Další podvodnice mezi koňáky..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2014 15:24
sisa2723

XXX.XXX.164.82

Chtěla bych upozornit na paní jménem Petra Fučíková z Frýdku-Místku, objednávala jsem si u ní sedlo, s tím, že nejdřív pošlu peníze a potom hned sedlo odešle. Bohužel komunikovala jen do té doby, dokud jí peníze nedorazili na účet.Nyní neodpovídá na mail, sms, ani nezvedá telefon. Účet, kam jsem peníze posílala byl psán na Kateřinu Bláhovou. E-mail: plamenacek99@seznam.cz , Má více telefonních čísel, pravděpodobně i emailu. Už se mi ozvali další 3 podvedené slečny a paní, částka je momentálně 10 tisíc. Dle jejich informací se nachází v Jablonci nad Nisou.

Prosím, ti kteří byli od téhlé ženské podvedeni, nebo jí znají, ať se mi prosím ozvou na maila- sisa2723@seznam.cz
I když vím, že s penězmi se můžu nejspíše rozloučit, chci aby to o ní vědělo co nejvíce lidí, ať má z ostudy kabát a nenaletí další. Bohužel v tomto případě mi nepomůže ani sepsaná smlouva..

21.5.2014 09:18
xarinka

XXX.XXX.34.41

písni č. ú kam jsi posílala a na jake sedlo si odpovídala...nedávno sem málem taky naletéla..ael podařila se me zjistit pravá identita..pokud by tedy sedelo č.u a př. sedlo..budu moci pomoct

21.5.2014 09:20
xarinka

XXX.XXX.34.41

tak dle jména účtu je to ona....písmi mi na mail...pošlu ti na ní pravou adresu a tel.č. muj mail crispo@seznam.cz

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.5.2014 11:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Řešíte to s policií ?

21.5.2014 11:52
sisa2723

XXX.XXX.164.82

Ano budeme to řešit s policií. Je toho na ní docela dost. Dostali se ke mě její 3 adresy a 2 různé účty. Se divím, že ještě nespadla klec. Někteří z ní peníze tahají už rok ... smajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík