Westernové i anglické sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

ginevria

12.4.2014 08:56
ginevria

XXX.XXX.45.91

Ahoj. Používáte někdo z Vás na koníka anglické (např. ježdění na jízdárně) i westernové sedlo (vyjížďky) nebo naopak? Setkávám se s názory kdy jedna strana říká, že je to naprosto v pořádku a druhá strana to odsuzuje, jelikož by to koně mohlo mást (což mi připadá zvláštní, když používám stejné pobídky) Jaká je Vaše zkušenost? Zvažuji pořízení west. sedla na vyjížďky, na práci máme univerzál Wintec, jelikož si občas i něco malého skočíme. Jaké byste doporučili westernové sedlo na vyjížďky, na kulatého koně se středním kohoutkem, v rozumné cenové relaci, ve kterém se člověk dobře posadí a sedlo samo nějaký čas dobře poslouží. Ne Natowy. Děkuji za tipy :)

22.4.2014 18:00
kokol

XXX.XXX.109.153

Zrovna mám pěkné westernové FQH na prodej za rozumnou cenu. Hoď mi sem mail, pošlu více informací i foto. smajlík

27.4.2014 09:40
iveth

XXX.XXX.168.9

Já měla koně přiježděného několik let pod westernem, je pravda, že ze začátku s anglii to nebylo ono, neuměl mi hned na vahu sedem zastavit....po nějaké době se kobyla naučila i na anglii a skáčeme dost velké vejšky, jinak běžne jezdí pod westernem, jezdíme rychlostky a traily:) A měníme sedla dost často a žádný problémy nejsou a tady na hobíčkách jezdí dost koně pod westernem a na skoky berou anglii:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík