jsem si postavila takovou provizorní krohovku, tak jsme chodili v ní ale to normálně Vazbě zmrzli nožičky a dělala že neumí chodit. V sobotu další jdeme na jízdárnu - poprvé a začneme přiježďovat.....

Jinak máte problémy ve vesnici se psi??? Já jsem šla dneska na krokovku s Evitou, hned u baráku bylo štěně vlčáka - kterého hlídal nějaký malý klučina, pes ho nespolouchal, utíkal před ním. Pak ve vesnici nějakej vořech, který za náma běžel a jeden pes přišel dokonce až k nám k boxům... No co tohle je??? jako?
A dovršení bylo to, že ten klučina na začátku co jsem ho potkala - byl u nás na pastvě a honil se tam s tim vlčáčkem??smajlík
smajlíksmajlík To fakt neni normální tohle, přítel došel za ním i za jeho rodiči.... tak snad.. to bude dobrý...

Byl u nás pan kovář a budeme muset dělat rentgeny - evita má sbíhavý postoj na zadních nohách to víme, ale má hodně měkká kopyta a na léto jí chci nakovat - tak chce kovář rentgen.... Nevím na kolik to cca vyjde?? my letos teda jedeme zubař... tedka rentgeny smajlíksmajlík

9.2.2014 22:18
remonek

XXX.XXX.183.140

Tak to je Helčo teda pěkný s těma koňma, ještě že jim tam ty aspoň něco hodíš, hrozný tyhle lidi smajlíksmajlík předpokládám, že o prodeji majitel asi nechce ani slyšet a všem tvrdí jak má koně v pořádku.smajlíksmajlík
Jaru ty máš teda dobrý řízky, naši se naštěstí letos držej a moc se neprasej, jen nohy mají zabahněný, ale to ještě jde.
Verčo já jsem dělala RTG nějak před 2 roky, dělala mi je doktorka Herzová, je sice z Prahy, ale pokud na to nějak nespěcháš, tak si tě napíše až bude mít cestu nějak směrem k vám, tak aby tě nevyšla cesta moc draho, tak ti dá vědět, nebo se třeba ještě s někým domluvit z okolí jestli by taky nepotřeboval. Jinak cena se pohybuje podle počtu snímků, který budou potřeba udělat, je to nějak kolem 500kč/snímek + teda ta cesta. Já se tenkrát domlouvala s holčinou u, který jsme měli koně na ustájku, ta dělala RTG kobyle, tak jsem platila kolem 2 000, ale víc to nebylo. Ale zase my jsme k Praze o nějaký ten km blíž. Nebo ještě jezdí dělat RTG Saitl, ale ten je prý docela drahý.

10.2.2014 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkŠárí,taky jsem tu měla paní doktorku Herzovou,moc fajn ženská.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkWerčo,taky tu míváme blbý majitele,neboj,nejsi sama,já jsem to tu tenkrát psala,jak Jarču se Šoníkem napadl ten jeden pes,to si piš,že si to,co jsem jim řekla,za rámeček nedali,já jsem jinak klidnej člověk,ale tohle bylo podruhý,Jarču už jednou tenhle samej pes kousnul do ramene,smajlíktakže to už jsem se fakt neudržela.smajlíksmajlíkA né jenom Jarču,on vždycky vyběhne ze dvora a kousne kohokoliv,kdo jde zrovna okolo,tady s ním má pomalu půlka vesnice zkušenosti,smajlíka majitelům je to totálně fuksmajlík,no ani se nedivím,jejich IQ tykve,co by člověk chtěl.smajlíksmajlíksmajlíkOno je to o lidech,ti psi za to nemůžou,ale zodpovědnost za ně mají lidi.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkHolky,to bahno mi taky pěkně leze na nervy,ale zase mám radost z toho dlouhýho dne,už je poměrně dost dlouho vidět a jak to tu vyschne,tak začneme pomalu jezdit,už se těšíme.smajlíksmajlík

10.2.2014 11:00
canis lupus

XXX.XXX.20.41

Ahoj,
Rozhodla jsem se, že Toos pojede do Mníšku. Když to bude dobré, dám tam i Talíse. Teď jsme za Toosií byli. Potřebuje přibrat, ale kosti z ní netrčí, srst má lesklou. Je ale děsně ne ochotná jít rychleji než krokem. Ona byla vždycky línější, ale klusala na jemné pobídky, teď jsem ji musela nakopnout.smajlík
Jestli se to nezlepší, až bude v lepší kondici, nechám ji vyšetřit na artrózu nebo tak.
Jinak na té farmě je to čím dál zajímavější...

10.2.2014 14:32
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkTaky se mi nezdá hubená,Markét,no uvidíš,co řekne to vyšetření,je to divný,viď,ale nenůže to bejt tím zmrzlým povrchem?smajlíkNebo takhle pomalu chodí i na měkkým?smajlík

11.2.2014 07:41
nikkik

XXX.XXX.192.186

Jaruško, tohle je jeden z našich pejsků smajlík víc foteček mám tady http://fastwarriors.webnode.cz/
ještě máme jorkšírku a čuvačku smajlík

Holky u nás od včerejška prší smajlík nechci dnes vidět, jak to bude vypadat u koní.... a to jsem si v neděli libovala, jak to pěkně vyschlo, když foukal ten vichr!

11.2.2014 08:56
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkJéé,ten je krásnej,smajlíksmajlíksmajlíka běhal někdy dostihy?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady taky poprchává,smajlíkno jo,teď to bude dost slušný psycho na mojí nervovou soupravu,smajlíkvždycky to vyschne,zmokne,vyschne,zmokne....smajlíksmajlíksmajlík

11.2.2014 15:37
bospor

XXX.XXX.239.205

no mě u Barči dělal RTG právě Seitl. já s jejich firmou spolupracuju dlouho a letos jak přijel na ty RTG tak jsem dostala poděkovánísmajlíksmajlík stály mě 1500. výsledky okamžitě a ještě mám snímky na CDsmajlík Seitl a spol nejsou zadarmo ale jsou starostliví poctiví a přijedou kdykoliv. obvykle ke mě jezdí Zásmětová

11.2.2014 15:39
bospor

XXX.XXX.239.205

honzův absces ošetřovali veti společně a mě k tomu ani nepotřebovalismajlík

12.2.2014 07:30
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkHihi,Ivčo,Včelovina,smajlíkbyla aspoň dobrá?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJá jsem se včéra dala do čištění Šoníka,teda,to je věc,takový koule bahna jsem už dlouho na žádným koni neviděla.smajlíksmajlík
smajlíkČistím,kam došáhnu.smajlík

12.2.2014 07:32
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJarča pokračovala,přeci jenom je větší než já.smajlíksmajlík

12.2.2014 07:35
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTady Olda upozorňuje Moruš,že jí tam ještě kousíček jídla zbylo.smajlíksmajlík

12.2.2014 07:39
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkNa Mondíkovi bude taky dost práce,smajlíkale ten je o hodně menší,než Šoník.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=WwO3c_GiCQc

12.2.2014 09:06
canis lupus

XXX.XXX.20.41

Jaruško, zmrzlý terén tam právě vůbec nebyl, bylo všude rozmraženo. Je to fakt divný, že nemá chuť. No, uvidíme jak to půjde dál. Zas si pamatuji jednu kobylu s artrozou a ta málo ohýbala nohy. V kroku je skoro tahala za sebou. Ale zase neváhala klusat i cválat.
Musím si vybrat téma na bakalářku.
Krásnej vipet!

12.2.2014 10:10
didi

XXX.XXX.234.206

canis lupus napsal(a):
Jaruško, zmrzlý terén tam právě vůbec nebyl, bylo všude rozmraženo. Je to fakt divný, že nemá chuť. No, uvidíme jak to půjde dál. Zas si pamatuji jednu kobylu s artrozou a ta málo ohýbala nohy. V kroku je skoro tahala za sebou. Ale zase neváhala klusat i cválat.
Musím si vybrat téma na bakalářku.
Krásnej vipet!

A přijde ti, že má problém s pohybem, nebo že je bez energie?
Není spíše unavená? "Plouživá"?

Na jaké byla loni pastvě? Nemůže být mírně chudokrevná, že by ji chybělo železo?
To se pak koním taky moc nechce do rychlejších temp.

Jak je kobča stará, že uvažuješ o artróze?

12.2.2014 18:44
bospor

XXX.XXX.229.19

jaruska napsal(a):
smajlíksmajlíkHihi,Ivčo,Včelovina,smajlíkbyla aspoň dobrá?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJá jsem se včéra dala do čištění Šoníka,teda,to je věc,takový koule bahna jsem už dlouho na žádným koni neviděla.smajlíksmajlík
smajlíkČistím,kam došáhnu.smajlík

já ti ani nevímsmajlík ještě jsem neměla čas jí otevřítsmajlík abych nad ní seděla sama na to nejsem zvědavá a víc se nás ještě nesešlo, aby jsme měli čas posedětsmajlík a stejně je zima, takže milá flaška bude muset vydržet do jarasmajlík
šoník je pěkně zabahněnej, ale tím pružinovým hřbílkem by to mělo jít dobřesmajlík já tuhle měla barču celou mokrou a obalenou hnojemsmajlíksmajlík a jak smrdělo to prase!!!!smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík