Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s málo línajícím koněm. Mám haflinga kterému je 11 let a je to už druhý rok co ne a ne pustit ten kožich co má na sobě. Od bývalé majitel byl krásnej goršatej no a ode mě ne a ne to sundat. Skoušela jsem ho vykoupat, ruzné čištění , slunečnicový olej, převařené lněné semínko, dokonce má i pravidelnou pastvu.Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo nemáte stejnej přípat a jak to řešíte. Na obrázku je jak vypadal u bývalé majitelky. Děkuji Fendrichová
Ano má trošku spadená záda ovšem tak to měl i u bývalé majitelky, když se pořádně podíváte jde to vidět, jen to chce nabrat trochu svalové hmoty, ovšem nikdy bych nedovolila říct že je hubený! Má velmi dobrou stravu i podle mé trenérky která má licenci. Dostavá luční seno, kvalitní jaderné krmivo a samozdřejmě i pastva. Je očkovaný, odčervený a krev je negativní. Fendrichová
katerina6
napsal(a):
jj dávám ho taky :) Fendrichová
jen bych doporučila to lněné semínko mleté, jde to i doma v mixeru, nebo přímo lněný olej. pokud krmíte celé vařené, jediné čemu tím prospíváte jsou střeva a žaludek, ti ocení ten sliz ale to důležité zůstává uvnitř. Hodně zdaru. Pavla
Jinak ty záda se mi tak šíleně opadlá nezdají podle toho kolik jsem viděla koní jak jim jde vidět páteř... Fendrichová
Ano chápu to... u bývalé majitelky jezdil závodně a semnou jednou ovšem teď ho zpravuju takže se na žádnné nechystám. A zadek na tom není taky zas tak špatně.. Fendrichová
katerina6
napsal(a):
Ano chápu to... u bývalé majitelky jezdil závodně a semnou jednou ovšem teď ho zpravuju takže se na žádnné nechystám. A zadek na tom není taky zas tak špatně.. Fendrichová
evidentně záleží na pohledu fotoaparátu, protože při dobré fotce ho má kulatý a na dvou reálných je vidět chybějící "části", dvě fotky pro potvrzení mi stačily