Westernová plemena a jezdci-kochači 256

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2014 08:45
canis lupus

XXX.XXX.20.52

Chudokrevná Toos nebude. Nevím, kde se pásla, ale dostávala vitamíny a i já jsem jí pak vozila minerální sůl. Teď žere senáž.
Snad se zlepší, až se jí budu víc věnovat. A pokud by jí nedej Bože něco bylo, holt omezíme práci. Ondra je tak kochací, že by mu nevadilo na ní jenom sedět a rozhlížet se.smajlík

13.2.2014 15:26
canis lupus

XXX.XXX.20.234

Konečně jsem vyfotila jehňátka.smajlík

13.2.2014 15:27
canis lupus

XXX.XXX.20.234

13.2.2014 22:08
didi

XXX.XXX.230.47

canis lupus napsal(a):
Koza jede na ovci pro chleba.smajlík

A je to ovce? Není to nějaký nenápadný obětní beránek smajlík ?

14.2.2014 07:22
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJojo,Ivčo,tím super hřbílkem to šlo kráásně,už jsem ho očistila skoro celýho,zbývá mi jen malý kousek,ale ten bambula se vyválel samozřejmě znovu,smajlíksmajlíkto je nekonečnej příběh.smajlíksmajlík
smajlíkMarkét,tak třeba se Toos rozejde,až bude lepší počasí,když né,přidala bych trošíčku ovsa,pokud ho nedostává,ale to vyšetření určitě udělej,budeš vědět na 100 %,že tam buď je problém nebo ne a podle toho pak nadávkuješ krmení a pohyb.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMoruš,když má poobědní pauzu,tak jí nevyruší ani bába,která si jí jde pohládnout.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=lROH9Z9qKJM

14.2.2014 07:24
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkKlucí odpočívaj.smajlíksmajlíkAle nemluvěj spolu.smajlíksmajlík

14.2.2014 07:54
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTady jsem chtěla natočit Šoníka,jak usíná a kinklá se u toho úplně celej,i tak,že dočista měl hlavu u země,smajlíkale nepovedlo se mi to,smajlíkale povedl se mi chytit momentík,jak si zrovna lehá Monďásek.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=HDbKi5Rzgyc

14.2.2014 08:04
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkA ještě včerejší samostatná práce Jarči mladší,Míša řezy.smajlíksmajlíksmajlík

15.2.2014 21:24
werča

XXX.XXX.21.1

Ahojka holky, tedka nebyl nějak čas sem odepisovat. Jinak udidlo jsem tedy sehnala nové v dance.... Takže Bospor promiň, že jsem otravovalasmajlík Dneska jsem na něm byla na vyjde... Vazba byla po měsící venku, sice se furt chtěla rozklusávat, ale byla moc hodná... Nic nezkoušela, jenom se hrnula do předu, ale to je tím, že nikam nechodí.... Kamarádka si bere evitu, kterou suprově zvládá, tak jsou hned ty vyjdy takové bezpečnýsmajlíksmajlík
Jaruško, koukala jsem na štěňátka, to jsou jackové?? Jsou fakt krásnýsmajlíksmajlík Dneska jsem se konečně mohla vrhnout do uklízení výběhu, alespoň trošku. Minulý týden jsem totiž chtěla udělat sbírající bobkovou akci, všichni byli na místě - ale ouha, bobíky přimrzlé k zemi smajlíksmajlík

Dneska jsem konim přinesla balon... Nějak je to jako nevzrušovala, vzala jsem ho a dávala ho Vazbě na záda, házela před ní a nic... ani se nehlasmajlík

Holky, jako v sulce... jak je to??? Hot je doleva a čehí do prava? nebo jak to je... my se tu furt dohadujeme...smajlík

Evitka normálně bývá čistá, a Já mam Vazbulku jako čuně ale tentokrát to bylo obráceněsmajlík

15.2.2014 21:27
werča

XXX.XXX.21.1

Calipus... evita má taky artrozu a občas někdy chodí stuhle ráno když je zima, ale letos jsem to u ní nějak nepozorovala, jelikož zima žádná moc neni a dostává orlingsmajlík

15.2.2014 23:40
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJéé,Werčo,Evitka se taky dokáže pěkně zřídit,jen co je pravda.smajlíksmajlík
smajlíkMyslím,že hot je doprava a čehý doleva.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkWerčo,to nejsou jackové,ale parsoni,je s nima už teď hrozná prča,smajlíkfurt je pozoruju,jak si hrajou,to Ti je lepší než televize.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo jo,ten míč je sice hezkej,ale každej koník si s ním nehraje,já když jsem dala Moruš do ohrady míč,tak na mě koukala jak zjara,jestli jsem se nááhodou dočista nezbláznila,smajlíkale někteří koně,zvlášť hříbata,si s ním rádi hrávají.smajlíksmajlíkJá jsem jednou koupila někde v bazaru koním za pár šušňů basketbalovej míč a do tejdne z něj zbyly jen cucky a cáry,smajlíkchodila jsem po výběhu a sbírala furt někde nějákej kousek míče,naštěstí to nežralismajlík,ale nahnáno jsem měla,páč poskládat ho z těch součástek by asi bylo nemožný.smajlíksmajlík

16.2.2014 08:33
hyblerovahela

XXX.XXX.26.66

Weru v sulce při dostizích se žádné hot a čehý nepoužívá :) Na to jaks není čas :) Maxík zamlaskáš nebo pískáš když potřebuješ brzdit. Většinou musíš mít pusu zavřenou jinak se nakrmíš bahnem nebo pískem smajlík
Fabi to má pořád rád smajlík

16.2.2014 15:40
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkJéé,Fabískovi to slušííí....smajlíksmajlíksmajlíkHelčo,Vy jste ho znali už jako z dostihů,závodili jste někdo s ním?Či jak jste se k sobě dostali?smajlíksmajlík

16.2.2014 16:33
bospor

XXX.XXX.192.10

hyblerovahela napsal(a):
Weru v sulce při dostizích se žádné hot a čehý nepoužívá :) Na to jaks není čas :) Maxík zamlaskáš nebo pískáš když potřebuješ brzdit. Většinou musíš mít pusu zavřenou jinak se nakrmíš bahnem nebo pískem smajlík
Fabi to má pořád rád smajlík

dokonale výstižnýsmajlíksmajlíksmajlík je vidět praxesmajlík
heli nevíš kdo by chtěl nějaký kšírky? ale jen motací. mám jich jich ještě hromadu a některý nikdy nepoužitý. jen přešitý z kočárovýchsmajlík

16.2.2014 17:16
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkHihi,Ivčo,Ty teda vypadáš,smajlíksmajlíkoni ty koně nemaj blatníky,co?smajlíksmajlíkAle já po jednom dostihu vypadala podobně,smajlíkné teda až tak zřízená,ale bahno jsem měla na brejlích,na čele,hadry vohozený,no děěěs.smajlíkKdybych bejvala jela jako první,tak by se mi to nestalo.smajlíksmajlík

16.2.2014 19:01
bospor

XXX.XXX.225.39

blatníky nemají ani koně ani kárysmajlík tady jsem ještě vypadala po dešti tak normálněsmajlík často to bylo ještě o hodně horšísmajlík ale na koni to dovede bejt taky masakrsmajlík hlavně když od koní vepředu odletují drny nebo třeba nášlapkysmajlík

16.2.2014 19:38
werča

XXX.XXX.21.1

Já to nemyslela do kočáru smajlík ale do tahu... smajlík

17.2.2014 07:34
nikkik

XXX.XXX.192.186

Jak jste si užily víkend holky? Já jsem se těšila, že bude dle předpovědí pěkně, ale teda nic moc. smajlík
snad ještě žádný rok jsem se netěšila na jaro tak, jako letos. Ta zima (ikdyž žádná není) je nějaká nekonečná.

17.2.2014 08:16
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTady bylo docela hezky,tím jako myslím,že nepršelo,smajlíksmajlíka dneska svítí sluníčko o 100 péro,taky se moc těším na teploučko,a na vejlety,jůůůů.....smajlíksmajlíksmajlík

17.2.2014 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkS Jarčou si to vždycky tak užijemesmajlík,a tak se zasmějeme.smajlíksmajlíksmajlík

17.2.2014 08:19
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkA na plavení se vždycky moc těšíme...smajlíksmajlíksmajlík

17.2.2014 08:22
jaruska

XXX.XXX.213.29

17.2.2014 08:27
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkProstě na ten nádhernej letní život,kdy člověk se nemusí oblíkat jak na Sibiř,vyjede jen tak v tričku...smajlíksmajlíksmajlík

17.2.2014 08:33
canis lupus

XXX.XXX.20.234

V sobotu bylo hezky, tak jsem byla u Tali a pak jsem si udělala výlet na chalupu (6km). Prořezat jabloň a teď je z ní koště.smajlík
Taky se těším na jaro a léto.

17.2.2014 08:42
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMarkét,nemáš v těch kobylkách nějákej zmatek?smajlíkTohle přece není Tali,to je Toosie.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkjedno nádherný letní odpoledne u koní.smajlíksmajlík

17.2.2014 08:57
canis lupus

XXX.XXX.20.234

smajlík Já vím, Tali je ta, co se na ní nedá jezdit.smajlík Na Toosii se moc těším, nakonec kdysi jsem si ji vybrala, zatímco Tal si tak nějak vybrala mě. A taky Toosii možná něco dlužím za to, jak se stěhovala.

18.2.2014 11:34
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTak jsem dočistila Šoníka a za to na mě vyplázl tohle.smajlíksmajlík

18.2.2014 11:39
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkVčéra jsme se byly projet,bylo náádherně,smajlíkbylo to jenom krok-klus,snad už pomaličku budeme moct začít jezdit.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTakhle Mondík krásně stojí,nemusí bejt ani přivázanej,nic,jen stojí a čeká.smajlíksmajlíksmajlík

18.2.2014 11:42
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJarča má od minulý středy na krku takovej ten límec,při těláku si něják blokla krk,když dělala kotoul vzad,smajlíkale při ježdění jí to vůbec nevadilo.smajlíksmajlík

18.2.2014 11:45
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkV zahradách je vždycky kráásně.smajlíksmajlík

18.2.2014 12:54
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJinak naše hemelky línají tak,že Šoník s Moruš nic moc,smajlíkale Monďásek se do toho dal,teda,normálně pod ním byly chuchvalečky srsti,tak snad nevylíná moc brzo,páč si myslím,že zima ještě přijde.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkŠoník,jak se rozcválá,tak nějákou chvíli není k zastavenísmajlík,dokud on sám neuzná,že už má teda dost,tak pak je ochotnej přejít do klusu teda.smajlíksmajlíkAle to je jenom teď,když dlouho nic nedělal,pak postupem času už reaguje na naše pokyny k zastavení.smajlíksmajlík

19.2.2014 10:16
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkDneska jsem vypohybovávala já,Šoník byl moc hodnej.smajlíksmajlíksmajlík

19.2.2014 10:18
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMáme uzdečku poskládanou z nestejně barevných částísmajlík,ale na to lonžování nám to vůbec nevadí.smajlíksmajlík

19.2.2014 10:20
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkNo a zase jsme asi Monďáska moc prudili.smajlík

19.2.2014 10:22
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkA abys věděla,bábo,že lonžovat už nechci,tak Ti tu lonžku nooormálně celou sežeru.smajlík

21.2.2014 07:30
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJéé,Ivčo,jak já Ti závidímsmajlík,taky bych šla telit krávy,hrozně mě to bavilosmajlík,nejvíc,když se telily ty na mojí řadě,smajlíksmajlíkale ty jalovice občas taky nám daly zabratsmajlík,kolikrát jsme ho nevytáhli ani 4 lidsmajlíki,ale občas jsme ho zapřáhli za škrabák provázkama,jeden tam stál u vypínače a my na něj řvali,jak moc má pustit,aby to nebylo hrr,a většinou se to povedlo.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMy chceme jít jezdit dneska,pojedu pro Járu dřív,páč mají poslední 2 hodiny tělocvik a ona cvičit nesmí s tím krkem,tak jsme napsaly omluvenku a bude doma kolem dvanácté,smajlíksnad do tý doby nezačne pršet.smajlík

21.2.2014 08:25
madow

XXX.XXX.47.163

Ahojky kochajdy,
dlouho jsem nic nepsala,ale pravidelně si vás tu pročítám

Jaruško, Jarča by zvládla snad jezdit i se sádrou na noze smajlík takže takovýhle límeček nemůže být pro ni žádná překážka.

U nás je počasí jak na houpačce....jeden den krásně a druhý den hnusně....ráno jeden den +pět, druhý den ráno -6.
Já jsem z toho pěkně nachcípaná, nejhorší je, že musím do práce a nemůžu to v klidu vyležet...takže večer co večer si mažu hrudník jezevčím sádlem, aby se mi to nechytlo na průdušky, to bych byla v koncích
příští sobotu je u nás na vesnici Masopust, tak se s Rozinkou chceme zúčastnit, mám už i vymyšlenou masku, jen to teď realizovat
Jehňátka nám rostou jako z vody a já se těším na den až je vykopeme ven...už dělají pěkně neplechy....tohle jsme u jehňat nikdy neměli...normálně vyskočí na mámu a hup přes ohrádku ven...no jenže zpátky to už nejde, tak dělají akorát po stáji bordel, pak je seno roztahaný všude, sláma taky...bedna s chlebem převrácená a vysypaná....ještě že se nedostanou Roze do vitamínů, lněného semínka a ostropestřce...to bych je zabila...to bych už nesesbírala smajlík

21.2.2014 08:46
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMarkét,máš naprostou pravdu,Jarča jezdila i se sádrou na ruce,tenrát zezačátku si na Kačence zlomila ruku a zanedlouho potom i jezdila,smajlíkakorát skákat nemohla,to jí bolelo.smajlík
smajlíksmajlíkTy jehňátka teda dělají bugr,co?smajlíksmajlíkNo jo,jsou mladý a veselýsmajlík,i když člověk občas u toho roste,co?smajlíkMy už taky začínáme pomalu růst,smajlíkštěníci už dělají pěknej binec,hlavně teda pěěkně koušou všechno,co se jim dostane pod papulu,smajlíksmajlíkale tak mají tady jenom hračky k tomu určený,tak ty můžou žvejkat.smajlíkŠkoda,že se mi nepovedlo vyfotit,jak Máša táhla botusmajlík,to Vám byla prča.smajlíksmajlíksmajlíkTak třeba příště.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkPiškůtek.smajlíksmajlík

21.2.2014 08:51
madow

XXX.XXX.47.163

já bych je klidně vyhodila už ven, ale nemají žádný přístřešek....v létě se schovávají ve stínu v lesíčku do mají v ohradě, ale na zimu to není....no ještě měsíc a půjdou, to by mohla už začít rust trochu i ta travička....

štěníci jsou nádherní, taky budeme mít jednou pejska...možná třeba už za rok...vše se u nás buduje hooodně postupně, ale pejka taky chceme

21.2.2014 09:00
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkVšak oni to ještě měsíc vydržej,smajlíkkdyby dlouho pršelo a byla zima,asi by to nedali bez přístřešku,jsou ještě moc malý.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTo jo,Markét,bez psa se na statku nedá,smajlíkjá si život bez psa ani nedokážu představit,smajlíksmajlíka nejlepší je,když se mnou spinká v pelíšku.smajlíksmajlíksmajlíkNo,podívej se,není to úplně právoplatnej člen rodiny?smajlíksmajlíksmajlík

21.2.2014 09:11
madow

XXX.XXX.47.163

jak si na tom klíně lebedí smajlík
já jsem taky pejskomil...i když já jsem na všechny zvířátka mil...teda když nepočítám tu havěť doternou...mouchy, komáři...pavouci...fuuuuj

My teda budeme mít pejska venku....chceme loveckého psa...no ještě aby něco jiného, když je Mílda myslivec...takže to bude buď...český fousek, německý křepelák nebo malý münsterlandský ovčák

Snad bude za týden na mosopustu fotit, aby jsem se pak mohla pochlubit, jak nám to s Rozičkou slušelo

21.2.2014 10:21
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTo doufám,Markét,že dáš nějáký fotičky z toho Masopustu,moc se těším.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkFousek by se mi taky moc líbilsmajlík,a i docela dobře tyhle lovecký psi hlídají,tady ho má soused,teda to fousek není,ale nějákej druh ohaře,a myslím,že bych k nim na návštěvu sama nešla ani omylem,smajlíkco ten vyvádí.smajlíksmajlík

21.2.2014 19:27
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJára trošku dneska pjezdila po zimě,Šoník byl moc hodnej,frká teda jako mašina,smajlíkale nezapomněl nic.smajlíksmajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=2q0AQJ9pLsM

21.2.2014 19:32
jaruska

XXX.XXX.213.29

21.2.2014 19:34
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkSe mi nikam nechtělo,fučel vítr a vypadalo to spíš,že bude pršetsmajlík,ale Jára jela.smajlíksmajlíkPak začalo poprchávat,až když přijeli.smajlíksmajlík

22.2.2014 13:49
didi

XXX.XXX.229.133

Konečně jsem se nějak mihla kolem koní a mám čím tématickým přispět.
Hipporehabilitace nejmladších smajlík.

22.2.2014 13:56
didi

XXX.XXX.229.133

A na jaře se snad od focení a krmení dostanu i do sedla.

22.2.2014 13:59
didi

XXX.XXX.229.133

Zatím je pohybování koní na muži...

23.2.2014 08:08
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJežíny,to je to mrňavý,smajlíkvypadá to jako panenka.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMy byly s Járou včéra trochu pojezdit Šoníka v zahradách,a jak jsme blízko baráku,tak byl slyšet i Monďásek,jak řehtal doma,naštěstí tohle Šoník neřeší,asi je z těch dostihů zvyklej.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=8P1sK8Ubysc

23.2.2014 08:12
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMoruš krásně poslušně stojí a já můžu v klidu točit.smajlíksmajlík

23.2.2014 08:13
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTa předpověď na březen je úplně úžasná,takže jsme začli s fyzičkou a doufejme,že ta zima už letos nepřikráčí.smajlíksmajlík

23.2.2014 08:15
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkNo a Moruš už byla nasedlaná,takže jsme jen vymněnily koně,a jely jsme do Královic.smajlíksmajlík

23.2.2014 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJelikož bylo pravý poledne,daly jsme si výbornou bramboračku.smajlíksmajlík

23.2.2014 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJára už sundala ten límec,místo něj si vzala tohle,né jakože by jí to mělo pomoct s tím krkema,el když jsme vyjížděly,byla fakt docela kosa,sice svítilo krásně sluníčko,ale byl studenej vichr,měly jsme i rukavice.smajlíkAle tady po tý zastávce už bylo o poznání teplejš.smajlíksmajlík

23.2.2014 19:03
teritori

XXX.XXX.32.72

ahojky holky ,

vůbec nestíhám psát , tak alespoň pročítám smajlík

jůůůůů to mimi je úžasný smajlík i čtyřnohé mláďátka jsou božííí smajlík

já si dneska chovala malinkatý čínský prasátko , který mě nakonec celou počůralo ... smajlík využili jsme pěknýho počasí a vyjeli jsme dneska kouknout za kamarádkou na štěňátka Berňáků a na nový dva přírustky ( co tam má na ustájení ) smajlík + jako překvapení 4 čínská prasátka smajlík

Garďovi daly ty kopce pořádně zabrat frkal jako blázen ... pořád má na sobě strašnej svetr , asi pořád očekává ten sníh nebo co smajlík smajlík
konečně dostal podkůvky a šlape mu to , jsem z toho nadšená ... konečně mám z toho ježdění zase radost smajlík a on z pohybu určitě taky ... ty jeho kozlíky mi chyběly celý dva dlouhý měsíce smajlíksmajlík

jinak od 1.3. konečně nastupuju do práce kde budu mít smlouvu a odejdu z toho šílenýho ÚP ... už se strašně těším !! smajlík teďka co jsem tam byla naposledy ve čtvrtek , tak sem se opět akorát vytočila ... mají v tom šílenej bordel !

tady foto s čůrajícím prasátkem smajlík

23.2.2014 19:06
teritori

XXX.XXX.32.72

smajlík naše nová dečka s Asterixem a Obelixem smajlík

24.2.2014 07:04
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkHihi,Terí,to je náádherný to čůrající čuně,smajlíksmajlíkno jo,už to chudák nemohlo vydržet,doufám,že jsi toho moc neschytala.smajlíksmajlíksmajlíkNám se taky jednou stalo,že normálně jezdíme kolem takový zahrady a nikdy tam nic nebylo,a najednou jsme tam s Járou jely a byly tam asi 3 takový miniprasátka,byli tak poloviční,než máš Ty v náruči,to si nás dovedeš představitsmajlík,seskákaly jsme z koní a muchlaly malý pašíky,smajlíksmajlíksmajlíkno ale jely jsme tam snad jen 3 x se na ně podívat a pak jednoho dne už tam nebyli.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVčerejší ježdění,včera Jára odjezdila všechny 3 naše koně,ještěže jich nemáme 15,smajlíkona by je fakt všechny potrápila.smajlíksmajlík

24.2.2014 07:15
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkDečka je krááásná.smajlíksmajlíksmajlík
smajlík#04Taky budeme muset Šoníka nakovat,tak během měsíce,než začne bejt sucho a tvrdo.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMoruš prej byla moc hodná,akorát jak poznala,že na ní sedí někdo jinej,tak si vymyslela,že v žiiivotě neviděla slepice.smajlíksmajlíkAle jako ona když pozná,že sice na ní sedí někdo jinej,kdo jezdit umí a ví,co chce,tak už pak šlape jak hodinky a přestane zkoušet.smajlíksmajlík
smajlíkJára prej se vždycky,když naklusaly,smála,že se sotva držela,no jo,Moruš jede jak šicí stroj,no,a ono je to fakt legrační pro lidi,co jsou zvyklý na větší koně,tak si pak sednou na Moruš a mají o zábavu postaráno.smajlíksmajlíksmajlík

26.2.2014 07:40
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTak co,děvčata,jak jezdíte?smajlíksmajlíkMy pořád,potřebujeme mít do půlky dubna nachozíno,takže pracujeme na kondičce v zahradách,je to za barákem a krásně je tam klid,nejsou tam lidi,tam je náádherně.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVe výběhu taky občas Jára pojezdí,ale předevčírem jsme byli venku i se Šoníkem,smajlíksmajlíkv zahradách,chviličku pojezdili a pak jsme jeli objet zahrady,byl naprosto úžasnej,smajlíksmajlíksice teda kluše,že Moruš chudinka musí za ním cválat,ale ona cválá za ním houpityhou,tak to je paráda,ona ten jeho klus nedává a za pár chvil by byl Šoník kdovíkde a Moruš pořád v zahradách.smajlíkI jsme si pocválali,bylo to úžasný,byl moc hodnej.smajlíkAle nemám ani jednu fotku,smajlíkzapomněla jsem Fotyho přístroj doma,smajlíksmajlíka vracet se mi pak už nechtělo.smajlík

26.2.2014 07:43
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkŠoník chvilku vyjeveně koukal,cose to děje,že Mondík maká a on nemusí,smajlíksmajlíkale za chvíli zaparkoval k Moruš a společnými silami odpočívali.smajlíksmajlík

26.2.2014 07:50
nikkik

XXX.XXX.192.186

Táda, Jaruško vy se máte , takové poježděníčko!!
já čekám až se ještě trošku prodlouží den, abych mohla začít s kobčou zase něco dělat. smajlík nojo, skoro rok jsem na ní neseděla, tak to půjde zase pomaličku všechno odznova, ale mě to nevadí smajlík

26.2.2014 08:03
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkAle koukněte,jak ona se drží těma kolenama krásně,to já už bych byla dole,já bych to neusedělala.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=yNxGtWyiKgA

Ale nepobízela,smajlíka hned se jí to vymstilo.smajlík
smajlíkTady už pobízí a je z toho pěknej skok.smajlíksmajlík

http://www.youtube.com/watch?v=x9PXATmP1o8

26.2.2014 08:06
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkVšak jo,Nikik,nikam nespěchej,smajlíkmy jsme na Šoníkovi neseděli taky přes půl roku,a nevadí mu to.smajlíksmajlík

26.2.2014 17:13
teritori

XXX.XXX.32.72

ahojky smajlík
taky jezdím každý den smajlík paráda že už je venku dýl světlo , takže když dojedu z brigády ve 3 hodiny dom , tak vše parádně stíhám smajlík a Garďa má z toho pohybu taky radost , už nám pomaloučku mizí bříško smajlík ale stejnak pořád holky říkaj kdy to čekáme smajlík aspoň se mu bude líp dýchat a těm jeho slavným nožkám se taky uleví smajlíksmajlík

jen škoda že mě nemá kdo fotit smajlík a když už má , tak jak říkáš foťák nechám doma a tydlifón mám věčně zabržděnej smajlík

jinak to čůrající prasátko se jmenuje Agátka smajlík

no Jaruško dokážu si to úplně představit jak se s Járou mazlinkujete s pašíkama smajlíksmajlík my tak jednou našly s kamarádkou maličkou srnečku smajlík mamina ležela o kousek dál úplně rozpáraná smajlíksmajlík někteří lidi jsou fakt hovada ...!!

už chci teploučko a vyjet si jen tak po lehku smajlík

27.2.2014 06:59
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTerí,sekne Vám to.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNo jo,oni přes tu zimu přiberou,náš Šoník teda moc nepřibral,ale nejsou mu vidět žebra,když to nevyfotím zrovna,když se nadechne,tak je to dobrý,ale on si tu štíhlou linii udržuje sám,i když má hafo sena,že může žrát imrvére,tak on prostě si sežere svoje a dost,to by mu ten zbytek sežral Monďas,takže teď už to taky dávkuju,protože Mondík by si to bříško klidně udělal,ale pak se mu s tím blbě skáče.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkVčéra jsme zase byly venku,tady mi Jára ukazuje,že má díru v rukavici na prostředníčku.smajlíksmajlík

27.2.2014 07:01
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkRerí,s tím srnečkem je to hrozný,vzali jste ho a dali někomu,kdo se o něj postaral?smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMy vídáváme srnky poměrně často,a když jsme potichu,což teda moc často není,smajlíktak klidně se nám i stane,že srnky ležej třeba 50 metrů od nás,ale to se mi většinou stává,když jdu s Moruš sama.smajlíksmajlík

27.2.2014 20:46
teritori

XXX.XXX.32.72

No Garďa si udělal pěkný zásobičky !! smajlík pak ale trpí na ty jeho křívý nohy smajlík a ono to moc uhlídat u 24/7 nejde no .. zase nechci aby byly nějak ochuzení ti ostatní smajlík však on to zase vyběhá , tak jako každej rok smajlík ze začátku si pěkně pofuní a pak to bude zase pohodička ...

jedna KObyla u nás se párkrát proběhne a bancek má dole .. jí by mohla závidět každá ženská , jaký má úžasný spalování smajlík

smajlíkpáni to je teda pěkná díra smajlík

srnečku jsme odnesly našemu myslivcovi ... smajlík a ta potom zkončila s ostatníma zvířátkama v oboře ... smajlík chvilku si pobyla na zahradě s dvouma divočáčkama a pak putovala tam smajlík

dneska Garďa stepoval od 15:00 v boxe a čekal až dostane papec smajlíksmajlík

28.2.2014 07:39
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíkNo,on asi Šoník má taky trochu bříško,smajlíkale né moc,taky to zapárkrát shodí.smajlíksmajlík

28.2.2014 07:42
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkGardík je moc pěknej,takovej jemňoučkej dámskej koník.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkNáš setřih ála ježura australská,já jsem ho opižlala zhruba a Jarča pak to doladila,aby to nebylo moc zubatý.smajlíksmajlík

28.2.2014 07:44
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkVčerejší vyjížďka spojená trochu s pracísmajlík,ale Šoníkovi to fakt nevadí.smajlíksmajlík

28.2.2014 07:46
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJízdárnu sice malou,ale bohatě stačísmajlík,máme hned ve druhý vesnici,kam dojdeme během půl hodiny,tak občas využijeme,Jarča by moc potřebovala nějáké drezůrní soustředění nebo něco takovýho,nebo aspoň nějáké hodiny u kvalitního drezůrního trenéra.smajlíksmajlíksmajlík

28.2.2014 07:52
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkPak si trochu skočili,Šoník byl docela natěšenej,ale byl ovladatelnej,domů se sice jednu chvilku snažil cválat místo klusu,ale kolečkování pochopí i plňas,smajlíksmajlíkstačilo mu asi osmý kolečko a už šel v klususmajlík a nesnažil se cválat,smajlíkpřitom on jde do cvalu houpityhou,smajlíkale když to po něm nikdo nechce,tak si to museli vysvětlit.smajlíksmajlíksmajlík

28.2.2014 08:21
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTady už jsme u nás ve vsi,vždycky děláme to,že jeden koník jde domů a druhej jde obejít blo,takže se docela hezkou chíli neviděj,a moc se nám líbilo,jak Šoník,když viděl,že odchází on a Moruš tam počká,tak jí zařehtal napozdrav a šel,nic neřešilsmajlík.Moruš taky stojí a čeká,přestože by mohla začít hysterčit a klidně může odejít,neudělá to a klidně stojí a vyhlíží Šoníka,kdeže se objeví.smajlíksmajlíksmajlík

1.3.2014 19:31
canis lupus

XXX.XXX.20.14

Ahoj, dnes jsme udělaly s Tali další malý velký pokrok.
Taky mě kousnul jezevčík a děda je v nemocnici.smajlík
Takže ve všem je plus i minus..

2.3.2014 03:49
bospor

XXX.XXX.236.66

2.3.2014 07:48
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMarkét,dědovi přeju,aby byl z nemocnice doma co nejdřívsmajlíksmajlík a jezzevčík nebyl Tvůj,že ne?smajlíksmajlíkDoufám,že byl aspoň očkovanej.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTali je šikovná,smajlíksmajlíksmajlíkjá vím,že to vůbec neřešila,viď,smajlíksmajlíkaž dostane sedlo,tak si s ním povyhazuje a vyřeší si ho,ale pak už to bude dobrý.smajlíksmajlíksmajlík

2.3.2014 07:55
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMy jsme včéra nikde jezdit nebyly,smajlíkněják jsme byly po tom plese hotový,smajlíksmajlíkjá jsem Šoníka včéra jenom vylonžovala,smajlíkale je fakt,že jsme tancovaly skoro pořád a to člověka dost vyčerpá,smajlíka táhli jsme to až do konce a dostali jsme se do postele tak až kolem čtvrtý,smajlíktak to je člověk druhej den jak praštěnej.smajlíksmajlíkAle bylo to moooc hezkýý.smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkPáteční.smajlíksmajlík

2.3.2014 17:39
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkA dneska,Šoník byl úplně hodnej,nic nevymejšlí a fakt se leká jen tak,aby se neřeklo,že to není kůň,smajlíksmajlíksice má rychlejší krok než Moruš,ale vždycky Jára s ním na nás někde počká nebo si obejde delší trasu nebo nějáký větší kolečko.smajlíksmajlík

2.3.2014 17:42
jaruska

XXX.XXX.213.29

3.3.2014 12:49
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkPustila jsem ke klukům na chvíli Moruš,ale přestože má říji,tak jsou klucí úplně v pohodě,čuchnou si,ale víc je nazajímá...smajlíksmajlíkŠoníkovi voooníííí....smajlíksmajlík

3.3.2014 13:50
madow

XXX.XXX.47.163

Ahojky ženy moje,
tak máme za sebou perný víkend......sobotní masopust se moc vydařil....počasí bylo krásný...ale co čert nechtěl...dostala jsem zánět močových cest...zítra si jdu pro atb.

takhle nám to slušelo s Rozinkou
ale hodně jste už viděly na FCB

3.3.2014 15:09
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJejda,Markét,ses moc neoblíkla,což?smajlíksmajlíkpřeju brzské uzdravení,snad to nebude na dlouho.smajlíksmajlík

3.3.2014 15:24
madow

XXX.XXX.90.135

Byla jsem nabalená, bylo teplo, ale pak pod horama zalezlo sluníčko a bylo zle...byla zima, tak jsme hned frčeli domů..jenže já nemám ani nejtepleji v práci, tak jsem to asi jen v sobotu přikrmila a už je zánět na světě smajlík

5.3.2014 19:09
canis lupus

XXX.XXX.20.37

Tak děda už je na tom líp, snad půjde o víkendu domů. Jezevčík očkovaný byl, ale vzteklá jsem někdy stejně.smajlík
V neděli letím do Svaté země, takže kdybych se nevrátila- mějte se všichni fajn, zůstaňte, jaké jste a vzpomeňte na mě v dobrém.

6.3.2014 07:33
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJežiny,Markét,proč by jsi se nevrátila,smajlíkkoukej se vrátit,jasnýý?smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkSuper,že dědula půjde o víkendu dom,má bejt moc krásně,tak se bude vyhřívat na sluníčku na dvorku a nemusí ležet ve špitále.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkJára bude mít teprve teď prázdniny,smajlíktak si je snad užijem.smajlíksmajlík

6.3.2014 10:47
jaruska

XXX.XXX.213.29

6.3.2014 10:48
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkSice jsem zase poslední,smajlíksmajlíkale vůůbec mi to nevadí.smajlíksmajlíksmajlík

10.3.2014 08:02
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTak co,dámy,jak jezdíte?smajlíkTerí,to Tě obdivuju,že usedíš ty vyhazovací manévry Gardíkovosmajlík,to já bych nedala,smajlíkŠoník taky naštěstí nevyhazuje,smajlíkjenom ve výběhu,ale pod sedlem né.smajlíksmajlík

10.3.2014 08:08
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkJízdárna je prímasmajlík,a je fajn,že jak tam jedeme po kopytě,tak Šoník už přijede rozhejbanej,rozdejchanej,dá jenom malou krokovou pauzu a můžou začít.smajlíksmajlík

10.3.2014 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíksmajlíkA Moruš hezky způsobně čeká.smajlíksmajlíksmajlík

10.3.2014 08:54
werča

XXX.XXX.129.247

Ahoj holky, já tedka nějak nestíhám Vám sem ani psát, jenom sleduji co se děje... cca. Hlavně koukám na Jarušku na face, jak dává fotky, co ti Vaši špunti psí? Už máte všechny zajednaný? Kdybych nebydlela v paneláku, tak bych klidně jednoho brala, jsou strašně krásnísmajlík
Koukala jsem, že Jára začíná se Šoníkem na jízdárně, pěkně jim to jdesmajlík

Já jsem začla taky chodit trénovat, byla jsem na jízdárně minulý týden a po zjištění, jak jezdim, musim fakt makat, včera jsem byla pod trenérem a prej mam strašně ztrnulý jakoby sed, jsem strašně v křeči..... a normálně hned mi zkrátil třemeny a 3 dírky....smajlíksmajlík a hned se mi jede líp, měla jsem tendenci furt cpát strašně nohy dopředu nosmajlík

Takže o víkendu razim na další trénink, sice skokový ale půjdu jenom kavalety a křížky max. a budeme pracovat na mém super sedusmajlíksmajlík

S Vazbou jsme tenhle celý měsíc pracovali ze země a o víkendu se chystáme jezdit už v sedle v ohradě, už plně chápe stojí, ustupy a couvání..... takže začneme, snad přežijeme. Jenom holky, jak jí naučit na lonž? s vodičem? udělala jsem provizorní kruhovku normálně z tyček a lanka....

Jinak je fakt krásně, jsem naštvaná, že musim být tenhle týden celý v Praze - mam praxi no... a ta se očůrat nedásmajlík

10.3.2014 08:55
werča

XXX.XXX.129.247

Stejně je ten tank fakt pěkný.... :D ale jak ona rychle chápe...a pak dělá že to neumí, když se jí nechce smajlík

10.3.2014 09:06
werča

XXX.XXX.129.247

a Evitka, aby jí to nebylo líto...smajlík

11.3.2014 11:01
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkWerčo,nádhernej seriál o lonžování má p.dr.Švehlová,pročti si to,tady se to nedá v krátkosti vypsat,jak začít lonžovat,je to poměrně složitý pomalý proces naučit koně,který lonž v životě neviděl,aby na ní pak spolehlivě chodil,je dobrý si tohle pročíst.smajlíksmajlík

http://www.dominika-svehlova.cz/lonzovani.asp

smajlíksmajlíkNo jo,my už trénujeme,teda spíš začínáme trénovat,doteď jsme trošku mákli na jakés takés fyzičce,páč celou zimu koníci stáli,nic nedělali,tak jsme museli pomalu začít,ale už je to lepší,jak je teplo,tak se dá jezdit a pomalu se zlepšujeme.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady Jára se potřebovala ujistit,že přes zimu nic nezapomněla.smajlíksmajlík

11.3.2014 11:06
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTý jo,Werčo,o 3 dírky,to je síla,smajlíkto jsi musela jezdit skoro jak westerňák.smajlíksmajlíksmajlíkAle to je mooc dobře,že jsi začala pod trenéremsmajlík,on na sobě člověk sám ty chyby,který dělá,nevidí,nemůžesmajlík,ale druhej ze země,kterej ví,vo co gou,opraví a opravuje donekonečna.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMonďásek přes zimu nezapomněl vůůbec nic.smajlíksmajlík

11.3.2014 11:09
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkŠoníkovi se ohýbání mooc líbí,smajlíksmajlíknejradši by u toho i usnul.smajlíksmajlík

11.3.2014 15:01
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkWerčo,už mám 4 štěňátka zapykaný,ještě mám volný 2 holky.Ale dneska to byl boj o toho kluka,2 lidi volali,oba z Kladna a modlila jsem se,aby nepřijeli ve stejnou hodinu a nehádali se mi tu o něj,smajlíknaštěstí paní volala o chlup dřív,tak má přednost.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTeď,jak je hezky,tak jsou furt venku,vyřáděj se dosytosti a pak aspoň chvíli chrápou.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkMoje V.I.P.fenečka Sašenka,smajlíksmajlíku nové paničky se bude jmenovat Jerynka.smajlíksmajlík

11.3.2014 15:25
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTo máš pravdu,Werčo,to moc do paneláku psi nejsou,smajlíklíp je jim někde na zahradě,kde si můžou pořádit dle libosti,ale je to i o výchově,i temperamentní pas může být hodný a poslušný doma v bytě,jen se musí alespoň 2 x denně pořádně vyběhat a vybláznit.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkPiškůtek.smajlíksmajlík

13.3.2014 08:10
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkVčera mě Moruš tak hodně potěšila,jeli jsme s Jarčou po cestě a Moruš se v zatáčce zastavila na trávě,že se vykadí,no a kadí,kadí a najednou byla slyšet motorka,ona byla slyšet už dřív slabě,ale najednou kde se vzala,tu se vzala,jela po tý cestě,co jsme jeli my s Jarčou,jenže jak Moruš byla v tý zatáčce a kadila tam,tak jsem neviděla na Jarču se Šoníkem,co dělal,když kolem něj projela ta řvoucí motorka,a měla jsem hrůzu z Moruš,protože vím,že ona tohle řeší,a světe div se,Moruš nic,smajlíksmajlíksmajlíkabbsolutně nic neudělala,ani krok stranou,jako kdyby tam žádná uřvaná motorka nejela.smajlíksmajlíkJarča říkala,že Šoník popoběhl,že se mu to nelíbilo,ale jenom kousíček,nic závratnýho.smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTady je Šoník a igelitka,on nic takovýho neřeší,Moruš taky ne,jen Monďásek by hodil výhybku a jel by dál.smajlíksmajlík

https://www.youtube.com/watch?v=tgFPyHITS0Q

14.3.2014 20:03
janahol

XXX.XXX.110.102

Ahojky kochajdy smajlík
právě jsem se dočetla na konec a koukám, jak jste všichni pilní, jak vás to sluníčko všechny vytáhlo do sedel a ven, prostě paráda smajlík

