Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2014 11:29
kyra6

XXX.XXX.241.52

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s koňom, ktorý mal podotrochlózu a pomocou trimu ste tento problém riešili.
A hneď v tejto veci, či máte nieto skúsenosti s pani/slečnou (neviem smajlík ) Luciou Drdovou z Česka. Pomohla niekomu pri probléme s podotrochlózou?
Ďakujem! smajlík

13.3.2014 12:30
taiza222

XXX.XXX.74.7

kyra6 napsal(a):
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či máte niekto skúsenosti s koňom, ktorý mal podotrochlózu a pomocou trimu ste tento problém riešili.
A hneď v tejto veci, či máte nieto skúsenosti s pani/slečnou (neviem smajlík ) Luciou Drdovou z Česka. Pomohla niekomu pri probléme s podotrochlózou?
Ďakujem! smajlík

Pan Jiří Podhajský měl koně, který měl podotrochlozu, kulhal i s podkovami, takže moc možností už nebylo. Pomocí trimu to dostal do takové fáze, že s tímto koněm na boso odešel i nějaký drobný distanční závod. Kdyžtak mrkněte na www.kopytar.cz, určitě vám rád k tomu napíše něco bližšího. Jinak zkušenosti s L. Drdovou nemám.

13.3.2014 16:57
kyra6

XXX.XXX.19.57

taiza222 napsal(a):
Pan Jiří Podhajský měl koně, který měl podotrochlozu, kulhal i s podkovami, takže moc možností už nebylo. Pomocí trimu to dostal do takové fáze, že s tímto koněm na boso odešel i nějaký drobný distanční závod. Kdyžtak mrkněte na www.kopytar.cz, určitě vám rád k tomu napíše něco bližšího. Jinak zkušenosti s L. Drdovou nemám.

Neviem či som si už náhodou s týmto pánom tak dávnejšie nepísala, lebo mi ho tu už v jednom fóre odporučili, ale bolo to v podstate také menej reálne, pretože som zo Slovenska.
Teraz sa mi naskytla možnosť, že by nám pomohla pani Drdová, preto som si chcela zistiť, či s ňou náhodou niekto má skúsenosti. Na stránkach má dosť prípadov, kde sú kone, ktorým pomohla, tak snáď sa ozve niekto kto by mi vedel povedať niečo viac smajlík
Ale ďakujem! smajlík

13.3.2014 22:55
taiza222

XXX.XXX.74.7

Na stránkách Drdové jsem vyčetla, že je od pana Vydry, tedy strasser trim, tak buďte minimálně opatrná neboť strasserovci jsou trochu jako komunisti, myšlenka celkem dobrá, ale realita dost špatná.

13.3.2014 23:11
kyra6

XXX.XXX.19.57

taiza222 napsal(a):
Na stránkách Drdové jsem vyčetla, že je od pana Vydry, tedy strasser trim, tak buďte minimálně opatrná neboť strasserovci jsou trochu jako komunisti, myšlenka celkem dobrá, ale realita dost špatná.

Nie je tam, že je od Vydru, len tam písala, že on má licenciu aby to mohol robiť a robí len svoje kone...
Ja neviem čo si mám myslieť o tej metóde Strasserovej... Strašne veľa ľudí je proti, kvôli tomu, že videli nejakú reportáž o Vydrovi, kde tie kone ževraj neboli v bohvieakom stave (neviem posúdiť, nevidela som to), lenže koľko krát som sa dopočula aj to,že kone, ktoré mali nejaký problém, že už ledva chodili, nepomohli podkovy, lieky, nič a keď skúsili trim, tak kone v dnešnej dobe jazdia.
Nezastávam sa toho, ani to nevychvalujem, proste neviem a práve preto som sem napísala...
Ale podľa mňa 100 ľudí 100 chutí... Myslím, že ľudia, ktorí s niečím nemajú vlastnú skúsenosť, by nemali niečo odsudzovať.
Ale každý názor dobrý smajlík Len dúfam, že sa nájde aj niekto kto s tým má naozaj skúsenosti smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2014 08:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ja neviem, pozerala som som tú jej stránku a na niektoré jej vyhlásania som sa pozerala s otvorenými ústami. Že tam večne fotí kone pred a po korektúre,, že tam stoja zakaždým ináč, ale po korektúre sa vždy mení postoj k lepšiemu, to už je len detail. Ale že každému koňovi odreže patky na minimum a ukončí prácu s tým, že "teraz môžme očakávať liečivé abscesy", to by mi dosť vadilo.
Ale, pokiaľ je na to kôň zle a všetky dostupné techniky zatiaľ zlyhali, prečo to nevyskúšať. Len si treba počítať s tým, že kôň dosť pravdepodobne bude mať istý čas problémy s pohybom aj po mäkkom povrchu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík