Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.8.2006 22:59

Za tu dobu, co sem chodím, už mi příjde, že tak trochu znám lidičky, co sem přispívají. Bylo by fajn, abychom se představily líp.
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
3.Jaký styl nám sedí, jaké máme zkušenosti
4.A samozřejmě koník, kterého máme, nebo se staráme
Tak do toho

14.8.2006 23:02

cheyenne napsal(a):
Za tu dobu, co sem chodím, už mi příjde, že tak trochu znám lidičky, co sem přispívají. Bylo by fajn, abychom se představily líp.
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1. Je mi 23let
2. U koní se motám snad od narození, jezdím téměř 10let
3. Jezdím anglii, s prvním koníkem (viz foto) jsme parkurovali, ale jen Z, teď se přeorientovávám na drezúru. Už šest let mám jezdeckou licenci.
4. Tady je můj první koník, měla jsem ho dva roky, bohužel nastaly finanční problémy, musela jsem prodat, našla jsem mu super nový domov, kde se mu moc líbí.

14.8.2006 23:03

cheyenne napsal(a):
1. Je mi 23let
2. U koní se motám snad od narození, jezdím téměř 10let
3. Jezdím anglii, s prvním koníkem (viz foto) jsme parkurovali, ale jen Z, teď se přeorientovávám na drezúru. Už šest let mám jezdeckou licenci.
4. Tady je můj první koník, měla jsem ho dva roky, bohužel nastaly finanční problémy, musela jsem prodat, našla jsem mu super nový domov, kde se mu moc líbí.

A tady je můj současný koník, rok a čtvrt starý kladrubáček Saxík, roste mi na pastvinách pro drezúry .

14.8.2006 23:27

cheyenne napsal(a):
A tady je můj současný koník, rok a čtvrt starý kladrubáček Saxík, roste mi na pastvinách pro drezúry .

Ahojky
1. Je mi 15
2. Jezdím skoro 8 let.
3. Jezdím anglii a nedám na ni dopustit. Zkusila jsem i westren, ale nějak mě nezaujal, ale myslím, že totéž by řekl i protějšek , kdyby si sedl do anglického stylu Je to takový nezvyk .-)
4. Teď mám několik dní kobylku hucula, je to miláček :-)
Však posuďte sami :-) ...

14.8.2006 23:28

veronika20 napsal(a):
Ahojky
1. Je mi 15
2. Jezdím skoro 8 let.
3. Jezdím anglii a nedám na ni dopustit. Zkusila jsem i westren, ale nějak mě nezaujal, ale myslím, že totéž by řekl i protějšek , kdyby si sedl do anglického stylu Je to takový nezvyk .-)
4. Teď mám několik dní kobylku hucula, je to miláček :-)
Však posuďte sami :-) ...

a ještě jedna .-)

14.8.2006 23:38

veronika20 napsal(a):
a ještě jedna .-)

ahoj :)
Mě je 23 let
Jsem kousek od Jindřichova Hradce
Koně mám odmala a miluju je.
Zrovna mám kobylku klusačku, ale bohužel je na prodej.
Jinak jezdím jen rekreačo, sport mě nikdy nebavil.
Jsem radši za vyjížďku do lesa, než někde skákat.
Zkoušela jsem také western a baví mě jen na dálky v kroku. Jinak nedám dopustit na anglii. Toť asi vše :-D

14.8.2006 23:39

racina napsal(a):
ahoj :)
Mě je 23 let
Jsem kousek od Jindřichova Hradce
Koně mám odmala a miluju je.
Zrovna mám kobylku klusačku, ale bohužel je na prodej.
Jinak jezdím jen rekreačo, sport mě nikdy nebavil.
Jsem radši za vyjížďku do lesa, než někde skákat.
Zkoušela jsem také western a baví mě jen na dálky v kroku. Jinak nedám dopustit na anglii. Toť asi vše :-D

a tady taky

15.8.2006 06:09

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Mě je 24.
U koní se motám od mala.Aktivně jezdím 14 let.
Jezdím anglii i western.Podle koníka.Jinak mi nevadí ani jedno.Western jezdím 3 roky a anglii 14 let.
Mám 3 koníky+jednoho kamarádky dlouhodobě u sebe.

15.8.2006 06:09

saja napsal(a):
Mě je 24.
U koní se motám od mala.Aktivně jezdím 14 let.
Jezdím anglii i western.Podle koníka.Jinak mi nevadí ani jedno.Western jezdím 3 roky a anglii 14 let.
Mám 3 koníky+jednoho kamarádky dlouhodobě u sebe.

Další.

15.8.2006 06:11

saja napsal(a):
Další.

A poslední

15.8.2006 06:13

saja napsal(a):
A poslední

A kobylka od kamarádky

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.8.2006 08:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

saja napsal(a):
A kobylka od kamarádky

Tákže:
Je mi 23...
U koní jsem od 11 let, v 19 jsem si koupila kobylku
Asi rok jezdím ve westernovém sedle, předtím v anglickém, styl rekreační a koně mám ku obrazu svému , nikdy jsem nezávodila, raději se vyjedu do lesa či na louky
Nyní mám 3 koníky, 10 let kobyla ČT + její hříbě ČT x klusák - 6 měsíců a 3 letého valacha klusáka.
Přidávám jejich společné foto!

15.8.2006 08:40

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1: Je mi 24
2: No dohromady 9 let. Z toho přes 4 roky vlastní koník.
3: Jako styl mi sedí anglie, zkoušela jsem i western, ale neoslovil mě.
4: Moje klisna je Panama ČT v březnu měla 6 let, mám ji od 2 let, vychovala jsem ji a mám ji moc ráda. Plánovala jsem s ní hobby parkur, ale zjistili jsme, že nemá 100% pánev, tak ji mám jen na hobby.

15.8.2006 10:03

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1. 29
2. Od malička občasně, posledních 12 let pravidelně.
3. Začátky byly v anglickém sedle, posledních asi 10 let aktivně western (i soutěže). Zkušenosti - od metly na zametání dvora přes asistenci u porodu i uspání koně až na ty závody
4. Moje zlatíčko - kupovaná jako roček, nyní šestiletá.

15.8.2006 10:58

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Děkuji za zrealizování nápadu,Evi!
1.22
2.Koníky miluju od dětství.Oficiálně jsem začala v oddílu na jízdarně ve 13,pak už to šlo přes soukromníky a kamarády,segru která si koníka(poníka) pořídila dom až ke svému koníkovi.Takže 9let.
3.Jezdím anglii,láká mě skákání.western je fajn,chvilku mi trvalo než jsem si na něj zvykla,ale není to pro mě.Skákat mě naučili základům jízdárna,později soukromí koníci,zkusila jsem i nějáky veřejňák.Teď mě čeká asi pěkná drezura od Evi :))))
4.Díky Evičce a jejímu Saxíkovi jsme se potkali se Sahibem,je to Čt po Sahiboj Kubištovi,jsou mu 3 a čtvrt,zatím hřebec:),je to můj první koník,teď jsem si ho za skvělé pomoci mé kamarádky obsedla a uvidime co nás společně čeká dál!

15.8.2006 12:23

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Zdravím, jsem tu spíš nováček, ale je mi tu s vámi dobřééé, tak snad to neva, že se sem cpu
1.22 let
2.7 let
3.Stará dobrá anglie (ve westernovým sedle jsem seděla jedinkrát za život a moc mě nenadchlo), 5 let aktivně parkuruju, 2 roky aktivně cvičiteluju. Hrozně mě ale láká dámský sedlo, chtěla bych ho zkusit a časem třeba nějaký i koupit
4. Můj splněný sen, mít koně od hříbátka.....

15.8.2006 12:24

janda napsal(a):
Zdravím, jsem tu spíš nováček, ale je mi tu s vámi dobřééé, tak snad to neva, že se sem cpu
1.22 let
2.7 let
3.Stará dobrá anglie (ve westernovým sedle jsem seděla jedinkrát za život a moc mě nenadchlo), 5 let aktivně parkuruju, 2 roky aktivně cvičiteluju. Hrozně mě ale láká dámský sedlo, chtěla bych ho zkusit a časem třeba nějaký i koupit
4. Můj splněný sen, mít koně od hříbátka.....

A takhle mi můj sen vyrostl za čtyři roky.......

15.8.2006 12:46

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1. brzo 17
2. u koní jsem cca. 4-5 let, těžko říct, ale miluju je od mala...
3. Jezdím rekreačně, jak jízdárnu tak i do terénu. Dříve jsem jezdila anglii a nedala na ni dopustit, nyní jezdím western a nedám zase dopustit na něj. přijde mi to větší pohoda jak pro jezdce, tak i koně. Taky se věnuji přirozené komunikaci s koněm a i když jsem teprve na začátku cesty, je to ten správný přístup.
4. Koníky mám dva, valáška Berryho, mého prvního koně:

15.8.2006 12:47

ettelwen napsal(a):
1. brzo 17
2. u koní jsem cca. 4-5 let, těžko říct, ale miluju je od mala...
3. Jezdím rekreačně, jak jízdárnu tak i do terénu. Dříve jsem jezdila anglii a nedala na ni dopustit, nyní jezdím western a nedám zase dopustit na něj. přijde mi to větší pohoda jak pro jezdce, tak i koně. Taky se věnuji přirozené komunikaci s koněm a i když jsem teprve na začátku cesty, je to ten správný přístup.
4. Koníky mám dva, valáška Berryho, mého prvního koně:

a kobylku Karinu

15.8.2006 15:26

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.15
2.U koní jsem teď 5 rokem, celou dobu v jedné stáji
3.Jezdím Anglii, byla jsem třeba na 5 hodinovým puťáku ve westernu ale špatně jsem to rozcházela :D zkušenosti mám s parkurem celkem s úspěchy(momentálně Z/ZL) licenci mám od května 2005. chtěla bych zkusit i military ale to mě čeká ještě dlouhá cesta
4.Nejdřív jsem se učila jezdit na 22 klisně Katuši (Quoniam x Hezká) ČT základy. potom jsem začala s parkurem a licenci si dělala na 15-leté klisně Gity (Libellel x Ala) a teď jezdím parkurové soutěže na 9-leté ČT klisně : Kora 2 (Rif du Madon x Katuše)

Na fotce jsem s Korou a je to z VT Pohár Podzvičinska (12.8)kde jsem se s ní umístila na 2. místě

15.8.2006 15:43

kailuska napsal(a):
1.15
3.Jezdím Anglii, byla jsem třeba na 5 hodinovým puťáku ve westernu ale špatně jsem to rozcházela :D zkušenosti mám s parkurem celkem s úspěchy(momentálně Z/ZL) licenci mám od května 2005. chtěla bych zkusit i military ale to mě čeká ještě dlouhá cesta
4.Nejdřív jsem se učila jezdit na 22 klisně Katuši (Quoniam x Hezká) ČT základy. potom jsem začala s parkurem a licenci si dělala na 15-leté klisně Gity (Libellel x Ala) a teď jezdím parkurové soutěže na 9-leté ČT klisně : Kora 2 (Rif du Madon x Katuše)

Na fotce jsem s Korou a je to z VT Pohár Podzvičinska (12.8)kde jsem se s ní umístila na 2. místě

1: Je mi 22
2: Jezdit jsem začala v devíti letech v jezdeckém klubu, hned na obr koních cca 170 cm vysokých. Museli mi pomoci sedlat i uzdit...nasedání byla tregédie, měla jsem depku z toho, že na mě všichni čekaj a baví se tím, že na koně lezu jak na K2. Později jak to bývalo všude po revoluci, bylo stále míň a míň koní v klubu a stále větší a větší počet docházejících. Tak jsem opustila klub a začala jezdit po soukromníkách a známých.
3: Jezdím od začátku anglii- bohužel pouze rekreačně, zkusila jsem i western-nevylučuji, že bych si na mého budoucího koně pořídila western cajky, celkem mě oslovil.
4: Vlastního uně zatím nemám a ani nechci...prozatím, není čas a nechci aby koník vyrůstal jako kůl v plotě. Snad za rok dva, uvidí se. Rozhodně ho budu kupovat napůl s někým (hlavně z toho důvodu abych až budu třeba nemocná nemusela s 40° horečkami lítat kolem koníka). Přikládám fotku mě na klisně Nifa, byla to má úča...správná. Bohužel se už prohání tam někde nahoře-zemřela prý letos v zimě měla nedožitých 29 let.

15.8.2006 15:53

kailuska napsal(a):
1.15

Ahojky jsem tu spíše nováček ale také se představím (doufám že to neva)
1) bude mi 16
2) koně miluji od malička, jinak jezdím 9let
3) zabívám se především PHN, jezdím anglii - Huberty a veřejné tréninky
4)Učila jsem se jezdit na školním statku v Poděbradech ( jezdila jsem na Arance - měla jsem ji jako vlastní ale majitel ji prodal a já myslela že to nerozdejchám) po prodeji Aranky my moji rodiče koupili vlastníko koníka (ke 14 narozeninám)
Je to valášek Hucula, mám ho od jeho roku teď mu jsou 3 a sama jsem si ho obsedla - jelikož jsme nej.. kámoši byla to sranda
Dnes bych Montyho za nic na světě NEVIMĚNILA

15.8.2006 19:06

lucie buresova napsal(a):
Ahojky jsem tu spíše nováček ale také se představím (doufám že to neva)
1) bude mi 16
2) koně miluji od malička, jinak jezdím 9let
3) zabívám se především PHN, jezdím anglii - Huberty a veřejné tréninky
4)Učila jsem se jezdit na školním statku v Poděbradech ( jezdila jsem na Arance - měla jsem ji jako vlastní ale majitel ji prodal a já myslela že to nerozdejchám) po prodeji Aranky my moji rodiče koupili vlastníko koníka (ke 14 narozeninám)
Je to valášek Hucula, mám ho od jeho roku teď mu jsou 3 a sama jsem si ho obsedla - jelikož jsme nej.. kámoši byla to sranda
Dnes bych Montyho za nic na světě NEVIMĚNILA

1) Je mi 31
2) u koní jsem 18 let (2a půl roku Jezdecký oddíl, dále soukromí a vlastní koně)
3) jezdím anglii, pokud je k dispozici vhodný kůň, jezdím na jízdárně, ale nejraději mám vyjížďky do přírody u nás na Vysočině
4)Nyní máme 5koní našich (2ČMB klisny + 1ročního hřebečka, 1kříženku ČMB-ČT, té jsou 2 roky a ještě moje klisna Jesica,klusačka) a jednoho ustájeného valacha ČMB

15.8.2006 20:04

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Tak mě je 19.
U koní jsem asi 7 a půl roku :-)
Styly mi sedí dva western i anglie, jde o to na jakém koníkovi a při jaké příležitosti :-) skušenosti mám no nevalné, ale udržím se na koni - většinou :-) Začínala jsem v dětské jezdecké škole a pak jsem tam pomáhala jako vodič a pak jsem utekla a praštila jsem s koníkama kvůli chlapovi (nikdo to prosím nedělejste nemá to cenu a ten chlap za to stejně nestojí!) a teď jsem u Kikiška :-)
Mno a koník, svýho zatím nemám, ale jezdím u jednoho pána chlaďáska Kikina westernovou rekreačku a občas JUJU máme se děsně rádi :-)

16.8.2006 08:37

eivlisa napsal(a):
1) Je mi 31
2) u koní jsem 18 let (2a půl roku Jezdecký oddíl, dále soukromí a vlastní koně)
3) jezdím anglii, pokud je k dispozici vhodný kůň, jezdím na jízdárně, ale nejraději mám vyjížďky do přírody u nás na Vysočině
4)Nyní máme 5koní našich (2ČMB klisny + 1ročního hřebečka, 1kříženku ČMB-ČT, té jsou 2 roky a ještě moje klisna Jesica,klusačka) a jednoho ustájeného valacha ČMB

mas nejake fotky tech koni čmb dik

16.8.2006 10:02

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Ahojky
1.za pár dnů mi bude 29
2.u koní jsem asi od 5ti let-ale aktivní ježdění asi od 13
3.noooo-seděl by mi nejlíp takový rekreačně westernový styl v anglickém sedle,no ale nejblíž je mi asi western.I když je pravda že na práci raději beru anglii.No prostě asi je mi to jedno-prostě jen tak rekreační...Jsem u koní vyučená,mám odjetých pár westernových závodů-ale takové ty ani ne C,nějaké distanční závody-nejvíc si cením 6místa na 50km s huculem-mezi plňáskama a arabama.Koníky mám svoje a pochopila jsem že chybama se člověk učí.......
4.Mám svoji 15 letou kobylku ČT x klusák Nancy a rok a půl starého hřebečka Granda křížence ČMB X anglotrakéna

16.8.2006 10:03

rubie napsal(a):
Ahojky
1.za pár dnů mi bude 29
2.u koní jsem asi od 5ti let-ale aktivní ježdění asi od 13
3.noooo-seděl by mi nejlíp takový rekreačně westernový styl v anglickém sedle,no ale nejblíž je mi asi western.I když je pravda že na práci raději beru anglii.No prostě asi je mi to jedno-prostě jen tak rekreační...Jsem u koní vyučená,mám odjetých pár westernových závodů-ale takové ty ani ne C,nějaké distanční závody-nejvíc si cením 6místa na 50km s huculem-mezi plňáskama a arabama.Koníky mám svoje a pochopila jsem že chybama se člověk učí.......
4.Mám svoji 15 letou kobylku ČT x klusák Nancy a rok a půl starého hřebečka Granda křížence ČMB X anglotrakéna

Grand

16.8.2006 11:13

rubie napsal(a):
Grand

je mi 19
jezdim 10 let
jezdim anglii,western me nezaujal
jsem prevazne rekreacni jezdec,obcas zajedem s konouskem na verejnaky nebo na zavody-ale jen pro oboustrannou zabavu,ne pro vitezstvi

16.8.2006 11:30

anuska napsal(a):
Tak mě je 19.
U koní jsem asi 7 a půl roku :-)
Styly mi sedí dva western i anglie, jde o to na jakém koníkovi a při jaké příležitosti :-) skušenosti mám no nevalné, ale udržím se na koni - většinou :-) Začínala jsem v dětské jezdecké škole a pak jsem tam pomáhala jako vodič a pak jsem utekla a praštila jsem s koníkama kvůli chlapovi (nikdo to prosím nedělejste nemá to cenu a ten chlap za to stejně nestojí!) a teď jsem u Kikiška :-)
Mno a koník, svýho zatím nemám, ale jezdím u jednoho pána chlaďáska Kikina westernovou rekreačku a občas JUJU máme se děsně rádi :-)

Ještě fotečka Kikiška :-)

16.8.2006 13:26

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.mam 18...(az o mesiac,ale)
2.o kone som sa zacala starat ked som mala 12 rokov...
3.jazdim anglicky styl....na zaciatku som jazdila len bez sedla a naohlavke..teraz jazdim s hackamore alebo na parreliho ohlavke...
4.mam kona je to 10 rocny valach ST x traken...je to moj najmilovanejsi koniiiik...

16.8.2006 13:32

rokimondo napsal(a):
1.mam 18...(az o mesiac,ale)
2.o kone som sa zacala starat ked som mala 12 rokov...
3.jazdim anglicky styl....na zaciatku som jazdila len bez sedla a naohlavke..teraz jazdim s hackamore alebo na parreliho ohlavke...
4.mam kona je to 10 rocny valach ST x traken...je to moj najmilovanejsi koniiiik...

a tu je este jedna...

16.8.2006 14:53

konak napsal(a):
mas nejake fotky tech koni čmb dik

Ahoj, dám sem jen jednu, abych to tady nazaplácala našima koníkama. Nějaké jsem dávala na moderce do Chlaďásků, ale kdybys chtěl, na našich stránkách www.jscasia.cz je jich hodně (v koních, kronice...)nové fotečky z letošního léta tam budou, snad ,co nevidět

16.8.2006 19:41

rokimondo napsal(a):
a tu je este jedna...

TAkže:
1: je mi 18
2:jezdím 8 let
3:jako většina jsem začínala anglii a po roce se dostala k soukromníkovi, který jezdil western, dělal PNH a pod-. to mne zaujalomnohem víc a od té doby nedám na western dopustit(právě jsem přijela z vandru a nedokážu si přestavit , že bych jela v anglickém stylu)Ale přiznám ¨se, že občas na nějaký ten skok anglické sedlo vytáhnu
4:A nyní mám doma dvě kobylky kříženců welš ponyho 125KVH a 145KVH a samozřejmě jezdim na té vyšší a druhou mám jako pro děcka, co k nám chodí jezdit a pomáhat.

P.S a možná jste si všimli, ale jde vyplnit si svůj profil apak bychom měly popisy stále po ruce, ovšem skoro nikdo to nedělá

17.8.2006 07:41

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.34 let
2. jsem u koní s přestávkami 20 let, opravdu aktivně tak 12.
3. Můj současný koník, plnokrevný valach Var 12 let

17.8.2006 08:35

jury napsal(a):
1.34 let
2. jsem u koní s přestávkami 20 let, opravdu aktivně tak 12.
3. Můj současný koník, plnokrevný valach Var 12 let

1. za měsíc 28 let
2. začínala jsem jezdil ve dvanácti na chladnokrevnících bez sedla, potom nějaké jízdárny, soukromníci....anglický styl. Před sedmi lety mě uchvátil westernový styl. V létě 99 nehoda s parkurákem v terénu, která mě dost vyřadila z jěždění na nějakou dobu, ale to jsem se odhodlala, že již chci vlastního koně.
3. Jezdím westernový styl, snažím se se svým koněm o přirozenou komunikaci, partnerství a přítelství je pro mě na prvním místě. Snad jednou vyrazíme na závody, ale ambice nemá, stačí mi pouto s mým koněm.
4. Můj první a jediný kůň, nyní 4,5 letá plnokrevná arabka Usama Watani , kterou jsem si vychovala, je to skvělý koník, charakter, a věrné stvořeníčko, které bych nedala za nic na světě....můj osudový kůň s velkým K

17.8.2006 08:36

lucky napsal(a):
1. za měsíc 28 let
2. začínala jsem jezdil ve dvanácti na chladnokrevnících bez sedla, potom nějaké jízdárny, soukromníci....anglický styl. Před sedmi lety mě uchvátil westernový styl. V létě 99 nehoda s parkurákem v terénu, která mě dost vyřadila z jěždění na nějakou dobu, ale to jsem se odhodlala, že již chci vlastního koně.
3. Jezdím westernový styl, snažím se se svým koněm o přirozenou komunikaci, partnerství a přítelství je pro mě na prvním místě. Snad jednou vyrazíme na závody, ale ambice nemá, stačí mi pouto s mým koněm.
4. Můj první a jediný kůň, nyní 4,5 letá plnokrevná arabka Usama Watani , kterou jsem si vychovala, je to skvělý koník, charakter, a věrné stvořeníčko, které bych nedala za nic na světě....můj osudový kůň s velkým K

Usama Watani

sadzi saj

17.8.2006 10:51
sadzi saj

lucky napsal(a):
Usama Watani

Tak já se také přidám, sice jsem chodím teprve krátce, ale snad to nevadí

1. Je mi 21 let.
2. U koní jsem od 13 let a jezdím už 8 let s pauzami.
3. Začínala jsem jízdou bez sedla na poníkovi a huculovi, pokračovala přes agroturistickou jízdárnu, přes rekreační ježdění po lese a nějaká ta jízdárna. Styl se mi zamlouvá anglie. Ve westernu jsem ještě neseděla, jenom v McClellanu a to je dobrý na vyjížďky je to o pohodě.
4. Letos v dubnu jsem si splnila svůj sen a koupila si kobylku ČT vysoko v krvi, s kterou teď na sobě pracuji pod trenérem.

17.8.2006 11:27

sadzi saj napsal(a):

1. Je mi 21 let.
3. Začínala jsem jízdou bez sedla na poníkovi a huculovi, pokračovala přes agroturistickou jízdárnu, přes rekreační ježdění po lese a nějaká ta jízdárna. Styl se mi zamlouvá anglie. Ve westernu jsem ještě neseděla, jenom v McClellanu a to je dobrý na vyjížďky je to o pohodě.
4. Letos v dubnu jsem si splnila svůj sen a koupila si kobylku ČT vysoko v krvi, s kterou teď na sobě pracuji pod trenérem.

1. Je mi 19 let
2. U koní jsem od 9 let, začínala jsem v JK, v 7. třídě jsem dostala prvního koníka.

3. Jezdím anglii, parkury. Vlastním jedzdeckou licenci.

4. Vlastním 2 koně. Klisnu českého teplokrevníka 6 let, valacha podílového angloaraba, 4 roky.

Letos 1. července jsem nastoupila jako ošetřovatel koní, jezdec a zajišťuji agroturistiku v Hřebčíne Fracův dvůr- Klokočov-

17.8.2006 20:00

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.12 let
2.U koní jsem už 3 rokem (Léto 2004)
3.Začínala jsem jezdit anglii,taky že pořád jezdím,občas si na koně sednu bez sedla,ale anglický styl mi vyhovuje.Taky už jsem párkrát byla na vyjížďce na westernovém sedle,nebylo to špatné,ale anglie mi prostě sedí!
4.Bohužel koníka nemám,ale zrovna jezdím us kvělé soukromé majitelky poničku...nemohu si stěžovat

31.8.2006 21:46

divkanakoni napsal(a):
1.12 let
2.U koní jsem už 3 rokem (Léto 2004)
3.Začínala jsem jezdit anglii,taky že pořád jezdím,občas si na koně sednu bez sedla,ale anglický styl mi vyhovuje.Taky už jsem párkrát byla na vyjížďce na westernovém sedle,nebylo to špatné,ale anglie mi prostě sedí!
4.Bohužel koníka nemám,ale zrovna jezdím us kvělé soukromé majitelky poničku...nemohu si stěžovat

1)je mi 14
2)u koníků jsem 4 roky
3)jezdím anglii,mám licenci
4)mám 14-timěsíční hříbátko..Vendelína.je to welsh part bred

31.8.2006 22:26

konarka007 napsal(a):
1)je mi 14
2)u koníků jsem 4 roky
3)jezdím anglii,mám licenci
4)mám 14-timěsíční hříbátko..Vendelína.je to welsh part bred

1:je mi 15
2:u koní jsem od 5let, od 9let aktivně
3:začínala jsem v dětské jezdecké škole, potom dál byli různí soukromníci no a tenhle březen se mi splnil můj sen a tím je vlastní kůň. Je to ČT valach, 6let, jezdím s ním anglii, chystám se příští rok na licenci a postupně bych s ním chtěla jezdit nějaké ty parkury...a pokusit se s ním propracovat alespoň na stupeň S...ale to až v budoucnu

fotka mého koníka (ČIRČ)

31.8.2006 23:24

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.je mi 15
2.no u koníků sem od 5 let jinak sem aktivnějš začala jezdit tak v 10-letech.
3.no zpočátku sem jezdila jako špunt na poníkovy juráškovy v anglii a western my připadal takoví "nezáživný,špinavý"ale když sem okusila westernové sedlo na kobylce Žanetě a zajela se podívat na pár w.soutěží (jako divák) tak sem bez milosti opustila anglii.Western my poté připadal takoví pohodlný proto že já se nejraději "toulám"přírodou ať´už pěšky nebo na koni a proto my výc "padne"western.
4.tak na začátku to byl poník známích Jurášek,tak tam sem se naučila o koníka postarat(takové ty základy které sou běžné pro majitele koní).A dal to byly takoví příležitostní koníci třeba americký klusáček Samson,poník Nero a td.Ale touha po vlastním koníkovy byla tak silná že sem se zamilovala do krásných strakatých a rousatých koníků na první pohled a poté sem měla tu čest se setkat s mojí klisničkou Irskýho tinkera Tinkou.No´a tot´ vše

1.9.2006 07:51

barush napsal(a):
1.je mi 15
2.no u koníků sem od 5 let jinak sem aktivnějš začala jezdit tak v 10-letech.
3.no zpočátku sem jezdila jako špunt na poníkovy juráškovy v anglii a western my připadal takoví "nezáživný,špinavý"ale když sem okusila westernové sedlo na kobylce Žanetě a zajela se podívat na pár w.soutěží (jako divák) tak sem bez milosti opustila anglii.Western my poté připadal takoví pohodlný proto že já se nejraději "toulám"přírodou ať´už pěšky nebo na koni a proto my výc "padne"western.
4.tak na začátku to byl poník známích Jurášek,tak tam sem se naučila o koníka postarat(takové ty základy které sou běžné pro majitele koní).A dal to byly takoví příležitostní koníci třeba americký klusáček Samson,poník Nero a td.Ale touha po vlastním koníkovy byla tak silná že sem se zamilovala do krásných strakatých a rousatých koníků na první pohled a poté sem měla tu čest se setkat s mojí klisničkou Irskýho tinkera Tinkou.No´a tot´ vše

36 let
jezdím pouhých 17 let
nejdřív 10 let anglii, nyní rekreační western, především toulání po lesích, loukách... vandry atd.
již 6 let mám vlastní koně, v současnosti 3, na jaře přibude - doufám - čtvrtý

1.9.2006 08:50

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1. 23
2. cca 4 roky, ale koně jsou mým dětstkým snem
3. styl? rozhodně western!!!! anglie ani mě nikdy nepřitahovala. Zkušenosti? no zatím jen rekreační s účastí na western.dnech, ale jednou snad budu jezdit po rodeích
4. No zatím jezdím na kobylce která jezdila dříve dostihy, ale teď jen rekreačně ven a trochu s ní zkouším western. disciplíny. Jinak mi roste zatím teprve 1,5 letá kobylka, která snad příští rok bude moje

1.9.2006 08:51

dagies napsal(a):
1. 23
2. cca 4 roky, ale koně jsou mým dětstkým snem
3. styl? rozhodně western!!!! anglie ani mě nikdy nepřitahovala. Zkušenosti? no zatím jen rekreační s účastí na western.dnech, ale jednou snad budu jezdit po rodeích
4. No zatím jezdím na kobylce která jezdila dříve dostihy, ale teď jen rekreačně ven a trochu s ní zkouším western. disciplíny. Jinak mi roste zatím teprve 1,5 letá kobylka, která snad příští rok bude moje

budoucí kobylka

1.9.2006 09:20

dagies napsal(a):
budoucí kobylka

Je mi 15 let
u koní jsem 6 a neco let
Jezdím Anglii i western,vlastním westrnovou licenci,po zimě si budu dělat licenci na Anglii,jinak western jezdím 5 měsíců a anglii 6 a něco let.Vlastního koně nemám ale každou chvíly na něj čekám tak držte palečky,narodí se a bude se jmenovat Lady Moneta:-)tak se mějte krásně
Fotka je maminka z které se vyklube to mimiško:-)

1.9.2006 10:42

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Tak já jsem Kuníček je mi 16, jezdím od sedmi let, začala jsem na westernu a rok a něco, co mám svýho koně, jezdim anglii a až kobylku obsednu, chci rekreačko western. Zkušenosti-no nco málo ale spíš rekreačko a práce s mladými koňmi ta mě strašně baví. Koníka asi ani nemusím představovat, je to strakatá mladá klisna Ceridwen, říkám jí Sárinka. fotky atd jsou na www.mujweb.cz/www/kunicek/index.html

4.9.2006 21:14

kunicek napsal(a):
Tak já jsem Kuníček je mi 16, jezdím od sedmi let, začala jsem na westernu a rok a něco, co mám svýho koně, jezdim anglii a až kobylku obsednu, chci rekreačko western. Zkušenosti-no nco málo ale spíš rekreačko a práce s mladými koňmi ta mě strašně baví. Koníka asi ani nemusím představovat, je to strakatá mladá klisna Ceridwen, říkám jí Sárinka. fotky atd jsou na www.mujweb.cz/www/kunicek/index.html

1. a. manžel - 44
2. a. jezdí 6 let
3. a. jezdí ve westernovém sedle, vesnická liga , t. j. rekreačky
4 a. má tři roky svého koníka Mikynka, kterého jsem lmu darovala k 41. narozeninám. Nic netušil, když přijel domů, málem ho ranilo, ale nedá ho za nic na světě a Mikyna tvrdě rozmazluje. Ten se má.

4.9.2006 21:19

blankat napsal(a):
1. a. manžel - 44
2. a. jezdí 6 let
3. a. jezdí ve westernovém sedle, vesnická liga , t. j. rekreačky
4 a. má tři roky svého koníka Mikynka, kterého jsem lmu darovala k 41. narozeninám. Nic netušil, když přijel domů, málem ho ranilo, ale nedá ho za nic na světě a Mikyna tvrdě rozmazluje. Ten se má.

1. b. no já, manželka 41 let, z trutnovska
2. b. jezdím taky asi 6 let, možná jen pět. Ale každý den asi v průměru hodinu
3. b. mám anglické sedlo, ovšem jezdím vesnicko anglii - t. j. lesy a louky, občas potok a silnice
4. b. můj druhý koník - 4 roky Arizona Jack alias Puntík čili Punt.
Vzorný šprťák, skvěle by konkuroval studentovi Krhounkovi nebo Hujerovi. Prostě moje zlato.

4.9.2006 21:20

blankat napsal(a):
1. b. no já, manželka 41 let, z trutnovska
2. b. jezdím taky asi 6 let, možná jen pět. Ale každý den asi v průměru hodinu
3. b. mám anglické sedlo, ovšem jezdím vesnicko anglii - t. j. lesy a louky, občas potok a silnice
4. b. můj druhý koník - 4 roky Arizona Jack alias Puntík čili Punt.
Vzorný šprťák, skvěle by konkuroval studentovi Krhounkovi nebo Hujerovi. Prostě moje zlato.

Doplněk: měřím 190 cm, takže koník není poník, jak na fotce vypadá.

4.9.2006 22:07

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1)je mi 22
2)zhruba od 9 aktivně,takže 13 let
3)začátky anglické,střídám to rekreačním stylem ve westernu na ohlávce.metodám horsmanshipu sem se začla věnovat v 10,od té doby mýma rukama prošlo hodně koní "k napravení charakteru"
absolvovala jsem několik závodů,parkur i drezura, hlavně se ale věnuji endurance.,vždy sem jezdila jen na huculech a jiných huculuoidních koních.
obsedala jsem několik koní,včetně hřebců-plemeníků.
4)mám 5letou absolutní kříženku(paintXarabXhuculXfjordXruský tažnýXshagia)znám jí od hříběte,obsedla sem jí a nyní se spolu proháníme po luzích, hájích,a neoficiálkách
je to naprostý miláček a nevyměnila bych jí za nic na světě
fotka je z putování,z kterého jsme se vrátily před týdnem(praha-šumava-praha)

4.9.2006 22:18

tamtam napsal(a):
1)je mi 22
2)zhruba od 9 aktivně,takže 13 let
3)začátky anglické,střídám to rekreačním stylem ve westernu na ohlávce.metodám horsmanshipu sem se začla věnovat v 10,od té doby mýma rukama prošlo hodně koní "k napravení charakteru"
absolvovala jsem několik závodů,parkur i drezura, hlavně se ale věnuji endurance.,vždy sem jezdila jen na huculech a jiných huculuoidních koních.
obsedala jsem několik koní,včetně hřebců-plemeníků.
4)mám 5letou absolutní kříženku(paintXarabXhuculXfjordXruský tažnýXshagia)znám jí od hříběte,obsedla sem jí a nyní se spolu proháníme po luzích, hájích,a neoficiálkách
je to naprostý miláček a nevyměnila bych jí za nic na světě
fotka je z putování,z kterého jsme se vrátily před týdnem(praha-šumava-praha)

my dvě ještě jednou

5.9.2006 17:44

tamtam napsal(a):
my dvě ještě jednou

1.Takže je mi 19 :)
2.u koní jsem od svých 9 let
3.mám zkušenosti s parkurem, kde mám i licenci, potom sem čas jezdila i koně dostihové a ani western mi není cizí. Ale anglie momentálně vítězí :))
4.Můj koník je 10 letý arabský plnokrevník Sam, tmavý hnědák bez odznaků, byl ježděn westernově, já si z něj udělala parkuráčka. Teprve začínáme, ale snad v budoucnu. Jinak mám doma další 3 koně, křížené strakaté kobylky :))

Tady se Samem na neof.závodech

5.9.2006 18:54

lintith napsal(a):

1.Takže je mi 19 :)
2.u koní jsem od svých 9 let
3.mám zkušenosti s parkurem, kde mám i licenci, potom sem čas jezdila i koně dostihové a ani western mi není cizí. Ale anglie momentálně vítězí :))
4.Můj koník je 10 letý arabský plnokrevník Sam, tmavý hnědák bez odznaků, byl ježděn westernově, já si z něj udělala parkuráčka. Teprve začínáme, ale snad v budoucnu. Jinak mám doma další 3 koně, křížené strakaté kobylky :))

Tady se Samem na neof.závodech

Ahoj, muzu se zeptat? myslis Sama z Chrastavy u Liberce z truhlařstvi?pokud vim, je uplne nekoho jineho, pokud jej tedy neprodali.. a dalsi tri strakate kobylky?tys koupila ten statek?nebo ses žena majitele(anebo ji vyšoupli i s ditetem, to snad ne ..)? ta nejezdila, co ji znam, no kazdopadne hodne stesti v predelavani distancniho kone na parkur :-) a ty neoficialni zavody jsou mysleny vzadu v ohradach za barakem ? hodne stesti a pozdravuj domaci (jezdila jsem Sama i ostatni kobusky ..) ted mam sveho konika..

7.9.2006 13:37

cerridwen napsal(a):
Ahoj, muzu se zeptat? myslis Sama z Chrastavy u Liberce z truhlařstvi?pokud vim, je uplne nekoho jineho, pokud jej tedy neprodali.. a dalsi tri strakate kobylky?tys koupila ten statek?nebo ses žena majitele(anebo ji vyšoupli i s ditetem, to snad ne ..)? ta nejezdila, co ji znam, no kazdopadne hodne stesti v predelavani distancniho kone na parkur :-) a ty neoficialni zavody jsou mysleny vzadu v ohradach za barakem ? hodne stesti a pozdravuj domaci (jezdila jsem Sama i ostatni kobusky ..) ted mam sveho konika..

Koním se věnuji od svých 15ti let, jmenuji se Iva .. je mi 25, celý život jsem vyrostla v Ostravě, ted jsem se prestehovala do Jablonce nad Nisou a bydlím tu 4. rokem :-)
jezdila jsem v treninku parkur, rovinky i steepl, obsedala mladochy a prijezdovala remonty a zkazene kone ..kvůli zdravotním problémům se zády jsem přešla jen na hobby ..
mám svého tretího koně, je to A1/1 4,5 letý valášek, je to tak trošku blázen, kůn jednoho jezdce, ale ted se mi zada spravili (relativne) a tak bych ho chtela pripravit na distancky .. ja vim, ze to neni arab, ale snad by nas to aspon bavilo, porídili jsme si kentaur odysseuse 1013, to je poježděníčko .. :-)
Mám jej ustájeného v Rychnově u moc hodnych lidi. ..
Do budoucna však planuji staj se dvema koníky doma :-)

7.9.2006 13:39

cerridwen napsal(a):
Koním se věnuji od svých 15ti let, jmenuji se Iva .. je mi 25, celý život jsem vyrostla v Ostravě, ted jsem se prestehovala do Jablonce nad Nisou a bydlím tu 4. rokem :-)
jezdila jsem v treninku parkur, rovinky i steepl, obsedala mladochy a prijezdovala remonty a zkazene kone ..kvůli zdravotním problémům se zády jsem přešla jen na hobby ..
mám svého tretího koně, je to A1/1 4,5 letý valášek, je to tak trošku blázen, kůn jednoho jezdce, ale ted se mi zada spravili (relativne) a tak bych ho chtela pripravit na distancky .. ja vim, ze to neni arab, ale snad by nas to aspon bavilo, porídili jsme si kentaur odysseuse 1013, to je poježděníčko .. :-)
Mám jej ustájeného v Rychnově u moc hodnych lidi. ..
Do budoucna však planuji staj se dvema koníky doma :-)

ještě ksichtík :-)

17.9.2006 18:06

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Ahoj,tak já se taky přidám.
Je mi skoro 42,ke koním jsem se dostala až v 15 letech,dřív to nešlo.
Styl jezdím zajímavý-westernové sedlo a anglické otěže.
V současné době mám Tuniku-ČT.

17.9.2006 18:08

jaruska napsal(a):

Tady zrovna mám otěže westernové,ale na valachovi,co jsem ho měla před Tunikou,jsem měla anglické otěže,až teprve nedávno jsem si koupila westernové.

17.9.2006 19:23

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Jmenuji se Petra je mi 16 let a u koní jsem se narodila. Moje rodiče jezdí a já jsem zčínala na poníkovi, potom na velkém koníkovi.
Jezdím drezůru-nejvíc S a občas si i skočíme..
Líbí se mi i western, takže asi jednou do roku vyrazím na
nějakou neof. western. akcičku..

17.9.2006 19:26

ankie napsal(a):
Jmenuji se Petra je mi 16 let a u koní jsem se narodila. Moje rodiče jezdí a já jsem zčínala na poníkovi, potom na velkém koníkovi.
Jezdím drezůru-nejvíc S a občas si i skočíme..
Líbí se mi i western, takže asi jednou do roku vyrazím na
nějakou neof. western. akcičku..

Tak ten valášek Anka Clark
a tahle bílá malá kobylka Pepina

17.9.2006 19:46

ankie napsal(a):
Tak ten valášek Anka Clark
a tahle bílá malá kobylka Pepina

Ahoj všicjni! Já jsem Jana neboli Sanulka, jsem také nová, ale věřím, že se všichni postupně seznámíme a skamarádíme. Je mi 24, jezdím od svých 9 let, takže už 15. Začínala jsem v provozním družstvu, odkud jsem přešla na soukromého koně, kterého bych teď ráda dostala, ale pan majitel se ještě ve svých letech (přes 75, nevím přesně), necítí na důchod, takže čekám a doufám. Odstěhovala jsem se z Karlových Varů do Kladna, takže svého miláčka SUNNY BOYe vídám málo, ale snažím se. Když jsem ještě chodila pravidelně, skákali jsme, mám i licenci (teď momentálně na ozdobu.) V Kladně jsem teď začala shánět ježdění (na nemoderce), tak uvidím. Mé svatební fotky jsou k vidění v jiném tématu a zde vložím Sanáška...

17.9.2006 19:57

sanulka napsal(a):
Ahoj všicjni! Já jsem Jana neboli Sanulka, jsem také nová, ale věřím, že se všichni postupně seznámíme a skamarádíme. Je mi 24, jezdím od svých 9 let, takže už 15. Začínala jsem v provozním družstvu, odkud jsem přešla na soukromého koně, kterého bych teď ráda dostala, ale pan majitel se ještě ve svých letech (přes 75, nevím přesně), necítí na důchod, takže čekám a doufám. Odstěhovala jsem se z Karlových Varů do Kladna, takže svého miláčka SUNNY BOYe vídám málo, ale snažím se. Když jsem ještě chodila pravidelně, skákali jsme, mám i licenci (teď momentálně na ozdobu.) V Kladně jsem teď začala shánět ježdění (na nemoderce), tak uvidím. Mé svatební fotky jsou k vidění v jiném tématu a zde vložím Sanáška...

A ještě jedna... (P.S. Poznáte, že je chromý na zadek? :-) )

17.9.2006 21:20

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

41
26
začátky v anglickém sedle, v průběhu let rekreačně ve westernu, teď bezkostrové sedlo - několika denní, popřípadě týdenní špacíry po horách
WPB, hucul

18.9.2006 07:46

jaruska napsal(a):

Ještě jedna fotka....

18.9.2006 21:05

calamity napsal(a):
41
26
začátky v anglickém sedle, v průběhu let rekreačně ve westernu, teď bezkostrové sedlo - několika denní, popřípadě týdenní špacíry po horách
WPB, hucul

me 20 years
CT, 7 years

my horse:

4.10.2006 15:05

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Ahoj,
Je mi 18
Tuším. že u koní jsem tak od 4 třídy
Preferuji anglii, mám jezdeckou licenci , spíše jezdím tak pro radost a občas na závody.
Koníka zatím svého nemám, ale určitě do budoucna plánuju, zatím se starám o 6 letou kobylku Aranku plemene ČT.

4.10.2006 15:33

tajemma danny napsal(a):
1: Je mi 22
2: Jezdit jsem začala v devíti letech v jezdeckém klubu, hned na obr koních cca 170 cm vysokých. Museli mi pomoci sedlat i uzdit...nasedání byla tregédie, měla jsem depku z toho, že na mě všichni čekaj a baví se tím, že na koně lezu jak na K2. Později jak to bývalo všude po revoluci, bylo stále míň a míň koní v klubu a stále větší a větší počet docházejících. Tak jsem opustila klub a začala jezdit po soukromníkách a známých.
3: Jezdím od začátku anglii- bohužel pouze rekreačně, zkusila jsem i western-nevylučuji, že bych si na mého budoucího koně pořídila western cajky, celkem mě oslovil.
4: Vlastního uně zatím nemám a ani nechci...prozatím, není čas a nechci aby koník vyrůstal jako kůl v plotě. Snad za rok dva, uvidí se. Rozhodně ho budu kupovat napůl s někým (hlavně z toho důvodu abych až budu třeba nemocná nemusela s 40° horečkami lítat kolem koníka). Přikládám fotku mě na klisně Nifa, byla to má úča...správná. Bohužel se už prohání tam někde nahoře-zemřela prý letos v zimě měla nedožitých 29 let.

vzkaz pro tajemnou deny:::Ta kobylka Nifa nebyl jejím majitelem Pavel Lojda-se Šárkou???Jestly ano tak Nifu znám Típ pádem by jsi mohla znát i Nicol a možná i Šej a jejího syna Vánka.Nifa dříve žila sama Ve Žlunicích.Prosím odepiš

4.10.2006 15:34

leni lek napsal(a):
Ahoj,
Je mi 18
Tuším. že u koní jsem tak od 4 třídy
Preferuji anglii, mám jezdeckou licenci , spíše jezdím tak pro radost a občas na závody.
Koníka zatím svého nemám, ale určitě do budoucna plánuju, zatím se starám o 6 letou kobylku Aranku plemene ČT.

Tak jo

Je mi 15 a něco.
Začínala jsem kolem šeti let,kdy mi rodiče platili hodinově různé jízdy(bez trenéra)...potom kolem 8 u soukromníka problémovou kobylu(nedosáhla jsem do wr třmenů,takže ze mě byli všichni paf,když jsem se proháněla bez třmenů tryskem po polích,v tu dobu jsem se udržela i při tom,jak mi ta kobyla skočila mega skok přes potok,vzepjala se a z toho hned vyhodila a pd....potom wr výcvik u neprofi. trenérky,spíše rekreo,ale dobrý základ,veřejné akce,dětské dny a pod.,poté zlomení mého srdíčka... no a potom 1.kůň(huculoarab,sama sem ho obsedalawr závody, 1. místo....,půl roku na to 2.(týraný hřebc ČT,nyní příprava na juju a v červnu 3.(wpb,z pastvy,takže to byla sranda s divochem...) no a určo plánuju další,ale momentálně neee,zkušeností spousty,ale jestli je někdo chcete fakt znát,tak se někde na dva dny sejdem a já povyprávím...Jinak teda wr,základy(minimální)PNH,obsedání,práce s mladými,náprava koní a super recept na super vztah,který mi suprově vychází

doga

4.10.2006 16:07
doga

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1)13
2)2roky
3)Parkury...zatím jenom dva huberti a chystám se na závody
4)Jezabel..Je to moje klisna WPBR je to super koník!!

5.10.2006 07:57

kikuska napsal(a):
Tak jo

Je mi 15 a něco.
Začínala jsem kolem šeti let,kdy mi rodiče platili hodinově různé jízdy(bez trenéra)...potom kolem 8 u soukromníka problémovou kobylu(nedosáhla jsem do wr třmenů,takže ze mě byli všichni paf,když jsem se proháněla bez třmenů tryskem po polích,v tu dobu jsem se udržela i při tom,jak mi ta kobyla skočila mega skok přes potok,vzepjala se a z toho hned vyhodila a pd....potom wr výcvik u neprofi. trenérky,spíše rekreo,ale dobrý základ,veřejné akce,dětské dny a pod.,poté zlomení mého srdíčka... no a potom 1.kůň(huculoarab,sama sem ho obsedalawr závody, 1. místo....,půl roku na to 2.(týraný hřebc ČT,nyní příprava na juju a v červnu 3.(wpb,z pastvy,takže to byla sranda s divochem...) no a určo plánuju další,ale momentálně neee,zkušeností spousty,ale jestli je někdo chcete fakt znát,tak se někde na dva dny sejdem a já povyprávím...Jinak teda wr,základy(minimální)PNH,obsedání,práce s mladými,náprava koní a super recept na super vztah,který mi suprově vychází

Kikuško,my sice rádi vidíme Tvé koníky,ale v tomto tématu bychom rádi viděli alespoň vzdáleně Tvůj kukuč.

5.10.2006 15:03

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.39
2. v 10 jsem začínala na poníkovi Toníkovi v Praze 4 Krči(a snad dodnes bydlí u p.Zinkové v ulici Pod rovinou)
3.první oddíl ve 13 letech byl drezurní, tak k ní tíhnu dodnes
4.mámuž třetího vlastníhokoníka,prvnímbylklusák Berwik Pay, pak Delta a uz rok jsem majitelkou Megy

5.10.2006 15:06

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

a za svuj nejvetsi uspech povazuji tuhle konskou svatbu- chlap ktery sedel na koni potreti v zivote a takhle dojel az na Okor a zpet (pravda cestou zpatky spadnul a prsten ztratil v oseni...

5.10.2006 15:09

ivaiva napsal(a):
1.39
2. v 10 jsem začínala na poníkovi Toníkovi v Praze 4 Krči(a snad dodnes bydlí u p.Zinkové v ulici Pod rovinou)
3.první oddíl ve 13 letech byl drezurní, tak k ní tíhnu dodnes
4.mámuž třetího vlastníhokoníka,prvnímbylklusák Berwik Pay, pak Delta a uz rok jsem majitelkou Megy

No,co jsem to letmo procházela,tak asi 13 dalších tu má taky pouze fotky koníků,ovšem pokud Vám to vadí,či Vám připadám smyšlená nebo prostě jen ze zvědavosti,tak tedy přikládám foto

Foto je z prvních závodů s Nepálem

5.10.2006 15:13

kikuska napsal(a):
No,co jsem to letmo procházela,tak asi 13 dalších tu má taky pouze fotky koníků,ovšem pokud Vám to vadí,či Vám připadám smyšlená nebo prostě jen ze zvědavosti,tak tedy přikládám foto

Omlouvám se za špatné přiřazení,jinak těch hříšníků je tedy tuším 17náct

5.10.2006 20:04

kikuska napsal(a):

Neber to špatně,ostatní neznám a Ty jsi mi sympatická a docela Ti to na koníkovi sluší,tak proč se neukázat.A zvědavá jsem taky.

jájinkah

5.10.2006 20:07
jájinkah

klawdie napsal(a):
Děkuji za zrealizování nápadu,Evi!
1.22
2.Koníky miluju od dětství.Oficiálně jsem začala v oddílu na jízdarně ve 13,pak už to šlo přes soukromníky a kamarády,segru která si koníka(poníka) pořídila dom až ke svému koníkovi.Takže 9let.
3.Jezdím anglii,láká mě skákání.western je fajn,chvilku mi trvalo než jsem si na něj zvykla,ale není to pro mě.Skákat mě naučili základům jízdárna,později soukromí koníci,zkusila jsem i nějáky veřejňák.Teď mě čeká asi pěkná drezura od Evi :))))
4.Díky Evičce a jejímu Saxíkovi jsme se potkali se Sahibem,je to Čt po Sahiboj Kubištovi,jsou mu 3 a čtvrt,zatím hřebec:),je to můj první koník,teď jsem si ho za skvělé pomoci mé kamarádky obsedla a uvidime co nás společně čeká dál!

Je!! sahib!! Toho jsem si měla kupovat!!! Bohužel jsi byla o 5 hodin rychlejší=D

5.10.2006 20:11

jaruska napsal(a):
Neber to špatně,ostatní neznám a Ty jsi mi sympatická a docela Ti to na koníkovi sluší,tak proč se neukázat.A zvědavá jsem taky.

Ne nevadí,dobrý,já jen že mě to v počtu ,,podobně osobu zastírajících lidí" přišlo až skoro podezdřelé,jo dold zvědavost je mrška největší(stačí mi,ža jsem zvědavá já a ještě mé zvířectvo,ale jak vidím,nejsem jediná.....

6.10.2006 07:05

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Achojda,
1.mi je 15
2.U koní už pár let jsem,ale "pořádně" věnovat jsem se tomu začla tak od sedmy...
3.Jezdím hlavně anglii,western je pěkný,ale na mě moc "divný" navíc s nemám zrovna nejlepší zkušenosti s westernovýma koníkama
4.A jezdím kobylku čt,je to můj miláček beru ji skoro jako svou...
toto je zima 07

6.10.2006 07:09

amidala napsal(a):
Achojda,
1.mi je 15
2.U koní už pár let jsem,ale "pořádně" věnovat jsem se tomu začla tak od sedmy...
3.Jezdím hlavně anglii,western je pěkný,ale na mě moc "divný" navíc s nemám zrovna nejlepší zkušenosti s westernovýma koníkama
4.A jezdím kobylku čt,je to můj miláček beru ji skoro jako svou...
toto je zima 07

A toto je foceno někdy v létě...po práci

7.10.2006 17:53

amidala napsal(a):
A toto je foceno někdy v létě...po práci

Ahojky.

Je mi 21 let
U koni jsem byla asi 5 let,pak jsem prestala kvuli zdravotnim potizim.Jezdila jsem anglii.Mam pouze zaklady a umim skakat.Teda..umela jsem.
Nyni jsem si poridila vlastniho konika,3leteho A1/1,behal dostihy,ale jen kratce.Je to moc hodnej konik,nemuzu si na nic ztezovat.Takze ted se na nem ucim vsechno znovu,i on se uci novym vecem.Zacali jsme lonzovat a pracovat na jizdarne.Je moc sikovnej a ucenlivej...

7.10.2006 18:13

sadzi saj napsal(a):

1. Je mi 21 let.

Ahojky..
Ty kobylku prodavas? Jak jsem kupovala kone,mela jsem rozsety inzeraty vsude mozne a dokonce jsi mi svou kobylku nabizela...jenze bohuzel vysoko nad cenou nez jsem ja mohla dat..
Ja jen ze jsem zvedava...

7.10.2006 18:15

ukulemba napsal(a):
Ahojky..
Ty kobylku prodavas? Jak jsem kupovala kone,mela jsem rozsety inzeraty vsude mozne a dokonce jsi mi svou kobylku nabizela...jenze bohuzel vysoko nad cenou nez jsem ja mohla dat..
Ja jen ze jsem zvedava...

Sry..to melo byt pro sadzi-saj..

10.1.2007 16:34

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Na diskuzi přibylo pár nových lidí, proto posouvám tohle téma a čekám, že se přidají další.... přidávám současnou podobu mého Saxíka

10.1.2007 16:53

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Tak dobře, no, sice jsem tu dýl, ale toto téma jsem nějak vynechala. Tak to napravím
1. 25
2. asi 10 let
3. anglie - zatím těžce rekreačně
4. Klisna ČT 10 let - trochu svoje ale moje první a navíc totální zlatíčko, když potřebuju odvozí i malé dítě a její dcera 1,5 roku -lepší fotku, kde jsou obě tady momentálně nemám

10.1.2007 18:58

amazonka napsal(a):
Tak dobře, no, sice jsem tu dýl, ale toto téma jsem nějak vynechala. Tak to napravím
1. 25
2. asi 10 let
3. anglie - zatím těžce rekreačně
4. Klisna ČT 10 let - trochu svoje ale moje první a navíc totální zlatíčko, když potřebuju odvozí i malé dítě a její dcera 1,5 roku -lepší fotku, kde jsou obě tady momentálně nemám

ahoj tak-
-je mi 20
-u koníků jsem asi od 8 roků
-jezdím western a nyní se mu věnuji i závodně
-řechtáčky mám dva-valach na jaro 5 roků arab/QH a kobylku 6 měsíců arabka ale bez PP

10.1.2007 19:12

sajma napsal(a):
ahoj tak-
-je mi 20
-u koníků jsem asi od 8 roků
-jezdím western a nyní se mu věnuji i závodně
-řechtáčky mám dva-valach na jaro 5 roků arab/QH a kobylku 6 měsíců arabka ale bez PP

a sajmon

10.1.2007 19:42

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

hojíik
je mi 27
jezdím od 7let
i když mám sedlo i na western,tak nejraději anglii
Mám 2koníky ČT valach-Luky 10let a haflingačku 5let a další 4ustájené u sebe

10.1.2007 21:01

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Takže mě je 28 let
Kolem koní se motám tak nějak 13 let
Na stylu mi ani tak nezáleží, ale je fakt že western je mi asi blíž. Nejvíc mě uchvátil NHMS - natural-horse-man-ship, kterému se stále učím a věřím že toto učení nikdy nezkončí.
Koníka mám už svého. Je to už téměř dvouletá kobylka A1/QH Bafi. Na fotce jsem s Briliantem naším plemeníkem A1/1, který se stal jedním s mých koňských učitelů. Fotku mi sem bohužel musí vložit kámoška protože mě to prostě nejde nevím proč.

10.1.2007 21:02

ksim napsal(a):
Takže mě je 28 let
Kolem koní se motám tak nějak 13 let
Na stylu mi ani tak nezáleží, ale je fakt že western je mi asi blíž. Nejvíc mě uchvátil NHMS - natural-horse-man-ship, kterému se stále učím a věřím že toto učení nikdy nezkončí.
Koníka mám už svého. Je to už téměř dvouletá kobylka A1/QH Bafi. Na fotce jsem s Briliantem naším plemeníkem A1/1, který se stal jedním s mých koňských učitelů. Fotku mi sem bohužel musí vložit kámoška protože mě to prostě nejde nevím proč.

KSim a Briliant

10.1.2007 21:14

rubie napsal(a):
KSim a Briliant

A toto je Bafi A1/QH z otce Pure Dunnit Power a matky Beauty of Beams

10.1.2007 22:22

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

1.Je mi 22.let
2.Od deseti občasně kde to šlo a od 12ti to propuklo na plno.

3.začínala jsem bez sedla spíš jako samouk,pak jsem jezdila sice v e Westernu,ale stále samouk,od 16ti do 21ti jsem chodila k trenérovi do Hřebčince,kde jsem se teda konečně něco naučila a k tomu jsem jezdila ještě rekreačně v soukomé stáji.V hřebčinci jsem sice jezdila anglii,ale doma pouze Western,který mi vyhovuje víc.Snažím se svým koněm o přirozenou komunikaci.zatím se snažím víc já než on...

4.mám devítilétého haflinga od jeho pěti let.předtím jsem působyla v jedné stáji jako instruktor kde jsme se staraly cca o 25-30 koníků ze kterých jsem si nakonec vybrala i toho svého.

11.1.2007 16:21

cheyenne napsal(a):
1.Kolik nám je
2.Jak dlouho jsme u koní
Tak do toho

Ahojky, tak se také přidám
1.) Je mi 20
2.) u koní jsem tak od 8 let (mamka jezdila drezuru)
3.)jezdím hlavně anglii, ale chci i western a tak nějak se motám u přirozené komunikace
4.)doma máme skoro 24 letou babičku jménem Hanka, temperamentu má stále na rozdávání, ale bohužel zdravíčko neslouží - problémy s nožkama a bohužel poslední měsíc i srdíčko:-(

12.1.2007 13:04

hanule napsal(a):
Ahojky, tak se také přidám
1.) Je mi 20
2.) u koní jsem tak od 8 let (mamka jezdila drezuru)
3.)jezdím hlavně anglii, ale chci i western a tak nějak se motám u přirozené komunikace
4.)doma máme skoro 24 letou babičku jménem Hanka, temperamentu má stále na rozdávání, ale bohužel zdravíčko neslouží - problémy s nožkama a bohužel poslední měsíc i srdíčko:-(

ahoj,
- za 2 měsíce mi bude 24let
- u koní jsem od narození, naši měli cirkusového strakatého hřebečka
- jezdim anglii i když jen rekreačka, závodní ambice nikdy nebyli.
v 11letech mi pořídili 2letého černého hřebečka jak uhel, mam ho už skoro 13let

tady je:

12.1.2007 15:52

leennyy napsal(a):
ahoj,
- za 2 měsíce mi bude 24let
- u koní jsem od narození, naši měli cirkusového strakatého hřebečka
- jezdim anglii i když jen rekreačka, závodní ambice nikdy nebyli.
v 11letech mi pořídili 2letého černého hřebečka jak uhel, mam ho už skoro 13let

tady je:

Zdravím všechny.. :)

Tákže. Na I-Faunu chodím asi tak 20x denně, jen ale čtu a dívám se, moc nepřispívám. Je to tím, že na koníky už nikam nechodím a cpát sem pořád ty a samé fotky mi přijde zbytečný. Ale taky se k Vám přidám. :)

1. Jmenuju se Lucka. Bude mi 16 let.
2. Jak dlouho jsem u koní? Jsou to celkově 4 roky, od mých 12ti let tuším. Sice jsem se už jako hodně malá škrábala na koňský hřbet, ale to neberu, jako že jsem byla u koní.. :D
3. Tak já jezdím anglii. Nikdy jsem neměla nic proti westernu, ale anglie mě upoutala prostě víc. Zůčastnila jsem se asi 2 Hubetů a 2 neof. parkurových závodů, ale to jen proto, aby jsem si to zkusila. Nebylo to z důvodu výhry. :) Jinak jsem milovala a pořád miluju vyjížďky do přírody. V létě jsme pořád s kámoškou chodili koníky plavit, nebo sme jezdili bez sedla. To byl opravdu nejhezčí pocit.. :)
4. A koník, o kterého se starám? Bohužel, tahle otázka není pro mě. 2 roky jsem každý den jezdila za jedním úžasným plňáskem. Bylo mu 12 let, ryzák s lysinkou. Naučil mě strašně moc věcí. Zkoušeli sme spolu i něco málo z \"přirozené komunikace\" a docela se nám vedlo. Byl to pro mě pán KŮŇ. Jenže jak už se stává, majitelé ho jednoho dne prostě prodali. Od té doby jsem seděla na koni jen jednou.. Už to budou skoro 2 roky, co ho hledám a co jsem ho neviděla. Ale stal se zázrak a já ho pomocí iFauny a jedné fajn holčiny objevila!! Už jen čekám, až se mi ozve majitelka a budu doufat, že na něj budu moci znovu po 2 rokách usednout. :)

Tak tady je : Dobromysl ( Dobroušek ), 13 let, ryzák s odznaky, A 1/1...
matka : Salse
otec : Dash of Red

1. Se mnou... :)

12.1.2007 15:56

lusynka napsal(a):
Zdravím všechny.. :)

Tákže. Na I-Faunu chodím asi tak 20x denně, jen ale čtu a dívám se, moc nepřispívám. Je to tím, že na koníky už nikam nechodím a cpát sem pořád ty a samé fotky mi přijde zbytečný. Ale taky se k Vám přidám. :)

1. Jmenuju se Lucka. Bude mi 16 let.
2. Jak dlouho jsem u koní? Jsou to celkově 4 roky, od mých 12ti let tuším. Sice jsem se už jako hodně malá škrábala na koňský hřbet, ale to neberu, jako že jsem byla u koní.. :D
3. Tak já jezdím anglii. Nikdy jsem neměla nic proti westernu, ale anglie mě upoutala prostě víc. Zůčastnila jsem se asi 2 Hubetů a 2 neof. parkurových závodů, ale to jen proto, aby jsem si to zkusila. Nebylo to z důvodu výhry. :) Jinak jsem milovala a pořád miluju vyjížďky do přírody. V létě jsme pořád s kámoškou chodili koníky plavit, nebo sme jezdili bez sedla. To byl opravdu nejhezčí pocit.. :)
4. A koník, o kterého se starám? Bohužel, tahle otázka není pro mě. 2 roky jsem každý den jezdila za jedním úžasným plňáskem. Bylo mu 12 let, ryzák s lysinkou. Naučil mě strašně moc věcí. Zkoušeli sme spolu i něco málo z \"přirozené komunikace\" a docela se nám vedlo. Byl to pro mě pán KŮŇ. Jenže jak už se stává, majitelé ho jednoho dne prostě prodali. Od té doby jsem seděla na koni jen jednou.. Už to budou skoro 2 roky, co ho hledám a co jsem ho neviděla. Ale stal se zázrak a já ho pomocí iFauny a jedné fajn holčiny objevila!! Už jen čekám, až se mi ozve majitelka a budu doufat, že na něj budu moci znovu po 2 rokách usednout. :)

Tak tady je : Dobromysl ( Dobroušek ), 13 let, ryzák s odznaky, A 1/1...
matka : Salse
otec : Dash of Red

1. Se mnou... :)

2. A teďka sám pod stromeeem.. :) Můj fešáák...

Přidejte reakci

Přidat smajlík