Prodám westernové sedlo americké výroby od firmy HAND CRAFTED SADDLERY. Sedlo pasuje kulatějším koním s né moc výrazným kohoutkem. Je velmi pohodlné. Málo používané, super stav.
Cena k jednání 20 000,-Kč. Více info na klarahanzlovska@seznam.cz
Přidávám mou nabídku - westernové sedlo typu wade, vhodné na širokého koně chladnokrevného typu. Posedlí 16,5", gullet 7" (odpovídá anglické komoře 4-5), měkčené posedlí, texas twist. Výrobce Vacek. Mému koni bohužel nesedí. Cena 25 tisíc Kč.
zdravím vás, prosím o nějaké informace a fotky (hl. zepředu), sháním sedlo na extrémně širokou haflingerku (má 150cm hůlkou a je to ten starý těžký typ). mám sedlo wade od Nepustila z té economy řady weststar a je jí úzké, sháním něco, co by jí padlo, napište prosím také odkud jste. děkuji za odpověd, mé tel. číslo je 722923092 máte také ode mne mail děkuji
radula
napsal(a):
zdravím vás, prosím o nějaké informace a fotky (hl. zepředu), sháním sedlo na extrémně širokou haflingerku (má 150cm hůlkou a je to ten starý těžký typ). mám sedlo wade od Nepustila z té economy řady weststar a je jí úzké, sháním něco, co by jí padlo, napište prosím také odkud jste. děkuji za odpověd, mé tel. číslo je 722923092 máte také ode mne mail děkuji
Máte odpověď se všemi údaji v e-mailu.