Dlouho jsem tu nebyla, protože mi z ifauny přistál v počítači pěknej virussmajlík, ale naštěstí ho zachytil antivirák, ale ten parchant se nechtěl pustitsmajlík, tak se mi sem ani nechtělo. Manžel nějak posílil antivirovej program, tak už sem zase můžu smajlík

My taky jezdíme jako o život, a hlavně nám začaly jezdit holky smajlík Díky Samantě (ten náš poník) už si obě vyzkoušely cval a hlavně Gábinka z něj byla nadšená smajlík Chodíme i s holkama do lesa na procházky, jen Tony chudák chodí obětavě pěšky a hlídá Gábi, protože, když s Vendulkou naklušu, tak by Samanta to s Gábi za náma zabalila a to by z toho mohl být pěkný karambol smajlík Ale mám z nich radost ze všech...

Jinak kdo chodíte na FB jste určitě viděli, že jsme byli na návštěvě za Matějem a Tony si tam teda pěkně pojezdil rodeo smajlík Matěj nic nezapomněl, ani ty svoje lumpárny smajlík Bylo to strašně krásné setkání, hlavně, když jsme přicházeli k ohradě a já zapískala a on koukal a bylo na něm vidět, jak mu to v té palici šrotuje, myslím si, že nás vážně i po skoro 2 letech poznal smajlík

14.3.2014 20:12
janahol

XXX.XXX.110.102

Taky jsme byli u známého, který má apaloosy a prý, jdeme se projet, tahle kobyla je hodná, ta nic nedělá, je hodně jemná, hlavně na hubu smajlík Tak jsem si na ní sedla a jeli jsme se projet. Na první louce kde jsme nacválali začala kobyla vyhazovat a když se jí nepovedlo mě sundat, tak zakousla udidlo a rozhodla se, že teda jedem smajlík Já brzdila už i očima a nakonec jsem jí teda musela dost neurvale vzít za hubu, protože se nechtěla nechat ani stočit na kruh a konec louky se blížil a tam parádní roští smajlík už jsem se v něm viděla smajlík Navíc se kobyle pod nohama motal roční, čerstvě valášek, který šel s náma na volno a když se máma takhle pěkně urvala, tak lítal kolem nás a pěkně křižoval a vůbec měl radost ze života smajlík Nakonec jsem na ní zvládla skoro dvouhodinovou vyjížďku a je teda fakt, že když se mě nezbavila, tak nakonec i trochu spolupracovala smajlík Mě to teda docela posílilo sebevědomí, že jsem to všechno useděla a ukočírovala, ale byl to teda parádní adrenalin smajlíksmajlík

Tady si Matěj nějak nechtě vzpomenout, co že to po něm chceme...

14.3.2014 20:14
janahol

XXX.XXX.110.102

Taky jsem si s ním chvilku povídala smajlík

14.3.2014 20:16
janahol

XXX.XXX.110.102

A Matýskův úžasný ksichtík smajlík

14.3.2014 20:17
janahol

XXX.XXX.110.102

14.3.2014 20:18
janahol

XXX.XXX.110.102

I na tu petflašku reagoval stejně smajlík

14.3.2014 20:21
janahol

XXX.XXX.110.102

Ale nakonec jsem si na něj sedla i já, ale až když už byl utahanej smajlík Ten pocit byl naprosto nepopsatelný, navždycky to zůstane můj první kůň a navždycky mu budu vděčná za všechno co mě naučil i vlastně za ty pády smajlíksmajlík

15.3.2014 08:09
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTeda Janí,Ty máš nějákou smůlu na ty vyhazovací koně,smajlíkto já bych letěla hned po prvním kozlu,smajlíkale Ty jsi šikovná,že Tě nesundala,smajlíksice to zkusila,ale nevyšlo jí to,a to je dobře.smajlíksmajlík
smajlíksmajlíkŠoník už včéra dostal umělý uši.smajlíksmajlík

15.3.2014 08:15
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkTaky už jsme byli letos poprvně v rybníku si svlažit kopýtka a napítt se,dokud to jde,pak tam dají zase mraky ryb a to už pak tu vodu koně nepijou.smajlík
smajlíksmajlíkA takovýhle blbosti občas děláme,je vidět,že Mondík už Jarče dost věří,když sice na druhej pokus,ale přece jen skočil přes starou,ztrouchnivělou překážku.smajlíksmajlíksmajlík

https://www.youtube.com/watch?v=JFf6PI4WA7o

15.3.2014 08:17
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkMondík nejdřív na samým krajíčku stál a pozoroval blížící se kachny.smajlíksmajlík

15.3.2014 08:18
jaruska

XXX.XXX.213.29

15.3.2014 08:35
jaruska

XXX.XXX.213.29

smajlíksmajlíkDěvčata,tady pršííííííííííí!!!!!!!!!!smajlíksmajlíksmajlík
smajlíksmajlíkTakhle se taky dá jezdit na Monďáskovi.smajlíksmajlík

https://www.youtube.com/watch?v=modZ4cS9hg4

16.3.2014 14:22
canis lupus

XXX.XXX.131.82

Ahoj holky, už se vracím. Jsem na letišti Ben Guriona. Posílám jedinou fotku koně, co jsem pořídila. Na trhu v Tel Avivu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík